2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim karnımdan çok göğüslerim kaşınıyo güne bi kez nemlendirici sürüyorum az mı geliyo acaba

hangi haftadan sonra küveze girmiyo canım bebek ? ona göre içim rahatlasın o haftadan sonra :)

yaa alerji gibi bişey olmuşsun sen o zaman ya benim karnım çok fena en çok da uykumda kaşınıyor... aç bırakırsan bebişi yer parmaklarını

Canım bende bıktım artık iki doz insüline başladım.. Her hafta 1 gün hastanede geöiyor.. Evdeki büyük kız artık etkilenmeye başladı.. Başımda dahiliyeci, kadın doğumcu, şeker, tansiyın ölçümlerimi 2-3 günde yolluyorum onlara, mail atmayınca kızıyorlar.. Bıktım bende anlayacağın.. Ama bu haftalardan sonra seninde yükselebilir.. Fakat tecrübelerime dayanarak sana şu tavsiyelerde bulunabilirim, çok kafana takmıycan yoksa strestende artıyor bu meret.. Birde ben artık kesinlikle halk ekmek in tam buğday ekmeğini yiyorum en iyisi oymuş doktor dedi.. Çok faydasını gördüm... Günde 3 kerede yemek harici meyve, meyvenin yanında da light süt içiyorum.. Ama özellikle akşam 10.30 daki öğünde bir dilim ekmek ve peynirde yiyorum.. Mutlaka sadece light süt ve yoğurt yiyorummm... Bu şekilde dikkat ediyorum.. Birde protein alımı şekeri çok düzene sokuyor.. Her öğünde etli bişiler yemeye dikkat et.. Veeeee mutlaka her sabah yumurta ye, çok düzenliyor.. Allah kolaylık versin canım.. Ama bence o kadar da zarar vermez bebeğe herhalde ya.. Bende 2 ayın sonunda bu haftalarda dayanamaz oldum, zaten canımda bişi yemek istemiyor... Ama bakalım hayırlısı..

Benim 200 civarı çıkmıştı şekerim onun için başladık...

sağol canım, benim de moralim yerime geldi. bundan sonraki 4 hafta bebeğin en hızlı büyüdüğü dönemmiş.(32-36 arası)
kaşıntı da berbat bir şey ya, uyuz gibiyim, acayip huzursuz oluyorum, gece uykularımı etkilemeye başladı.

ya benim karnımdan çok göğüslerim kaşınıyo güne bi kez nemlendirici sürüyorum az mı geliyo acaba

hangi haftadan sonra küveze girmiyo canım bebek ? ona göre içim rahatlasın o haftadan sonra :)

Valla bebeğe göre değişir herhalde ama 34 ten sonra genelde gerek kalmıyormuş.. Benim iki arkadaşımda 32 haftalık doğmuş ikiside küvöze gerek kalmadan büyümüşler.. 30 yıl önce..Yani duyduklarıma göre diyorum brde nette de yazıyor ya bazı sitelerde.. Haaa birde şu var ben kanamam olduğunda doktora gittim doktor gayet serinkanlılıkla doğuma alcaktım seni dedi aslında inanlımaz pimpiriklidir ama çok normal karşıladı doğum olayını..Yani bunlara istinaden diyorum.. Birde dünde demiştim ben burda böyle düşünmek beni çok rahatlatıyor, stres olmuyorum..

ben kaçar kızlar yarın 23 nisan gösterileri var çocukların yine erkenden kalkıp gidecem dünde çok az uyudum çok uykum var :78:
Bircecim geçmiş olsun bu arada ilacın faydası olurda geçer inşallah çok kaşıma istersen tahriş olmasın nemlendirici sürsen kaşındıgı zamanlarda faydası olurdu mutlaka yada olmadı su sür anlıkta olsa geçirir kaşıntıyı
karnım çok gergin ya kendimi iyice şişmiş hissediyorum rahatsız ediyor öpüyorum herkesi yarın görüşürüz kızlar

doktorumun ikiz doğum yapan bir hastası varmış, bebeklerin her biri 5.5 kilo doğmuş. kadın 11 kilo taşımış karnında. şok oldum. sadece göbeği senin kadardı diyor:))

Ay onu ben çok iyi bilirim hemde haziran sıcağında ölmüştüm kaşıntıdan.. Ama onun bir süresi varmış, ilaçta kullansan fark etmiyormuş, çok fena bişi.. Allah kolaylık versin..

sağol canım, kolonya, su hiç etkilemiyor( ilaç iyi gelir inşallah.
sana da kolay gelsin, bitiyor yarın stresin...

doktorumun ikiz doğum yapan bir hastası varmış, bebeklerin her biri 5.5 kilo doğmuş. kadın 11 kilo taşımış karnında. şok oldum. sadece göbeği senin kadardı diyor:))

O ne be nasıl doğurmuş anlamadım.. Kendi kaç kilo almış acaba kadının.. Şok oldum valla..

Ay onu ben çok iyi bilirim hemde haziran sıcağında ölmüştüm kaşıntıdan.. Ama onun bir süresi varmış, ilaçta kullansan fark etmiyormuş, çok fena bişi.. Allah kolaylık versin..

sağol canım. doktor da dedi çok etkili olmaz kremler, ilaçlar dedi. sık sık ılık duş al dedi. en etkilisi oymuş. safrayla ilgili bir sorundan oluyormuş genelde. kan testi normal çıktı gerçi benim...

Son düzenleme:
fazla zaman kalmamış bi ay sonra küveze girmelerine gerek kalmıycak o zaman, inşallah zamanında gelir tabi bütün bebekler ...Doktorun doğumdan bu kadar sakin bahsettiğine göre normal demekki canım riskli dönemleri atlattık sayılır biraz daha dişlerini sıkarlarsa bi sorun olmadan kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi

saol canımcım izliyorum hemen

sağol canım, kolonya, su hiç etkilemiyor( ilaç iyi gelir inşallah.
sana da kolay gelsin, bitiyor yarın stresin...
yaa o kadar kötü demek ilaçların etkisi olur inş. canım doktorun dediği gibi duş rahatlatır belki bende şu 23 nisanı atlatim de gelim iyi geceler herkeseee :80:
ben de şok oldum, ultrason odasından diğer odaya giderken söyledi, sormadım detayları ama göbeği benim tamamım kadarmış düşün artık:)))

ay böyle doğum yapanları duyunca ben boşuna korkuyorum diyorum maşallah 3-4 çocuk doğurmuş kadar olmuş o :)) her biri 5.5 kilo sadece bebekler bide suyu plesentası v.s düşünürsek çok zor geçmiştir hamileliği ...

sağol canım ya rahatlattın beni rabbim hayırlısıyla şu 6 haftayıda bir geçirsek..

ben de şok oldum, ultrason odasından diğer odaya giderken söyledi, sormadım detayları ama göbeği benim tamamım kadarmış düşün artık:)))

yani kesin çokta kiloludur.. Yoksa nasıl olsun .. Ama bence kesinlikle şeker vardır annede.. Benim kardeşimde 5,5 kilo doğdu çok tatlıydı ama hatırlıyorum.. Ondan iki tane düşünemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…