2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende gece o uyuduktan sonra yüzüne bakıp pişman olurum özlerim dayanam :)

ben çıkıyorum kızlar. midem baya rahatsız Allah a emanetsiniz...

yaa önemli bişey yoktur inşallah onlarda da ...Benimkininde suyu az ya korkuyorum erken filan doğacak diye bol bol su içip duruyorum içim dışım su oldu

selam kızlar. oğlumu gördüm bugün, moralim çok iyiydi ama şimdi kötü oldum ya. bodrumdan iyi haber gelir diye düşünüyordum. çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. en aza iner inşallah sorunu.geçmişe bakayım dedim ama uzundu yarım bıraktım, başka kimde sorun var ki???

kızlar hepsinin sorunu faarklı burda okuyn...

canım bebeklri geriden geliyor diye biliyorm...

Geçmişi okurken bir tanesine rastladım ama 2 hafta önce sonra normal olur bence , benim ablamda hamileyken kızı mahfetti doktorlar, yok bebek küçük, yok bacakları kısa, ne çok üzüldü kız.. Ablam zaten minyon, bebekte minyon oldu bu kadar yani insanı zıvanadan çıkarır doktorlar, Birde bu ölçümler bire bir doğru olmaz ki.. Ama Bodrum un durumu farklı Allah sabır versin. Ona çok üzüldüm..

bende gece o uyuduktan sonra yüzüne bakıp pişman olurum özlerim dayanam :)

ben çıkıyorum kızlar. midem baya rahatsız Allah a emanetsiniz...

özletme kendini yine gel, bu ara benimde midemde tuhaflıklar var, iki gündür başladı hem gerginlik hissi hem gaz hem mide bulantısı iştahsızlık ...belli aralıklarla birinden biri oluyo mutlaka, dinlen biraz geçer inşallah öpüldün kocaman

nasıl geçti kontrolün canım??

bi önceki sayfada hepsininkini kopyaladım canım..

kızlar hepsinin sorunu faarklı burda okuyn...

Ay hepsi farklı farklı .. Geriden gelenler pek problem etmesinler ya bişeycik olmaz inşallah.. Asuman dan da bişey çıkmaz inşallah.. Artık erken doğumlar falan konuşulmaya başlandı, aslında doğumlar yaklaştı da ondan bunlar yaşanıyor.. Allah hepimizin hamileliklerini tamamına erdirsin..

oğluşun nasıldı canım mutlu olduguna göre iyiydi sanırım :))

öyküm nasılsın canım
?şeker nasıl gidiyor benim çok düzensizleşti bu ara akşamları 170-180 oluyor gündüzleri tokluk 140 civarında açlık 100-110 arasında seyrediyor bebeğime bir zararı olurmu bu rakamların yardımcı olursan sevinirim

amin canım evet aslında 30 haftalardayız bu iyi... 25lerde doğuranlar napsın, kaldı ki Allah korusun daha erken doğum yaşanmadı, inşallah zamanında gelir bizim minikler...

nasıl geçti kontrolün canım??

çok iyiydi canım, sizinkiler gibi tombik değil benim oğluş ama haftasıyla uyumluydu, hatta 2 gün önde görünüyordu. 1672gr. rahim ağzı, suyum, bebeğin organları her şeye baktı yine, her şey yolunda. o kadar tatlıydı ki, ağzını kocaman açmış parmaklarını yemeye çalışıyordu öyle görüntü de almış bakıp bakıp seviyorum:)) mardinde gittiğim doktor canımı sıkmıştı biraz ikiz gebelik devam eder küçük doğar, erken doğar vs diye. onları söyledim doktoruma, ikizle ilgli hiçbir iz yok artık, şu anki hızıyla giderse 3450 doğar dedi. 3 olsun yeter zaten bana. içim rahatladı. kaşıntım da normalmiş, adı bile var, gebelikte sık görülür dedi. ilaç yazdı çok zorlanınca iç diye. içmem diye düşünmüştüm ama içtim az önce delirtiyor kaşıntı(

böyle işte çok tatlıydı oğluşum, geldiğimden beri foto.larına bakıyorum:)

bu arada Yasin'in duasını da yaptım, Allah kabul etsin inşallahh.. ettiğimiz dualar şifa olarak geri dönsün sorun yaşayan arkadaşlarımıza...

Merhaba canım, ne zamandır sana rastlamamıştım.. sen insüline başlamışmıydın. Sadece diyetle mi devam ediyordun.. Ama bana endokrin dedi ki 33.haftadan sonra daha çok artar..

ayyy maşallah yaaa :))) ben yüzünü göremedim bu gittiğimde, kafasından ölçüm yaptı geçti yüzünü göremedim maşallah sübhanalla ohh be güzel bi haber duydk.. benim karnmda deli gibi kaşınıyo kaşımamak için dişlerimi sıkar oldummm

amin canım evet aslında 30 haftalardayız bu iyi... 25lerde doğuranlar napsın, kaldı ki Allah korusun daha erken doğum yaşanmadı, inşallah zamanında gelir bizim minikler...

Evet ya çoğumuz artık 32 lere falan yaklaştık.. Çok zorluk çekilmez bu saatten sonra.. Evrene olumsuzluk yaymayalım. Ben bu haftada geçsin daha da bir rahatlarım diyorum.. Artık az kaldı bu saatten sonra erken olsa da bişi olmaz..

Canım oğluşuna maşallah.. Çok sevindim sağlık haberlerine.. O kaşıntı bende lohusayken oldu, gebelik hormonlarından kaynaklanan bir şeymiş, ölmüştüm kaşıntıdan her tarafımı kanatmıştım kaşımakrtan..

bu arada Yasin'in duasını da yaptım, Allah kabul etsin inşallahh.. ettiğimiz dualar şifa olarak geri dönsün sorun yaşayan arkadaşlarımıza...

Allah kabul etsin canım..

Son düzenleme:
Merhaba canım, ne zamandır sana rastlamamıştım.. sen insüline başlamışmıydın. Sadece diyetle mi devam ediyordun.. Ama bana endokrin dedi ki 33.haftadan sonra daha çok artar..

yok canım insülüne başlamadım endokrine gitmiştim günde 7 defa falan ölçmemi söyledi 140 aşmadı bu ölçümler bende daha gitmedim.inan doktora gitmekten bıkkınlık geldi artık diyet yapıyorum güya ama tam olarak uyamıyorum sanki 200lere yükselirsemi insülüne başlatıyolar korkuyorum bebişe bişiy olurmu diye

sağol canım. geçen sefer benimki de gömmüştü kafasını, hiçbir şegörmeden gelmiştik. bunda da yüzünü dönmedi ama profilden gördük biraz. parmaklarını ağzına götürüşü çok tatlıydı ya. uzun süre bir şey yememiştim ben başım dönüyordu açlıktan, tansiyonum da düşük çıktı zaten. eşime diyorum aç bıraktım çocuğu parmaklarnı yiyor:)))

karnım ve göğsüm benim de çok kaşınıyor, onlara alıştım da kollarım, bacaklarım feci ya. nokta şeklide kırmızılıklarla doldu kollarım, parçalar gibi kaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…