2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh yazık damadıma ıyı bak heeee bıse dıcem yarın yokmusun yanı

valla dünür eşim vericek büyük ihtimal laptopu yokum sanırım... ne zaman laptop alır Allah bilir bende çok üzülüyorum ama napıyım kimin bebeği ne kadar oldu, siz ne alemdesiniz hiç birini bilemicemm

İşte bu benim dünğrğm beeeeee.... Gurur duydum arkadaşım senle.. Biz senelerce özel sektörde çalıştık hiç öle hak mak kullanamadık, zaten kullandırmazlardı da, iş Kanunu na göre yıllık 12 gün mazeret izni hakkında var ama kimse kullanamaz bu izni, hakkım diyemez... Memur olunca ama herşey hak gibi görülüyor.. İşin dini kısmını boşverdim ahlaki bulmuyorum bende.. Kimse alınmasın herkesin kendi fikri tabi, alana da niye aldın diyemem tabi ama bence de hak kullanırken kul hakkını da göz ardı etmemek lazım..

valla dünür eşim vericek büyük ihtimal laptopu yokum sanırım... ne zaman laptop alır Allah bilir bende çok üzülüyorum ama napıyım kimin bebeği ne kadar oldu, siz ne alemdesiniz hiç birini bilemicemm

offffffffff o kocana sole alsın bıtane yada olmadı cıkarttır kız yukarı bır pc sınır olyom heeeeeee

offffffffff o kocana sole alsın bıtane yada olmadı cıkarttır kız yukarı bır pc sınır olyom heeeeeee

aldırcam ama 2-3 hafta sürebilir canım inşallah daha kısa sürede alır ama ne biliyim... baskı uygulamam lazım bu arada nisan annelerine bi göz attım hepsi meme ucu yaralarından şikayetçi ya bizde mi öyle olucaz? ağlayarak emziriyorlarmş heppp

haddi yaaaaaaaa ya ona karbonatlı su dıyolardı ıse yaramamısmı

beraber okudugum bır hemsıre arkadasım vardııı tabı ben 3.sınıftan bıraktımda o bugun dogum yapmısss bebegı 2750 dogmus ama saglıklıymıs masallah :)) darısı bızee

beraber okudugum bır hemsıre arkadasım vardııı tabı ben 3.sınıftan bıraktımda o bugun dogum yapmısss bebegı 2750 dogmus ama saglıklıymıs masallah :)) darısı bızee

oyy maşallah iyi bari sağlığı yerindeyse.. neyse canım ben kaçıyorum belki gelirim belki gelemem... hadi öptüm seni (

off elektrıkler gıttı leptopta hemen kapanbılır asırı fırtına var kabus gıbı... :18: esımde yok iyimi ben ne yapacam sımdı

Son düzenleme:
off elektrıkler gıttı leptopta hemen kapanbılır asırı fırtına var kabus gıbı... :18: esımde yok iyimi ben ne yapacam sımdı

:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ne olcek eşin yokken seni kurtlarmı yiycek delü karııı???
benimde eşim yok, o yokkende çoook elektrikler kesildi karanlıktada kaldım,
bide anne olcak, hala tepiniyo bak

haaa merak etme birazdan eşin jandarmalarla gelir karşıdan sana bakış atar sende kendine gelirsin

merveeee kocandan bi bilgisayar koparamıyosan yuh sana
kızım ne yap et bilgisayarın birini eve kurdur

ayyy hos geldınnn kendımı yırttım ıyıkı geldın yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…