hem damadın kızdan küçükmüş bak benimki boyu boyuna huyu huyuna
vaay gitarda çalıyon heevalla damarıma basınca gözüm dönüyo benımda canım boşver hepsı aynı napıyosa yapsın sen bebıkını uzme hadı sarkı yazdım bebıklerımıze gıtarda calıp vıdeo yapıcam sıze uzme kendınıı
Leyynn, o adamlar lazım olacaklar size...Ne boğuyonuzzz....
Pişman olursunuz bak....
ben biraz bekler ararım özür dilesene derim hahah sende ara özür dilemni bekliyorum diye kız senin kocanda diyomu ben dersanedeyken dersteyken arama beni diye bi sinir oluyom sankim dost hayatı yaşıossss
Benim arkadaşlar hep İstanbul Acıbadem ve Kadıköy Şifa da doğurdu ama dediğin gibi doktora gibi değişir herhalde, senin doktor süpermiş o zaman.. Bence sen düşün.. Ben ilk çocuğumu genel anestezi ile doğurdum, bunda da epidural düşünmedim benim psikolojim kaldırmaz o ortamı eşimde çok pimpirikli bayılır kalır oralarda ama bu iş ailede biter sen ve eşin için uygunsa bence de dilediğin gibi doğur, nasıl rahat etçeksen, ben epiduralden korkuyorum onun için yani, bşrde bende kan pıhtılaşması sorunu var epidural yapmıyorlar bize genelde.. Yani aslında tabi bunlar kişisel tercihler ama dediğin gibi önceden de konuşmakta fayda var..
Pişman olursunuz bak....
vaay gitarda çalıyon hee
buda koca delisi manyak karıhiç kıyamaz
İyiyim canım sen nasılsın.....
Suyun ne alemde, gidiyor musun doktoraaa...
Benim doktor sızıntı oluyor mu dedi ??? Sızıntı nasıl oluyor bilmiyom ki ben....
Suyun azalmıştı ya senin de, korkuyorum valla bu aralar doğuracam diyee..Korkunun dışında iyiyim ama..
İnşallah erken doğurmayız...
Bugün bodrumdan gelecek güzel haberleri bekliyoruz bakalım..İnşallah güzel haberlerle gelir de moral olur hepimize..
Kızım inşaatın tuğlasını adam attı...Ne boğayım, kıyamam tabi...
Kızımın babası o....Yavru kuş babasız mı kalsın, ben herifi boğayım da...
Sen verecen mi oğlunu bana bacımmmm,
kız isterse seninkini alırız o zaman ne yapalım....
amaa biz kızı vermiyoz baştan söyleyeyim....
Bi de damadın işlevi önemliii, öyle sürekli yorgunum uykum var diyen damat istemiyorum ben...
Kızımın anası babasından çok çekiyo, kızımın yüzü gülsün....
vaay gitarda çalıyon hee
buda koca delisi manyak karıhiç kıyamaz
sanki inşaat yapılacak yer yoksa tuglayı nasıl atacakki
Pişman olursunuz bak....
valla damarıma basınca gözüm dönüyo benımda canım boşver hepsı aynı napıyosa yapsın sen bebıkını uzme hadı sarkı yazdım bebıklerımıze gıtarda calıp vıdeo yapıcam sıze uzme kendınıı
öküz de rahatlarır.. Niye kıoz ne oldu
ben biraz bekler ararım özür dilesene derim hahah sende ara özür dilemni bekliyorum diye kız senin kocanda diyomu ben dersanedeyken dersteyken arama beni diye bi sinir oluyom sankim dost hayatı yaşıossss
canımcımm kocayla koca olmayalı aylar oldu o artık benım arkadasımmakıllı akıllı oturuyorum
cnm beyaz çok zor temiz kalmıyor. Ama arasına renk kat buz beyazı güzelartık geç kalkıyorum egem ya annem açıyor ofisi sabahtan maşallah kuzum maşallah evin aydınlıksa güzel canım kumbeji ben direk beyaz yaptıracağım hiç güneş ışığı almıyor evim
ne oldu yaaaaaaaaaaayyyyy sinir etti sabah sabah telefonda
bir de tamam ağzımızın tadını bozma diyo. şaka gibi.
ahahha devlet memuru işte. Tam cuk oturmuşbunu diceni biliyodum tombiğim :d:d:dBurdakilere gıcık oluyom biri pcden kolbastı açmış ona bakıyo biri elinde törpü tırnakları törplüyo bende koltuga nerde yatacam şimdi ayakalrımı ayırdım oturuyom ne biçim yerde çalışıyorum ben yaa iş yok yaaa
ay aynı benim öküz. Ararım ne oldu diye açar hiççç derim ya elif hiç demek için aranırmı der. Eve gelince hiçççlersin diyor. Gerizekalıııııııııııııııııııı demin aradım kumbeji yaptırıyorum tammam tamam çok güzle dedi kapattı. Ben çalışıyorum bütün gün sen oturuyosun diyyor. Onun çalışma anlayışı ayakta durmak . Bak sinirlendim yemek istedi canımben biraz bekler ararım özür dilesene derim hahah sende ara özür dilemni bekliyorum diye kız senin kocanda diyomu ben dersanedeyken dersteyken arama beni diye bi sinir oluyom sankim dost hayatı yaşıossss
hoşgeldiiiiiiiiiiiinz kız mervenesli okumuş bende okudum 2 adet haberin olaGünaydın kızlarr ben GELDİKKKKEGEEEE dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu sevibadeyle ikimiz
yevet tatlım 6 senedır flamenco calıyorum bızım cocuk calgıcı olacak zaten babada pıyanıst artık gerısını sen dusun ev aldı basını gıdıyoo :)))
Günaydın kızlarr ben GELDİKKKKEGEEEE dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu sevibadeyle ikimiz
iyiyiz canım dün kızımın odasına halı aldım bugünde prde bakıcam işlerimi bitirip çıkıcam birazdan
kıskananlar çatlasın
ahhh bizde de var o dert
benim evde bi b.k var sanki be hamile kalınca herkesin gelesi tuttu
hr arayana dr yat dedi yatıyorum diyorum ama dinlyen kim
geçenlerde görümcem eşime demiş size gelicez hafta sonu diye eşimde kızmış gelmeyin doğumda sonragelirsiniz hsta işte yatıyo diye bi de şehirdışında yatılı gelecek tövbe tövbe
zorla ağzımı bozduracak bnim yaaa
sorma ya, aklıma geldikçe ifrit oluyorum....Gelsin sen de yat dur yanında..Belki anlar halini....
Boğma kız herifi, doğumdan sonra lazım olacaklar bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?