2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bılmem en guccük benmıyım kı evlen hemen gebe kalll ama olsun ne yapalım ıyıkı gelıo

kaç yaşında evlendin sen tatlımmmm...ben 25 te evlendim 27 de hamile kaldım 28 de doğrucam inşallaaah :)

bebek poyrazın yine çantası hazırmış ben 32 nin içindeyim bebeğin eşyaları hala poşetlerinde duruyo haftaya hafta sonu hazırlarım ancak o zamana kadar doğmaz inşallah :)))

DOGMAZ DOGMAZZZ ınsallah ta bellıde olmazzz valla esım dıo yavasssssssssssssss yavassssssssss pat dıye cıkı verecek

bak anlayan nasıl anladı esra hanımmm
burda sizin iyiliğiniz söylüyoz istemiyosanız söylemeyelim

evettttt yeterrr
biberonu ne yapcennn daha doğar doğmaz
kısacası hastane çantam hazır desene aa delimi ne

EYIII EYIII MADEM ICIM RAHATLADI O KONUDA SEN BIZDEN BILGILISIN DIE SORDUM SANA KUZUMMMMMM NE GUZELLL NAZAR DEGMESIN [/QUOTE]

lafııııı döndürüpppp döndürüpppp tecrübeye getiriyosunuz ya helal olsun size
walla bi gocuntum yok yiyosa sizde yapın 3 tane

bebek poyrazın yine çantası hazırmış ben 32 nin içindeyim bebeğin eşyaları hala poşetlerinde duruyo haftaya hafta sonu hazırlarım ancak o zamana kadar doğmaz inşallah :)))

aynen ben de her hafta bu hafta halledeceğim diyorum, bebek doğana kadar halledeceğim inşallah.

EYIII EYIII MADEM ICIM RAHATLADI O KONUDA SEN BIZDEN BILGILISIN DIE SORDUM SANA KUZUMMMMMM NE GUZELLL NAZAR DEGMESIN

walla bi gocuntum yok yiyosa sizde yapın 3 tane [/QUOTE]

ben ımrendıgım ıcın soyledım kotulugune soylemedımkı bacımmm

napiyim kızım derin mevzulara dalıyorsunuz bazen ben hoşlanmıyorum onları konuşmaktan

kız ne derin mevzusu...
kaç gündür geyik vardı burda bi dün ciddi takıldık oda hepimizin moralleri bozuktu..

allaha emanet, ben badeyi az kalsın erken doğuruyodumda ondan korkum var...

bılmem en guccük benmıyım kı evlen hemen gebe kalll ama olsun ne yapalım ıyıkı gelıo

guccüksün guccükkkk belli

ne güzel işte genç anne olmak en güzeli bana kalsa daha erken yapardım çocuguda kısmet şimdiyeymiş zaten evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım bende düşük olmuştu olmasaydı benimde bi sene sonra çocuk kucagımda olacaktı hep genç annelere imrenmişimdir çocuklarıyla yaş farkı çok fazla olmadıgından arkadaş gibi oluyor onları anlamalarıda kolaylaşıyor ...
kaç yaşında evlendin sen tatlımmmm...ben 25 te evlendim 27 de hamile kaldım 28 de doğrucam inşallaaah :)
23 te evlendim 25 te anne olacam canım inşallah :))
DOGMAZ DOGMAZZZ ınsallah ta bellıde olmazzz valla esım dıo yavasssssssssssssss yavassssssssss pat dıye cıkı verecek
ay evet bende bazen müzik filan açıkken sallanıyorum ritm tutuyorum kız dur şimdi doğacak bebek yapma diyo hemen keşke o kadar kolay doğsa diye geçiyo içimden

EYIII EYIII MADEM ICIM RAHATLADI O KONUDA SEN BIZDEN BILGILISIN DIE SORDUM SANA KUZUMMMMMM NE GUZELLL NAZAR DEGMESIN

walla bi gocuntum yok yiyosa sizde yapın 3 tane [/QUOTE]

abooow nasılda laf sokar hemen tam ben diycektim bizden tecrübelisin iyiki söyledin diye amma korktum susuyorum

kız derin derken ciddi konuları kastetmedim zaten, tersini kastetmiştim özel hayat falan demek istedimdi

kız sen benim kocemii falan anlattığımı duydunmu burda???

ne özel hayatı havadan sudan konuşuyoz işte....

haaa anladım frekanslarım tutmuyo sizle demek istiyorsun,

bak ben burda guccük şekil bir a:) esra

ve büyük herkesle muhabbet ediyorum

ben ımrendıgım ıcın soyledım kotulugune soylemedımkı bacımmm

tabeee tabeee bilmem ben sizi
sizi gidi hınzırlar [/QUOTE]

sen benı yanlıs anladın cnmm ben kımse hakkında alay edıcı yada ne bılım gıcık edıcı laflar konusmam o muhabbete gırmem yanııı herkes dogurmussa pasa psaa dogurmusss ne mutlu sana ben 1 taneden yüksünyorum yerı gelıyor bole dusunmen benı uzdu ben kımseye karısmam ıstersen 10 cocuk yaparsınnn benı germez cnm yınede yanlıs anladıysan özur dılerım ama yanlıs anlasılacak bır msj da yazmadıgımı dusunuyorum

abooow nasılda laf sokar hemen tam ben diycektim bizden tecrübelisin iyiki söyledin diye amma korktum susuyorum [/QUOTE]

wallaaaa söylemekkk varrr
söylemekk var yakamozcum,
ben burda tecrübemi saklamadım ki, size yardım için söylüyorum ne diyosam
aaaaa yeter ama yaa sendemi leylaaaa yakamozcum

kız ne alaka, sordun diye söyledim, dur yanlış anlama. kimseye bir şey demiyorum, deme hakkım da yok zaten. sadece ben çok hoşlanmıyorum o konuları konuşmaktan, ondan dahil olmuyorum bazen muhabbete. yoksa kimseyi eleştirmek gibi bir niyetim yok, yanlış anlaşılmak istemem. yapı meselesidir bu. frekansım tutmasa burda işim ne zaten:))

tabeee tabeee bilmem ben sizi
sizi gidi hınzırlar

sen benı yanlıs anladın cnmm ben kımse hakkında alay edıcı yada ne bılım gıcık edıcı laflar konusmam o muhabbete gırmem yanııı herkes dogurmussa pasa psaa dogurmusss ne mutlu sana ben 1 taneden yüksünyorum yerı gelıyor bole dusunmen benı uzdu ben kımseye karısmam ıstersen 10 cocuk yaparsınnn benı germez cnm yınede yanlıs anladıysan özur dılerım ama yanlıs anlasılacak bır msj da yazmadıgımı dusunuyorum [/QUOTE]

iyi geceler arkadaslar ....

ben burda günlerdir ne takılmalara ne laflara kırılmıyorumda şimdi senmi kırıldın bana???
özür dilencek bişi yapmadın esracım,
asıl gidersen ben sana kırılırım
şurda şaka takılıyoz birbirimize bu kadar kırılgan olma

abooow nasılda laf sokar hemen tam ben diycektim bizden tecrübelisin iyiki söyledin diye amma korktum susuyorum

wallaaaa söylemekkk varrr
söylemekk var yakamozcum,
ben burda tecrübemi saklamadım ki, size yardım için söylüyorum ne diyosam
aaaaa yeter ama yaa sendemi leylaaaa yakamozcum [/QUOTE]

zaten tecrübenden yararlanmak için soruyoruz canımcım bebekde o yüzden sordu niye alındın kü şincik niye saklayasın tecrübeni iki tane gül gibi çocuk büyütmüşsün kolay iş mi? biz ne yaşıycagımızı bilmediğimizden yaşamış annelere soruyoruz gerek doğum gerek bebek hazırlıkları konusunda bunun neresi kötü sevibadecim bende sana diycem şimdi sende mi brütüs ( o öylemi yazılıyodu ya ) ne güzel sohbet ediyoduk yaw herkes bişylere alındı :)

ben burda günlerdir ne takılmalara ne laflara kırılmıyorumda şimdi senmi kırıldın bana???
özür dilencek bişi yapmadın esracım,
asıl gidersen ben sana kırılırım
şurda şaka takılıyoz birbirimize bu kadar kırılgan olma [/QUOTE]

gıtmıyommm yıne hıckırık tuttu bu kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…