2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2.5 kg ve üstünde kuveze almıyolarmış diye duydum ama bende 36. hafta olunca düşünmüyo değilim
arkadaşım 34. hafta normal doğum yaptı bebek 2.6kg olunca koymamışlar kuveze

yuzduk yuzduk kuyruguna geldık umarım bıse olmass

Son düzenleme:
yaşasınnn bu akşam kalabalık burası.. bende yanlızım sabah gelio eşim Allahın izniyle.. survivor izliorum arada bi midem yanıyo.. öle işte..

mıde bulantısı ıcın patates hasla ye dedı annem yanma azda bulantı cok bende yaaa leblebıyı denedım mıde yanmasına ıyı gelıyor ama bulantıya care yok sanırım

mıde bulantısı ıcın patates hasla ye dedı annem yanma azda bulantı cok bende yaaa leblebıyı denedım mıde yanmasına ıyı gelıyor ama bulantıya care yok sanırım

benim mide yanmama elma ve muz çok iyi geliyo.bi dene bakalım. inşallah sana da iyi gelir..

aynen öle rabbim esirgesin hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

melony erken doğum riskinmi var canım?

yaşasınnn bu akşam kalabalık burası.. bende yanlızım sabah gelio eşim Allahın izniyle.. survivor izliorum arada bi midem yanıyo.. öle işte..

ipek senle en son konuştuğumuzda nefes alamıyodun bayağı ağırdın, şimdi nasıl oldun?

arkadaşlar bişey sorcam
bazen bir akıntı geliyo bir kerede çok
beyaz kokusuz
sizdede oluyo mu
dr normal dedi ama............

ipek senle en son konuştuğumuzda nefes alamıyodun bayağı ağırdın, şimdi nasıl oldun?

canım çok şükür iyiyim bugün.. birazda psikolojikti die düşünüorum şimdi.. o gün çıkmamıştım evden dışarı acayip bunalmıştım ondan oldu bence..

erken doğum riskim yok ama bebeğim terss duruyo dönmedi ayrıca safrada taş olunca beni zorluyo ben bundan dolayı e36. hafta diye düşünüyorum

yakamoz hala doğum korkusumu çekiyorsun kuzum kıyamam ben sana,
seni çook iyi anlıyorum, şöle düşün eğer dayanılmayacak kadar kötü bişi olsaydı insanlar birdaha asla çocuk yapmazdı...
bende senin gibiydim, sancıyı göze alıp normal doğumu tercih ettim, iyiki etmişim, çünki sancısız açıldım, dilerimki allah hepimize bu kolaylığı verir,
geceleri uyanıp ağlardım ben nasıl doğrcam diye
eşimin başının etini yedim 9 ay

neyse şekerlerim kciş çağırıyo, film izliycekmişizzzzzzz. öpüyorum hepiniziiiiiiiiii. iyi akşamlarrrrr

canım çok şükür iyiyim bugün.. birazda psikolojikti die düşünüorum şimdi.. o gün çıkmamıştım evden dışarı acayip bunalmıştım ondan oldu bence..

hergün düzenli çıkarmısın ki dışarı,
bebek olunca ne olacak???
bende havayı güzel gördükçe hevesleniyorum ama kendime güvenemiyorum, kaburgam ve sırtım biraz ayakta kalınca ağrımaya başlıyo

erken doğum riskim yok ama bebeğim terss duruyo dönmedi ayrıca safrada taş olunca beni zorluyo ben bundan dolayı e36. hafta diye düşünüyorum

dr un ne diyo canım, sezeryenmi olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…