BİZ GELDİK DR DAN:79:
nstye girdim şükür ağrı sancı yok yalnız çok hareketli 1 DAK. durmuyor sıpacık:)
baş aşağı dönmüştü sonunda herşey yolunda.. kilosu 2220gr olmuşyanakları tombiş tombişti maşallah.. bnde sadece 700gr almışım
2 hafta sonra tekrar gideceğiz, sonra haftada 1..
calsiyum werdi kan şurubuna ek olarak içeceğim..
bebeğin kemiklerinin en hızlı geliştiği dönemdeyiz bol süt yoğurt tüket dedi
oyy maşallah canım çok sevindim yüzünü gördün mü yaa :)) ben göremedim oğluşumun yüzünü... benim oğlan baya önde gidiyor yaa 2231 gr. acaba bişey olur mu ya çk mu abarttım büyütmekte :44: süt çok içiyorum bende... boyu kaçmışşş?????
merhaba kızlar,
siteye yeni üye oldum..
dün doktora gitmiştim..beklerken yanıma bi kız geldi.sancıdan kıvranıyodu, ağlıyodu..çok korktum yaa(
benim ilk hamileliğim. herkes de korkutuyo gözümü
canım biraz fazlamış senin bebiğin kilosu ewettttt ama usg herzamn tam doğru sonuç wermeyebiliyor..oyy maşallah canım çok sevindim yüzünü gördün mü yaa :)) ben göremedim oğluşumun yüzünü... benim oğlan baya önde gidiyor yaa 2231 gr. acaba bişey olur mu ya çk mu abarttım büyütmekte :44: süt çok içiyorum bende... boyu kaçmışşş?????
merhaba kızlar,
siteye yeni üye oldum..
dün doktora gitmiştim..beklerken yanıma bi kız geldi.sancıdan kıvranıyodu, ağlıyodu..çok korktum yaa(
yüzünü göstremedi eliyle kapamıştı sadece yanaşlarını gördüm tombul tombul:))) eğer usg kaliteliyse yani doğruysa 3600 3800 arası doğar maşallahoyy maşallah canım çok sevindim yüzünü gördün mü yaa :)) ben göremedim oğluşumun yüzünü... benim oğlan baya önde gidiyor yaa 2231 gr. acaba bişey olur mu ya çk mu abarttım büyütmekte :44: süt çok içiyorum bende... boyu kaçmışşş?????
senden 1 gün öndeyim canım:80:Ohhh maşallah canım.. Sen kaç haftalıktın Hasret..
merhaba kızlar,
siteye yeni üye oldum..
Hoşgeldin canım, ne varki korkucak boşver sen etkilenme olumsuz şeylerden.. Herşey güzel gidecek de gitsin..
ewet canım doğrukızlar ben ultrason sonuçlarına güvenmiyorum ben doktoru değiştirdim iki ayrı ultrasonda sonuçlar çok farklıydı 1 hafta aralıkla ölçüm yapıldı birinde 2000 gr birinde 2500 gr çıktı 1 haftada 500 gr mı aldı bebişim ama 2500 duymak hoşuma gitti
hoşgeldin canım burda hemen hemen herkesin ilk hamileliği, 2.ye hamile olan nadir :)) sen etkilenme canım herkesin acı eşiği farklı..
canım biraz fazlamış senin bebiğin kilosu ewettttt ama usg herzamn tam doğru sonuç wermeyebiliyor..
32. haftadaın değil mi?
benimkinin boyu kızımdan kısa bu hafta da şuan 43cm az ama
2 hafta ağırlık wereceğim süt we yoğurt miktarını artıracağım umarım 50 üzeri doğarr
seninkinin boy kaç
yüzünü göstremedi eliyle kapamıştı sadece yanaşlarını gördüm tombul tombul:))) eğer usg kaliteliyse yani doğruysa 3600 3800 arası doğar maşallah
senden 1 gün öndeyim canım:80:
aşağıda bu yazdımız alanın altında imzayı gösteri tıklarsan 2. tickerida görürsün
kızlar ben ultrason sonuçlarına güvenmiyorum ben doktoru değiştirdim iki ayrı ultrasonda sonuçlar çok farklıydı 1 hafta aralıkla ölçüm yapıldı birinde 2000 gr birinde 2500 gr çıktı 1 haftada 500 gr mı aldı bebişim ama 2500 duymak hoşuma gitti
doğru bak ağrı eşiğim yüksektir ama ne bileyim işte..
inşallah bende 14 haziranda anne olucam..12 haziranda doğarsa adını seçim koymayı düşünüyorum
kız ne seçimidoğru bak ağrı eşiğim yüksektir ama ne bileyim işte..
inşallah bende 14 haziranda anne olucam..12 haziranda doğarsa adını seçim koymayı düşünüyorum
hoşgeldin ne kadrlıksın sen korkma yaa ne olacakki bak hepimiz burdayız aynıyızz
Vay iki ticker damı oluyormuş yeni öğrenidm valla.. Aynıyız desene..
Canım bende ultrasona inanmıyorum..Sonuçta tamamen istatistiksel hesaplar bunlar.. Bebeğin karın çevresine göre ölçüyorlar zaten, her bebeğin yapısı farklı olabilir sonuçta.. İlk kızımda bana doktor 4 kiloyu geçiyor demişti, 3.650 gr doğdu benimki.. Gerçeği ile aynı olmaz hiçbir zaman ama yaklaşık bişey veriyorlar.. Aynen dediğin gibi benim şimdiki hamileliğimde doktor beni radyoloğa yollamıştı orda haftasıyla tam uyumlu çıktı ama kendi doktorumun ölçümüne göre hep 1 hafta 10 gün önde gibi.. Birazda doktorun ölçümüğyle alakalı herhalde..
32+1 oldu. dün doktordaydık 1900gr olmuş bizim fıstık.
iyiki üye olmuşum çevremde hamile olan ya da yakın zamanda bebeği olan kimse yok.valla yalnız hissediyodum kendimi.
kız ne seçimisakın öyle bişi yapma
doğru söylüyosun canım ama şöyle 3 ün üstüne çıksında ohh diyeyim diyorum küvezde kalma riskini atlatalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?