2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benım bebıs ıkı gundur boyle fazla kıpırdamıyor gıbı yaaaa mıde bulantısı da var allah korusun bıse yoktur dımı :44:

hoşbulduk canım cizelgeyi yapamadım ben ya 31 hafta 5 gün olduk
2 gün önce kontrole gittik bebişim 2 kilo 77 gram boyu da 40 cm olmuş.senin bebişin nasıl

hoşbulduk canım cizelgeyi yapamadım ben ya 31 hafta 5 gün olduk
2 gün önce kontrole gittik bebişim 2 kilo 77 gram boyu da 40 cm olmuş.senin bebişin nasıl

masallah cnm ıyı bakmısın yaaa bebısım ıyı de ıkı gundur pek oynamıyor ada yaaaa ( anlamadım boyle hıssedıyorum ama pek nadır aralıktaaa bıse yoktur umarım benım daha bellı degıl ayın 30 unda dr gunum umarım ıyı seyler duyarım zaman yaklastıkca kalbım duracak gıbı cantasını hazırladımmm bakalım sımdılık

şimdi bi de yeri daralmaya başladığı için hareketlerini az duymamız normal.allaha emanet bebişlerimiz.ben daha hazırlamadım cantasını.

dıkkat dıkkat!!!! 2011 HAZİRAN anneleri uyelerınden ( YAKAMOZZ33 ) NICKLI SAHIS KAYIPLARDA GORUNTU VAR SES YOK TUM SITE SAKINLERININ DIKKATINEEE

aynen oyle cok oynuyor dıye canımı yakıyor dıe yakınıyordum aman tek oynasında canımı yaksın ne yapım ıyı olsunda kızım

bazen ben de senin ibi diyorum.çok canım yandığımda of kızım yavaş ol falan diyorum.hareketleri azalınca da yapmadığım şey kalmıyo.cikolata falan yiyorum uzanıyorum dinleniyorum.

şimdi bi de yeri daralmaya başladığı için hareketlerini az duymamız normal.allaha emanet bebişlerimiz.ben daha hazırlamadım cantasını.

OFF NE BILM YAAA hazırladım cnm ben bıraz sorun oldu acılma var dedı dr um onun ıcın erken hazırladım ne olur ne olmaz dıye bakalım hazırladık mıdem cok bulanıyor yaaa

bazen ben de senin ibi diyorum.çok canım yandığımda of kızım yavaş ol falan diyorum.hareketleri azalınca da yapmadığım şey kalmıyo.cikolata falan yiyorum uzanıyorum dinleniyorum.

hele ben cıkolata nescafeee mıdem evrım gecırıyor sonra hooooppp lavaboya cıkartıyorumm

bana bıse demedı dr anca kendısı bıldıgını okudu hastenede yatırcaktııı ben yatmadım ama asla ıs yapmak yok dıyerek cıkarttı zorla suan bır ıs yapmıyorum işte

benim bi tanıdığım vardı 6 aylıkken 2 cm açılması olmuş doktor erken doğum riskin var demiş.kadın doktorun dediği tarihten bir hafta sonra doğurdu normal doğum hem de

juseee bacım bıse yoktur sacmalık bencee dr undan ıyı haberler alırsın ınsallah

ayy valla aynen bende tam o durumdayım günlerdir doğumu düşünüyorum :18: bugün eşime dedim yok ben heralde normal doğuramıycam bugün karnıma bi ağrı girdi oturup ağlıycaktım nerdeyse ya doğum sancısı nasıldır kimbilir :18: :26: ne halt edecem nasıl o kadar sancıya dayanacam ki ben :26:
seninki de komikmiş

anlattığın durum da benim en çok korktuğum durum.ne var sanki tek seferde fırt diye çıkıverseler
ay evet ya sancısız çıkıverseler olmazmı sanki :18:

dıkkat dıkkat!!!! 2011 HAZİRAN anneleri uyelerınden ( YAKAMOZZ33 ) NICKLI SAHIS KAYIPLARDA GORUNTU VAR SES YOK TUM SITE SAKINLERININ DIKKATINEEE
geçmişi okuyodum kız geldim geldim naptınız bensiz
OFF NE BILM YAAA hazırladım cnm ben bıraz sorun oldu acılma var dedı dr um onun ıcın erken hazırladım ne olur ne olmaz dıye bakalım hazırladık mıdem cok bulanıyor yaaa

ben tembelliğimden hazırlamadım daha zaten yeni aldım sabun tozunu bu hafta sonu kıyafetlerini yıkayıp hazırlarım diyodum ama burda acayip yağmur var yıkasam nereye asacam şimdi bugün ceviz büyüklüğünde dolu yağdı dedim kesin camı kıracak bu dolular yakın zamanda hazırlarım bende erken gelmeye kalkarsa allah korusun rezil olurum valla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…