2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm neler var olay varmı:)))))))))) fatma kızzzzzzzzzzz napıyon

hoşgeldinnnnn, az önce okudum canım, maşallah duru hanım fıstık olmuşş :) darısı bana.
bende az önce hastanemi aradım, cumartesi randevu alacaktım dedim. kız bana hanımefendi cumartesi resmi tatil dedibozuldum kaldım. sanırım kontrolüm haftaya kalacak

aşkkkkkk sağol valla normal öyle kocaman değil aman 3000 gr olsunda irisini istemiyorum arkadaşın annesi hastanede yatıyor bi bebek doğmuş 5600 gr anne paramparça olmuş. O bebeği düşünemiyorum oburx

kız normal etmişde deme ayy koparım

ege sana bişey sorcam. Seninde benim gibi ikinci çocuğun. Ayrı oda yapıyormusun bebeğe?
canım benim ev müsait değil park yatak alacağım ama kendi evime 2 -3 seneye kadar geçicem ozaman ikisine bir oda yaparım inşallah

kız ben nefcafe içiyorum duru kendinden geçiyor:)))))) sende iç
akşama patlıcan oturtma var bende..

hmm dur bende kahve içeyim belkim sinirim yatışır... kız patlıcan oturtmayı kıymalı yapıyon demi.. ya biz kurbanda koyun kesitk ondan var oda bana fena kokuyo ellemiyom bile hilm isterse kendi çıakrtıp yapıo...kıymasız olur mu

Kız normal etmişde deme ayy koparım
heee normal manyakmısın nasıl çıksın o sezeryanda bile anne fenaymış kendine gelememiş.

sağol cnm darısı başına

sağol cnm teşekkür ederiz.

oh oh afiyet olsun yemeğin de hazır ne güzel canımı çektirdin kız

kıymasız olmaz ama imam bayıldı yapabilirsin
karnıyarık gibi yapıyorsun içine et koymadan soğan domates ve biberleri kavur maydonoz doğra patlıcanların içine yerleştir.

heee normal manyakmısın nasıl çıksın o sezeryanda bile anne fenaymış kendine gelememiş.

sağol cnm darısı başına

sağol cnm teşekkür ederiz.

kız ne bilyim düşündümde kadının yırtılmadık yeri kalmamıştır şeker hastası falanmıydı ki acaba o kadr uffff

kıymasız olmaz ama imam bayıldı yapabilirsin
karnıyarık gibi yapıyorsun içine et koymadan soğan domates ve biberleri kavur maydonoz doğra patlıcanların içine yerleştir.

hm karnıyarık olabilir bak çok yapamam kıymalı isterse kıymayı hilmiye kavurtayım kendimin-kini sadece yapayım dediğin gibi uffff gıck oluyorum yemek işine evde bri olsada yapsa yaaa

egecik geçmişi okumadıysan tekrar tebrik edeyim kuzucuğunu ve seni:))))))))))))))))))))) çok sevindim maaşallah iyide büyümüş

amaaaaan hiç şöle bi diyanim olmadı olmayacak bu gidişlede

egecik geçmişi okumadıysan tekrar tebrik edeyim kuzucuğunu ve seni:))))))))))))))))))))) çok sevindim maaşallah iyide büyümüş

canımcımmm okumadım çünkü işlerim var birde baya bi uzun geçmiş.
Teşekkür ederim sağlığı çok şükür iyi olsunda kilosu sizinkiler kadar iyi değil... Ama sağlık önemli sen nasılın oğluşun nasıl

yap kız bide pilav cacık bitti gitti...

ayy benim uyduruk kocam cacık sevmiyo ayran var o yeter piiiss gıcık..ya ege canım ne istiyo biliyon mu semizotu varya onu yogurtla karıltırıp yemek uff..pazarda yoktu burda yaaa

ya kızlar diş fırçalayamaz hale geldim. fırça değdiği anda kanamaya başlıyo diş etlerim yaaa

evet evdeyim de şu kızartma kokusuna ben de dayanamıyorum.keşke benimde annem burda olsa ösledim şimdiiii

Deme yaaa öyleeee boşver sen çocuklarına yaparsın annen gibi olmazsın..
inş. canım görücez...

ya kızlar diş fırçalayamaz hale geldim. fırça değdiği anda kanamaya başlıyo diş etlerim yaaa

ayy benimde gece wc kalkıyorum agzımı suyla çalkalayımdiyorum bi bakıyorum şakır şakır kanıo birde durmak bilmiyo dahada sinir oluyorum dklarca lavabo önnde ufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…