ya kızlar benım bebıs ıkı gundur boyle fazla kıpırdamıyor gıbı yaaaa mıde bulantısı da var allah korusun bıse yoktur dımı :44:
hoşbulduk canım cizelgeyi yapamadım ben ya 31 hafta 5 gün olduk
2 gün önce kontrole gittik bebişim 2 kilo 77 gram boyu da 40 cm olmuş.senin bebişin nasıl
merak etme bişi yoktur bazen ben de hareketlerini çok az hissediyorum bazen fırıl fırıl dönüyor.
masallah cnm ıyı bakmısın yaaabebısım ıyı de ıkı gundur pek oynamıyor ada yaaaa ( anlamadım boyle hıssedıyorum ama pek nadır aralıktaaa bıse yoktur umarım benım daha bellı degıl ayın 30 unda dr gunum umarım ıyı seyler duyarım zaman yaklastıkca kalbım duracak gıbı cantasını hazırladımmm bakalım sımdılık
aynen oyle cok oynuyor dıye canımı yakıyor dıe yakınıyordum aman tek oynasında canımı yaksın ne yapım ıyı olsunda kızım
şimdi bi de yeri daralmaya başladığı için hareketlerini az duymamız normal.allaha emanet bebişlerimiz.ben daha hazırlamadım cantasını.
bazen ben de senin ibi diyorum.çok canım yandığımda of kızım yavaş ol falan diyorum.hareketleri azalınca da yapmadığım şey kalmıyo.cikolata falan yiyorum uzanıyorum dinleniyorum.
OFF NE BILM YAAA hazırladım cnm ben bıraz sorun oldu acılma var dedı dr um onun ıcın erken hazırladım ne olur ne olmaz dıye bakalım hazırladık mıdem cok bulanıyor yaaa
ne kadar açılma olmuş.
bana bıse demedı dranca kendısı bıldıgını okudu hastenede yatırcaktııı ben yatmadım ama asla ıs yapmak yok dıyerek cıkarttı zorla suan bır ıs yapmıyorum işte
benim bi tanıdığım vardı 6 aylıkken 2 cm açılması olmuş doktor erken doğum riskin var demiş.kadın doktorun dediği tarihten bir hafta sonra doğurdu normal doğum hem de
su 2 haftayıda atlatayımda :18::18:
kızlar meraba.moralimçok bozuk.bana bi el atın hele:-((((
33+4 üm ben.32 haftada gittiğimde bebeğim yaklaşık 1900 gr.dı.doktorum herşeyin mormal olduğunu söyledi.zaten bu güne kadar da hiçbi sorun yoktu bebişimin ölçümlerinde.son 2 haftada hem ben kilo aldım hem de karnımın büyüdüğünü hissettim.hem de bebeğin hareketleriş daha sert geliyo bana.
dün bir an esti bizim burda bi poliklinik var 4 boyutlu çekim yapan gidiyimd e bi video çektireyim ayrıntılı organlarına da bi başka dr.daha bakıverir iyi olur dedim.demez olaydım.dr.uzman radyolog bu arada.kadın doğumcu değil.
neyse gittim çok güzel inceledi bebeği 20 dk.yok bebeğin kan akışı güzel.kalp atışı harika.kordonu süper suyu iyi böbreği şöyle dalağı böyle herşeyi çok iyi sağlıklı dedi.en son kilosu boyu dedim demez mi 1806 gr boyu 44 cm .
şok oldum:18: dedim daha 2 hafta önce gittim kilosu bu kadardı bu çocuk 2 haftada hiç kilo almamış mı.bana dedi ki bebeğin yakaşık 10-12 gün geriden geliyor.2 hafta önce 1800 -1900 olması mümkün değil.tamam dedim çıktım dün akşamdan beri ağlıyorum.
ya benim anlamadığım bebeğin herşeyi süperse bu gerilik nerden çıktı.tamam hata ğayı olur ama bu kadar da fark olur mu acaba?pazartesiye kendi doktorumdan randevu aldım.bana bi fikir verin kızlar.çok kötüyüm
:44:atlatırsın inşallah bişey kalmamış.sezeryan mı olacak.
juseee bacım bıse yoktur sacmalık bencee dr undan ıyı haberler alırsın ınsallah
ayy valla aynen bende tam o durumdayım günlerdir doğumu düşünüyorum :18: bugün eşime dedim yok ben heralde normal doğuramıycam bugün karnıma bi ağrı girdi oturup ağlıycaktım nerdeyse ya doğum sancısı nasıldır kimbilir :18: :26: ne halt edecem nasıl o kadar sancıya dayanacam ki ben :26:sen normalmi doğurcan volveron??
walla şimdi ilk doğumum aklıma geldide
hastanenin kapısından kaçmak geldi içimden, eğerki öle böle o çocuk çıkacak olmasaydı
kurbanlık koyun gibi hissetmiştim kendimi :26:
ay evet ya sancısız çıkıverseler olmazmı sanki :18:seninki de komikmiş
anlattığın durum da benim en çok korktuğum durum.ne var sanki tek seferde fırt diye çıkıverseler
geçmişi okuyodum kızdıkkat dıkkat!!!! 2011 HAZİRAN anneleri uyelerınden ( YAKAMOZZ33 ) NICKLI SAHIS KAYIPLARDA GORUNTU VAR SES YOK TUM SITE SAKINLERININ DIKKATINEEE
OFF NE BILM YAAA hazırladım cnm ben bıraz sorun oldu acılma var dedı dr um onun ıcın erken hazırladım ne olur ne olmaz dıye bakalım hazırladık mıdem cok bulanıyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?