offf gıcık oldum yaaa her gece böyleyim ama hele çok sıkıştığımda doğrulana kadar kasıklarım bi ayrıyo oğlum sıkışmışşben sıkışmışım ayy nedir bu oğluşumn benden çektiği
ahhh yazık damadıma ıyı bak heeee bıse dıcem yarın yokmusun yanı
bilgilendirme için sağol canım
ben rapor kullanılmasına kendi adıma kendi değerlerime göre karşıyım. neticede rapor belli bi sebeple veriliyor. hak olarak görmüyorum rapor almayı. o dönemde hem maaş alınıyor hem sigorta vs herşey devam ediyor. ama ücretsiz izinde bu kesiliyor. demek ki haksızlık oluyor bu durumda. ha herkes kullanıyor diyorsanız o size kalmış. ama ben gerçekten sağlık nedeni olmadıkça hele de içinde çocuğum söz konusu iken rapor kullanmıcam. önce yıllık izinlerimi sonra da 2 ay ücretsiz iznimi kullanıcam inş.
işte hak konusunda aynı fikirde değilim. bence hak değil, 40 güne kadar rapor alabilir. ama bu doktorun uygun görmesi durumunda. belli bir hastalık olması durumundadır. hak olsaydı, herkesin 20 gün değil de 20+40=60 gün izin hakkı olurdu. yıllık izinden ne farkı kalır ki hak olursa? raporda bir sebep yazar ve bu bir "hastalık" sebebidir.
biri yataklara düşüyor ateşleniyor hastalanıp evde yatıyor, buna da rapor.biri evinde sapasağlam hem maaşını alıyor hem bebeğine bakıyor buna da rapor. biri de ücretiz izinle kıdemini maaşını sigortasını durduruyor. adaletli bir durum olamaz tabi ki bu..
ha bu arada ben de aldım geçmişte rapor. ve başıma ne geldi, öss ve fen lisesi için ders çalışmak için aldığım raporlarda, orada yazan hastalık sebebi ne ise onu aynen yaşadım. bu da ibret olsun kulağınızda bulunsun:) size de iyi akşamlar..
valla dünür eşim vericek büyük ihtimal laptopu yokum sanırım... ne zaman laptop alır Allah bilir bende çok üzülüyorum ama napıyımkimin bebeği ne kadar oldu, siz ne alemdesiniz hiç birini bilemicemm
offffffffffo kocana sole alsın bıtane yada olmadı cıkarttır kız yukarı bır pc sınır olyom heeeeeee
aldırcam ama 2-3 hafta sürebilir canım inşallah daha kısa sürede alır ama ne biliyim... baskı uygulamam lazımbu arada nisan annelerine bi göz attım hepsi meme ucu yaralarından şikayetçi ya bizde mi öyle olucaz? ağlayarak emziriyorlarmş heppp
konu ile alakası yok ama kızlar bebek odası yaptınız mı ya da gardrop şifonyer falan aldınız mı?[/QUO
ben aldım hepsini epey eşya toplayacak hem güzelde duruyor
haddi yaaaaaaaa ya ona karbonatlı su dıyolardı ıse yaramamısmı
beraber okudugum bır hemsıre arkadasım vardııı tabı ben 3.sınıftan bıraktımdao bugun dogum yapmısss bebegı 2750 dogmus ama saglıklıymıs masallah :)) darısı bızee
oyy maşallah iyi bari sağlığı yerindeyse.. neyse canım ben kaçıyorum belki gelirim belki gelemem... hadi öptüm seni(
offf gule guleeeeee
bi kıçıma tekme atmadığın kaldı delüdu bakalım gelirim blki
off elektrıkler gıttı leptopta hemen kapanbılır asırı fırtına var kabus gıbı... :18: esımde yok iyimi ben ne yapacam sımdı
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ne olcek eşin yokken seni kurtlarmı yiycek delü karııı???
benimde eşim yok, o yokkende çoook elektrikler kesildi karanlıktada kaldım,
bide anne olcak, hala tepiniyo bak
haaa merak etme birazdan eşin jandarmalarla gelir karşıdan sana bakış atar sende kendine gelirsin
merveeee kocandan bi bilgisayar koparamıyosan yuh sana
kızım ne yap et bilgisayarın birini eve kurdur
ayyy hos geldınnn kendımı yırttım ıyıkı geldın yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?