yok yahu şaka yaptım:)
zeynep gökçe koyduk adını..
32+1 oldu. dün doktordaydık 1900gr olmuş bizim fıstık.
iyiki üye olmuşum çevremde hamile olan ya da yakın zamanda bebeği olan kimse yok.valla yalnız hissediyodum kendimi.
2.5 kilodan sonra , 34 haftayıda doldurdun mu küvöze gerek kalmaz canım.. Sen artık rahatla, şimdi bile olsa küvöze gerek olmayabilirmiş.. Merak etme canım artık bizim rahatlamamız lazım.. Korkmayın kızlar.. Tabi kimse erken doğurmasın oturun oturduğunuz yerde ama, bundan sonra Allahın izniyle bebiklerimize hiçbişeycik olmaz canım.. Benim doktor 32 de kanamam olunca alsak mı diye düşündü bile yani o kadar doğalki.. Benim iki arkadaşım var ikiside 32 haftalık doğmuş taaa 30 sene önce ikiside küvöze müvöze girmemiş.. Artık korkmayın yani... Ben böyle düşününce çok rahatlıyorum da onun için yazıyorum.. Yoksa erken doğum iyi değil tabi..
brda da herkes hamilebak senlede aramızda 1 hafta var
istanbuldamısın canım nerde oturuyosun.. yaşın kaç ne iş yaparsın:)))) (tanışmak baabında)32+1 oldu. dün doktordaydık 1900gr olmuş bizim fıstık.
iyiki üye olmuşum çevremde hamile olan ya da yakın zamanda bebeği olan kimse yok.valla yalnız hissediyodum kendimi.
senin şu cesaretine ve normal doğum azmine hayranımmmmmistanbuldamısın canım nerde oturuyosun.. yaşın kaç ne iş yaparsın:)))) (tanışmak baabında)
ben beşiktaşta oturuyorum ama 1 hafta sonra üsküdar zaeynep kamile taşınıyorum 23 yaşımdayım 14 aylık 1 kızım war we 33+1 de oğluşuma hamileyim..
normal doğum yaptım korkulacak hiç bişey yok süper bişey
kendinle gurur duyacaksın normal doğurduğunda
ömür boyu anlatacak süper doğal bir hikayen olacak inşallah
istanbuldamısın canım nerde oturuyosun.. yaşın kaç ne iş yaparsın:)))) (tanışmak baabında)
ben beşiktaşta oturuyorum ama 1 hafta sonra üsküdar zaeynep kamile taşınıyorum 23 yaşımdayım 14 aylık 1 kızım war we 33+1 de oğluşuma hamileyim..
istanbuldamısın canım nerde oturuyosun.. yaşın kaç ne iş yaparsın:)))) (tanışmak baabında)
bnkide 8.6 idi 2 şişe ferplex kullanıyorum canım kan werilecek falan demedi amaçok şükür bi sıkıntım yok aslında.tek sıkıntım kansızlık. hgb:8.5 doğumdan önce 2 ünite kan vericekler bana..aranızda benimle aynı kaderi paylaşan var mı?
kadere inanırım olacak olacaaak:)senin şu cesaretine ve normal doğum azmine hayranımmmmm
doğumdan sonra gazlı bezlerden koymuşlardı.. benn ewde hasta bezi koydum kan man geçmesin die:) zaten çok kanamam olmadı şüküryaa sana soriyim normal dogumda hasta bezimi kullanılıyo
yok afyonda yaşıyorum canım..ankaralıyım aslında ama iş burda olunca buraya taşındık. 27 yaşındayım. mühendisim. hala da çalışıyorum.
normal doğum istiyorum ben de.şimdilik bi sıkıntı da yok zaten.kesmesinler boşyere vücudumu. işin duygusal yönünü henüz bilmiyorum daha önce yaşamadığım için.
seni tanıdığıma sevindim. diğer arkadaşları da:)
afyona kasımda gelmiştik antalya dönüşü:) ömer termale:) sucuk mucuk almıştık dönerkende çok lezetliydi:)yok afyonda yaşıyorum canım..ankaralıyım aslında ama iş burda olunca buraya taşındık. 27 yaşındayım. mühendisim. hala da çalışıyorum.
normal doğum istiyorum ben de.şimdilik bi sıkıntı da yok zaten.kesmesinler boşyere vücudumu. işin duygusal yönünü henüz bilmiyorum daha önce yaşamadığım için.
seni tanıdığıma sevindim. diğer arkadaşları da:)
afyona kasımda gelmiştik antalya dönüşü:) ömer termale:) sucuk mucuk almıştık dönerkende çok lezetliydi:)
bnde canım isim nedir? hasret ben
Ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummm ben geldim herkes beni merak etmiş seviyosunuz kız beni galiba:)))
kuzum iyi teyzeleri 2000 gr olmuş boyunu ölçemiyoruz artık dedi fl 61 çıktı
suyu iyi dedi... Herşey normal idrar kültürü istediler pazartesi çıkacak ona göre tekrar gün verecek.. Birdahakinde nst bağlarlar sanırım.. Benden bu kadar. Zaten artık çok kısa kontrol ediyor yatmam kalkmam 5 dk bile sürmedi..
anaaaaaaaaaam çekilinbende afyonluyum ama ardahanda yaşıyorum işimden dolayı afyon merkezdemisin
bnkide 8.6 idi 2 şişe ferplex kullanıyorum canım kan werilecek falan demedi amaabartmışmı senin dr..
kan değerlerimi kadın doğumcu diil de dahiliye uzmanı takip ediyobende demir eksikliği yok ama benimkinin tedavisi yok canım ya..bende talasemi taşıyıcılığı var.kan değerim ondan düşük. peki senin doktor kanının bu kadar düşük olması bebeği etkiler fln dedi mi?
afyona kasımda gelmiştik antalya dönüşü:) ömer termale:) sucuk mucuk almıştık dönerkende çok lezetliydi:)
bnde canım isim nedir? hasret ben
merkezdeyim.o zaman belki bilirsin telek hastanesine gidiyorum..memleketine geldiğinde beklerim:)
bnkide 8.6 idi 2 şişe ferplex kullanıyorum canım kan werilecek falan demedi amaabartmışmı senin dr..
kan değerlerimi kadın doğumcu diil de dahiliye uzmanı takip ediyobende demir eksikliği yok ama benimkinin tedavisi yok canım ya..bende talasemi taşıyıcılığı var.kan değerim ondan düşük. peki senin doktor kanının bu kadar düşük olması bebeği etkiler fln dedi mi?
valla bilmiyıorum ben 2 senedir burdayım zaten geldiğimde de direk ilçeye gidiyorum merkezlede pek bi işimiz olmadıgından sadece otogarı kullanıyorumönceden de 5 sene özelde çalıştıgımdan pek merkeze gelme imkanım olmuyodu afyonluyum ama afyonu nedense pek bilmem bi kırmızı hastane ile mavi hastaneyi biliyorm
merkezdeyim.o zaman belki bilirsin telek hastanesine gidiyorum..memleketine geldiğinde beklerim:)
benim de ilk ay yapılan tahlilimde 14,4tü hgb. geçen ay 11,4 e düşmüştü. kötü değil heralde ben panik yaptım ama dr bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?