istanbuldamısın canım nerde oturuyosun.. yaşın kaç ne iş yaparsın:)))) (tanışmak baabında)
ben beşiktaşta oturuyorum ama 1 hafta sonra üsküdar zaeynep kamile taşınıyorum 23 yaşımdayım 14 aylık 1 kızım war we 33+1 de oğluşuma hamileyim..
normal doğum yaptım korkulacak hiç bişey yok süper bişey
kendinle gurur duyacaksın normal doğurduğunda
ömür boyu anlatacak süper doğal bir hikayen olacak inşallah
canım benim yaa seni sevmeyen varmı topikte sanki :) canım hemşom benim :)
maşallah durucuğa koccaman olmuş yesin onu teyzesi :))
varrr ben varım:))))))))
ne haber kız ege????
bu hafta sondu dimi senin, evden de gir sora çekişmeni özlerim
Allah iyiliğini versin emi..
ciciler topiğinde karacham çok güzel avize yapmış gördünüzmü? ben yapılışını daha önce görmüştüm çok güzel olmuş. benim de bi odamın avizesi yok yapıp takayım bari çok hoş.
sen napıyosun nasılsın?
Allah iyiliğini versin emi..
ciciler topiğinde karacham çok güzel avize yapmış gördünüzmü? ben yapılışını daha önce görmüştüm çok güzel olmuş. benim de bi odamın avizesi yok yapıp takayım bari çok hoş.
sen napıyosun nasılsın?
merkezdeyim.o zaman belki bilirsin telek hastanesine gidiyorum..memleketine geldiğinde beklerim:)
valla bilmiyıorum ben 2 senedir burdayım zaten geldiğimde de direk ilçeye gidiyorum merkezlede pek bi işimiz olmadıgından sadece otogarı kullanıyorumönceden de 5 sene özelde çalıştıgımdan pek merkeze gelme imkanım olmuyodu afyonluyum ama afyonu nedense pek bilmem bi kırmızı hastane ile mavi hastaneyi biliyorm
evet onlar devlet hastanesi.ben özele gidiyorum canım.hangi ilçedensin??
evet onlar devlet hastanesi.ben özele gidiyorum canım.hangi ilçedensin??
sandıklıdanım canım ben...
slmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr esergun yenı uye olmussun sanırım hos geldın cnmm
bak ben geldim neşe geldi topiğe gördünmü:))))
doğruncada buraya girmemezlik yapmayın walla yolarım
yap bacım elinden geliyosa, güzel olmuş hakkaten,
ne yapiim ağrıyan sızlayan yanlarımı dinleyerek son haftaları tamamlamaya çalışıyorum,
senden ne haber akşamları gelmiyorsun,
gel kızzz eski dünür severim seni özletme hee
sefalar getirdin dünürüm sen hep gel neşemiz yerinde olsun :)
kız ben zaten teee 13 haziranda izne ayrılıyorum. o zaman biçoğunuz doğurmuş olur. asıl siz beni bırakırsınız buralarda :)) gerçi senle ben yakınız, mayıs sonu doğurcak karılar
benim oğluşum da inşallah annesine kıyak geçer de temmuza çok fazla sarkıtmaz.
akşamları yemek yap sofra topla çay demle derken hızla geçiyo canım bilgisayara bakacak halim kalmıyo bazenbelim çok ağrıyo ya yürüyüşü bıraktım bu ara ondan mı acep
Yine geldim hoş geldim
sevibade kız naber
blue nbr.
Ben sıkıldım bir haftam kaldı anacım geçmiyorrrrrrrrrr
Yine geldim hoş geldim
sevibade kız naber
blue nbr.
Ben sıkıldım bir haftam kaldı anacım geçmiyorrrrrrrrrr
iyilik canım hoşgeldin. seni sevmeyen mi var dedim, sevibade var ben dedi ona göre
kızlarrrrrrrrrrazönce doğum izniyle ilgili bilmediğim bişey öğrendim...moralim bozuldu yaa, doğum sonrası ücretli izinden sonra, araya rapor, yıllık izin sokamadan ücretsizi başlatmak zorundaymışım ve ayrıca 32. haftamız dolunca kuruma izin uzatmak için rapor getiriyoruz ya, diyelimki 5 hafta uzatacağız, bunun 5 gününde yıllık izin kullandın, doğum sonrasına 5 hafta değil 4 haftan ekleniyormuş..yanı bu uzatma devresinde yıllık izin ve rapor kullanırsan o süreler düşülüpte doğum sonrasına fiilen çalıştığın süreler ekleniyormuş, bende geçen seneden kalan 6 günümü bu uzatma devresinde kullanırım die kullanmamıştım..şimdi yanacak izinlerim..bu yılki 40 günlük rapor hakkımda yandı gitti bilseydim böyle bişey var, geçtiğimiz haftalarda kullanırdım ..heba etmezdım 6 günümü, ve rapor haklarımı..moralim çok bozuldu yaaa.....
eski dünür demek istedin heralde:)))
ege hala trip yapıyo senin yüzünden unutkan kaynana seni:)))))))
aaa walla senle günlerimiz aynı aşağı yukarı,
evet yaa sorma mayısta doğuran gelmez artıkın buraya,
yok yahu niye sarksın temmuza şimdiki bebekler aceleci haziran sonuna kalmayız bak hebarin olsun..
evde iş bitmiyo yaa sorma...
yok yürüyüşden değildir artık ağrımayan yerimiz mi kaldı allasen,
demin azcık yatayım dedim sol kalçam bacağım öyle bi ağrıyoki geri kalktım
ne olcak bu halimiz :2:
bişey anlamadım ama kötü olmuş snein içinkızlarrrrrrrrrrAzönce doğum izniyle ilgili bilmediğim bişey öğrendim...moralim bozuldu yaa, doğum sonrası ücretli izinden sonra, araya rapor, yıllık izin sokamadan ücretsizi başlatmak zorundaymışım ve ayrıca 32. Haftamız dolunca kuruma izin uzatmak için rapor getiriyoruz ya, diyelimki 5 hafta uzatacağız, bunun 5 gününde yıllık izin kullandın, doğum sonrasına 5 hafta değil 4 haftan ekleniyormuş..yanı bu uzatma devresinde yıllık izin ve rapor kullanırsan o süreler düşülüpte doğum sonrasına fiilen çalıştığın süreler ekleniyormuş, bende geçen seneden kalan 6 günümü bu uzatma devresinde kullanırım die kullanmamıştım..şimdi yanacak izinlerim..bu yılki 40 günlük rapor hakkımda yandı gitti Bilseydim böyle bişey var, geçtiğimiz haftalarda kullanırdım ..heba etmezdım 6 günümü, ve rapor haklarımı..moralim çok bozuldu yaaa.....
iyilik canım hoşgeldin. Seni sevmeyen mi var dedim, sevibade var ben dedi ona göre
aaaa kadına bak ege gelir gelmez kattırcak ortalığı gene
bak rahat dur blueeeeeeeee seni affettiğime pişman ettirme beni
hem dedim ne olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?