yapma kız git pastaneden bişeyler al kahve yap oturun beraberce yiyin manyak ya sinir oldum.. Sakın kalkma yerinden döverim heeeeeee
günaydın derken bizde öğlen yemeğine gidicektik maşallahhhhhhhh
kız buraya girene kadar suratsızım sonrasında neşeleniyorum bomba gibiyiz maşalla
kızlar boyacı boya rengi sordu kumbeji dedim iyimi..
diyorum işte kardeşim gel beşik kertmesi yapalım bebeleri diye yanaşmıyon
kocamı boğmak istiyorum bazen
gülesin varsa aç k... Bak deli karıfmg kızz yok mu yeni resmin koysana az bakayım:d:d:d:
amaninnnnnnnnnnn sakın heenasıl yaaaaa. Bişey olmuyo. Sabah akşam burdayız yaaa. Tırsma.
koycam ben sana resim
bak bebeklerımıze ŞARKI yazdımm
MİNİK MİNİK ELLERİ VAR
POTUK POTUK YÜZLERİ VAR
YARADAN NE GÜZEL YARATMIŞŞ
DÜNYA TATLISI BEBBİŞLERİMİZ VAR HOPPAAA
Günaydın canım....Çok yorma kendini, kolay gelsin..
Benim doktor sürekli eşime diyor, senin karı çok konuşuyor, ben bunla mı uğraşacam bebekle mi sen de geleceksin doğuma diye ama, benim herif girmemekte kararlı...Daya narkozu bayılt gitsin, sen niye uğraşıyon diyor doktora...
yapma kız git pastaneden bişeyler al kahve yap oturun beraberce yiyin manyak ya sinir oldum.. Sakın kalkma yerinden döverim heeeeeee
günaydın derken bizde öğlen yemeğine gidicektik maşallahhhhhhhh
kız buraya girene kadar suratsızım sonrasında neşeleniyorum bomba gibiyiz maşalla
buğün katil hanımlar toplanmış sen ben fatma buğun bogmazsak dahada bogmayızz:84:
iyiyiz canım dün kızımın odasına halı aldım bugünde prde bakıcam işlerimi bitirip çıkıcam birazdanİyiyiz canım sen nasılsın..
birazdan kaçıcaz hepimiz. sen totonu yeni kaldırdın yataktan yine demi.. bende 1 hafta sonra saat 1 de topiğe girip ay yeni kalktım diycem inadına:))))))))))))
Hayatta diyemem aynen Selin in dediği gibi.. Eşimde dediki al battaniyeni, yastığını geldiğinde yattığını görsün.. Çay bile yapma kafanı kırarım diyor.. Ya kaç kez anlatmak lazım bunlara anlamadım ki, beni biri bir bahaneyle reddetse ben tekrar davet edene kadar beklerim..
gülesin varsa aç k... Bak deli karı
amaninnnnnnnnnnn sakın hee
ahahah koysana kız hakkaten
dumur olsun
Bacım önce davransaydın, ne yapayım...
Candaşa söz verdim...O da daha damadı yapım aşamasında ama, tutturamadılar...
Oooo seninkiler enteresandı zaten canım.. Hemde yatılı geldiler.. Ya 5 kez gelme dedim artık gelsinde çenesi kapansın napim.. Yoksa kurtuluş yok..
evt bekliyom koymazsan egeden isticem oda olmazsa kuzudan isticem
buğün katil hanımlar toplanmış sen ben fatma buğun bogmazsak dahada bogmayızz:84:
ayyyyy sinir etti sabah sabah telefonda
bir de tamam ağzımızın tadını bozma diyo. şaka gibi.
öküz de rahatlarır.. Niye kıoz ne oldukocamı boğmak istiyorum bazen
ahahahahahaöle kız sabah bi aöçtım sular şırıldıyo agaçlar falan bide dışarı baktım kar yagıyo ikimizden birinde yanlışlık var ama
onu ilk defa duydum ..güzeldir ama sen zevklisinkum beji güzelde şimdilerde istanbul bejide çok yapılıyor o da çok güzel bir renk, ben ondan yaptırcam.. Daha sarıya kaçan bir bej..
çok ferah aydınlık cnm.. Bakalım nasıl olcakevin iyi ışık almıyorsa biraz beyaz karıştırsın bence.
ayyyyy sinir etti sabah sabah telefonda
bir de tamam ağzımızın tadını bozma diyo. şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?