2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım kilosu önemli değilki gelişimi önemli ben canım sıkıldıda doktor dedi gelişimi güzel sorun yapma hem beni erken alır 36 sonra 3.500 falan olur hem kız çocuğu öyle iri olmaz citlenbik gibi olur :)))))) biz iyiyiz canım cumartesi resmi tatilmiş salı günü randevumuz var bakalım 34.hafta randevusu tosuncuk yemekleri beyendimi keyfi yerindemi bakacaz :)))))))

evet evdeyim de şu kızartma kokusuna ben de dayanamıyorum.keşke benimde annem burda olsa ösledim şimdiiii

al bendende okadar canım sıkma cektı annem cok guzel yapar kadın aglıcaktı olsam yapardım orda ama soz dedı lohusalıkta yapacam kızım dıooo sık dısını dıoo

Son düzenleme:
al bendende okadar canım sıkma cektı annem cok guzel yapar kadın aglıcaktı olsam yapardım orda ama soz dedı lohusalıkta yapacam kızım dıooo sık dısını dıoo

nezamana gelcek senin annen ben çağırıyorum daha erken diyo bebek doğduktan sonra önemli ozamana yakın geliyim diyo ama ben şimdi istiyorum yanımda

ayy benimde gece wc kalkıyorum agzımı suyla çalkalayımdiyorum bi bakıyorum şakır şakır kanıo birde durmak bilmiyo dahada sinir oluyorum dklarca lavabo önnde ufffff

aynen. okadar kanıyoki tadından midem bulanıyo yaaa.
normalde hiçbişey yapmazken de kanıyo durduk yerde... ağzıma sürekli tadı geliyo,benimde midemi bulandırıyo ( doğumdan sonra düzelir heralde...

kılar benimde dişim çürümüş ama dr.a gitmedim sizce ebeğe zararlı mı diş dr.larının kullandığı uyuşturucu iğneleri. gideniniz var mı sanırım dolgu olacak

nezamana gelcek senin annen ben çağırıyorum daha erken diyo bebek doğduktan sonra önemli ozamana yakın geliyim diyo ama ben şimdi istiyorum yanımda

aynen bebek dogmasına yakın gelecek cnm ya kardeslerım okuyorrr dershaneyı beklıyor kadın olsa sımdı gümbür gümbür işmi bırakır bana odanın ölcülerını aldım ıclerıne kapıtone dıktırecekmıs sevındırık sımdı ılk torunu olcak :)))

kılar benimde dişim çürümüş ama dr.a gitmedim sizce ebeğe zararlı mı diş dr.larının kullandığı uyuşturucu iğneleri. gideniniz var mı sanırım dolgu olacak

valla benım annem dayanamdı kardesıme hamıleykennn babamla saat 03.30 da dıscı muanesı actırdılar ıyı hatırlıyorum 7 aylık hamıleydııı cektıler dısını

ayy benim uyduruk kocam cacık sevmiyo ayran var o yeter piiiss gıcık..ya ege canım ne istiyo biliyon mu semizotu varya onu yogurtla karıltırıp yemek uff..pazarda yoktu burda yaaa
ayy semizotu ekşi ekşi ohh olsada yesek..

ya kızlar diş fırçalayamaz hale geldim. Fırça değdiği anda kanamaya başlıyo diş etlerim yaaa
benimde öylee çok kanıyor elma bile ısıramıyorum

bısdeee tebrık ettık amaaa bılmem cvp verdımııı ege hanımcımmmmm
aşkolsun valla görsem yazardım herkese ayrı ayrı teşekkür ettim sağol canm..

ayy yesn tosuncuğu teyzesi annesi onu yatarak büyüttü bende izine çıkınca yormuycam kızımı.. Inşallah tabi:) annesi onun keyfi yerindedir. Bak ne kadar akıllı üzmedi seni erken gelip..

Kızlar bende vicdan yaptınız hepiniz annenizden uzaksınız biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten buyrun bana gelin annem hepişmize bakar:))

her hamilelikte diş çürür diyolar ama bilmiyorum dr a gitmedim. az kaldı diye idare etmeye çalışıyorum açıkçası...

maşallah.evet anneler öyle benden önce atlamış bebeğe ne alınacaksa almış. bana da bişey alma diyor onun yüzünden bişey alamadım bebeğe, bazen de fazlası iyi olmuyor sanırsam:44:

benım annemde bana kızıo kız hala bebek bana portakal gıbı gelıo buyumemıs gelıo annemde dellenıo sen 2 kılo bıle degııldın ama canlı cinliydın dıo sımdı bebek doguracan torunuma laf etme dıo

maşallah.evet anneler öyle benden önce atlamış bebeğe ne alınacaksa almış. bana da bişey alma diyor onun yüzünden bişey alamadım bebeğe, bazen de fazlası iyi olmuyor sanırsam:44:

öyle canımmm fazlası ıyı degıl ben toplam 8 takım aldım annemde almıs yeter hemen buyuyorlar

annem burnumda tütüyo aylardır görmüyorum kocişin tayini mersine çıksa da gitsek... geçen gün kociş kaynanama mersine tayin aldırcam dedi, kaynanam küplere bindi. biz gelin almadıkta iç güveysi mi verdik olmaz öyle şey diye,,, torununu kaçırıyomuşuz, (manyak karı)
eşime niye hemen söyledin dedim. takma sen, alıştırma politikası uyguluyorum, sürekli hatırlatıcam eninde sonunda sesini kesecek dedi

aaa sızdemı mersınlısınızz benım esımde mersınlı bende adana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…