2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende tırsıyorum..hem zaman geçsin bir an önce istiyorum hem de zaman olabildiğince yavaş geçsin istiyorum.

hatta bazen, ben vazgeçtim doğurmıcam.biz böle mutluyuz bebeğimle diyorum eşime:)

Allah bozmasın diyelim ....sen nerelisin canım gezmeye falanmı geldin

çok tanıdığımız antepli var ordan biliyorum, ablamın en yakın arkadaşlarıda antepli ve antep mutfağını çok iyi bilir, arkadaşları taaaa ordan yurtdışına baklava getirirler ablama,
hatta yeğenimi kaç antepli istedide kısmet bunlarınmış, kayınvalide hatunda biliyo diğer isteyenleri..
birde yemekteyizde görmedikmi canım, şahaneee evler, mis gibi caddeler falan,
izmirde hiç şehirleşme yok heryer gecekondu

saol canım.evet ilk hamileliğim benimde. ama foruma katılmak için geç kalmışım.keşke baştan keşfetseymişim burayı...

olsun geç oldu ama hoşgeldin sefalar getirdin

mayıs annelerine bbaktımda doğuruyolar ya sezeryan hep hem tırstım hem sevindim bizede sıra geliyo ya :18:

sen normalmi doğurcan volveron??

valla bende tırsıyorum..hem zaman geçsin bir an önce istiyorum hem de zaman olabildiğince yavaş geçsin istiyorum.

hatta bazen, ben vazgeçtim doğurmıcam.biz böle mutluyuz bebeğimle diyorum eşime:)

walla şimdi ilk doğumum aklıma geldide
hastanenin kapısından kaçmak geldi içimden, eğerki öle böle o çocuk çıkacak olmasaydı
kurbanlık koyun gibi hissetmiştim kendimi :26:

yok canım ya doğurmakdan vazgeçmiyorum o günü sabırsızlıkla bekliyorum çünki bebeğimi çok merak ediyorum bi yandanda bu günlerinde kıymetini bilmeliyim diyorum karnımda harekt etmesi bile mükemmel bişey

demek gördünüz antebi yine bekleriz bacıı

göremedik daha kızzzz tv den gördük dedim
düğünü orda yaparlarsa geliriz inşallah..

ahanda ben kaçıyorum artık size iyi akşamlar gece girerim inş byyyyyyyy

gel emiiiii bekletmeee

bende dr a kontrole hastaneye gitmiştim dr da acil sezeryana girmiş,
kadın sabahtan beri sancı çekmiş çekmiş bebek doğum masasında bir türlü aşağı inmemiş, acil sezeryana almışlar....
kızın annesi ağlar....ben ağlar.....
dr bi geldi bizim yüz göz şiş
adam adımı soyadımı herbişimi unutmuyo zate agzantirikliklerimden

seninki de komikmiş

anlattığın durum da benim en çok korktuğum durum.ne var sanki tek seferde fırt diye çıkıverseler

ayyyyyyyy mayıs anneleri dogurmaya baslamıs yaaaaaaa sonra sıra bıze mı gelıooo ay bır tuhaf oldum yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…