Allah bozmasın diyelim ....sen nerelisin canım gezmeye falanmı geldin
saol canım.evet ilk hamileliğim benimde. ama foruma katılmak için geç kalmışım.keşke baştan keşfetseymişim burayı...
mayıs annelerine bbaktımda doğuruyolar ya sezeryan hep hem tırstım hem sevindim bizede sıra geliyo ya :18:
valla bende tırsıyorum..hem zaman geçsin bir an önce istiyorum hem de zaman olabildiğince yavaş geçsin istiyorum.
hatta bazen, ben vazgeçtim doğurmıcam.biz böle mutluyuz bebeğimle diyorum eşime:)
yok canım ya doğurmakdan vazgeçmiyorum o günü sabırsızlıkla bekliyorum çünki bebeğimi çok merak ediyorum bi yandanda bu günlerinde kıymetini bilmeliyim diyorum karnımda harekt etmesi bile mükemmel bişeyvalla bende tırsıyorum..hem zaman geçsin bir an önce istiyorum hem de zaman olabildiğince yavaş geçsin istiyorum.
hatta bazen, ben vazgeçtim doğurmıcam.biz böle mutluyuz bebeğimle diyorum eşime:)
çok tanıdığımız antepli var ordan biliyorum, ablamın en yakın arkadaşlarıda antepli ve antep mutfağını çok iyi bilir, arkadaşları taaaa ordan yurtdışına baklava getirirler ablama,
hatta yeğenimi kaç antepli istedide kısmet bunlarınmış, kayınvalide hatunda biliyo diğer isteyenleri..
birde yemekteyizde görmedikmi canım, şahaneee evler, mis gibi caddeler falan,
izmirde hiç şehirleşme yok heryer gecekondu
olsun geç oldu ama hoşgeldin sefalar getirdin
valla çarşamba günü doktoromu beklerken yanıma sancılanan bi bayan oturdu.bi bakayım nolcak diye bekledim. başladı ağlamaya.kasıklarım ağrıyo, kötüyüm vs. anlatıyo bir yandan da hüngür hüngür ağlıyo..bende başladım ağlamaya valla ben dayanamıyorum gidiyorum dedim. kızın ailesi nası güldüler bana
ahanda ben kaçıyorum artık size iyi akşamlar gece girerim inş byyyyyyyy
yok canım ya doğurmakdan vazgeçmiyorum o günü sabırsızlıkla bekliyorum çünki bebeğimi çok merak ediyorum bi yandanda bu günlerinde kıymetini bilmeliyim diyorum karnımda harekt etmesi bile mükemmel bişey
demek gördünüz antebi yine bekleriz bacıı
ahanda ben kaçıyorum artık size iyi akşamlar gece girerim inş byyyyyyyy
valla çarşamba günü doktoromu beklerken yanıma sancılanan bi bayan oturdu.bi bakayım nolcak diye bekledim. başladı ağlamaya.kasıklarım ağrıyo, kötüyüm vs. anlatıyo bir yandan da hüngür hüngür ağlıyo..bende başladım ağlamaya valla ben dayanamıyorum gidiyorum dedim. kızın ailesi nası güldüler bana
iyi akşamlar kızlar kaçtım ben
iyi akşamlar kızlar kaçtım ben
seninki de komikmiş
anlattığın durum da benim en çok korktuğum durum.ne var sanki tek seferde fırt diye çıkıverseler
seninki de komikmiş
anlattığın durum da benim en çok korktuğum durum.ne var sanki tek seferde fırt diye çıkıverseler
selam kızlar nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?