canım ne sızıntısıymış o nasıl anlayacakmışız ki biz onu sanki 10 kere doğurdum idrarla karıştırırsak...
aynı korkular bende de var canım beklesin biraz daha sıpalar
bodrumun randevusunu düne almışlar mesaj atmış bana bağırsaklardaki genişleme artmış kendisi de anlatır aramayın demiş ben de arayıp 40 kere anlattırıp sıkmak istemiyorum üzgündü ben de çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun
hoşgeldiiiiiiiiiiiinz kız mervenesli okumuş bende okudum 2 adet haberin ola
ooooooooooooooooo çocukda keman çalsıon
canım ne sızıntısıymış o nasıl anlayacakmışız ki biz onu sanki 10 kere doğurdum idrarla karıştırırsak...
Aynı korkular bende de var canım beklesin biraz daha sıpalar
bodrumun randevusunu düne almışlar mesaj atmış bana bağırsaklardaki genişleme artmış kendisi de anlatır aramayın demiş ben de arayıp 40 kere anlattırıp sıkmak istemiyorum üzgündü ben de çok üzüldüm allah yardımcıları olsun
cnm beyaz çok zor temiz kalmıyor. Ama arasına renk kat buz beyazı güzel
ne oldu yaaaaaaaaaa
anlat çatlarım
ahahha devlet memuru işte. Tam cuk oturmuş
ay aynı benim öküz. Ararım ne oldu diye açar hiççç derim ya elif hiç demek için aranırmı der. Eve gelince hiçççlersin diyor. Gerizekalıııııııııııııııııııı demin aradım kumbeji yaptırıyorum tammam tamam çok güzle dedi kapattı. Ben çalışıyorum bütün gün sen oturuyosun diyyor. Onun çalışma anlayışı ayakta durmak . Bak sinirlendim yemek istedi canım
günaydın kızlarr ben geldikkkkEgeeee dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu Sevibadeyle ikimiz
Biz de öyleyiz bacım...Herifi yastık niyetine kullanıyorum bu aralar...Bacağı atıyorum tepesine, sonra rahat rahat uyuyorum....
günaydın.
mervenesli yasinleri okumuş. iletmemizi istedi canım.
kıslaaaaaaar ben çıkıyorum zaten yetişemiyom size canım sıkıldı
kız gitme yaz gitsin birilerine sende
hah yakaladı biri beni sonunda
Biz de öyleyiz bacım...Herifi yastık niyetine kullanıyorum bu aralar...Bacağı atıyorum tepesine, sonra rahat rahat uyuyorum....
hoşgeldiiiiiiiiiiiinz kız mervenesli okumuş bende okudum 2 adet haberin ola
ooooooooooooooooo çocukda keman çalsıon
Günaydın kızlarr ben GELDİKKKKEGEEEE dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu sevibadeyle ikimiz
bak yalancıktan çıkıyom dyom kimse duymuyo beni sayfa atlıyo cırt diye
Ya kızlar moralim bozuldu benim yaaa...
O kadar emindim ki efeden güzel haber geleceğine...
Ben çıkıyorum, zaten öğlen olmak üzere,azıcık kafam dağılsın, yemeğimi yiyeyim...
Öğleden sonra gelirim..İçim bi tuhaf oldu..
Ya kızlar moralim bozuldu benim yaaa...
O kadar emindim ki efeden güzel haber geleceğine...
Ben çıkıyorum, zaten öğlen olmak üzere,azıcık kafam dağılsın, yemeğimi yiyeyim...
Öğleden sonra gelirim..İçim bi tuhaf oldu..
deli melisin ama iyi ki varsın arkadaşimhehehhe takipteyim elim boş ya benim gözlerde 4 tane olunca daha ii yakalıyorum
Kızım inşaatın tuğlasını adam attı...Ne boğayım, kıyamam tabi...
Kızımın babası o....Yavru kuş babasız mı kalsın, ben herifi boğayım da...
aynı korkular bende de var canım beklesin biraz daha sıpalar
bodrumun randevusunu düne almışlar mesaj atmış bana bağırsaklardaki genişleme artmış kendisi de anlatır aramayın demiş ben de arayıp 40 kere anlattırıp sıkmak istemiyorum üzgündü ben de çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun
hee yaa aynı yoruldum dişyorum ne iş yapıyorsun ki yoruldun diyo öküüüzz işdebazen şunu yapalımmı diyorum fatma benim işim senin ki gibi deil biliyon mu hasbam sanki dünya yönetyoo..sinir oluyorum dershaneyede zaten bi haktı belli olmuyo:84:
bak yalancıktan çıkıyom dyom kimse duymuyo beni sayfa atlıyo cırt diye
ay deme yaaaaaaaaaa çok üzüldüm.. Ne desem ki şimdi allah yardım etsincanım ne sızıntısıymış o nasıl anlayacakmışız ki biz onu sanki 10 kere doğurdum idrarla karıştırırsak...
Aynı korkular bende de var canım beklesin biraz daha sıpalar
bodrumun randevusunu düne almışlar mesaj atmış bana bağırsaklardaki genişleme artmış kendisi de anlatır aramayın demiş ben de arayıp 40 kere anlattırıp sıkmak istemiyorum üzgündü ben de çok üzüldüm allah yardımcıları olsun
aman sevidabe hayırlı bişey demez bana çatlak karı. Sende ona mı uydun yoksammmmmmmmmmmmgünaydın kızlarr ben geldikkkkEgeeee dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu Sevibadeyle ikimiz
aa seninki düşünen öküzmüş:))))))))))))))) ay pardon bi an benim öküz sandımaramıyom zaten. Canı isterse kendi arasın.
Bide şimdi panik oluyomuş ben arayınca. Bişey oldu zannediyomuş.
Yesinler düşünceli şey
ahahahaha amerikayı yeniden keşfediyorlar. Bunlar çalışmasa halimiz nicemiş demek.hee yaa aynı yoruldum dişyorum ne iş yapıyorsun ki yoruldun diyo öküüüzz işde :d bazen şunu yapalımmı diyorum fatma benim işim senin ki gibi deil biliyon mu hasbam sanki dünya yönetyoo..sinir oluyorum dershaneyede zaten bi haktı belli olmuyo:84:
kibarca optik fatma diyoruz sizin gibilere..hehehhe takipteyim elim boş ya benim gözlerde 4 tane olunca daha ii yakalıyorum :d:d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?