2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selammmmmm ben geldim,
hasretçim walla şu doğal hikaye sözüne çok güldüm canım allah iyiliğini versin...

canım benim yaa seni sevmeyen varmı topikte sanki :) canım hemşom benim :)
maşallah durucuğa koccaman olmuş yesin onu teyzesi :))

varrr ben varım:))))))))
ne haber kız ege????
bu hafta sondu dimi senin, evden de gir sora çekişmeni özlerim

varrr ben varım:))))))))
ne haber kız ege????
bu hafta sondu dimi senin, evden de gir sora çekişmeni özlerim

Allah iyiliğini versin emi..
ciciler topiğinde karacham çok güzel avize yapmış gördünüzmü? ben yapılışını daha önce görmüştüm çok güzel olmuş. benim de bi odamın avizesi yok yapıp takayım bari çok hoş.

sen napıyosun nasılsın?

bak ben geldim neşe geldi topiğe gördünmü:))))
doğruncada buraya girmemezlik yapmayın walla yolarım
yap bacım elinden geliyosa, güzel olmuş hakkaten,
ne yapiim ağrıyan sızlayan yanlarımı dinleyerek son haftaları tamamlamaya çalışıyorum,
senden ne haber akşamları gelmiyorsun,
gel kızzz eski dünür severim seni özletme hee

Allah allah niye göremedim ben yaa

görmüştüm yaa ben bende yeni bişey sandımdı çok güzel avizesi var

benim mesai biter ben kaçar eşimin iş yerine gidiyim ordan biraz dolaşırım görüşürüz yarın öpüm hepinizi

sefalar getirdin dünürüm sen hep gel neşemiz yerinde olsun :)
kız ben zaten teee 13 haziranda izne ayrılıyorum. o zaman biçoğunuz doğurmuş olur. asıl siz beni bırakırsınız buralarda :)) gerçi senle ben yakınız, mayıs sonu doğurcak karılar
benim oğluşum da inşallah annesine kıyak geçer de temmuza çok fazla sarkıtmaz.
akşamları yemek yap sofra topla çay demle derken hızla geçiyo canım bilgisayara bakacak halim kalmıyo bazen belim çok ağrıyo ya yürüyüşü bıraktım bu ara ondan mı acep

kızlarrrrrrrrrr azönce doğum izniyle ilgili bilmediğim bişey öğrendim...moralim bozuldu yaa, doğum sonrası ücretli izinden sonra, araya rapor, yıllık izin sokamadan ücretsizi başlatmak zorundaymışım ve ayrıca 32. haftamız dolunca kuruma izin uzatmak için rapor getiriyoruz ya, diyelimki 5 hafta uzatacağız, bunun 5 gününde yıllık izin kullandın, doğum sonrasına 5 hafta değil 4 haftan ekleniyormuş..yanı bu uzatma devresinde yıllık izin ve rapor kullanırsan o süreler düşülüpte doğum sonrasına fiilen çalıştığın süreler ekleniyormuş, bende geçen seneden kalan 6 günümü bu uzatma devresinde kullanırım die kullanmamıştım..şimdi yanacak izinlerim..bu yılki 40 günlük rapor hakkımda yandı gitti bilseydim böyle bişey var, geçtiğimiz haftalarda kullanırdım ..heba etmezdım 6 günümü, ve rapor haklarımı..moralim çok bozuldu yaaa.....

eski dünür demek istedin heralde:)))
ege hala trip yapıyo senin yüzünden unutkan kaynana seni:)))))))
aaa walla senle günlerimiz aynı aşağı yukarı,
evet yaa sorma mayısta doğuran gelmez artıkın buraya,
yok yahu niye sarksın temmuza şimdiki bebekler aceleci haziran sonuna kalmayız bak hebarin olsun..
evde iş bitmiyo yaa sorma...
yok yürüyüşden değildir artık ağrımayan yerimiz mi kaldı allasen,
demin azcık yatayım dedim sol kalçam bacağım öyle bi ağrıyoki geri kalktım
ne olcak bu halimiz :2:

Yine geldim hoş geldim
sevibade kız naber
blue nbr.
Ben sıkıldım bir haftam kaldı anacım geçmiyorrrrrrrrrr

hoşgeldinnnnnn hoşgeldinnnnnnn
nerelerdesin anacımmm bi girdim yok oldun bi anda,
bende kulaklarını çınlattım,
evvettttt geçmiyorrrrrrr seninle bir konuda hemfikiriz :13:

iyilik canım hoşgeldin. seni sevmeyen mi var dedim, sevibade var ben dedi ona göre

aaaa kadına bak ege gelir gelmez kattırcak ortalığı gene
bak rahat dur blueeeeeeeee seni affettiğime pişman ettirme beni
hem dedim ne olmuş

canım sen memur muydun? çalıştığın yerdeki personel dairesi falan mı söyledi? benim arkadaşım önce izinleri sonra ücretsiz izni al dedi. kendisi doğum yaptı. o böyle tavsiye verdi bana. sen kaç ay ücretsiz düşünüyorsun? ben toplamda ocaka kadar izinli olmayı planladığım için sorun olmayacak, ha önce ücretsiz ha sonra, ama arkadaşım önce izinlerini kullan sonra ücretsiz al dedi. hatta çalışan gebe diye bi blog var orada da okumuştum.

ay evet okuduktan sonra farkettim eski dünür tabi ben oykumun kızını alcam
benim detaylı ultrasonda muhtemel doğum tarihi 2 temmuz çıktı da, belli olmaz tabi genelde erken geliyorlar.hayırlısı bakalım ben kpssye girememekten korkuyorum.kpss 9-10 temmuzda, ozamana kadar beklemez inşallah ama ne bileyim operasyon gereken bi doğum vs olursa sınavda oturamam. amaan neyse hayırlısı olsun :))
ben de öyleyim kanepede önce bi başa yatıyorum sonra of pof oturup öteki tarafa yatıyorum. otururken de zor, şuanda bile dik bi şekilde oturuyorum kafasını mı dayıyo napıyosa

bişey anlamadım ama kötü olmuş snein için

iyilik canım hoşgeldin. Seni sevmeyen mi var dedim, sevibade var ben dedi ona göre

o kadın beni dellendirecek .. Kız n,ye sevmiyosun beni. Beni bu topikte herkesler sever sayar:)))))))))) pis kadın ben seni seviyorum halbuki

blue iyi ki bırakmışın dünürlüğü bununla:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…