- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
o kadın beni dellendirecek .. Kız n,ye sevmiyosun beni. Beni bu topikte herkesler sever sayar:)))))))))) pis kadın ben seni seviyorum halbuki
blue iyi ki bırakmışın dünürlüğü bununla:)))))))))))
kızlarrrrrrrrrrazönce doğum izniyle ilgili bilmediğim bişey öğrendim...moralim bozuldu yaa, doğum sonrası ücretli izinden sonra, araya rapor, yıllık izin sokamadan ücretsizi başlatmak zorundaymışım ve ayrıca 32. haftamız dolunca kuruma izin uzatmak için rapor getiriyoruz ya, diyelimki 5 hafta uzatacağız, bunun 5 gününde yıllık izin kullandın, doğum sonrasına 5 hafta değil 4 haftan ekleniyormuş..yanı bu uzatma devresinde yıllık izin ve rapor kullanırsan o süreler düşülüpte doğum sonrasına fiilen çalıştığın süreler ekleniyormuş, bende geçen seneden kalan 6 günümü bu uzatma devresinde kullanırım die kullanmamıştım..şimdi yanacak izinlerim..bu yılki 40 günlük rapor hakkımda yandı gitti bilseydim böyle bişey var, geçtiğimiz haftalarda kullanırdım ..heba etmezdım 6 günümü, ve rapor haklarımı..moralim çok bozuldu yaaa.....
onu 2013 hazran annelerine sürücem filler gibi 2 sene hamile kalacak.Korkusuz sevibade kız ege ağa bilmiyonmu şimdi seni ocak annelerine sürerse görürsün hee
Napim kız vermedi kızını,
ya bu arada biz mert ismini düşünüyorduk, çok hoşuma gidiyordu ama mert fransızca b.k demekmiş düşünebiliyormusunuz( böyle okunuyormuş hatta orada çocuğunun ismini değiştirmek zorunda kalanlar olmuş.eh bizimki de nerde olacak belli değil o yüzden vazgeçtik mertten.
canım sen memur muydun? çalıştığın yerdeki personel dairesi falan mı söyledi? benim arkadaşım önce izinleri sonra ücretsiz izni al dedi. kendisi doğum yaptı. o böyle tavsiye verdi bana. sen kaç ay ücretsiz düşünüyorsun? ben toplamda ocaka kadar izinli olmayı planladığım için sorun olmayacak, ha önce ücretsiz ha sonra, ama arkadaşım önce izinlerini kullan sonra ücretsiz al dedi. hatta çalışan gebe diye bi blog var orada da okumuştum.
ay evet okuduktan sonra farkettim eski dünür tabi ben oykumun kızını alcam
benim detaylı ultrasonda muhtemel doğum tarihi 2 temmuz çıktı da, belli olmaz tabi genelde erken geliyorlar.hayırlısı bakalım ben kpssye girememekten korkuyorum.kpss 9-10 temmuzda, ozamana kadar beklemez inşallah ama ne bileyim operasyon gereken bi doğum vs olursa sınavda oturamam. amaan neyse hayırlısı olsun :))
ben de öyleyim kanepede önce bi başa yatıyorum sonra of pof oturup öteki tarafa yatıyorum. otururken de zor, şuanda bile dik bi şekilde oturuyorum kafasını mı dayıyo napıyosa
bişey anlamadım ama kötü olmuş snein için
o kadın beni dellendirecek .. Kız n,ye sevmiyosun beni. Beni bu topikte herkesler sever sayar:)))))))))) pis kadın ben seni seviyorum halbuki
canım sen memur muydun? çalıştığın yerdeki personel dairesi falan mı söyledi? benim arkadaşım önce izinleri sonra ücretsiz izni al dedi. kendisi doğum yaptı. o böyle tavsiye verdi bana. sen kaç ay ücretsiz düşünüyorsun? ben toplamda ocaka kadar izinli olmayı planladığım için sorun olmayacak, ha önce ücretsiz ha sonra, ama arkadaşım önce izinlerini kullan sonra ücretsiz al dedi. hatta çalışan gebe diye bi blog var orada da okumuştum.
ay evet okuduktan sonra farkettim eski dünür tabi ben oykumun kızını alcam
benim detaylı ultrasonda muhtemel doğum tarihi 2 temmuz çıktı da, belli olmaz tabi genelde erken geliyorlar.hayırlısı bakalım ben kpssye girememekten korkuyorum.kpss 9-10 temmuzda, ozamana kadar beklemez inşallah ama ne bileyim operasyon gereken bi doğum vs olursa sınavda oturamam. amaan neyse hayırlısı olsun :))
ben de öyleyim kanepede önce bi başa yatıyorum sonra of pof oturup öteki tarafa yatıyorum. otururken de zor, şuanda bile dik bi şekilde oturuyorum kafasını mı dayıyo napıyosa
bişey anlamadım ama kötü olmuş snein için
onu 2013 hazran annelerine sürücem filler gibi 2 sene hamile kalacak.
Fil sevibade
amannnnnnnnnnnn sakın koyma senin nerede olacağın belli değil. Bence sen michel koy nereye gidersen git olur.
ayyy kimin kızını alırsan al benim kızdan uzak durda
evet operasyonlu olursa en az 2 hafta rahat hareket edemezsin, inşallah allah kolaylığını verir..
sen delisin zate dellendirmeye gerek yok
ne yapsınlar saymayıp korkuyo herkes senden
oyyy oyyy sevmen buysa dövmen nası egem
burda durbi dakka bi dakka
dünürlüğü o bırakmadı benn bıraktım :82:
benim kızı isteyip sonrada senin kızı isteyince
muckkkkkkkkkayyy kimin kızını alırsan al benim kızdan uzak durda
Evet operasyonlu olursa en az 2 hafta rahat hareket edemezsin, inşallah allah kolaylığını verir..
Sen delisin zate dellendirmeye gerek yok
Ne yapsınlar saymayıp korkuyo herkes senden
Oyyy oyyy sevmen buysa dövmen nası egem
Burda durbi dakka bi dakka
dünürlüğü o bırakmadı benn bıraktım :82:
Benim kızı isteyip sonrada senin kızı isteyince
ahahahhahaha co mu köpek gibi bee. Birleşmiş milletler gibi karısın kızım geniş düşünmen lazımKız ege hangi yazdığına güleceğimi şaşırdım
En iyisi o, kısaca co mu koysam. Co...şişt oğlum coooooo
ahahahhahaha co mu köpek gibi bee. Birleşmiş milletler gibi karısın kızım geniş düşünmen lazım
napim kız vermedi kızını,
ya bu arada biz Mert ismini düşünüyorduk, çok hoşuma gidiyordu ama mert fransızca b.k demekmiş düşünebiliyormusunuz( böyle okunuyormuş hatta orada çocuğunun ismini değiştirmek zorunda kalanlar olmuş.eh bizimki de nerde olacak belli değil o yüzden vazgeçtik mertten.
korkusuz sevibade kız ege ağa bilmiyonmu şimdi seni ocak annelerine sürerse görürsün hee
onu 2013 hazran annelerine sürücem filler gibi 2 sene hamile kalacak.
Fil sevibade
amannnnnnnnnnnn sakın koyma senin nerede olacağın belli değil. Bence sen michel koy nereye gidersen git olur.
rüyanda görürsün artık
boşver sen fransızları
ayyyy çok komiksin blueee
süremez o beni, bensiz yapamaz
egeeeeee aşkımmm
eliffff
sana kaç kg aldığını hatırlatmamı istermisin
aman 3.yü yapma yoksa o dediğin hayvanceğize benzersin he
bu arada mesajım 2 kere gitmiş okumayanlar okusun haha haa:)))))))))))))))))
kızlarrrrrrrrrrazönce doğum izniyle ilgili bilmediğim bişey öğrendim...moralim bozuldu yaa, doğum sonrası ücretli izinden sonra, araya rapor, yıllık izin sokamadan ücretsizi başlatmak zorundaymışım ve ayrıca 32. haftamız dolunca kuruma izin uzatmak için rapor getiriyoruz ya, diyelimki 5 hafta uzatacağız, bunun 5 gününde yıllık izin kullandın, doğum sonrasına 5 hafta değil 4 haftan ekleniyormuş..yanı bu uzatma devresinde yıllık izin ve rapor kullanırsan o süreler düşülüpte doğum sonrasına fiilen çalıştığın süreler ekleniyormuş, bende geçen seneden kalan 6 günümü bu uzatma devresinde kullanırım die kullanmamıştım..şimdi yanacak izinlerim..bu yılki 40 günlük rapor hakkımda yandı gitti bilseydim böyle bişey var, geçtiğimiz haftalarda kullanırdım ..heba etmezdım 6 günümü, ve rapor haklarımı..moralim çok bozuldu yaaa.....
herşeye de bi lafı varkız tamam sen vermedin ama ben de almıyom artık dedim
ya millet anası babası beğencek mi diye düşünür. ben de başka milletler beğencek mi diye düşünüyorum tövbe yaa
kız napim ya fransızca konuşulan bi ülkeye gidersek..çocuğum bunalıma girer Allah korusun. kimlik bunalımı yaşar valla.. yavruma zaten baya zor olacak..neyse bunları düşünmeyeyim :))
valla kilo meselesini de açtın yandın sen yandın
merhaba arkadaşlar, kısmet olursa ben de bir haziran 2011 annesi adayıyım. zaman zaman sohbetlerinizi takip ediyorum ancak sürekli takip edememen nedeniyle yazmam pek mümkün olmuyordu.
doğum izniyle ilgili yanlış bir bilgilendirme olmuş, ben de bir devlet personeli olarak bu konuyu açıklamak istedim.
32+0 haftalık gebe doğum öncesi çalışabilir raporu alınca son 3 haftaya kadar çalıştığı süre içerisinde rapor hakkı olmuyor ancak izin hakkı oluyorDU. 11/4/2011 tarihli resmi gazetede yayımlanmış olan devlet personel başkanlığından çıkan bir tebliğ var. detaylarını inceleyebilirsiniz. buna göre artık doğum öncesi çalışabilir raporu alınan dönemde izin almak mümkün değil. daha doğrusu, mümkün ancak çalıştığınız süreden düşülecektir, bu da çok mantıklı değil.
buna karşın, doğum sonrasında doğum izninin bitimine müteakip rapor ve izin hakkınız bakidir. ne kadar izniniz varsa kullanabilirsiniz. ancak izinden önce rapor almanızı tavsiye ederim. çünkü doğum izni sonrası 10 gün (kontrol adıyla) rapor alıp, hiç işe başlama yazısı yazılmadan +10 gün daha rapor alabilirsiniz. bundan sonra da işe başlayış yapıp yine 10+10 gün rapor alma hakkınız var. ardından da izinlerinizi kullanıp sonrasında ücretsiz izne ayrılmanız mümkün. hakkınızı heba etmelerine izin vermeyin yanlış bilgilerle.
herkese hayırlı doğumlar dilerim.
rüyanda görürsün artık
Boşver sen fransızları
Ayyyy çok komiksin blueee
Süremez o beni, bensiz yapamaz
egeeeeee aşkımmm
Eliffff
sana kaç kg aldığını hatırlatmamı istermisin
Aman 3.yü yapma yoksa o dediğin hayvanceğize benzersin he
Bu arada mesajım 2 kere gitmiş okumayanlar okusun haha haa:)))))))))))))))))
:
hayır bir yanlışlık var.bizim kurumda bir bayan aralıkta doğum yaptı.o doğumdan 2 ay önce izne ayrılmıştı.doğumdan sonra da 2 aylık izni bittikten sonra 30 gün rapor aldı.şimdi de 6 ay ücretsiz izne ayrıldı.rapor hakkını kullanabiliyosun yani.ama yıllık izin hakkında bi fikrim yok.
Kizlar merhaba yeniden..
Bu gece kayinvalidede kalacagiz kocacikla. Gitmeden soyle bir cilt bakimi yapacagim. Kendime geleyim yahu :)
filler 2 sene hamilelik sürerler kızım kilon için demedim. Ben hem 22 kilo aldım olsun veririm. Senmi alcan koynuna beni kocam alcak:))))))) uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?