2.5 kg ve üstünde kuveze almıyolarmış diye duydum ama bende 36. hafta olunca düşünmüyo değilim
arkadaşım 34. hafta normal doğum yaptı bebek 2.6kg olunca koymamışlar kuveze
yuzduk yuzduk kuyruga geldık umarım bıse olmass
yaşasınnn bu akşam kalabalık burası.. bende yanlızım sabah gelio eşim Allahın izniyle.. survivor izliorum arada bi midem yanıyo.. öle işte..
mıde bulantısı ıcın patates hasla ye dedı annem yanma azda bulantı cok bende yaaa leblebıyı denedım mıde yanmasına ıyı gelıyor ama bulantıya care yok sanırım
aynen öle rabbim esirgesin hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
yaşasınnn bu akşam kalabalık burası.. bende yanlızım sabah gelio eşim Allahın izniyle.. survivor izliorum arada bi midem yanıyo.. öle işte..
mıde bulantısı ıcın patates hasla ye dedı annem yanma azda bulantı cok bende yaaa leblebıyı denedım mıde yanmasına ıyı gelıyor ama bulantıya care yok sanırım
benim mide yanmama elma ve muz çok iyi geliyo.bi dene bakalım. inşallah sana da iyi gelir..
benim mide yanmama elma ve muz çok iyi geliyo.bi dene bakalım. inşallah sana da iyi gelir..
benımkıde sabah karsı 4 te gelecek bende survivor ızlıyorummm
melony erken doğum riskinmi var canım?
ipek senle en son konuştuğumuzda nefes alamıyodun bayağı ağırdın, şimdi nasıl oldun?
melony erken doğum riskinmi var canım?
ipek senle en son konuştuğumuzda nefes alamıyodun bayağı ağırdın, şimdi nasıl oldun?
evettttttttttttttttttttttttttttttttttsendemı basak burcu bende basak burcuuu
neyse şekerlerim kciş çağırıyo, film izliycekmişizzzzzzz. öpüyorum hepiniziiiiiiiiii. iyi akşamlarrrrr
evetttttttttttttttttttttttttttttttttt
canım çok şükür iyiyim bugün.. birazda psikolojikti die düşünüorum şimdi.. o gün çıkmamıştım evden dışarı acayip bunalmıştım ondan oldu bence..
erken doğum riskim yok ama bebeğim terss duruyo dönmedi ayrıca safrada taş olunca beni zorluyo ben bundan dolayı e36. hafta diye düşünüyorum
valla ıyıymıs hem adaşız hemde burclarımız aynııı
valla ıyıymıs hem adaşız hemde burclarımız aynııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?