sağol bacı ya bende şimdi gurur yapıp çıkacaktım kimse bana cvp yazmıyo diye beni beğenmiyomsnuzneyse mutfak bitti ama yükselen tansiyon yerlerde demekki yorulunca tansiyon düşüyomuş ya bişey sorucam benm bebk çok yorulduumdan galiba hareketi azaldı biraz önce kiler temizliğinden sonra oturunca birden elektriğe vurmuş gibi bebeğim hareketlendi 2 sn lik falan ya canım sıkıldı normal bi oynama değil resmen takla aştı karnımda
bende bazen izlerim çanaktan memleketimde ne var ne yok diye
çocuk oldumu o kadar aramıyo insan gene,
iyiki doğurmuşum diyorum baktıkça, insana can şenliği, yoldaş oluyo
arkadaşlar coşmayın o kadar bırakın şu temizliği
bende öyle takmıyodum ama
valla dikkat edin varsın ev pis olsun ama bebişlere bişey olmasın
ufacık bişeyde ölmekten beter oluyo insan
rabbim kimseye vermesin....
amiiiiiin ama kendimi çok yormadımki bende bi anormallik var arabayla bile biyere gittiğimde yoruluyorum uffffarkadaşlar coşmayın o kadar bırakın şu temizliği
tebrik ederim canım allah nicelerini kutlamanızı nasip eder inşallah..
neler yaptın bakalım kocana?
ay canım ya aynı benim annem gibi o kadar çok üzülüyorumki anneme babaanneme bakıyo o da ama hiç haketmiyolar banada vakit ayıramıyo kadın ev işleri falan bide yaşlı kadın düşün babaennemn 9 çocuğu var annemin sessizliğinden faydalanıp onun üstüne bindi herkes çok savaş verdim ama olmadı
amiiiiiin ama kendimi çok yormadımki bende bi anormallik var arabayla bile biyere gittiğimde yoruluyorum uffff
ah canım keşke onun istediklerini yapabilseydim ama yapamadım fırında tavuk pilav pasta falan olacak utanmasam dışardan istedirdim ya o derece yani
kız niye beğenmeyelim aa o nasıl laf öle
muhabbetin bi ucundan da siz tutun herkese tek tek gel diyemiyoz ki,
benimde bi mutfak kaldı yapsamda kurtulsam,
doğuma yakın olsun diye ellemedim,
benimde öyle oluyo yorulunca canım, ben duruncada bebek taklalar atmaya başlıyo
sen antepteydin demi??? benim yeğenim yeni nişanlandı antepli bi aileye,
bakalım inşallah mutlu olurlar
daha nolsun..bak pasta yemeye bende gelirim.canım çekti yaw bende mi yapsam
doğru diyosunda ben yapmasam kim yapçak temizliği?? öyle pis evde oturamam ki ben...
evet öyle rahat edemiyo insan
ben trabzondayım sürekli yağmur var
bugün pencereleri inceliyorum rahat silebilirim doğumdan sonra diye
yeni taşındımda
hastalık ne yaparsın ama bebeğime bişey olavak diye aklım çıkıyo
zaten dün gece rüyamda doğurdum
göbeğini kestirmek için hastaneye gittik çok komikti
yeni taşındımda
gel bacım gel keşke gidip gelebilsek ama imkansız gibi ........bende dayanamıyorum hatta biraz tattım bilesüper bi şekilde obur oldum ya ALLAH sonumu hsyretsin
ay canım ya aynı benim annem gibi o kadar çok üzülüyorumki anneme babaanneme bakıyo o da ama hiç haketmiyolar banada vakit ayıramıyo kadın ev işleri falan bide yaşlı kadın düşün babaennemn 9 çocuğu var annemin sessizliğinden faydalanıp onun üstüne bindi herkes çok savaş verdim ama olmadı
bende bi camları silemiyorumbi onlar berbat halde kafayı yicem...
bursalıyız aslen evet. Dedem köyünde oturuyo.Anne tarafından akrabalarda bursanın içinde..Annem babam abim bursa doğumlu bi ben istanbulda doğmuşum
arkadaşlar coşmayın o kadar bırakın şu temizliği
nasıl yaptın ya bravı ama şunu söyliyeyim 1 hafta bile fark yaratıyı 1 2 hafta içinde bu kadar rahat yapamıycaksın hemen yorulup oturacaksın çok da yorma kendini hoş bende yormadım ama hafif bir iş bile mahvediyo artık
ne guzel cnmmmmm ınsallah bende unuturum bırazzz cok ozledım adanamı
doğru diyosunda ben yapmasam kim yapçak temizliği?? öyle pis evde oturamam ki ben...
canım senin kızmı erkekmi cetvelin yokda merak ettimdoktor çikolatalı şeyleri çok yiyorum diye yasakladı.haftada bir ya da iki kez ye dedi.bende iice oburlaştım.sürekli canım bişiler yemek istiyo napcam bilmiyorum..
aynen canım,
benimde annem sessiz diye herkes tepesine bindi,
oysaki kendi değil birine bakmak, bakılacak durumda, ben kıyamıyorum anneciğime ağlaya ağlaya sabrediyorum gel demiyorum, neyseki ben doğurcam buraya gelecek diye aldılar üstünden, yoksa herkes kendi havasında, kadın yeni ev aldı taşıncak, eşya bakmaya, ev bakmaya gidemiyo, evi toparlıyamıyo o kadarda işi var yanii...
aynı durumdalar desene hamilelerin duası geçer derler çok dua edelim bizde
ben geliim sneinkileride siliiimm duygucum :)))
bursa harika allah nasip etsede gidip iyice bi gezsek
doğru söylüyosunda a bacım kim yapacak???
kadın çağırsak şapır, şupur yapıp gidiyo uyuz oluyorum,
kendi canımızda kimsede yokki gel yap diyelim,
iş başa düşünce yapıyoz işte başka çare olmayınca..
asıl sana bravo mutfağı döken heryeri yapar,
zaten bende çok uzatmak niyetinde değilim annem gelince herşeye karışır yapma etme der,
o gelmeden halletmem lazım..
valla öyle ddeğil duvarlar camlar silinecek neyseki onları ben yapmıycam yaparsam gerçekten erken doğururum
unutmazsın ama hafifler, çocuğun ilaç gibi gelecek emin ol,
aynenn
canım dursa iyi ama canım durmuyo işte, rahat geniş değilim temizlik konusunda..
ne güzel temizliği bitirdin yani darısı bana demek yeğenin antebe nişanlandı burayamı gelecek ya rahat olun antep çok güzel bi şehir gerçekten çok gelişmiş bi durumda inş iyi insanlarla karşılaşır insanımıza iyi kötü diyemem o da artık onun kısmeti Allah mutluluk versin inş
yeni taşındımda
kızım olcak inşallah...
oraya gelemiycek maalesef, iki tarafta yurt dışında, gençlerde orda haliyle..
evet gelişmiş bi yer biliyorum canım, ayrıca lüksü ve rahatı batıdan daha da fazla,
walla insanlar şimdilik çok iyi allah bozmasın
ablamda çok iyi bi insan kimsede kusur aramaz etmez, zaten kayınvalide ablamı çok seviyo ve sık sık arıyo samimi olmak istiyo,
geçen c.tesi ablam bindirdi uçağa kayınvalideyi uçağa antepte şu an dünürümüz..
bende dün gece doğurmuşum ama bebek erkekmiş
şokların şokunu yaşadımne yapacağımı bilemedim, bunu hakketen yaşayanlar ne yapıyolarki
:)) iki yanına mandal sıkıştırp keseydin ya bağınıda :)) o kadar doğurmuşun onun için hastaneye mi gidilir
ALLAH bağışlasın canım ilk olacak galiba genelde herkesin ilk gebeliği oldu burda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?