çok şükür birceninde sesi çıktı:))))
bu ne kızz bugünde senmi bunalım takılıyorsun...
son zamanlarda ağırlaşınca yapamam diye düşündüm bide zaten benim evin işi çok bebeğin odası eşya dolu şu an o eşyalar çıkacak odalara yerleşecek yerine oda sipariş edilip getirtilecek odası temizlenecek eşyalarına zaten el sürmedim daha :)) evin normal temizliği ayrı zaten bide o var yavaş yavaş yaparsam doğuma kadar anca bitiririm zatenbende şimdi dünyadan yakamoza diye seslenecektim:)))))))))))
doğum temizliği için daha erken değilmi kızlar???
ben bahar temizliği yapmıştım ama doğuma kadar daha var diyorum..
bebeğin eşyalarını yıkayıp akşamdan akşama ütülersen temilzikle bi araya gelmez rahat edersin,
ayyy nedir bu elektriklerden çektiğimiz geçende poyrazınki gitti:)))
ahhh son günler öyle ağırlaşıyorsunki canım allahımmm ne olur doğurayımda nasıl olursa doğurayımm dediğimi biliyorum, oturduğum yerden eşim elimden çekmese kalkamıyordum:)))
9 ay çektiğimiz sıkıntının yanında doğum neki??
herkese merhabalar,
üzücü bişiler okudum tabiki ben de çok üzüldüm...
benimde pek iç açıcı değil haberlerim...mikrop kaptık kızımla dizanteri olmuşuz..
hastahanede yattık 4 gün serum yedik ateşimiz 41.8 den düşmedi hiç...
bebeğin suyu azalıyodu antibiyotik tedavisine başladık şükür ki basili cinsi değilmiş yani bulaşıcı değilmiş.. sürekli ntsye bağlı durduk suyu bitiyomuş bebişin allatan herşeye bakıldı araştırıldı yediğim bir şeyden yada içtiğim sudan kapmışım...şimdi biraz daha iyiyiz şükürler olsun kzıım da iyi çok korktum ona bişi olacak diye..ne oluyo anlamadım nazaramı geliyoruz göz mü var üstümüzde...
yediğinize içtiğinize dikkat edin içme suyumu bile kaynatıp içiyorum artık...
dualarımızı esirgemeyelim nerede zorda olan varsa tez şifa bulsun allah hepimiz kucağına sağlıkla eli ayağı düzgün aklı selim bir şekilde versin kuzucuklarımızı kendinize bebişkolara iyi bakın allaha emanet olun....
aaaaadelimi ne
bende 1970 falan diyceksin sandım
bu ne kızım bu doğum tarihinemi ağlıyorsun
1988
esım 83 lü :)))
benmkide 83lü buna üzülünürmü yaw :)) bende 86lıyım nolmuş
yok kız, dalış yapamadım konuyabiraz da yoruldum bugün, öyle bakıyorum yazılanlara:))
gorumcem oglak haklıymısın badeeeeeeee
son zamanlarda ağırlaşınca yapamam diye düşündüm bide zaten benim evin işi çok bebeğin odası eşya dolu şu an o eşyalar çıkacak odalara yerleşecek yerine oda sipariş edilip getirtilecek odası temizlenecek eşyalarına zaten el sürmedim daha :)) evin normal temizliği ayrı zaten bide o var yavaş yavaş yaparsam doğuma kadar anca bitiririm zatenburda elektrikler çok sık kesiliyo malum mahrumiyet bölgesi bazen elektrik kesintisinden ekmek bile olmuyo ( tek bir fırınvar ) ben alıştım artık birden yok olursam elektriktendir :)) şimdiden karnım büyük geliyor bana 2 ay sonra nasıl olurum Allah bilir kolay iş değilmiş şu hamilelik yaşayınca anladım sadece kilo alıyosun sanıyodum ben
geçmiş olsun canım bi ara bende olmuştum dizanteri sudan mikrop kapmışım o zaman doktor öyle demişti şimdi korkuyorum çeşmeden içmeye hazır su kullanıyorum Allah korusun iyi ki bişy olmamış bebeğine ateş tehlikeli çünkü, şu an iyimi bebeğin suyu azalınca tehlike oluşturmuşmu? dikkat et kendine yediklerini iyice yıka kötü bi hastalık şu dizanteri ağrısını unutmadım hala
hep yorgunluğun banamı denk gelir birceeee
maşallah dün bülbül şakıyodun burdane yaptın ki yoruldun??
haklıyım dimi, ben aslanım oğlağa katlanıyorum ama başak katlanamıyo
ama aksi gibi ablamda oğlak, çok sevdiğim bi arkadaşımda....
ne kadar oğlak varsa başıma topladım
walla o ıncık mıncık küçücük eşyaları yıkayıp ütülemesi 2 günümü aldı,
hani temizliğin arasında bide onu düşünemiyorum :82:hepsini bi araya getirme bide ağırlaşırsın..
hep yorgunluğun banamı denk gelir birceeee
geçmiş olsun canım bi ara bende olmuştum dizanteri sudan mikrop kapmışım o zaman doktor öyle demişti şimdi korkuyorum çeşmeden içmeye hazır su kullanıyorum Allah korusun iyi ki bişy olmamış bebeğine ateş tehlikeli çünkü, şu an iyimi bebeğin suyu azalınca tehlike oluşturmuşmu? dikkat et kendine yediklerini iyice yıka kötü bi hastalık şu dizanteri ağrısını unutmadım hala
bende yok usenıyorumm yaaaaaaaaaaa offff havalarda bır duzelmedıkı yıkayıp sereyım bebısın esyalarını oda hazır esyalar posetlı duryoo
kız dün şakırken sen de vardın, senden gizli yapmadık yaevi süpürdüm, biraz da ütü yaptım yoruldum kalçam tutuluyor ayakta uzun kalınca.
çok tşk ederim sana ve diğer arkadaşlara...
vucut susuz kalınca bebeğin suyunu kullanmaya başlamış çok serum yedim 5 lt yakın su içip kayıbı önlemeye çalıştık başardıkta şükür..sancısını çeken bilir çok zordu ama atlatıyoruz şükür... kapalı su içmemmize rağmen nerden kaptık anlamadık...
esraya dedimdi zati :)) bende hala çocugum mızmızlanır dururum bazen yok yere iyi çekiyo beni kocimben uzulmuom kısss memnunum halımden aramızda 5 yas var cocukluk yapabılıyorummm bazennn o hakkı tanıyor bana yanlız bıseye cok sınırlenıyor paranoyalıklatıma olmayan bıse ıcın aglarımmmm ortada bıse yokken evham yaparımmm annem de bıse varmı kardeslerımde bıse varmıı deli deli hamılelık sendromu ıste
doğru söylüyosun vallahi hepsi bi arada hem çok yorar hemde bitiremem sadece bebeğin eşyaları bile baya zamanımı alacak gibi ...hep yorgunluğun banamı denk gelir birceeee
haklıyım dimi, ben aslanım oğlağa katlanıyorum ama başak katlanamıyo
ama aksi gibi ablamda oğlak, çok sevdiğim bi arkadaşımda....
ne kadar oğlak varsa başıma topladım
walla o ıncık mıncık küçücük eşyaları yıkayıp ütülemesi 2 günümü aldı,
hani temizliğin arasında bide onu düşünemiyorum :82:hepsini bi araya getirme bide ağırlaşırsın..
86-88 miiii sizler çok minik annelersiniz ahhhh kıyamammmm :) bende 83lüyüm..
ayyyy biz 7-8 gün ağır grip geçirdik ölüyoduk...
sen kimbilir ne acı çektin, iyiki bebeğine bişey olmadı canım,
yüksek ateş çok tehlikeli hamilelikte..
kısss 33 haftalık değilmiydin sennn
yıka dışarıya seremiyosan evde sandalyelerin üstüne falan ser
en fazla 2 günde kurur, allah korusun dan diye doğurcan tutar,
ben korkudan taa nerdeyse 1 ay önce hazır ettim hastane çantamı...
bacım hastane cantasına koyacaklarımı hep yıkadım sey koydum hastane cıkısı bır adet battanıye cıkıstan harıc 2 adette alt ust takım zıbın seklınde cıtcıtlı koydum 3 takım atlet kılot 6 adet bez koydumm 2 eldıven 2 corap bır tulumm işte bakım setını koydum bıde en son bıberon takımını kaynatcam ıste yeter dımı bu bebek ıcın
eee bende vardımda ordan biliyom,
her gece burda sus pus olup bize kurdeşen döktürende sendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?