poyraazzzz bu sebebi bacım...
çatlakım da çatlakım çok çatlakım çatlakım
delimavi48 arkadaşımızla samimiler görüşüyrlar onda vardır sevicim çok üzüldük hepimiz... zaten girmeyeceğini söyledi ,sıkmak istemiyorum sizi artık güzel haberler vermek istiyorum bu nedenle düzelene kadar siteden ayrılıyorum dedi...
çatlak bu kız yaaaaaadam da diyodur, ben kız değil de kedi yavrusu almışım meğer diye
bende kocişle tartışınca onu ısrarla günlerce öpmem, çok zoruna gider, işten gelir yanağını uzatır öpmem bozulur kalır garibim,yaşasın kötülükkkkkkkksonra dayanamam gece o uyuduktan sonra çaktırmadan öperim
onu biliyoz başka bişi söyle
kız bana diyosun da o da beni sinir ettiğinde hemen cırtlak bi sesle beni siiieeevvv diye bağırır yüz vermem bu sefer o miyaavvv der ben meyyavvv derimanam yok be benim kocam uyuduktan sonra hayatta uyanmaz öpsemde gece böyle böyle oldu diye söylerim ne zaman öyle oldu hiç haberim yok der
ya cok uzuldum bak şimdi
delimavi48 arkadaşımızla samimiler görüşüyrlar onda vardır sevicim çok üzüldük hepimiz... zaten girmeyeceğini söyledi ,sıkmak istemiyorum sizi artık güzel haberler vermek istiyorum bu nedenle düzelene kadar siteden ayrılıyorum dedi...
kızlar merhaba..düne aldılar randevumuzu erken gittik..malesef güzel haberlerle dönmeyi cok istiyordum..bi mucize olsun cok istiyordum ama yokdüzelmedi düzelmiycek cocugum. böle devam edicek ve dogunca ne oldugu anlaşılcak..bagırsaklarda mekanik bi sorun varsa midesinden yer acıp ordan vericekler kakasını cok kötü yaa..yani doktorda dedi iyi düzelmiş dememi bekliyosun biliyorum dedi ama malesef dedi..hazırlık olman lazım dedi..yani benim oglum dogar dogmaz ameliyata alınıcak ve kaç ameliyat gecircek belli bile degil..moralim cok cok bozuk..o yüzden bidaha buraya giripde sizi de sıkmak istemiyorum gercekten..cünkü biliyorum benimle beraber üzülenler var aranızda..doguma gelince..34.haftadn önce almam dedi..cünkü ameliyata hazırlıklı olması lazım dedi..yani büyük ihitmal 34.haftada durumuna bakılacak kaldırabilcek durumdaysa alıcak, degilse biraz daha bekliycek..ki 34.hafta nekadar erken biliyosunuz oglumun gelişimi bile yavaşlamış görünüyor ki cok iyidi boyu posu hep cok iyidi yani kızlar cok cok üzgünüm..ve burdan depresyonum bunalımımla daha da kimseyi üzmek istemiyorum..allah hepinizden razı olsun..benim için dualar ettiniz hepiniz destek oldunuz..ama ben de burdan haberler verip sizi sıkmak istemiyorum artık..o yüzden siteden ayrılıyorum..güzel haberlerinizi almak için giricem bundan sonra..sizi cok seviyorum, inşlalhh kimse benim gibi yada daha kötü bi durumla karşılaşmaz tek dilegim bu..herkese saglıklı dogumlar ve bebekler diliyorum...hoşcakalın...
sendemi yeni öğrendin...
hadi ya moralim yerlerde
allahımmm rabbimmm kolaylık versin ne diyelim,
çok kötü oldum ya
benimki hemen uyanır, gözü kulağı bende uyur. gece sessizce kalkarım wc için, parmak ucundayürüyümde uyanmasın derim.- aşkımmmmmmm suuuuuuuuuuuuuuu der birden ödüm patlar
ben anlarım susadığını getiririm gözü kapalı içer sabahta bu bardak burda ne arıyo der e su içtin gece derim hadi ordan be der
tımarhane yollucaksn beni en sonunda böyle diye diye , tımarhanelerde doğurcam çocuğumu
merve anlatmış benden önce dediği gibi beklediği gibi iyi haberler alamamış bagırsaklarındaki genişleme devam ediyomuş doğar doğmaz ameliyat edilecekmiş bebeği sanırım bir kaç ameliyat...Doktor gelişimini uygun görürse 34 te alacaklarmışasıl sen öp bi özür dile
akşamda toparlamışın yahadi yine toparla bakalım
kızzzzzz sahiiiiiiiiiiii
durumu iyiye gitmiyormuymuş canım benim yaa
tam olarak ne dedi??
başka geriden giden sorun yaşayan varmı canım ben kaçırdımmı onları acep ?canım sitede biraz sıkıntılıydık bugun bodrum olsun bebişi geriden seyreden gebedaşlarımz olsun inşallah düzelirler... onun haricinde iyiyz sen nasılsın?
evet canım inşallah düzelir bi an önce iyiyiz bizde kızımla daha doğrusu o içerde tepiniyor çok iyi ama benim göbüş yukarıya doğru büyüdü sanki nefesimi daraltıyor sıpaevt canım bodruma çok üzüldük hepimiz, dua etmekten başka birşey gelmiyo elimizden... sen nasılsın?
banane bana ne vermemmmm diye tepinirdim senin yerinde olsam
yukarıyı oku bebekkız ne oldu bodrumaaa
çatlak bu kız yaaaaaadam da diyodur, ben kız değil de kedi yavrusu almışım meğer diye
bende kocişle tartışınca onu ısrarla günlerce öpmem, çok zoruna gider, işten gelir yanağını uzatır öpmem bozulur kalır garibim,yaşasın kötülükkkkkkkksonra dayanamam gece o uyuduktan sonra çaktırmadan öperim
başka geriden giden sorun yaşayan varmı canım ben kaçırdımmı onları acep ?
ya ben bır duysanız tasa tutarsınız gece uyumadan önce mutfaga gırerım esım su ıcerrken mutfaktan gerı cıkar banada getır derımmm yataga kadar getırır
bugun çok sakin sessizdi topic iyiki gelmedin kimse yazmadı , yazanlarda hep kötü haber verdiler( herkes çıktı topictn nazar değdi sanırım bize kızlar...
bacım seninki uyumuyo resmen bayılıyo o zaman
ya kızlar aslında bodrum la görüşülse de burayı bırakmasa,,, en azından kafası dağlıyo burda.
bizim moralimizi bozduğunu düşündüğü için gelmeyecekmiş canım yaaoffff
en azından manevi olarak desteğimiz olurdu ona bi nevi...:44:
esqer, dasilvoda (umarım doğru yazmışımdır) teacher_asuman bunlar sorun yaşayan arkadaşlarımız, bi de yeni gördüğüm bi üyeydi kanaması olmuş 2 gündür, doktora gidecekti bana moral verin diyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?