Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm neler var olay varmı:)))))))))) fatma kızzzzzzzzzzz napıyon
aşkkkkkk sağol valla normal öyle kocaman değil aman 3000 gr olsunda irisini istemiyorum arkadaşın annesi hastanede yatıyor bi bebek doğmuş 5600 gr anne paramparça olmuş. O bebeği düşünemiyorum oburx
canım benim ev müsait değil park yatak alacağım ama kendi evime 2 -3 seneye kadar geçicem ozaman ikisine bir oda yaparım inşallahege sana bişey sorcam. Seninde benim gibi ikinci çocuğun. Ayrı oda yapıyormusun bebeğe?
yoo yağmur yagacak gibi
napıyım kocama kızıyom sinirden bende dudağımı aşağı salladım oturuyom odada kimse yok.. Ne içsem acaba diye düşnüyom..bide akşama ne yemek yapacam die düşünüyom
canım benim ev müsait değil park yatak alacağım ama kendi evime 2 -3 seneye kadar geçicem ozaman ikisine bir oda yaparım inşallah
kız ben nefcafe içiyorum duru kendinden geçiyor:)))))) sende iç
akşama patlıcan oturtma var bende..
heee normal manyakmısın nasıl çıksın o sezeryanda bile anne fenaymış kendine gelememiş.Kız normal etmişde deme ayy koparım
sağol cnm darısı başınahoşgeldinnnnn, az önce okudum canım, maşallah duru hanım fıstık olmuşş :) darısı bana.
bende az önce hastanemi aradım, cumartesi randevu alacaktım dedim. Kız bana hanımefendi cumartesi resmi tatil dedibozuldum kaldım. Sanırım kontrolüm haftaya kalacak
ben arada bir bakıyorum ilerlemiş mi topik diye:)
ege ve merve maşallah güzel haberlerle geldiniz...
blue, allah kardeşinin yardımcısı olsun, bu sene tus tarihi kaydı baya kpss olaylarından sonra yoksa şimdiye çoktan kurtulmuştu...
Buraya takılınca işler ilerlemiyor, o nedenle bugün sessiz takipçi olayım biraz:):)
bu arada ankara'da havalar ısınmak bilmedi bu sene, taa hazirana kadar gidecek gibi
canım benim ev müsait değil park yatak alacağım ama kendi evime 2 -3 seneye kadar geçicem ozaman ikisine bir oda yaparım inşallah
kız ben nefcafe içiyorum duru kendinden geçiyor:)))))) sende iç
akşama patlıcan oturtma var bende..
hmm dur bende kahve içeyim belkim sinirim yatışır... Kız patlıcan oturtmayı kıymalı yapıyon demi.. Ya biz kurbanda koyun kesitk ondan var oda bana fena kokuyo ellemiyom bile hilm isterse kendi çıakrtıp yapıo...kıymasız olur mu
heee normal manyakmısın nasıl çıksın o sezeryanda bile anne fenaymış kendine gelememiş.
sağol cnm darısı başına
sağol cnm teşekkür ederiz.
kıymasız olmaz ama imam bayıldı yapabilirsin
karnıyarık gibi yapıyorsun içine et koymadan soğan domates ve biberleri kavur maydonoz doğra patlıcanların içine yerleştir.
oh oh afiyet olsun yemeğin de hazır ne güzel canımı çektirdin kız
hm karnıyarık olabilir bak çok yapamam kıymalı isterse kıymayı hilmiye kavurtayım kendimin-kini sadece yapayım dediğin gibi uffff gıck oluyorum yemek işine evde bri olsada yapsa yaaa
canım kyamam yaa yap kız evdesin zor değil. Anacım sağolsun kontrolden döndüğümde bi baktım yapıvermiş erkenden . Bide diyorki akşama sana kızartma kötü kokmasın diye erken kızarttım. Canım ya
egecik geçmişi okumadıysan tekrar tebrik edeyim kuzucuğunu ve seni:))))))))))))))))))))) çok sevindim maaşallah iyide büyümüş
amaaaaan hiç şöle bi diyanim olmadı olmayacak bu gidişlede
yap kız bide pilav cacık bitti gitti...
canım kyamam yaa yap kız evdesin zor değil. Anacım sağolsun kontrolden döndüğümde bi baktım yapıvermiş erkenden . Bide diyorki akşama sana kızartma kötü kokmasın diye erken kızarttım. Canım ya
inş. canım görücez...Deme yaaa öyleeee boşver sen çocuklarına yaparsın annen gibi olmazsın..
ya kızlar diş fırçalayamaz hale geldim. fırça değdiği anda kanamaya başlıyo diş etlerim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?