2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kum beji güzelde şimdilerde İstanbul bejide çok yapılıyor o da çok güzel bir renk, ben ondan yaptırcam.. Daha sarıya kaçan bir bej..

vallaha bu adamlar korkak bacım biri bana dese girermisin doğuma koşarak girerim.bi de erkek olucaklar.bak normal doğum olsa tamam dicem bağrış çığrış ıkınma ortamında bi garip olur insan ama alt tarafı 10 dk.işlem için rengi falan değişti benim eşimin doktor giricek misin diyince)

artık geç kalkıyorum egem ya annem açıyor ofisi sabahtan maşallah kuzum maşallah evin aydınlıksa güzel canım kumbeji ben direk beyaz yaptıracağım hiç güneş ışığı almıyor evim

İyiyiz canım sen nasılsın..
iyiyiz canım dün kızımın odasına halı aldım bugünde prde bakıcam işlerimi bitirip çıkıcam birazdan

birazdan kaçıcaz hepimiz. sen totonu yeni kaldırdın yataktan yine demi.. bende 1 hafta sonra saat 1 de topiğe girip ay yeni kalktım diycem inadına:))))))))))))

kıskananlar çatlasın

ahhh bizde de var o dert
benim evde bi b.k var sanki be hamile kalınca herkesin gelesi tuttu
hr arayana dr yat dedi yatıyorum diyorum ama dinlyen kim
geçenlerde görümcem eşime demiş size gelicez hafta sonu diye eşimde kızmış gelmeyin doğumda sonragelirsiniz hsta işte yatıyo diye bi de şehirdışında yatılı gelecek tövbe tövbe
zorla ağzımı bozduracak bnim yaaa

gülesin varsa aç k... Bak deli karı

amaninnnnnnnnnnn sakın hee

ahahah koysana kız hakkaten
dumur olsun

bunu diceni biliyodum tombiğim burdakilere gıcık oluyom biri pcden kolbastı açmış ona bakıyo biri elinde törpü tırnakları törplüyo bende koltuga nerde yatacam şimdi ayakalrımı ayırdım oturuyom ne biçim yerde çalışıyorum ben yaa iş yok yaaa

Oooo seninkiler enteresandı zaten canım.. Hemde yatılı geldiler.. Ya 5 kez gelme dedim artık gelsinde çenesi kapansın napim.. Yoksa kurtuluş yok..

sorma ya, aklıma geldikçe ifrit oluyorum....Gelsin sen de yat dur yanında..Belki anlar halini....

kocamı boğmak istiyorum bazen

Boğma kız herifi, doğumdan sonra lazım olacaklar bize...

ayyyyy sinir etti sabah sabah telefonda
bir de tamam ağzımızın tadını bozma diyo. şaka gibi.

valla damarıma basınca gözüm dönüyo benımda canım boşver hepsı aynı napıyosa yapsın sen bebıkını uzme hadı sarkı yazdım bebıklerımıze gıtarda calıp vıdeo yapıcam sıze uzme kendınıı

kocamı boğmak istiyorum bazen
öküz de rahatlarır.. Niye kıoz ne oldu

öle kız sabah bi aöçtım sular şırıldıyo agaçlar falan bide dışarı baktım kar yagıyo ikimizden birinde yanlışlık var ama
ahahahahaha

kum beji güzelde şimdilerde istanbul bejide çok yapılıyor o da çok güzel bir renk, ben ondan yaptırcam.. Daha sarıya kaçan bir bej..
onu ilk defa duydum ..güzeldir ama sen zevklisin

evin iyi ışık almıyorsa biraz beyaz karıştırsın bence.
çok ferah aydınlık cnm.. Bakalım nasıl olcak

ayyyyy sinir etti sabah sabah telefonda
bir de tamam ağzımızın tadını bozma diyo. şaka gibi.

ben biraz bekler ararım özür dilesene derim hahah sende ara özür dilemni bekliyorum diye kız senin kocanda diyomu ben dersanedeyken dersteyken arama beni diye bi sinir oluyom sankim dost hayatı yaşıossss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…