2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy, üzüldüm yaa...İnşallah ameliyatla falan düzelir...
Kordonsentez sonçlarına çok sevinmiştik ya, ben bundan da iyi sonuç gelecek diye o kadar emindim ki..Allah yardımcısı olsun, çok zor yaşadıkları....

allah şifa versin:-(((

hee yaa aynı yoruldum dişyorum ne iş yapıyorsun ki yoruldun diyo öküüüzz işde bazen şunu yapalımmı diyorum fatma benim işim senin ki gibi deil biliyon mu hasbam sanki dünya yönetyoo..sinir oluyorum dershaneyede zaten bi haktı belli olmuyo:84:

günaydın.
mervenesli yasinleri okumuş. iletmemizi istedi canım.

tamam canım dediğim gibi msj atmış bana zaten... :)

Bodruma üzüldüm yaa kurban olurum neler çekti kadıncağız ( Allah yardımıcısı olsun inşallah düzelir yavrusu...

Ya kızlar moralim bozuldu benim yaaa...
O kadar emindim ki efeden güzel haber geleceğine...
Ben çıkıyorum, zaten öğlen olmak üzere,azıcık kafam dağılsın, yemeğimi yiyeyim...
Öğleden sonra gelirim..İçim bi tuhaf oldu..

Biz de öyleyiz bacım...Herifi yastık niyetine kullanıyorum bu aralar...Bacağı atıyorum tepesine, sonra rahat rahat uyuyorum....

hoşgeldiiiiiiiiiiiinz kız mervenesli okumuş bende okudum 2 adet haberin ola

ooooooooooooooooo çocukda keman çalsıon

oyle gorunuyoo gırnata takımı tamam :)))

Günaydın kızlarr ben GELDİKKKK EGEEEE dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu sevibadeyle ikimiz

hoş geldınn canımcımmm

bak yalancıktan çıkıyom dyom kimse duymuyo beni sayfa atlıyo cırt diye

kız bende yetıswemıyorumm yakala bır yerınden

ayy kızlar maşallahınız var.insan okumaya yetişemiyor.ben ekim hamişlerinede takılıyorum ama orda böyle değil.daha 1000 sayfa bile olmadı düşünün yani.ama bu topikte yazan çok valla.
anca gelebildim.yaa daha önce de yazatım dedim ama muhabbetinizden geri kaldım diye düşündüm giremedim aranıza.ee nasıl tanıycam hepinizi.daimi gelnler bellidir.çoğunuz benden öndesiniz hafta olarak.ama bende haziranda doğuracam kısmetse.günüm 29 haziranda bitiyor ama bence o kadar durmaz bebiş.kocaelide oturuyorum varmı buralarda oturan...öğretmenim bu arada ama çalışmıyorum..

Bende çıkıyorum kızlar, bodruma bende çok üzüldüm umarım iyileşir bebeğimiz.. İyi günler hepinize, vakit bulursam belki gene girerim..

kız sende üzülme Rabbim isterse herşey olur belki dıogum anında düzeliverri hiç belli olmaz bu işlere Rabbim yardıme tsin inş.

Kızım inşaatın tuğlasını adam attı...Ne boğayım, kıyamam tabi...
Kızımın babası o....Yavru kuş babasız mı kalsın, ben herifi boğayım da...

oyyy kuzum maşallah diyim sana. allah mutluluğunuzu arttırsın.

üzüldüm yaaaa. rabbim hayırlısını versin.

aynı tripler. biz yatıyoz sanki bütün gün.

bak yalancıktan çıkıyom dyom kimse duymuyo beni sayfa atlıyo cırt diye

bak bak

ay deme yaaaaaaaaaa çok üzüldüm.. Ne desem ki şimdi allah yardım etsin

günaydın kızlarr ben geldikkkk Egeeee dün akşam hatta gece çok kulaklarını çınlattık geçmişi okudun mu Sevibadeyle ikimiz
aman sevidabe hayırlı bişey demez bana çatlak karı. Sende ona mı uydun yoksammmmmmmmmmmm

aramıyom zaten. Canı isterse kendi arasın.
Bide şimdi panik oluyomuş ben arayınca. Bişey oldu zannediyomuş.
Yesinler düşünceli şey
aa seninki düşünen öküzmüş:))))))))))))))) ay pardon bi an benim öküz sandım

ahahahaha amerikayı yeniden keşfediyorlar. Bunlar çalışmasa halimiz nicemiş demek.

hehehhe takipteyim elim boş ya benim gözlerde 4 tane olunca daha ii yakalıyorum :d:d:d
kibarca optik fatma diyoruz sizin gibilere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…