2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hem damadın kızdan küçükmüş bak benimki boyu boyuna huyu huyuna

Sen verecen mi oğlunu bana bacımmmm,
kız isterse seninkini alırız o zaman ne yapalım....
amaa biz kızı vermiyoz baştan söyleyeyim....
Bi de damadın işlevi önemliii, öyle sürekli yorgunum uykum var diyen damat istemiyorum ben...
Kızımın anası babasından çok çekiyo, kızımın yüzü gülsün....

vaay gitarda çalıyon hee
Leyynn, o adamlar lazım olacaklar size...Ne boğuyonuzzz....
Pişman olursunuz bak....

buda koca delisi manyak karı hiç kıyamaz

evet canım doktorum konusunda şanslıyım.ama o kadar para yığıyosun aylarca doktorlara.istediğimiz gibi olması konusunda yardımcı olmalılar diye düşünüyorum.eğer özel muayenesine gidiyosan rahat oluyolar bu tarz istekler karşısında bazıları. benim de bi arkadaşım kan pıhılaşması sorunu vardı aylarca göbeğinden bacağından kolundan iğne yaptı kendine.ama o epüdüral sezeryan oldu.dediğin gibi tercih olayı.bence de en önemlisi annenin kendini en rahat hissettiği doğum şekli.

hepimiz sağlıkla doğuralım da tercihler farklı olabilir.)

canım ne sızıntısıymış o nasıl anlayacakmışız ki biz onu sanki 10 kere doğurdum idrarla karıştırırsak...
aynı korkular bende de var canım beklesin biraz daha sıpalar

bodrumun randevusunu düne almışlar mesaj atmış bana bağırsaklardaki genişleme artmış kendisi de anlatır aramayın demiş ben de arayıp 40 kere anlattırıp sıkmak istemiyorum üzgündü ben de çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun

valla ortada buluşalım benim oğluş da kıymetlidir evlenirlerse çekecekleri var desene. bana çekerse tembe olur ama babası canavar gibidir hayatımda gördüğüm en canıtez kişidir.sen ver inan rahat eder kızın bizde

Günaydın kızlarr ben GELDİKKKK EGEEEE dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu sevibadeyle ikimiz

amaaaaannn coştunuz yine yetişemiyorum valla uzun zaman ayrıkalınca formdan düşmüşüm ben
neyse çıkıyorum şimdi işlerim var yarın görüşürüz

Leyynn, o adamlar lazım olacaklar size...Ne boğuyonuzzz....
Pişman olursunuz bak....

amaaaaan kaçsın gitsin.....

üzülmüyom yaaa alıştım artık bu kütüklüklere. sinirleniyorum sadece.

öküz de rahatlarır.. Niye kıoz ne oldu

ne biliyim. boşgünü bu gün. sabahtan beri bir tuhaf telefonda. arayıp duruyo ters ters konuşuyo.
ayyyyyyy dellendirdi durduk yere. dengesiz yaaaa.

ben biraz bekler ararım özür dilesene derim hahah sende ara özür dilemni bekliyorum diye kız senin kocanda diyomu ben dersanedeyken dersteyken arama beni diye bi sinir oluyom sankim dost hayatı yaşıossss

aramıyom zaten. canı isterse kendi arasın.
bide şimdi panik oluyomuş ben arayınca. bişey oldu zannediyomuş.
yesinler düşünceli şey

artık geç kalkıyorum egem ya annem açıyor ofisi sabahtan maşallah kuzum maşallah evin aydınlıksa güzel canım kumbeji ben direk beyaz yaptıracağım hiç güneş ışığı almıyor evim
cnm beyaz çok zor temiz kalmıyor. Ama arasına renk kat buz beyazı güzel

ayyyyy sinir etti sabah sabah telefonda
bir de tamam ağzımızın tadını bozma diyo. şaka gibi.
ne oldu yaaaaaaaaaa
anlat çatlarım

ahahha devlet memuru işte. Tam cuk oturmuş

ben biraz bekler ararım özür dilesene derim hahah sende ara özür dilemni bekliyorum diye kız senin kocanda diyomu ben dersanedeyken dersteyken arama beni diye bi sinir oluyom sankim dost hayatı yaşıossss
ay aynı benim öküz. Ararım ne oldu diye açar hiççç derim ya elif hiç demek için aranırmı der. Eve gelince hiçççlersin diyor. Gerizekalıııııııııııııııııııı demin aradım kumbeji yaptırıyorum tammam tamam çok güzle dedi kapattı. Ben çalışıyorum bütün gün sen oturuyosun diyyor. Onun çalışma anlayışı ayakta durmak . Bak sinirlendim yemek istedi canım

Günaydın kızlarr ben GELDİKKKK EGEEEE dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu sevibadeyle ikimiz
hoşgeldiiiiiiiiiiiinz kız mervenesli okumuş bende okudum 2 adet haberin ola

yevet tatlım 6 senedır flamenco calıyorum bızım cocuk calgıcı olacak zaten babada pıyanıst artık gerısını sen dusun ev aldı basını gıdıyoo :)))

ooooooooooooooooo çocukda keman çalsıon

Bende anlamadım ya doğumdan önce bir görelim diyor millet, bayılcam ya, neyi görcen ne var halimizde anlamadım ki, hasta millet ya. Beni hamile görüp aaaaaa şişmişsin deyip kendilerini tatmine mi geliyorlar anlamadım..

sorma ya, aklıma geldikçe ifrit oluyorum....Gelsin sen de yat dur yanında..Belki anlar halini....

Boğma kız herifi, doğumdan sonra lazım olacaklar bize...

Anlayan anlardı bu zamana kadar.. Boşver artık başa gelen çekilir.. Yapmadığımdan değil kızıma falanda yemek yapıyorum hazırlıyorum ama o benim kızım, ekstra kimseye efor sarf etmek istemiyorum bunu anlayacak anlayış olsa gelmezler zaten... Neyse sizi de sıktım kız, her gün bir olay var bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…