2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buraya sürekli takılırsan tanırsın canım zaten günlük muhabbetler öle devamlılık arz eden bişey yok daimi gelenler var zaten.. bebişinde hayırlı ugurlu olsun... burdakilerin çenesi düşük susun dyom ama dinleyen yok :

aman sevidabe hayırlı bişey demez bana çatlak karı. Sende ona mı uydun yoksammmmmmmmmmmm

kız valla ikimizde birbirimize uyduk galiba o beni gaze getirdi ben toparladım, ne yazıştığımızı söylemem geçmişime okursun zaten diyo sevibade EGE geçmişi okursa geçmişine okur yok kızzz o da varya az değil heee dün baya coştuk ama şakacıktan

bende çıkıyorum kızlar, bodruma bende çok üzüldüm umarım iyileşir bebeğimiz.. Iyi günler hepinize, vakit bulursam belki gene girerim..
kolay gelsin çabuk postala misafirini

ekimde ne işin var annem senin.
Alışırsın bize bu saatlerde yoğun öğleden sonra 3-4 e kadar sakin sonra yine coşar. 12 de boşalır burası yemek saati.
Racon kesme otur yerinde burda ağa var.. Tamam mı akıllı ol:)))))))))))) Gerçi akıllı yok burda ama sen ol bari

deli melisin ama iyi ki varsın arkadaşim
sağolasın hepimiz aynıyız hepimizi deli ettim

bende kabaca kendime dört göz diyom dogumdan sonra değiştircem gözlüklerimi yaa çok yamuldular... bide bu gözlük olyına sinir oluyorum evde takmıyom bişey gösterecek aban mesala hilmi fatma gözlüğünü takda gel snaki körüm hilmi dedim ben uzagı göremiyom yakında problem yok.. her seferinde aynı gözlüğünü takda gel

en akılllımız fatma he heeeeeeee

canım kaç no senin gözlük?

hepsi aynı şeyin şeysi.

Yaaa o düşünceli
ben ağız tadı bozan. öyleyiz işte.
Popomdan olay yaratıyorum sanki.
kız sen o popodan uydurursan valla adam yandı 80 dönümlük popo:))))

aferin size aferin geçmişinize okudum zaten ben merve hanım senden beklemezdim.
Sürücem sizi

adam seni öğle beyeniyor demek. Gözlüğü çıkarınca acaba şaşı mı bakıyorsun farkında olmadan:))))))))))))))))))))
fatma yarıldım bugun seninle uğraşırken gülmekten..
Haydeee dağılın yemek vakti geliyor cumaya gidicez..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…