bende gece o uyuduktan sonra yüzüne bakıp pişman olurum özlerim dayanam :)evet canım inşallah düzelir bi an önce iyiyiz bizde kızımla daha doğrusu o içerde tepiniyor çok iyi ama benim göbüş yukarıya doğru büyüdü sanki nefesimi daraltıyor sıpabide belim ağrıyo artık ya ayakta durmaya gelmiyo iyice hamile oldum yeni farkediyorum zorluklarını son aylar zormuş hakkaten :)
heh aynı ben işe giderken öper yüz vermem gelince ben geldiiimmm der şirin şirin cevap vermem gelir öper yanağını uzatır öpmem bi kaç kez öper bakar tık yok surat asar gider sonra konuşmak için bahane arar konuşmamkızdırınca iyice inat oluyorum sonra gece uyurken yüzüne bakar pişman olurum niye yaptım diye öperim uyanırsa barışmak zorunda kalıyorum :)) uyanmazsa da sabaha biraz naz yapıyorum barışıyoruz sonra zaten
esqer, dasilvoda (umarım doğru yazmışımdır) teacher_asuman bunlar sorun yaşayan arkadaşlarımız, bi de yeni gördüğüm bi üyeydi kanaması olmuş 2 gündür, doktora gidecekti bana moral verin diyordu...
Mervecim ne sorunu yaşamışlar acaba.. kanaması olan arkadaşı gördüm okudumda diğerlerini bilmiyordum..
masallah bebegine cnm..inş zamanında saglıcakla gelir bebegin..dun benm içn de kotu bi gundukontrole gtmiştim ebbegimn AC si 2 hafta geri cıktı doktor omega 3 werdi beslenmene dıkkat et dedi..suyum azalmıs su iç dedi bol bol..2 litre su içiorum gunde azmıs 3 yap dedi..sutum meyvem eksik olmuo hiç ama nie bole geriden gelıo anlamadım vitamnde kullanıorum kafayı yicem dusun dusun hamileligmn basından beri eksik olmadı zaten sıkıntılarım bide bu cıktı napalım artık allaha dua etmekten baska bişi gelmez elmden inş 15 gun gun sonra gttigimde gusel seyler soler doktorum da bosuna okadar uzulmusum derim..
selamlar arkadaşlar hepinize hayırlı cumalarrr.
bugün kontrolümüz vardı, kızımız maalesef plesentasındaki bi yetmezlik durumu nedeniyle olması gerekenden birzcık kçükmüş...yni 2000 gr civarı olması gerekirken şu an 1.850...doktorcum sağolsun çok rahatlattı benii kesinlikle benimle veya beslenmemle alakalı bi durum değilmiş, tamamen bebişin plesentasıyla alakalı...
şimdiki hedefimiz bebişi maksimum düzeyde içerde tutmak, eğer gelişme sorunu devam ederse 35 veya 36 hftada sezaryen olacam eğer idare edebilrse bebem normal de doğurabilirmişim...bi de tm 40 dk nst de kaldım, bebişte kalp ritmi çok hızlyıdı...bi daha pzt kontrol olacam bundan sonra da sanırım sık sık giderim doktora...
Allah beterinden saklasın cümlemizi, ne hikayeler var çok şükür halime...sizler de dualarıızı eksik etmeyi ltfen ki bebişim en azında 38 haftayı görsün...hepinizi de Allahım korusun...
günaydın bayanlar aslında tünaydın dün akşam bi kabus başladı sabaha kadar sürdü dün akşam üstü çarşıdaydım 17 00 gibi karnım bir kasıldı bankamatik önündeydim kıpırdayamadım bile eşim geldi hastaneye gittik meğer benim oluş doğum pozisyonunu almış 2 defa nst ye bağlandım sancılarım çıktı birazda iri benim bebiş 31 hafta olması gerekirken 34 haftalık falan çıktı 2300 gr olmuş gece boyunca hiç uyumadım şimdi kalktım hala sancım devam ediyo kendi doktoruma gidicem inşallah erken doğum olmaz
canım bebeklri geriden geliyor diye biliyorm...
bende gece o uyuduktan sonra yüzüne bakıp pişman olurum özlerim dayanam :)
ben çıkıyorum kızlar. midem baya rahatsızAllah a emanetsiniz...
nasıl geçti kontrolün canım??selam kızlar. oğlumu gördüm bugün, moralim çok iyiydi ama şimdi kötü oldum ya. bodrumdan iyi haber gelir diye düşünüyordum. çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. en aza iner inşallah sorunu.geçmişe bakayım dedim ama uzundu yarım bıraktım, başka kimde sorun var ki???
Geçmişi okurken bir tanesine rastladım ama 2 hafta önce sonra normal olur bence , benim ablamda hamileyken kızı mahfetti doktorlar, yok bebek küçük, yok bacakları kısa, ne çok üzüldü kız.. Ablam zaten minyon, bebekte minyon oldu bu kadar yani insanı zıvanadan çıkarır doktorlar, Birde bu ölçümler bire bir doğru olmaz ki.. Ama Bodrum un durumu farklı Allah sabır versin. Ona çok üzüldüm..
kızlar hepsinin sorunu faarklı burda okuyn...
selam kızlar. oğlumu gördüm bugün, moralim çok iyiydi ama şimdi kötü oldum ya. bodrumdan iyi haber gelir diye düşünüyordum. çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. en aza iner inşallah sorunu.geçmişe bakayım dedim ama uzundu yarım bıraktım, başka kimde sorun var ki???
Ay hepsi farklı farklı .. Geriden gelenler pek problem etmesinler ya bişeycik olmaz inşallah.. Asuman dan da bişey çıkmaz inşallah.. Artık erken doğumlar falan konuşulmaya başlandı, aslında doğumlar yaklaştı da ondan bunlar yaşanıyor.. Allah hepimizin hamileliklerini tamamına erdirsin..
nasıl geçti kontrolün canım??
öyküm nasılsın canım
?şeker nasıl gidiyor benim çok düzensizleşti bu ara akşamları 170-180 oluyor gündüzleri tokluk 140 civarında açlık 100-110 arasında seyrediyor bebeğime bir zararı olurmu bu rakamların yardımcı olursan sevinirim
çok iyiydi canım, sizinkiler gibi tombik değil benim oğluş ama haftasıyla uyumluydu, hatta 2 gün önde görünüyordu. 1672gr. rahim ağzı, suyum, bebeğin organları her şeye baktı yine, her şey yolunda. o kadar tatlıydı ki, ağzını kocaman açmış parmaklarını yemeye çalışıyorduöyle görüntü de almış bakıp bakıp seviyorum:)) mardinde gittiğim doktor canımı sıkmıştı biraz ikiz gebelik devam eder küçük doğar, erken doğar vs diye. onları söyledim doktoruma, ikizle ilgli hiçbir iz yok artık, şu anki hızıyla giderse 3450 doğar dedi. 3 olsun yeter zaten bana. içim rahatladı. kaşıntım da normalmiş, adı bile var, gebelikte sık görülür dedi. ilaç yazdı çok zorlanınca iç diye. içmem diye düşünmüştüm ama içtim az önce delirtiyor kaşıntı (
böyle işte çok tatlıydı oğluşum, geldiğimden beri foto.larına bakıyorum:)
amin canım evet aslında 30 haftalardayız bu iyi... 25lerde doğuranlar napsın, kaldı ki Allah korusun daha erken doğum yaşanmadı, inşallah zamanında gelir bizim minikler...
çok iyiydi canım, sizinkiler gibi tombik değil benim oğluş ama haftasıyla uyumluydu, hatta 2 gün önde görünüyordu. 1672gr. rahim ağzı, suyum, bebeğin organları her şeye baktı yine, her şey yolunda. o kadar tatlıydı ki, ağzını kocaman açmış parmaklarını yemeye çalışıyorduöyle görüntü de almış bakıp bakıp seviyorum:)) mardinde gittiğim doktor canımı sıkmıştı biraz ikiz gebelik devam eder küçük doğar, erken doğar vs diye. onları söyledim doktoruma, ikizle ilgli hiçbir iz yok artık, şu anki hızıyla giderse 3450 doğar dedi. 3 olsun yeter zaten bana. içim rahatladı. kaşıntım da normalmiş, adı bile var, gebelikte sık görülür dedi. ilaç yazdı çok zorlanınca iç diye. içmem diye düşünmüştüm ama içtim az önce delirtiyor kaşıntı (
böyle işte çok tatlıydı oğluşum, geldiğimden beri foto.larına bakıyorum:)
bu arada Yasin'in duasını da yaptım, Allah kabul etsin inşallahh.. ettiğimiz dualar şifa olarak geri dönsün sorun yaşayan arkadaşlarımıza...
Merhaba canım, ne zamandır sana rastlamamıştım.. sen insüline başlamışmıydın. Sadece diyetle mi devam ediyordun.. Ama bana endokrin dedi ki 33.haftadan sonra daha çok artar..
ayyy maşallah yaaa :))) ben yüzünü göremedim bu gittiğimde, kafasından ölçüm yaptı geçti yüzünü göremedimmaşallah sübhanalla ohh be güzel bi haber duydk.. benim karnmda deli gibi kaşınıyo kaşımamak için dişlerimi sıkar oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?