2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim tam tamına 97 tane çıktı tül 100tane de diğerleri eksik magnetde 100 tane ama diğer üçünede süs koyucam

çok sıkıcııııııııııııı ne deyim Allah sabır versin

fatmaaaaaaaaaaaaaaaa ne ediyon gııı?

bis geldik kıslaar bu arada :87:
hoşgeldinnnnn

cok özldım adanamı gercı mersın tarsusta fark etmıooo hep yakın bırbırıne
evet çok yakın birbirine. adana-mersin her zaman tek şehir gibiler...

benim tam tamına 97 tane çıktı tül 100tane de diğerleri eksik magnetde 100 tane ama diğer üçünede süs koyucam
olur o kadar yaa napalım, 50 kuruşa buna şükür

ben acıktımmmmmmmmidemi biraz doldurayım gelirim. kızım midemin orda ağzını açmış bekliyo, yukardan ağzıma attığımı o aşağıdan tutuyo

sülümanın sonunu bende seyredemedim elektrikler kesildi sen yasin okudun mu? 1 tane daha vericem de sana sende alırsan bitiyor

hoşbulduk canımm:87:

kız hafta sonu olsaydı okurdum yinede ver akşam okiyim nasılsa kurtlar vadisi var ilmiye gıcık olucama okurum

offf corbamıda yaptımmm işim bıttı şükür yaaa bırazdan gelecekmıs te 6 gıbı gerı cıkacak olay varmıs hay senın olayınaaa

BİZ GELDİK DR DAN:79:
nstye girdim şükür ağrı sancı yok yalnız çok hareketli 1 DAK. durmuyor sıpacık:)
baş aşağı dönmüştü sonunda herşey yolunda.. kilosu 2220gr olmuş yanakları tombiş tombişti maşallah.. bnde sadece 700gr almışım
2 hafta sonra tekrar gideceğiz, sonra haftada 1..
calsiyum werdi kan şurubuna ek olarak içeceğim..
bebeğin kemiklerinin en hızlı geliştiği dönemdeyiz bol süt yoğurt tüket dedi

maşallah bebşiimize 2haftada bir çağırmış ne güzel

hay maşallah Allah anzarlardan saklasın

oyy maşallah canım çok sevindim yüzünü gördün mü yaa :)) ben göremedim oğluşumun yüzünü... benim oğlan baya önde gidiyor yaa 2231 gr. acaba bişey olur mu ya çk mu abarttım büyütmekte :44: süt çok içiyorum bende... boyu kaçmışşş?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…