2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız bana diyosun da o da beni sinir ettiğinde hemen cırtlak bi sesle beni siiieeevvv diye bağırır yüz vermem bu sefer o miyaavvv der ben meyyavvv derim anam yok be benim kocam uyuduktan sonra hayatta uyanmaz öpsemde gece böyle böyle oldu diye söylerim ne zaman öyle oldu hiç haberim yok der

benimki hemen uyanır, gözü kulağı bende uyur. gece sessizce kalkarım wc için, parmak ucundayürüyümde uyanmasın derim.- aşkımmmmmmm suuuuuuuuuuuuuuu der birden ödüm patlar

ya cok uzuldum bak şimdi

sendemi yeni öğrendin...

hadi ya moralim yerlerde
allahımmm rabbimmm kolaylık versin ne diyelim,
çok kötü oldum ya

benimki hemen uyanır, gözü kulağı bende uyur. gece sessizce kalkarım wc için, parmak ucundayürüyümde uyanmasın derim.- aşkımmmmmmm suuuuuuuuuuuuuuu der birden ödüm patlar

ben anlarım susadığını getiririm gözü kapalı içer sabahta bu bardak burda ne arıyo der e su içtin gece derim hadi ordan be der

ya ben bır duysanız tasa tutarsınız gece uyumadan önce mutfaga gırerım esım su ıcerrken mutfaktan gerı cıkar banada getır derımmm yataga kadar getırır

ben anlarım susadığını getiririm gözü kapalı içer sabahta bu bardak burda ne arıyo der e su içtin gece derim hadi ordan be der

bacım seninki uyumuyo resmen bayılıyo o zaman

ya kızlar aslında bodrum la görüşülse de burayı bırakmasa,,, en azından kafası dağlıyo burda.
bizim moralimizi bozduğunu düşündüğü için gelmeyecekmiş canım yaaoffff
en azından manevi olarak desteğimiz olurdu ona bi nevi...:44:

Son düzenleme:
asıl sen öp bi özür dile
akşamda toparlamışın ya hadi yine toparla bakalım

kızzzzzz sahiiiiiiiiiiii
durumu iyiye gitmiyormuymuş canım benim yaa
tam olarak ne dedi??
merve anlatmış benden önce dediği gibi beklediği gibi iyi haberler alamamış bagırsaklarındaki genişleme devam ediyomuş doğar doğmaz ameliyat edilecekmiş bebeği sanırım bir kaç ameliyat...Doktor gelişimini uygun görürse 34 te alacaklarmış
canım sitede biraz sıkıntılıydık bugun bodrum olsun bebişi geriden seyreden gebedaşlarımz olsun inşallah düzelirler... onun haricinde iyiyz sen nasılsın?
başka geriden giden sorun yaşayan varmı canım ben kaçırdımmı onları acep ?
evt canım bodruma çok üzüldük hepimiz, dua etmekten başka birşey gelmiyo elimizden... sen nasılsın?

banane bana ne vermemmmm diye tepinirdim senin yerinde olsam
evet canım inşallah düzelir bi an önce iyiyiz bizde kızımla daha doğrusu o içerde tepiniyor çok iyi ama benim göbüş yukarıya doğru büyüdü sanki nefesimi daraltıyor sıpa bide belim ağrıyo artık ya ayakta durmaya gelmiyo iyice hamile oldum yeni farkediyorum zorluklarını son aylar zormuş hakkaten :)

kız ne oldu bodrumaaa
yukarıyı oku bebek

heh aynı ben işe giderken öper yüz vermem gelince ben geldiiimmm der şirin şirin cevap vermem gelir öper yanağını uzatır öpmem bi kaç kez öper bakar tık yok surat asar gider sonra konuşmak için bahane arar konuşmam kızdırınca iyice inat oluyorum sonra gece uyurken yüzüne bakar pişman olurum niye yaptım diye öperim uyanırsa barışmak zorunda kalıyorum :)) uyanmazsa da sabaha biraz naz yapıyorum barışıyoruz sonra zaten

başka geriden giden sorun yaşayan varmı canım ben kaçırdımmı onları acep ?

esqer, dasilvoda (umarım doğru yazmışımdır) teacher_asuman bunlar sorun yaşayan arkadaşlarımız, bi de yeni gördüğüm bi üyeydi kanaması olmuş 2 gündür, doktora gidecekti bana moral verin diyordu...

ben yazdım ama görmedi msjını yazıp hemen çıktı

Mervecim ne sorunu yaşamışlar acaba.. kanaması olan arkadaşı gördüm okudumda diğerlerini bilmiyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…