2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

son zamanlarda ağırlaşınca yapamam diye düşündüm bide zaten benim evin işi çok bebeğin odası eşya dolu şu an o eşyalar çıkacak odalara yerleşecek yerine oda sipariş edilip getirtilecek odası temizlenecek eşyalarına zaten el sürmedim daha :)) evin normal temizliği ayrı zaten bide o var yavaş yavaş yaparsam doğuma kadar anca bitiririm zaten burda elektrikler çok sık kesiliyo malum mahrumiyet bölgesi bazen elektrik kesintisinden ekmek bile olmuyo ( tek bir fırınvar ) ben alıştım artık birden yok olursam elektriktendir :)) şimdiden karnım büyük geliyor bana 2 ay sonra nasıl olurum Allah bilir kolay iş değilmiş şu hamilelik yaşayınca anladım sadece kilo alıyosun sanıyodum ben

geçmiş olsun canım bi ara bende olmuştum dizanteri sudan mikrop kapmışım o zaman doktor öyle demişti şimdi korkuyorum çeşmeden içmeye hazır su kullanıyorum Allah korusun iyi ki bişy olmamış bebeğine ateş tehlikeli çünkü, şu an iyimi bebeğin suyu azalınca tehlike oluşturmuşmu? dikkat et kendine yediklerini iyice yıka kötü bi hastalık şu dizanteri ağrısını unutmadım hala

benmkide 83lü buna üzülünürmü yaw :)) bende 86lıyım nolmuş

ben uzulmuom kısss memnunum halımden aramızda 5 yas var cocukluk yapabılıyorummm bazennn o hakkı tanıyor bana yanlız bıseye cok sınırlenıyor paranoyalıklatıma olmayan bıse ıcın aglarımmmm ortada bıse yokken evham yaparımmm annem de bıse varmı kardeslerımde bıse varmıı deli deli hamılelık sendromu ıste

Son düzenleme:
yok kız, dalış yapamadım konuya biraz da yoruldum bugün, öyle bakıyorum yazılanlara:))

hep yorgunluğun banamı denk gelir birceeee
maşallah dün bülbül şakıyodun burda ne yaptın ki yoruldun??

gorumcem oglak haklıymısın badeeeeeeee

haklıyım dimi, ben aslanım oğlağa katlanıyorum ama başak katlanamıyo
ama aksi gibi ablamda oğlak, çok sevdiğim bi arkadaşımda....
ne kadar oğlak varsa başıma topladım

walla o ıncık mıncık küçücük eşyaları yıkayıp ütülemesi 2 günümü aldı,

hani temizliğin arasında bide onu düşünemiyorum :82:hepsini bi araya getirme bide ağırlaşırsın..

geçmiş olsun canım bi ara bende olmuştum dizanteri sudan mikrop kapmışım o zaman doktor öyle demişti şimdi korkuyorum çeşmeden içmeye hazır su kullanıyorum Allah korusun iyi ki bişy olmamış bebeğine ateş tehlikeli çünkü, şu an iyimi bebeğin suyu azalınca tehlike oluşturmuşmu? dikkat et kendine yediklerini iyice yıka kötü bi hastalık şu dizanteri ağrısını unutmadım hala [/QUOTE]

çok tşk ederim sana ve diğer arkadaşlara...
vucut susuz kalınca bebeğin suyunu kullanmaya başlamış çok serum yedim 5 lt yakın su içip kayıbı önlemeye çalıştık başardıkta şükür..sancısını çeken bilir çok zordu ama atlatıyoruz şükür... kapalı su içmemmize rağmen nerden kaptık anlamadık...

bende yok usenıyorumm yaaaaaaaaaaa offff havalarda bır duzelmedıkı yıkayıp sereyım bebısın esyalarını oda hazır esyalar posetlı duryoo

çok tşk ederim sana ve diğer arkadaşlara...
vucut susuz kalınca bebeğin suyunu kullanmaya başlamış çok serum yedim 5 lt yakın su içip kayıbı önlemeye çalıştık başardıkta şükür..sancısını çeken bilir çok zordu ama atlatıyoruz şükür... kapalı su içmemmize rağmen nerden kaptık anlamadık...[/QUOTE]

ayyyy biz 7-8 gün ağır grip geçirdik ölüyoduk...
sen kimbilir ne acı çektin, iyiki bebeğine bişey olmadı canım,
yüksek ateş çok tehlikeli hamilelikte..

bende yok usenıyorumm yaaaaaaaaaaa offff havalarda bır duzelmedıkı yıkayıp sereyım bebısın esyalarını oda hazır esyalar posetlı duryoo

kısss 33 haftalık değilmiydin sennn
yıka dışarıya seremiyosan evde sandalyelerin üstüne falan ser
en fazla 2 günde kurur, allah korusun dan diye doğurcan tutar,
ben korkudan taa nerdeyse 1 ay önce hazır ettim hastane çantamı...

ayyyy biz 7-8 gün ağır grip geçirdik ölüyoduk...
sen kimbilir ne acı çektin, iyiki bebeğine bişey olmadı canım,
yüksek ateş çok tehlikeli hamilelikte..

kısss 33 haftalık değilmiydin sennn
yıka dışarıya seremiyosan evde sandalyelerin üstüne falan ser
en fazla 2 günde kurur, allah korusun dan diye doğurcan tutar,
ben korkudan taa nerdeyse 1 ay önce hazır ettim hastane çantamı...[/QUOTE]

BEBEKPOYRAZZ.........................
bacım hastane cantasına koyacaklarımı hep yıkadım sey koydum hastane cıkısı bır adet battanıye cıkıstan harıc 2 adette alt ust takım zıbın seklınde cıtcıtlı koydum 3 takım atlet kılot 6 adet bez koydumm 2 eldıven 2 corap bır tulumm işte bakım setını koydum bıde en son bıberon takımını kaynatcam ıste yeter dımı bu bebek ıcın

Son düzenleme:
esraya dedimdi zati :)) bende hala çocugum mızmızlanır dururum bazen yok yere iyi çekiyo beni kocim aynen olmayan bişyi büyütür ağlarım neye ağladıgımı bile anlamaz bazen garibim söylememde kendisi düşünsün diye, içimi nasıl okuycaksa adam çocukluklarıma alıştı artık :)
doğru söylüyosun vallahi hepsi bi arada hem çok yorar hemde bitiremem sadece bebeğin eşyaları bile baya zamanımı alacak gibi ...
86-88 miiii sizler çok minik annelersiniz ahhhh kıyamammmm :) bende 83lüyüm..

minikmi :)) 3 yaş var kıs aramızda nerem minik benim yaş olmuş 25 artık zamanı gelmişti çocuk yapmanın

bacım hastane cantasına koyacaklarımı hep yıkadım sey koydum hastane cıkısı bır adet battanıye cıkıstan harıc 2 adette alt ust takım zıbın seklınde cıtcıtlı koydum 3 takım atlet kılot 6 adet bez koydumm 2 eldıven 2 corap bır tulumm işte bakım setını koydum bıde en son bıberon takımını kaynatcam ıste yeter dımı bu bebek ıcın [/QUOTE]

evettttt yeterrr
biberonu ne yapcennn daha doğar doğmaz
kısacası hastane çantam hazır desene aa delimi ne

evettttt yeterrr
biberonu ne yapcennn daha doğar doğmaz
kısacası hastane çantam hazır desene aa delimi ne [/QUOTE]

EYIII EYIII MADEM ICIM RAHATLADI O KONUDA SEN BIZDEN BILGILISIN DIE SORDUM SANA KUZUMMMMMM NE GUZELLL NAZAR DEGMESIN

bebek poyrazın yine çantası hazırmış ben 32 nin içindeyim bebeğin eşyaları hala poşetlerinde duruyo haftaya hafta sonu hazırlarım ancak o zamana kadar doğmaz inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…