çoook canım sıkılıyo ağlıcam şimdi
ohhhhhhhhhh gıdın bırbırınıze uyus karılarrrr benım burda kımsem yok
evet havaş var egsnin önünde taksi durağı falan var ordaki bloktayım..
ohhhhhhhhhh gıdın bırbırınıze uyus karılarrrr benım burda kımsem yok
kız gel işte şaka yapmıyorum,
benim balkon çok güzel içeri girmiyoruz nerdeyse artık,
hele akşam manzara şahane, otururuz işte,
eşimle gece seni eve bırakırız.....
aaaaa ben hamile kaldım kalalı günde en az 3 elma yiyorum çok abarttım hele ilk günlerde anlatamam sevindim buna.................yakamoooooozz selamlar nasılsın :))
23 nisan nasıl geçti miniklerin gösteri yaptılar mı?
amniyon sıvısı için elma çok iyi geliyormuş bilgin olsun canım..ben gnde 2 elma yiyorum. hurma çok yiyorum. suyum arttı bak son muayenede suyumuz çok güzel dedi doktor maşallah..
son 4 cumartesimiz kaldı Allahın izniyle.. Allah tüm herkesin yardımcısı olsun kolay mesele diiilmiş hamilelik..:85::85::85::85::85::85::85:
benimde kimsem yokkkkkpazartesi annemler gelcek belki. yoksa bunalıma giricem zaten. kocada bıraktı gitti... pöööööfffffffff
oralardan çok sık geçeriz arabayla ama hiç dikkat etmedim walla havaşa falan,
benim evi bi kere öğrensen çok kolay aslında,
sende gel diycem lafta kalıcak üzülürüm...
başımın üstünde yeriniz var gelin...
bizimde kimsemiz yok burda o yüzden gel gelelim diyoruz
valla ben gelirim bana problem yokta yollamazzki kocam. tanımıyon etmiyon ne işin var der
benim annemde totosunu kaldırıp gelemiyo daha, kendi evini ayarlamakla meşgul,
1.5 aydır o hasta haliyle, hasta babaneme baktı....
o bana üzülüyo ben ona..
kızlaaaaar bugün kocacımla nişan yıdönümümüz vede aşkımın doğumgünüve ben kocama hediye alamadım çünki ayağım şiştiğinden yürüyemiyorum çok gıcık oldum ya ama evde ona güzel bi masa kurmayı planlıyorum bakalım gelmesinede az kaldı ya
beimkilerde 1 aydır gelcez gelcez diyip duruyolar deli ettiler beni.. sonunda bugün bursaya gitmişler köye orda bi kaç gün kalıp gelceklermiş..
senin işin daha zor 2 tanede çocuk var başında. ben yardım için diilde sıkıldığımdan özlediğimden gelsinler istiyorum artık.. bide bursaya uğrayıp yiğenimi de alcaklar annesinden buraya getircekler. o yüsden..
her ikiside kutlu olsun bacım
ne yaptın bitirdinmi mutfağı??
bende adananın frekans ayarlarını aldımm canaktan ızlıom oyle canlı canlı o bıle ıyı gelıooo
yok kız ne yardımı ben bu halimle bile normal insanlardan daha çok iş yapıyorum,
dün mesela pimapenleri cifledim, camları sildim...
evde boya oldu yine tek başıma altından kalktım,
bende moral-destek olsun diye anneciğimi istiyorum yanımda,
bursalımısınız siz?? içinden geçmiştik harikaaa bir yer
sağol bacı ya bende şimdi gurur yapıp çıkacaktım kimse bana cvp yazmıyo diye beni beğenmiyomsnuzneyse mutfak bitti ama yükselen tansiyon yerlerde demekki yorulunca tansiyon düşüyomuş ya bişey sorucam benm bebk çok yorulduumdan galiba hareketi azaldı biraz önce kiler temizliğinden sonra oturunca birden elektriğe vurmuş gibi bebeğim hareketlendi 2 sn lik falan ya canım sıkıldı normal bi oynama değil resmen takla aştı karnımda
kızlaaaaar bugün kocacımla nişan yıdönümümüz vede aşkımın doğumgünüve ben kocama hediye alamadım çünki ayağım şiştiğinden yürüyemiyorum çok gıcık oldum ya ama evde ona güzel bi masa kurmayı planlıyorum bakalım gelmesinede az kaldı ya
yok kız ne yardımı ben bu halimle bile normal insanlardan daha çok iş yapıyorum,
dün mesela pimapenleri cifledim, camları sildim...
evde boya oldu yine tek başıma altından kalktım,
bende moral-destek olsun diye anneciğimi istiyorum yanımda,
bursalımısınız siz?? içinden geçmiştik harikaaa bir yer
benim annemde totosunu kaldırıp gelemiyo daha, kendi evini ayarlamakla meşgul,
1.5 aydır o hasta haliyle, hasta babaneme baktı....
o bana üzülüyo ben ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?