2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o kadın beni dellendirecek .. Kız n,ye sevmiyosun beni. Beni bu topikte herkesler sever sayar:)))))))))) pis kadın ben seni seviyorum halbuki

blue iyi ki bırakmışın dünürlüğü bununla:)))))))))))

napim kız vermedi kızını,
ya bu arada biz Mert ismini düşünüyorduk, çok hoşuma gidiyordu ama mert fransızca b.k demekmiş düşünebiliyormusunuz ( böyle okunuyormuş hatta orada çocuğunun ismini değiştirmek zorunda kalanlar olmuş.eh bizimki de nerde olacak belli değil o yüzden vazgeçtik mertten.

hayır bir yanlışlık var.bizim kurumda bir bayan aralıkta doğum yaptı.o doğumdan 2 ay önce izne ayrılmıştı.doğumdan sonra da 2 aylık izni bittikten sonra 30 gün rapor aldı.şimdi de 6 ay ücretsiz izne ayrıldı.rapor hakkını kullanabiliyosun yani.ama yıllık izin hakkında bi fikrim yok.

Korkusuz sevibade kız ege ağa bilmiyonmu şimdi seni ocak annelerine sürerse görürsün hee
onu 2013 hazran annelerine sürücem filler gibi 2 sene hamile kalacak.
Fil sevibade

amannnnnnnnnnnn sakın koyma senin nerede olacağın belli değil. Bence sen michel koy nereye gidersen git olur.

ayyy kimin kızını alırsan al benim kızdan uzak durda
evet operasyonlu olursa en az 2 hafta rahat hareket edemezsin, inşallah allah kolaylığını verir..

sen delisin zate dellendirmeye gerek yok
ne yapsınlar saymayıp korkuyo herkes senden
oyyy oyyy sevmen buysa dövmen nası egem
burda dur bi dakka bi dakka
dünürlüğü o bırakmadı benn bıraktım :82:
benim kızı isteyip sonrada senin kızı isteyince

ayyy kimin kızını alırsan al benim kızdan uzak durda
evet operasyonlu olursa en az 2 hafta rahat hareket edemezsin, inşallah allah kolaylığını verir..

sen delisin zate dellendirmeye gerek yok
ne yapsınlar saymayıp korkuyo herkes senden
oyyy oyyy sevmen buysa dövmen nası egem
burda dur bi dakka bi dakka
dünürlüğü o bırakmadı benn bıraktım :82:
benim kızı isteyip sonrada senin kızı isteyince

Fil sevibade

amannnnnnnnnnnn sakın koyma senin nerede olacağın belli değil. Bence sen michel koy nereye gidersen git olur.

kız ege hangi yazdığına güleceğimi şaşırdım
en iyisi o, kısaca Co mu koysam. Co...şişt oğlum Coooooo

herşeye de bi lafı var kız tamam sen vermedin ama ben de almıyom artık dedim

muckkkkkkkkk

Kız ege hangi yazdığına güleceğimi şaşırdım
En iyisi o, kısaca co mu koysam. Co...şişt oğlum coooooo
ahahahhahaha co mu köpek gibi bee. Birleşmiş milletler gibi karısın kızım geniş düşünmen lazım

merveye haber vereyim dedim yasini okudum diye ama yok burda
haber verirmisiniz kızlar gelirse
bizim int. iyi çekmiyo giremeyebilirim istediğim zaman

rüyanda görürsün artık
boşver sen fransızları

korkusuz sevibade kız ege ağa bilmiyonmu şimdi seni ocak annelerine sürerse görürsün hee

ayyyy çok komiksin blueee
süremez o beni, bensiz yapamaz
egeeeeee aşkımmm

Fil sevibade

eliffff
sana kaç kg aldığını hatırlatmamı istermisin
aman 3.yü yapma yoksa o dediğin hayvanceğize benzersin he

bu arada mesajım 2 kere gitmiş okumayanlar okusun haha haa:)))))))))))))))))

kız napim ya fransızca konuşulan bi ülkeye gidersek..çocuğum bunalıma girer Allah korusun. kimlik bunalımı yaşar valla.. yavruma zaten baya zor olacak..neyse bunları düşünmeyeyim :))
valla kilo meselesini de açtın yandın sen yandın

merhaba arkadaşlar, kısmet olursa ben de bir haziran 2011 annesi adayıyım. zaman zaman sohbetlerinizi takip ediyorum ancak sürekli takip edememen nedeniyle yazmam pek mümkün olmuyordu.
doğum izniyle ilgili yanlış bir bilgilendirme olmuş, ben de bir devlet personeli olarak bu konuyu açıklamak istedim.
32+0 haftalık gebe doğum öncesi çalışabilir raporu alınca son 3 haftaya kadar çalıştığı süre içerisinde rapor hakkı olmuyor ancak izin hakkı oluyorDU. 11/4/2011 tarihli resmi gazetede yayımlanmış olan devlet personel başkanlığından çıkan bir tebliğ var. detaylarını inceleyebilirsiniz. buna göre artık doğum öncesi çalışabilir raporu alınan dönemde izin almak mümkün değil. daha doğrusu, mümkün ancak çalıştığınız süreden düşülecektir, bu da çok mantıklı değil.
buna karşın, doğum sonrasında doğum izninin bitimine müteakip rapor ve izin hakkınız bakidir. ne kadar izniniz varsa kullanabilirsiniz. ancak izinden önce rapor almanızı tavsiye ederim. çünkü doğum izni sonrası 10 gün (kontrol adıyla) rapor alıp, hiç işe başlama yazısı yazılmadan +10 gün daha rapor alabilirsiniz. bundan sonra da işe başlayış yapıp yine 10+10 gün rapor alma hakkınız var. ardından da izinlerinizi kullanıp sonrasında ücretsiz izne ayrılmanız mümkün. hakkınızı heba etmelerine izin vermeyin yanlış bilgilerle.
herkese hayırlı doğumlar dilerim.

herşeye de bi lafı var kız tamam sen vermedin ama ben de almıyom artık dedim

tabeee varr ne sandın
walla bi tarafını ....sanda veren yok kaçırdın o treni sen

ya millet anası babası beğencek mi diye düşünür. ben de başka milletler beğencek mi diye düşünüyorum tövbe yaa

sende kır dizini otur güzelim ülkemizde bacım,
ne işin var elin fransasında, çininde töbe yarabbi yaa

açtırmayın o zaman sizde
bak daha da açarsam iyi olmaz hakkaten
kız amma korkutmuş bu ege sizi ne yapıyo halbuki kadınceğiz

bilgilendirme için sağol canım
ben rapor kullanılmasına kendi adıma kendi değerlerime göre karşıyım. neticede rapor belli bi sebeple veriliyor. hak olarak görmüyorum rapor almayı. o dönemde hem maaş alınıyor hem sigorta vs herşey devam ediyor. ama ücretsiz izinde bu kesiliyor. demek ki haksızlık oluyor bu durumda. ha herkes kullanıyor diyorsanız o size kalmış. ama ben gerçekten sağlık nedeni olmadıkça hele de içinde çocuğum söz konusu iken rapor kullanmıcam. önce yıllık izinlerimi sonra da 2 ay ücretsiz iznimi kullanıcam inş.

filler 2 sene hamilelik sürerler kızım kilon için demedim. Ben hem 22 kilo aldım olsun veririm. Senmi alcan koynuna beni kocam alcak:))))))) uyuz

kızlar en son yayınlanan yönetmelik elimde şuan...bizim personeldekı arkadaş nerden çıktı aldıysa almış, onu bulmaya çalışcam şimdi internetten... arkadaşlarınız o şekilde kullanmış olabilir, fakat ap açık yazıyor yayınlanan yazıda...benim dediğim gibi yazıyor...

Kizlar merhaba yeniden..
Bu gece kayinvalidede kalacagiz kocacikla. Gitmeden soyle bir cilt bakimi yapacagim. Kendime geleyim yahu :)

royalist görüşemedik senle, kavuştunmu kocacığına gözün aydın bacım:))

filler 2 sene hamilelik sürerler kızım kilon için demedim. Ben hem 22 kilo aldım olsun veririm. Senmi alcan koynuna beni kocam alcak:))))))) uyuz

biliyoz 2 sene hamile olduklarını da........benle ne ilgisi var uyuz karı ben 2 senemi hamile oluyom
ama sen 2 kişilik hamile kalmışsın abowwww 22 kilo
belki ben alcam koynuma ondan soruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…