2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ev kendinizin heralde biz kiradayız o yüzden şimdilik bir park yatak ve gardolap alabilez inşallah ama bebek doğmadan yaptırsak çok iyi olcaktı:44:

evet canım ev kendi evimiz olduğu için kalıcı şeyler yaptıralım dedik evde dolap eksiği vardı
hem bebiş kullanır hemde dışarda kalanları koyacak yer olur düşüncesiyle ...sende alrsın merak etme
bebişlerin gelmesi için vaktimiz var daha

zaten vakit var var diye şimdiye kadar bakmadık ama bakalım hallolur inşallah:44:

hava yağışlı burda ve bu benim canımı sıkıyor moralimi bozuyor iyi değilim somurtup duruyorum kendi kendime. orda havalar güzel heralde
yoo yağmur yagacak gibi
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm neler var olay varmı:)))))))))) fatma kızzzzzzzzzzz napıyon

napıyım kocama kızıyom sinirden bende dudağımı aşağı salladım oturuyom odada kimse yok.. ne içsem acaba diye düşnüyom..bide akşama ne yemek yapacam die düşünüyom

ben arada bir bakıyorum ilerlemiş mi topik diye:)
EGE ve Merve maşallah güzel haberlerle geldiniz...
Blue, Allah kardeşinin yardımcısı olsun, bu sene TUS tarihi kaydı baya KPSS olaylarından sonra yoksa şimdiye çoktan kurtulmuştu...
buraya takılınca işler ilerlemiyor, o nedenle bugün sessiz takipçi olayım biraz:):)
bu arada Ankara'da havalar ısınmak bilmedi bu sene, taa hazirana kadar gidecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…