2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

32+1 oldu. dün doktordaydık 1900gr olmuş bizim fıstık.

iyiki üye olmuşum çevremde hamile olan ya da yakın zamanda bebeği olan kimse yok.valla yalnız hissediyodum kendimi.

brda da herkes hamile bak senlede aramızda 1 hafta var

evet canım öyle çok şükür yaşarmı yaşamazmı diye riskimiz yok ama küveze falan girerse kıyamam ki dün hastanede 6 günlük bebeğin topuğundan kan aldılar yanımda oturdum ağladım yanımdakiler benden kan alınacağı için benm korktuumu sandılar ama ben umurumda değildiki hiç dayanamıyorum benm bebeğede iğne falan olursa naparım bilmiyorum minicik ayağına iğnee dayanamıyorumki

32+1 oldu. dün doktordaydık 1900gr olmuş bizim fıstık.

iyiki üye olmuşum çevremde hamile olan ya da yakın zamanda bebeği olan kimse yok.valla yalnız hissediyodum kendimi.
istanbuldamısın canım nerde oturuyosun.. yaşın kaç ne iş yaparsın:)))) (tanışmak baabında)
ben beşiktaşta oturuyorum ama 1 hafta sonra üsküdar zaeynep kamile taşınıyorum 23 yaşımdayım 14 aylık 1 kızım war we 33+1 de oğluşuma hamileyim..
normal doğum yaptım korkulacak hiç bişey yok süper bişey
kendinle gurur duyacaksın normal doğurduğunda
ömür boyu anlatacak süper doğal bir hikayen olacak inşallah

senin şu cesaretine ve normal doğum azmine hayranımmmmm

yaa sana soriyim normal dogumda hasta bezimi kullanılıyo

yok afyonda yaşıyorum canım..ankaralıyım aslında ama iş burda olunca buraya taşındık. 27 yaşındayım. mühendisim. hala da çalışıyorum.

normal doğum istiyorum ben de.şimdilik bi sıkıntı da yok zaten.kesmesinler boşyere vücudumu. işin duygusal yönünü henüz bilmiyorum daha önce yaşamadığım için.

seni tanıdığıma sevindim. diğer arkadaşları da:)

çok şükür bi sıkıntım yok aslında.tek sıkıntım kansızlık. hgb:8.5 doğumdan önce 2 ünite kan vericekler bana..aranızda benimle aynı kaderi paylaşan var mı?
bnkide 8.6 idi 2 şişe ferplex kullanıyorum canım kan werilecek falan demedi ama abartmışmı senin dr..
senin şu cesaretine ve normal doğum azmine hayranımmmmm

kadere inanırım olacak olacaaak:)
aksini hiç düşünmez we kendini emin ellere emanet edersen we rabbimde bir sıkıntı wermezse sende yaparsın cicim cok kolay 2 ıkın 3.de dışarda:))) (bnmki 2.de dışardaydı)
yaa sana soriyim normal dogumda hasta bezimi kullanılıyo
doğumdan sonra gazlı bezlerden koymuşlardı.. benn ewde hasta bezi koydum kan man geçmesin die:) zaten çok kanamam olmadı şükür
çok rahattım 510 güne iyileşti dikişler zaten 3 deneydi:)
2 tanede daraltma yapmıştık içe atmıştı doktorcuğum

anaaaaaaaaaam çekilin bende afyonluyum ama ardahanda yaşıyorum işimden dolayı afyon merkezdemisin

afyona kasımda gelmiştik antalya dönüşü:) ömer termale:) sucuk mucuk almıştık dönerkende çok lezetliydi:)
bnde canım isim nedir? hasret ben

ben kaçıyor canlar annemdeyim.. karşıya geçeceğim trafiğe kalmıyayım:)
öptüm görüşmek üzreee

canım benim yaa seni sevmeyen varmı topikte sanki :) canım hemşom benim :)
maşallah durucuğa koccaman olmuş yesin onu teyzesi :))

anaaaaaaaaaam çekilin bende afyonluyum ama ardahanda yaşıyorum işimden dolayı afyon merkezdemisin

merkezdeyim.o zaman belki bilirsin telek hastanesine gidiyorum..memleketine geldiğinde beklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…