Ya kızlar moralim bozuldu benim yaaa...
O kadar emindim ki efeden güzel haber geleceğine...
Ben çıkıyorum, zaten öğlen olmak üzere,azıcık kafam dağılsın, yemeğimi yiyeyim...
Öğleden sonra gelirim..İçim bi tuhaf oldu..
ayy kızlar maşallahınız var.insan okumaya yetişemiyor.ben ekim hamişlerinede takılıyorum ama orda böyle değil.daha 1000 sayfa bile olmadı düşünün yani.ama bu topikte yazan çok valla.
anca gelebildim.yaa daha önce de yazatım dedim ama muhabbetinizden geri kaldım diye düşündüm giremedim aranıza.ee nasıl tanıycam hepinizi.daimi gelnler bellidir.çoğunuz benden öndesiniz hafta olarak.ama bende haziranda doğuracam kısmetse.günüm 29 haziranda bitiyor ama bence o kadar durmaz bebiş.kocaelide oturuyorum varmı buralarda oturan...öğretmenim bu arada ama çalışmıyorum..
aman sevidabe hayırlı bişey demez bana çatlak karı. Sende ona mı uydun yoksammmmmmmmmmmm
noldu ki anlamadım
kız sende üzülme Rabbim isterse herşey olur belki dıogum anında düzeliverri hiç belli olmaz bu işlere Rabbim yardıme tsin inş.
aa seninki düşünen öküzmüş:))))))))))))))) ay pardon bi an benim öküz sandım
kolay gelsin çabuk postala misafirinibende çıkıyorum kızlar, bodruma bende çok üzüldüm umarım iyileşir bebeğimiz.. Iyi günler hepinize, vakit bulursam belki gene girerim..
ekimde ne işin var annem senin.ayy kızlar maşallahınız var.insan okumaya yetişemiyor.ben ekim hamişlerinede takılıyorum ama orda böyle değil.daha 1000 sayfa bile olmadı düşünün yani.ama bu topikte yazan çok valla.
Anca gelebildim.yaa daha önce de yazatım dedim ama muhabbetinizden geri kaldım diye düşündüm giremedim aranıza.ee nasıl tanıycam hepinizi.daimi gelnler bellidir.çoğunuz benden öndesiniz hafta olarak.ama bende haziranda doğuracam kısmetse.günüm 29 haziranda bitiyor ama bence o kadar durmaz bebiş.kocaelide oturuyorum varmı buralarda oturan...öğretmenim bu arada ama çalışmıyorum..
noldu ki anlamadım
sağolasın hepimiz aynıyızdeli melisin ama iyi ki varsın arkadaşim
ay deme yaaaaaaaaaa çok üzüldüm.. Ne desem ki şimdi allah yardım etsin
aman sevidabe hayırlı bişey demez bana çatlak karı. Sende ona mı uydun yoksammmmmmmmmmmm
aa seninki düşünen öküzmüş:))))))))))))))) ay pardon bi an benim öküz sandım
ahahahaha amerikayı yeniden keşfediyorlar. Bunlar çalışmasa halimiz nicemiş demek.
kibarca optik fatma diyoruz sizin gibilere..
fatmacımkıme ne olmus ben kacırıdım orakı kızlardan bırıne bıseymı olmus
kolay gelsin çabuk postala misafirini
ekimde ne işin var annem senin.
Alışırsın bize bu saatlerde yoğun öğleden sonra 3-4 e kadar sakin sonra yine coşar. 12 de boşalır burası yemek saati.
Racon kesme otur yerinde burda ağa var.. Tamam mı akıllı ol:))))))))))))Gerçi akıllı yok burda ama sen ol bari
canım kaç no senin gözlük?sağolasın hepimiz aynıyızhepimizi deli ettim
bende kabaca kendime dört göz diyom dogumdan sonra değiştircem gözlüklerimi yaa çok yamuldular... bide bu gözlük olyına sinir oluyorum evde takmıyom bişey gösterecek aban mesala hilmi fatma gözlüğünü takda gel snaki körüm hilmi dedim ben uzagı göremiyom yakında problem yok.. her seferinde aynı gözlüğünü takda gel
tabi benim ne o kıskandın mıen akılllımız fatma he heeeeeeee
canım kaç no senin gözlük?
boldrumun bebeğinin durumu biraz kötüymüş de ona canımız sıkıldı canım..
kız sen o popodan uydurursan valla adam yandı 80 dönümlük popo:))))hepsi aynı şeyin şeysi.
Yaaa o düşünceli
ben ağız tadı bozan. öyleyiz işte.
Popomdan olay yaratıyorum sanki.
aferin size aferin geçmişinize okudum zaten ben merve hanım senden beklemezdim.kız valla ikimizde birbirimize uyduk galibaO beni gaze getirdi ben toparladım, ne yazıştığımızı söylemem geçmişime okursun Zaten diyo sevibade ege geçmişi okursa geçmişine okur Yok kızzz o da varya az değil heee Dün baya coştuk ama şakacıktan
adam seni öğle beyeniyor demek. Gözlüğü çıkarınca acaba şaşı mı bakıyorsun farkında olmadan:))))))))))))))))))))sağolasın hepimiz aynıyızHepimizi deli ettim:d
bende kabaca kendime dört göz diyom dogumdan sonra değiştircem gözlüklerimi yaa çok yamuldular... Bide bu gözlük olyına sinir oluyorum evde takmıyom bişey gösterecek aban mesala hilmi fatma gözlüğünü takda gel snaki körüm hilmi dedim ben uzagı göremiyom yakında problem yok.. Her seferinde aynı gözlüğünü takda gel
tabi benim ne o kıskandın mı
kız derece yüksek değil de 1.00 falan ama astiğmat yüksek ondan bozuk astiğmat olmasa lens takardım yada hiç takmazdım
kız bodruma dedim
tabi benim ne o kıskandın mı
kız sen o popodan uydurursan valla adam yandı 80 dönümlük popo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?