ne dızısı kız yaprak dokumumu
benim kankamın eşi de tarsus lu... adanaya da en son 1,5 sene önce halkbankası sınavı için gitmiştim..
magnetler 10 tane fazla, tül 98 tane çıktı, bitirdim canım hepsini. toplam 98 şekerimiz oldu. 1 kilo lavanta getirtmiştim ya, koca bi torba duruyo hala
fatmaaaaaaaaaaaaaaaa ne ediyon gııı?
bis geldik kıslaar bu arada :87:
cok özldım adanamı gercı mersın tarsusta fark etmıooo hep yakın bırbırıne
fatmaaaaaaaaaaaaaaaa ne ediyon gııı?
sülümanın sonunu bende seyredemedim elektrikler kesildiburdayım ne edeyim oturuyom kös kös iş-güç de yok sülümanın sonunu seyredemedim ona bakmaya çalışıyom açılrısa tabi
hoşgeldin bacııım
çok sıkıcıııııııııııııaynı apartmanda değilizde haftanın 3 günü birlikteyzdir ve ben çok sıkılıyorum düşünsene yaşlı bir çift ve ben yanlız sıkıntıdan patlıyorum 2 saati bile çekemiyorum ama eşim gelince su gibi geçiyo napıym mecburum tak çocuk olunca böyle oluyo
hoşgeldinnnnnfatmaaaaaaaaaaaaaaaa ne ediyon gııı?
evet çok yakın birbirine. adana-mersin her zaman tek şehir gibiler...cok özldım adanamı gercı mersın tarsusta fark etmıooo hep yakın bırbırıne
olur o kadar yaa napalım, 50 kuruşa buna şükürbenim tam tamına 97 tane çıktı tül 100tane de diğerleri eksik magnetde 100 tane ama diğer üçünede süs koyucam
sülümanın sonunu bende seyredemedim elektrikler kesildisen yasin okudun mu? 1 tane daha vericem de sana sende alırsan bitiyor
hoşbulduk canımm:87:
benim tam tamına 97 tane çıktı tül 100tane de diğerleri eksik magnetde 100 tane ama diğer üçünede süs koyucam
kız hafta sonu olsaydı okurdum yinede ver akşam okiyim nasılsa kurtlar vadisi var ilmiye gıcık olucama okurum
okeyto fonkito şekerimmm 41i tmmladık
kızlar bunları nereden alıyorsunuz. bende yapmak istiyorum. yardımcı olurmusunuz?
tamamladık dünür sağolasın...merveee dedımde okuyamadın bacım cıkmısın sanırım bugun kocısım yok okuyabılırım ıstersen yıneee
offf corbamıda yaptımmm işim bıttı şükür yaaa bırazdan gelecekmıs te 6 gıbı gerı cıkacak olay varmıs hay senın olayınaaa
maşallah bebşiimize 2haftada bir çağırmış ne güzelBİZ GELDİK DR DAN:79:
nstye girdim şükür ağrı sancı yok yalnız çok hareketli 1 DAK. durmuyor sıpacık:)
baş aşağı dönmüştü sonunda herşey yolunda.. kilosu 2220gr olmuşyanakları tombiş tombişti maşallah.. bnde sadece 700gr almışım
2 hafta sonra tekrar gideceğiz, sonra haftada 1..
calsiyum werdi kan şurubuna ek olarak içeceğim..
bebeğin kemiklerinin en hızlı geliştiği dönemdeyiz bol süt yoğurt tüket dedi
BİZ GELDİK DR DAN:79:
nstye girdim şükür ağrı sancı yok yalnız çok hareketli 1 DAK. durmuyor sıpacık:)
baş aşağı dönmüştü sonunda herşey yolunda.. kilosu 2220gr olmuşyanakları tombiş tombişti maşallah.. bnde sadece 700gr almışım
BİZ GELDİK DR DAN:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?