2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebek ters olunca haliyle sezeryan canım

yani hergün çıkamıorum son 2 aydır.. ama çıkarsam kendime geliorum yarım saat ortam değişikliği de olsa ii gelio bana..

bebek ters olunca haliyle sezeryan canım

ama daha vakit var dönmesi için :26:
hayırlısı olsun arkadaşım, keşke hamilelikten önce safra kesendeki problemi çözmüş olsaydın,
hamileyken ekstradan sıkıntılar çıkıyo zaten

yani hergün çıkamıorum son 2 aydır.. ama çıkarsam kendime geliorum yarım saat ortam değişikliği de olsa ii gelio bana..

kız kime iyi gelmiyorki allasen
bizde çıkabilsekte çıksak keşke....
her çarşıya gittiğimde ordaki evlere de bakıyorum acaba buralara taşınsammı diye

ay elektrikler gitti zırt pırt gidip duruyo burdada :)) ancak girebildim

evde olsam şimdiye kalmazdı da çalışınca hepsi kalıyo böyle :)) izne ayrılınca diye diye biriktirdim bakalım hepsini nasıl bitircem
arkadaşlar bişey sorcam
bazen bir akıntı geliyo bir kerede çok
beyaz kokusuz
sizdede oluyo mu
dr normal dedi ama............
aynen bendede var canım beyaz koyu kıvamlı bazen biraz fazla ama koku kaşıntı filan yok bendede

ayy evet ya ödüm kopuyo valla doğumdan :18: bugün bi ağrı girdi ölüyorum sandım ben doğumda ne halt yiycem dedim kendi kendime :)) dediğin gibi eşimin başının etini yiyip duruyorum ben nasıl doğum yapacam diye hastanenin kapısından kaçmazsam iyidir

walla canım inşallah döner ama kafası midemin altında tam... bide bende rahim tepesinde basıklık var ondan dolayı dönemsi zor ama bakarsın döner

safraya gelince bende yeni öğrendim taş olduğunu keşke hamiş kalamdan önce öğrenseydimmm emin ol çaresine bakardım

Son düzenleme:

bende şimdi dünyadan yakamoza diye seslenecektim:)))))))))))

doğum temizliği için daha erken değilmi kızlar???
ben bahar temizliği yapmıştım ama doğuma kadar daha var diyorum..
bebeğin eşyalarını yıkayıp akşamdan akşama ütülersen temilzikle bi araya gelmez rahat edersin,
ayyy nedir bu elektriklerden çektiğimiz geçende poyrazınki gitti:)))
ahhh son günler öyle ağırlaşıyorsunki canım allahımmm ne olur doğurayımda nasıl olursa doğurayımm dediğimi biliyorum, oturduğum yerden eşim elimden çekmese kalkamıyordum:)))
9 ay çektiğimiz sıkıntının yanında doğum neki??

herkese merhabalar,
üzücü bişiler okudum tabiki ben de çok üzüldüm...
benimde pek iç açıcı değil haberlerim...mikrop kaptık kızımla dizanteri olmuşuz..
hastahanede yattık 4 gün serum yedik ateşimiz 41.8 den düşmedi hiç...
bebeğin suyu azalıyodu antibiyotik tedavisine başladık şükür ki basili cinsi değilmiş yani bulaşıcı değilmiş.. sürekli ntsye bağlı durduk suyu bitiyomuş bebişin allatan herşeye bakıldı araştırıldı yediğim bir şeyden yada içtiğim sudan kapmışım...şimdi biraz daha iyiyiz şükürler olsun kzıım da iyi çok korktum ona bişi olacak diye..ne oluyo anlamadım nazaramı geliyoruz göz mü var üstümüzde...
yediğinize içtiğinize dikkat edin içme suyumu bile kaynatıp içiyorum artık...
dualarımızı esirgemeyelim nerede zorda olan varsa tez şifa bulsun allah hepimiz kucağına sağlıkla eli ayağı düzgün aklı selim bir şekilde versin kuzucuklarımızı kendinize bebişkolara iyi bakın allaha emanet olun....

zor günler geçirmişsin canım, çok geçmiş olsun.

kıyamam yaa zor geçmiştir hamilelik senin..

koçççbacım ınatcı keçiii ama ıyı anlasıoz bakalım cok sukur zıt kutup yanıı

aman dua etki koççççç
oğlak diyceksin diye ödüm koptu, benim kız babasıyla anlaşamıyo
asıl oğlaklarla başaklar geçinemiyo

ama en yaşlı esra benim:84::84::84::84::84::84::84:

doğum tarihin kaç?????

zor günler geçirmişsin canım, çok geçmiş olsun.

çok şükür birceninde sesi çıktı:))))
bu ne kızz bugünde senmi bunalım takılıyorsun...

çok çok geçmiş olsun arkadaşım...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun......çok üzüldüm.... dikkat et kendine
valla çok kötü oluyo insan en ufak bişeyde
kaldıkı sende zor bişey yaşamışsın
ALLAHım bebeklerimiz sana emanet
sen koru yarabbi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…