benimlede haftamız aynı
ne cümle ama
yani hem adaşız hemde SAT daş
:80::80:
hergün düzenli çıkarmısın ki dışarı,
bebek olunca ne olacak???
bende havayı güzel gördükçe hevesleniyorum ama kendime güvenemiyorum, kaburgam ve sırtım biraz ayakta kalınca ağrımaya başlıyo
dr un ne diyo canım, sezeryenmi olacaksın?
hergün düzenli çıkarmısın ki dışarı,
bebek olunca ne olacak???
bende havayı güzel gördükçe hevesleniyorum ama kendime güvenemiyorum, kaburgam ve sırtım biraz ayakta kalınca ağrımaya başlıyo
dr un ne diyo canım, sezeryenmi olacaksın?
valla ıyıymıs hem adaşız hemde burclarımız aynııı
hangi ayda doğdun esraaaa
benim kızın doğum tarihi 22 eylül,
kaç esra arasında kaldık biz yadur dilek tutiim bari
bebek ters olunca haliyle sezeryan canım
yani hergün çıkamıorum son 2 aydır.. ama çıkarsam kendime geliorum yarım saat ortam değişikliği de olsa ii gelio bana..
19 eylul :81::79::79:
evde olsam şimdiye kalmazdı da çalışınca hepsi kalıyo böyle :)) izne ayrılınca diye diye biriktirdim bakalım hepsini nasıl bitircemben baştan beri gönüllü olarak sezeryan istiyorum bakalım,,kısmet :)
temizlik bitti bende bittim. önümüzde ayda perdeleri yıkayıp camları sildim mi tamamdır, hazırımmmmmmmkıyafet yıkama ütüleme işini 15,20 gün önce yaptım bitirdim. anam bende ne hızlıymışım :))
aynen bendede var canım beyaz koyu kıvamlı bazen biraz fazla ama koku kaşıntı filan yok bendedearkadaşlar bişey sorcam
bazen bir akıntı geliyo bir kerede çok
beyaz kokusuz
sizdede oluyo mu
dr normal dedi ama............
yakamoz hala doğum korkusumu çekiyorsun kuzum kıyamam ben sana,
seni çook iyi anlıyorum, şöle düşün eğer dayanılmayacak kadar kötü bişi olsaydı insanlar birdaha asla çocuk yapmazdı...
bende senin gibiydim, sancıyı göze alıp normal doğumu tercih ettim, iyiki etmişim, çünki sancısız açıldım, dilerimki allah hepimize bu kolaylığı verir,
geceleri uyanıp ağlardım ben nasıl doğrcam diye
eşimin başının etini yedim 9 ay
ama daha vakit var dönmesi için :26:
hayırlısı olsun arkadaşım, keşke hamilelikten önce safra kesendeki problemi çözmüş olsaydın,
hamileyken ekstradan sıkıntılar çıkıyo zaten
kız kime iyi gelmiyorki allasen
bizde çıkabilsekte çıksak keşke....
her çarşıya gittiğimde ordaki evlere de bakıyorum acaba buralara taşınsammı diye
3 gün varmış aranızda....
eşinin burcu ne??
19 eylul 1988 benım dogum gunum bu tutmaz sanırım
ay elektrikler gitti zırt pırt gidip duruyo burdada :)) ancak girebildim
evde olsam şimdiye kalmazdı da çalışınca hepsi kalıyo böyle :)) izne ayrılınca diye diye biriktirdim bakalım hepsini nasıl bitircem
aynen bendede var canım beyaz koyu kıvamlı bazen biraz fazla ama koku kaşıntı filan yok bendede
ayy evet ya ödüm kopuyo valla doğumdan :18: bugün bi ağrı girdi ölüyorum sandım ben doğumda ne halt yiycem dedim kendi kendime :)) dediğin gibi eşimin başının etini yiyip duruyorum ben nasıl doğum yapacam diyehastanenin kapısından kaçmazsam iyidir
herkese merhabalar,
üzücü bişiler okudum tabiki ben de çok üzüldüm...
benimde pek iç açıcı değil haberlerim...mikrop kaptık kızımla dizanteri olmuşuz..
hastahanede yattık 4 gün serum yedik ateşimiz 41.8 den düşmedi hiç...
bebeğin suyu azalıyodu antibiyotik tedavisine başladık şükür ki basili cinsi değilmiş yani bulaşıcı değilmiş.. sürekli ntsye bağlı durduk suyu bitiyomuş bebişin allatan herşeye bakıldı araştırıldı yediğim bir şeyden yada içtiğim sudan kapmışım...şimdi biraz daha iyiyiz şükürler olsun kzıım da iyi çok korktum ona bişi olacak diye..ne oluyo anlamadım nazaramı geliyoruz göz mü var üstümüzde...
yediğinize içtiğinize dikkat edin içme suyumu bile kaynatıp içiyorum artık...
dualarımızı esirgemeyelim nerede zorda olan varsa tez şifa bulsun allah hepimiz kucağına sağlıkla eli ayağı düzgün aklı selim bir şekilde versin kuzucuklarımızı kendinize bebişkolara iyi bakın allaha emanet olun....
walla canım inşallah döner ama kafası midemin altında tam... bide bende rahim tepesinde basıklık var ondan dolayı dönemsi zor ama bakarsın döner
safraya gelince bende yeni öğrendim taş olduğunu keşke hamiş kalamdan önce öğrenseydimmm emin ol çaresine bakardım
koçççbacım ınatcı keçiii ama ıyı anlasıoz bakalım cok sukur zıt kutup yanıı
ama en yaşlı esra benim:84::84::84::84::84::84::84:
zor günler geçirmişsin canım, çok geçmiş olsun.
herkese merhabalar,
benimde pek iç açıcı değil haberlerim...mikrop kaptık kızımla dizanteri olmuşuz..
bebeğin suyu azalıyodu antibiyotik tedavisine başladık şükür ki basili cinsi değilmiş yani bulaşıcı değilmiş.. sürekli ntsye bağlı durduk suyu bitiyomuş bebişin allatan herşeye bakıldı araştırıldı yediğim bir şeyden yada içtiğim sudan kapmışım...şimdi biraz daha iyiyiz şükürler olsun kzıım da iyi çok korktum ona bişi olacak diye..ne oluyo anlamadım nazaramı geliyoruz göz mü var üstümüzde...
dualarımızı esirgemeyelim nerede zorda olan varsa tez şifa bulsun allah hepimiz kucağına sağlıkla eli ayağı düzgün aklı selim bir şekilde versin kuzucuklarımızı kendinize bebişkolara iyi bakın allaha emanet olun....
kıyamam yaa zor geçmiştir hamilelik senin..
aman dua etki koççççç
oğlak diyceksin diye ödüm koptu, benim kız babasıyla anlaşamıyo
asıl oğlaklarla başaklar geçinemiyo
doğum tarihin kaç?????
1988kıyamam yaa zor geçmiştir hamilelik senin..
aman dua etki koççççç
oğlak diyceksin diye ödüm koptu, benim kız babasıyla anlaşamıyo
asıl oğlaklarla başaklar geçinemiyo
doğum tarihin kaç?????
11 şubat 1983
herkese merhabalar,
11 şubat 1983
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?