- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
:44:
ben normal dusunuyorum ama bu gıdışle sezeryan olucam heraldee
yoktur yoktur ınsallahhhay inşallah ne kadar takmayım desem de olmuyo dünden beri hastalandım ya başım çatlıyo:-(((
niye kız :)) sende benim gibi korkudan karar değiştirip duruyomusun
ben geldimmmm ama bitik haldeyim. kocişle temizlik yaptık bugün. gardrobu, koltukları falan çektirdim ona, halıları kaldırttım, bende tüm evi süpürdüm kociş sildi. bi de son anda aklıma şu mutfaktaki fırını çektireyim de bakayım arkası ne vaziyettte dedim kiiii, arkadan çıkanlara 1 saat güldüm :))) mısır taneleri, yaprak sarma, vs. neler neler. yağçöz döktüm oraları temizledim, çamaşır yıkadım
şimdide bacağımın üstüne basamıyorum. bi daha doğurana kadar temizlik falan yapmıycam. çok abarttım diye kociş de kızıp duruyo, garibimin belleri koptu zaten(
sizneler yaptınız, nasılsınız canlarım. şimdi de canım kek istiyo, tarif bakıyorum netten
fırının arkasında cıkan cıkana hala canın kek cekıo bızım bu halımız ne olcak kıs kusuyom kusuyom yıyom vallahı esım gel benıde ye esra dıo elımde olsaaa yerım de dıomm baslıo gulmeyeee
mıdem cok bulanıyor yaaaaaaaaaaa
ay bende ya korkuyorum ben doğumdan nasıl doğurcam bilmiyorumyoktur yoktur ınsallahhh
valla bacımmm sanırım korkmaya basladımmmne yapalım ya 2 gundur benım pıtırcık oynamamaya yemınlı sanırım cok agır hareket edıo
dün gece öldüm bulantıdan bende 3 defa kusmaya uyandım kusamadım mide ekşimeside cabası bölük börçük uyudum sabahın köründe de kalkıp okula gittimmıdem cok bulanıyor yaaaaaaaaaaa
ben geldimmmm ama bitik haldeyim. kocişle temizlik yaptık bugün. gardrobu, koltukları falan çektirdim ona, halıları kaldırttım, bende tüm evi süpürdüm kociş sildi. bi de son anda aklıma şu mutfaktaki fırını çektireyim de bakayım arkası ne vaziyettte dedim kiiii, arkadan çıkanlara 1 saat güldüm :))) mısır taneleri, yaprak sarma, vs. neler neler. yağçöz döktüm oraları temizledim, çamaşır yıkadım
şimdide bacağımın üstüne basamıyorum. bi daha doğurana kadar temizlik falan yapmıycam. çok abarttım diye kociş de kızıp duruyo, garibimin belleri koptu zaten(
sizneler yaptınız, nasılsınız canlarım. şimdi de canım kek istiyo, tarif bakıyorum netten
benimde bulanıyo canım az kaldı sabredecz
ben baştan beri gönüllü olarak sezeryan istiyorum bakalım,,kısmet :)ay bende ya korkuyorum ben doğumdan nasıl doğurcam bilmiyorum
bi ben yapamadım şu temizliği evde dünyanın işi beni bekliyo iki oda düzenlenecek ev dip köşe temizlenecek bebeğin odası ayarlanıp oda alınacak kıyafetleri yıkanıp ütülenecek çantası hazırlanacakhepsi izne ayrılmamı bekliyo her gün birini hallederim artık bende
ben baştan beri gönüllü olarak sezeryan istiyorum bakalım,,kısmet :)
temizlik bitti bende bittim. önümüzde ayda perdeleri yıkayıp camları sildim mi tamamdır, hazırımmmmmmmkıyafet yıkama ütüleme işini 15,20 gün önce yaptım bitirdim. anam bende ne hızlıymışım :))
esralar hızlı oluyo... yani bana hep öyle derlerdi......
hamiş olmadan önce
yinede hızlıydım da oğlum dur dedi......
yatıştayız...
isim anlamı olarakta hızlı, çok hızlı diye geçiyo kayıtlarda :) atiğimdir ben ve tam bi başak burcu...
su 2 haftayıda atlatayımda :18::18:
geçen bi yerde okudum gece yürüyüşü anlamı da varmışşşş.
bende esrayım bu aradaaaaa
ya gündüz çok aşırı bi iştah artışım olmadı benim ama gece sürekli uyanıyorum, portakal, topkek, kivi, , eti puf, süt.... sabaha kadar bunları yeyip yeyip yatıyorum, 3 defa uyanıyorum, wc den sonra mutfakkkkkkkkk
vampirliğin alemi yok, o kociş sana daha lazım olacak, bu defalık idare et yemeyiver adamcağızı
hayatım 2 hafta sonra ne olacak sezeryan mı?????????
aynıyız ya o yüzden soruyom
bende 3 haftayı atlatsamda küvezden kurtarsam diye düşünüyorum..
hayatım 2 hafta sonra ne olacak sezeryan mı?????????
aynıyız ya o yüzden soruyom
bende 3 haftayı atlatsamda küvezden kurtarsam diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?