Kızlar ben çıkıyorum biraz çalışmam lazım
Kızlar ben çıkıyorum biraz çalışmam lazım
öyle canımmm fazlası ıyı degıl ben toplam 8 takım aldım annemde almıs yeter hemen buyuyorlar
annem burnumda tütüyo aylardır görmüyorumkocişin tayini mersine çıksa da gitsek... geçen gün kociş kaynanama mersine tayin aldırcam dedi, kaynanam küplere bindi. biz gelin almadıkta iç güveysi mi verdik olmaz öyle şey diye,,, torununu kaçırıyomuşuz, (manyak karı)
eşime niye hemen söyledin dedim. takma sen, alıştırma politikası uyguluyorum, sürekli hatırlatıcam eninde sonunda sesini kesecek dedi
canım kocan iyiymiş gene benimki aynı şehirdeyz annemlern oraya kiraya gidelim diyorum annemi babamı bırakamam diyor hoş kaynanamda bizi bırakmaz kendi kzı içinde aynı apartmanda oturmayı hayal ediyor tabi kocamda öyle ama anneme yakın oturmaya çok ihtiyacım var annemn ağır sorumlulukları var uzak olduumuzdan bana arasıra gelir valla kahvaltı yapmayı bile özledm ama kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmak adaletsizlik değilmi
aaa sızdemı mersınlısınızz benım esımde mersınlı bende adana
bende ozledım kahvaltıları sabah kahvelerınııı
bende ozledım kahvaltıları sabah kahvelerınııı
memeleket mersin değil aslında ama oralı gibi olduk artık, annemler 10 senedir orda. bende geçen sene bu dağ başına geldimeşimin işi dolayısıyla... ama mersini çok seviyorum, evlenmeden önce, acaba bu şehirden gitsem özlermiyim diyodum.... anla artık şimdiki halimi...
eşin mersinin neresinden?
hamile olmadan önce böyle değildim gebelik değiştirdi beni daha bir düştüm anneme çocuk gibi oldum resmen.aslında hiç sevmem ana kuzusu tipleri ama
özlenmezmi ya avlenince kıymetlendi annelermz
amannnn aynı binada oturmak mıııı, Allah ımmmmmmmmm yazdıysan bozcanım kocan iyiymiş gene benimki aynı şehirdeyz annemlern oraya kiraya gidelim diyorum annemi babamı bırakamam diyor hoş kaynanamda bizi bırakmaz kendi kzı içinde aynı apartmanda oturmayı hayal ediyor tabi kocamda öyle ama anneme yakın oturmaya çok ihtiyacım var annemn ağır sorumlulukları var uzak olduumuzdan bana arasıra gelir valla kahvaltı yapmayı bile özledm ama kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmak adaletsizlik değilmi
amannnn aynı binada oturmak mıııı, Allah ımmmmmmmmm yazdıysan boz. benim herif anneci değildir ama babasını sever.. mersin e gitmeyi benim için istiyo, ben sıkılıyorum sürekli özlüyorum bi de işe girdiğimde bebeği anneme emanet ederiz diye...
kaynanama arada bi gelirler her zamanböyle patavatsız değildir. benim evime daha 2 defa geldi rahatsız edeceğini düşündüğü için( aramızda 100 km var). çok nadiren de böyle düşünceli davranır sağolsun
akadaşlar benim uyuz dizi başlıcak biraz ona bakıyımda havam dağılsın size iyi sohbetler
benim kankamın eşi de tarsus lu... adanaya da en son 1,5 sene önce halkbankası sınavı için gitmiştim..mersın tarsus ilcesınden köyünde oturyolar aama iş dolayısıyla zonguldaktayız ıstee :)))
magnetler 10 tane fazla, tül 98 tane çıktı, bitirdim canım hepsini. toplam 98 şekerimiz oldu. 1 kilo lavanta getirtmiştim ya, koca bi torba duruyo halaezgimee bebek şekerini bitirdinmi canım kaç tane çıktı
evet ya ben gurbetde olsam hiç dayanamam eşim istanbul aşığı oraya gitmeyi çok istiyo ama ben ailemi bırakamam kesinlikle istemiyorum diyorum ama büyük konuşmayayım genedeevlenınce degıl bacım gurbet cok zor bıde evlendım buraya geldım hemen 9 ay olucak ıste
amannnn aynı binada oturmak mıııı, Allah ımmmmmmmmm yazdıysan boz. benim herif anneci değildir ama babasını sever.. mersin e gitmeyi benim için istiyo, ben sıkılıyorum sürekli özlüyorum bi de işe girdiğimde bebeği anneme emanet ederiz diye...
kaynanama arada bi gelirler her zamanböyle patavatsız değildir. benim evime daha 2 defa geldi rahatsız edeceğini düşündüğü için( aramızda 100 km var). çok nadiren de böyle düşünceli davranır sağolsun
benim kankamın eşi de tarsus lu... adanaya da en son 1,5 sene önce halkbankası sınavı için gitmiştim..
magnetler 10 tane fazla, tül 98 tane çıktı, bitirdim canım hepsini. toplam 98 şekerimiz oldu. 1 kilo lavanta getirtmiştim ya, koca bi torba duruyo hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?