- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kızım napiim kocayımı boşayım Allah korusun :)) gezecez işte ülke ülke, sana oralardan kart atarımtabeee varr ne sandın
walla bi tarafını ....sanda veren yok kaçırdın o treni sen
sende kır dizini otur güzelim ülkemizde bacım,
ne işin var elin fransasında, çininde töbe yarabbi yaa
kızlar en son yayınlanan yönetmelik elimde şuan...bizim personeldekı arkadaş nerden çıktı aldıysa almış, onu bulmaya çalışcam şimdi internetten... arkadaşlarınız o şekilde kullanmış olabilir, fakat ap açık yazıyor yayınlanan yazıda...benim dediğim gibi yazıyor...
royalist görüşemedik senle, kavuştunmu kocacığına gözün aydın bacım:))
bilgilendirme için sağol canım
ben rapor kullanılmasına kendi adıma kendi değerlerime göre karşıyım. neticede rapor belli bi sebeple veriliyor. hak olarak görmüyorum rapor almayı. o dönemde hem maaş alınıyor hem sigorta vs herşey devam ediyor. ama ücretsiz izinde bu kesiliyor. demek ki haksızlık oluyor bu durumda. ha herkes kullanıyor diyorsanız o size kalmış. ama ben gerçekten sağlık nedeni olmadıkça hele de içinde çocuğum söz konusu iken rapor kullanmıcam. önce yıllık izinlerimi sonra da 2 ay ücretsiz iznimi kullanıcam inş.
royalist görüşemedik senle, kavuştunmu kocacığına gözün aydın bacım:))
biliyoz 2 sene hamile olduklarını da........benle ne ilgisi var uyuz karıben 2 senemi hamile oluyom
Ama sen 2 kişilik hamile kalmışsınabowwww 22 kilo
Belki ben alcam koynuma ondan soruyom
bilgilendirme için sağol canım
ben rapor kullanılmasına kendi adıma kendi değerlerime göre karşıyım. neticede rapor belli bi sebeple veriliyor. hak olarak görmüyorum rapor almayı. o dönemde hem maaş alınıyor hem sigorta vs herşey devam ediyor. ama ücretsiz izinde bu kesiliyor. demek ki haksızlık oluyor bu durumda. ha herkes kullanıyor diyorsanız o size kalmış. ama ben gerçekten sağlık nedeni olmadıkça hele de içinde çocuğum söz konusu iken rapor kullanmıcam. önce yıllık izinlerimi sonra da 2 ay ücretsiz iznimi kullanıcam inş.
kız löp löp et heryanım. Yatarız yumuşak yumuşak:))
haydeeeeeeeeee ben kaçtım iyi akşamlarrr yarın görüşürüz
Evet tatlim, cok sukur kavustum kocacigima. Biraz soguk alginligi yasiyor, huysuzlugu ustunde, ama onu oyle de cok seviyorum. opuyorum opuyorum, hastaligim sana da gececek uzaklas diyor. Yok ben senin viruslerini de seviyorum diyorum :)
Bu arada onceki gun doktora gittik. Kizima baktik. Maashallah Buyuk bir bebekmis. Dr oyle dedi. 2100gr. boyunu sormayi unuttum.
kızım napiim kocayımı boşayım Allah korusun :)) gezecez işte ülke ülke, sana oralardan kart atarım
canım 15.04.2011 tarihli resmi gazetede var. bugün arkadaş gönderdi ama izinle ilgili kısım dikkatimi çekmedi. ben personele inip sorcam ama bugün geç oldu yarın artık.. neyse artık nasip diyelim bişey olmaz. 40.hafta öncesi izinlerin yanmasından iyidir bence.
kızlar en son yayınlanan yönetmelik elimde şuan...bizim personeldekı arkadaş nerden çıktı aldıysa almış, onu bulmaya çalışcam şimdi internetten... arkadaşlarınız o şekilde kullanmış olabilir, fakat ap açık yazıyor yayınlanan yazıda...benim dediğim gibi yazıyor...
tabi ki herkes kendi şartlarına göre karar verecektir. kendi adıma da rapor hakkımı kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum, doktorum ne şekilde bir yöntem izliyor bilmiyorum. ama bu bir yasal hak, bir memur bir sene içerisinde 40 gün rapor alabilir, ama kullanır ama kullanmaz ya da kullanamaz. kullanamazsın derlerse orada bir yanlış var demektir. ben de 32+0 da izne ayrılıyorum, artık bu psikoloji ve fizyolojiyle devlete/işime yeterli katkım olmayacağını düşünerek. bunların hepsi kişisel tercihtir kesinlikle katılıyorum size de.
sevgiler, iyi akşamlar herkese.
görüşürüz canım hemşom
kızlar siz karnınızı doyuramıyorsunuz bende kendimi uykuya doyuramıyorumkaçla göz arasında 1 saat uyumuşum hala daha uykum varr:84:
benımde uykum var bugunde bıse yemedımmm ama 2 bardak sut ıctımmm
gece 5 kere wc'ye kalkılır mı yaofff bi de burak bey döndükçe hep canım acıyarak uyandım bi de gıcık tuttu uyku arasında sersem gibiyim anlıycağın dünür , iç tabi süt içeceksin
bu arada Yasin okuyan arkadaşlar ağzınıza sağlık Allah razı olsn...
saol cnm senden de allah razı olsun bende oyleyım gece 5 6 defa kalkıyorum wc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?