2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle canımmm fazlası ıyı degıl ben toplam 8 takım aldım annemde almıs yeter hemen buyuyorlar

valla ben bir zıbın bile almadım aslında kötü oluyorum evde bebek kıyafeti namına bişey yok boşluk var içimde. artık annem gelince bakıcam aldıklarına bir iki alırım eksik varsa sanmıyorum da.

canım kocan iyiymiş gene benimki aynı şehirdeyz annemlern oraya kiraya gidelim diyorum annemi babamı bırakamam diyor hoş kaynanamda bizi bırakmaz kendi kzı içinde aynı apartmanda oturmayı hayal ediyor tabi kocamda öyle ama anneme yakın oturmaya çok ihtiyacım var annemn ağır sorumlulukları var uzak olduumuzdan bana arasıra gelir valla kahvaltı yapmayı bile özledm ama kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmak adaletsizlik değilmi

bende ozledım kahvaltıları sabah kahvelerınııı

aaa sızdemı mersınlısınızz benım esımde mersınlı bende adana

memeleket mersin değil aslında ama oralı gibi olduk artık, annemler 10 senedir orda. bende geçen sene bu dağ başına geldimeşimin işi dolayısıyla... ama mersini çok seviyorum, evlenmeden önce, acaba bu şehirden gitsem özlermiyim diyodum.... anla artık şimdiki halimi...

eşin mersinin neresinden?

mersın tarsus ilcesınden köyünde oturyolar aama iş dolayısıyla zonguldaktayız ıstee :)))

amannnn aynı binada oturmak mıııı, Allah ımmmmmmmmm yazdıysan boz. benim herif anneci değildir ama babasını sever.. mersin e gitmeyi benim için istiyo, ben sıkılıyorum sürekli özlüyorum bi de işe girdiğimde bebeği anneme emanet ederiz diye...
kaynanama arada bi gelirler her zamanböyle patavatsız değildir. benim evime daha 2 defa geldi rahatsız edeceğini düşündüğü için( aramızda 100 km var). çok nadiren de böyle düşünceli davranır sağolsun

mersın tarsus ilcesınden köyünde oturyolar aama iş dolayısıyla zonguldaktayız ıstee :)))
benim kankamın eşi de tarsus lu... adanaya da en son 1,5 sene önce halkbankası sınavı için gitmiştim..
ezgimee bebek şekerini bitirdinmi canım kaç tane çıktı
magnetler 10 tane fazla, tül 98 tane çıktı, bitirdim canım hepsini. toplam 98 şekerimiz oldu. 1 kilo lavanta getirtmiştim ya, koca bi torba duruyo hala

evlenınce degıl bacım gurbet cok zor bıde evlendım buraya geldım hemen 9 ay olucak ıste
evet ya ben gurbetde olsam hiç dayanamam eşim istanbul aşığı oraya gitmeyi çok istiyo ama ben ailemi bırakamam kesinlikle istemiyorum diyorum ama büyük konuşmayayım genede

aynı apartmanda değilizde haftanın 3 günü birlikteyzdir ve ben çok sıkılıyorum düşünsene yaşlı bir çift ve ben yanlız sıkıntıdan patlıyorum 2 saati bile çekemiyorum ama eşim gelince su gibi geçiyo napıym mecburum tak çocuk olunca böyle oluyo

cok özldım adanamı gercı mersın tarsusta fark etmıooo hep yakın bırbırıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…