2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabeee varr ne sandın
walla bi tarafını ....sanda veren yok kaçırdın o treni sen

sende kır dizini otur güzelim ülkemizde bacım,
ne işin var elin fransasında, çininde töbe yarabbi yaa
kızım napiim kocayımı boşayım Allah korusun :)) gezecez işte ülke ülke, sana oralardan kart atarım

canım 15.04.2011 tarihli resmi gazetede var. bugün arkadaş gönderdi ama izinle ilgili kısım dikkatimi çekmedi. ben personele inip sorcam ama bugün geç oldu yarın artık.. neyse artık nasip diyelim bişey olmaz. 40.hafta öncesi izinlerin yanmasından iyidir bence.

royalist görüşemedik senle, kavuştunmu kocacığına gözün aydın bacım:))

Evet tatlim, cok sukur kavustum kocacigima. Biraz soguk alginligi yasiyor, huysuzlugu ustunde, ama onu oyle de cok seviyorum. opuyorum opuyorum, hastaligim sana da gececek uzaklas diyor. Yok ben senin viruslerini de seviyorum diyorum :)
Bu arada onceki gun doktora gittik. Kizima baktik. Maashallah Buyuk bir bebekmis. Dr oyle dedi. 2100gr. boyunu sormayi unuttum.

ben de senin gibi düşünüyorum canım... ücretli izinden sonra yıllık izin, sonra da alabilirsem ücretsiz izin. hayırlısı bakalım...

kız löp löp et heryanım. Yatarız yumuşak yumuşak:))

haydeeeeeeeeee ben kaçtım iyi akşamlarrr yarın görüşürüz

tabi ki herkes kendi şartlarına göre karar verecektir. kendi adıma da rapor hakkımı kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum, doktorum ne şekilde bir yöntem izliyor bilmiyorum. ama bu bir yasal hak, bir memur bir sene içerisinde 40 gün rapor alabilir, ama kullanır ama kullanmaz ya da kullanamaz. kullanamazsın derlerse orada bir yanlış var demektir. ben de 32+0 da izne ayrılıyorum, artık bu psikoloji ve fizyolojiyle devlete/işime yeterli katkım olmayacağını düşünerek. bunların hepsi kişisel tercihtir kesinlikle katılıyorum size de.
sevgiler, iyi akşamlar herkese.

huysuz ve tatlı adam he :))) allah bozmasın
maşallah bebişinede boyunu zaten çok iri oldukları için ölçemiyorlar canım.

at tabiii eski dünür, sağlık haberlerini alayım senin taaa oralardan:)))

kız löp löp et heryanım. Yatarız yumuşak yumuşak:))

haydeeeeeeeeee ben kaçtım iyi akşamlarrr yarın görüşürüz

hee walla ne güzel sarılırım sana şöle yumuşak yumuşak:))
hadi iyi akşamlar aşkitom

dur o yönetmeliği bende araştırayım.bulursan tarihini fln yazar mısın?kulaktan dolma olmasın bilgimiz.lazım olacak ne de olsa..

herkese iyi akşamlar...

işte hak konusunda aynı fikirde değilim. bence hak değil, 40 güne kadar rapor alabilir. ama bu doktorun uygun görmesi durumunda. belli bir hastalık olması durumundadır. hak olsaydı, herkesin 20 gün değil de 20+40=60 gün izin hakkı olurdu. yıllık izinden ne farkı kalır ki hak olursa? raporda bir sebep yazar ve bu bir "hastalık" sebebidir.
biri yataklara düşüyor ateşleniyor hastalanıp evde yatıyor, buna da rapor.biri evinde sapasağlam hem maaşını alıyor hem bebeğine bakıyor buna da rapor. biri de ücretiz izinle kıdemini maaşını sigortasını durduruyor. adaletli bir durum olamaz tabi ki bu..
ha bu arada ben de aldım geçmişte rapor. ve başıma ne geldi, öss ve fen lisesi için ders çalışmak için aldığım raporlarda, orada yazan hastalık sebebi ne ise onu aynen yaşadım. bu da ibret olsun kulağınızda bulunsun:) size de iyi akşamlar..

Allah kabul ettiyse yasinimi okudum... Allah cümlemize sağlıklı doğum ve evlatlar nasip etsinnn inşallahh ... AMİİİİİİİNNNN.....

kızlar siz karnınızı doyuramıyorsunuz bende kendimi uykuya doyuramıyorum kaçla göz arasında 1 saat uyumuşum hala daha uykum varr:84:

benımde uykum var bugunde bıse yemedımmm ama 2 bardak sut ıctımmm

gece 5 kere wc'ye kalkılır mı ya offf bi de burak bey döndükçe hep canım acıyarak uyandım bi de gıcık tuttu uyku arasında sersem gibiyim anlıycağın dünür , iç tabi süt içeceksin

bu arada Yasin okuyan arkadaşlar ağzınıza sağlık Allah razı olsn...

saol cnm senden de allah razı olsun bende oyleyım gece 5 6 defa kalkıyorum wc ye

saol cnm senden de allah razı olsun bende oyleyım gece 5 6 defa kalkıyorum wc ye

offf gıcık oldum yaaa her gece böyleyim ama hele çok sıkıştığımda doğrulana kadar kasıklarım bi ayrıyo oğlum sıkışmışş ben sıkışmışım ayy nedir bu oğluşumn benden çektiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…