ya kızlar diş fırçalayamaz hale geldim. fırça değdiği anda kanamaya başlıyo diş etlerim yaaa
canımcımmm okumadım çünkü işlerim var birde baya bi uzun geçmiş.
Teşekkür ederim sağlığı çok şükür iyi olsunda kilosu sizinkiler kadar iyi değil... Ama sağlık önemli sen nasılın oğluşun nasıl
evet evdeyim de şu kızartma kokusuna ben de dayanamıyorum.keşke benimde annem burda olsa ösledim şimdiiii
al bendende okadar canım sıkma cektı annem cok guzel yapar kadın aglıcaktı olsam yapardım orda ama soz dedı lohusalıkta yapacam kızım dıooo sık dısını dıoo
ayy benimde gece wc kalkıyorum agzımı suyla çalkalayımdiyorum bi bakıyorum şakır şakır kanıo birde durmak bilmiyo dahada sinir oluyorum dklarca lavabo önnde ufffff
normalde hiçbişey yapmazken de kanıyo durduk yerde... ağzıma sürekli tadı geliyo,benimde midemi bulandırıyoaynen. okadar kanıyoki tadından midem bulanıyo yaaa.
nezamana gelcek senin annen ben çağırıyorum daha erken diyo bebek doğduktan sonra önemli ozamana yakın geliyim diyo ama ben şimdi istiyorum yanımda
nezamana gelcek senin annen ben çağırıyorum daha erken diyo bebek doğduktan sonra önemli ozamana yakın geliyim diyo ama ben şimdi istiyorum yanımda
kılar benimde dişim çürümüş ama dr.a gitmedim sizce ebeğe zararlı mı diş dr.larının kullandığı uyuşturucu iğneleri. gideniniz var mı sanırım dolgu olacak
ayy semizotu ekşi ekşi ohh olsada yesek..ayy benim uyduruk kocam cacık sevmiyo ayran var o yeter piiiss gıcık..ya ege canım ne istiyo biliyon mu semizotu varya onu yogurtla karıltırıp yemek uff..pazarda yoktu burda yaaa
benimde öylee çok kanıyor elma bile ısıramıyorumya kızlar diş fırçalayamaz hale geldim. Fırça değdiği anda kanamaya başlıyo diş etlerim yaaa
aşkolsun valla görsem yazardım herkese ayrı ayrı teşekkür ettim sağol canm..bısdeee tebrık ettık amaaa bılmem cvp verdımııı ege hanımcımmmmm
aman canım kilosu önemli değilki gelişimi önemli ben canım sıkıldıda doktor dedi gelişimi güzel sorun yapma hem beni erken alır 36 sonra 3.500 falan olur hem kız çocuğu öyle iri olmaz citlenbik gibi olur :)))))) biz iyiyiz canım cumartesi resmi tatilmiş salı günü randevumuz var bakalım 34.hafta randevusu tosuncuk yemekleri beyendimi keyfi yerindemi bakacaz :)))))))
kılar benimde dişim çürümüş ama dr.a gitmedim sizce ebeğe zararlı mı diş dr.larının kullandığı uyuşturucu iğneleri. gideniniz var mı sanırım dolgu olacak
aynen bebek dogmasına yakın gelecek cnm ya kardeslerım okuyorrr dershaneyı beklıyor kadın olsa sımdı gümbür gümbür işmi bırakır bana odanın ölcülerını aldım ıclerıne kapıtone dıktırecekmıs sevındırık sımdı ılk torunu olcak :)))
ayy semizotu ekşi ekşi ohh olsada yesek..
benimde öylee çok kanıyor elma bile ısıramıyorum
aşkolsun valla görsem yazardım herkese ayrı ayrı teşekkür ettim sağol canm..
ayy yesn tosuncuğu teyzesi annesi onu yatarak büyüttü bende izine çıkınca yormuycam kızımı.. Inşallah tabi:) annesi onun keyfi yerindedir. Bak ne kadar akıllı üzmedi seni erken gelip..
Kızlar bende vicdan yaptınız hepiniz annenizden uzaksınız biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten buyrun bana gelin annem hepişmize bakar:))
her hamilelikte diş çürür diyolar ama bilmiyorum dr a gitmedim. az kaldı diye idare etmeye çalışıyorum açıkçası...
maşallah.evet anneler öyle benden önce atlamış bebeğe ne alınacaksa almış. bana da bişey alma diyor onun yüzünden bişey alamadım bebeğe, bazen de fazlası iyi olmuyor sanırsam:44:
Kızlar ben çıkıyorum biraz çalışmam lazım
annem burnumda tütüyo aylardır görmüyorumkocişin tayini mersine çıksa da gitsek... geçen gün kociş kaynanama mersine tayin aldırcam dedi, kaynanam küplere bindi. biz gelin almadıkta iç güveysi mi verdik olmaz öyle şey diye,,, torununu kaçırıyomuşuz, (manyak karı)
eşime niye hemen söyledin dedim. takma sen, alıştırma politikası uyguluyorum, sürekli hatırlatıcam eninde sonunda sesini kesecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?