2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

wallaaaa söylemekkk varrr
söylemekk var yakamozcum,
ben burda tecrübemi saklamadım ki, size yardım için söylüyorum ne diyosam
aaaaa yeter ama yaa sendemi leylaaaa yakamozcum

zaten tecrübenden yararlanmak için soruyoruz canımcım bebekde o yüzden sordu niye alındın kü şincik niye saklayasın tecrübeni iki tane gül gibi çocuk büyütmüşsün kolay iş mi? biz ne yaşıycagımızı bilmediğimizden yaşamış annelere soruyoruz gerek doğum gerek bebek hazırlıkları konusunda bunun neresi kötü sevibadecim bende sana diycem şimdi sende mi brütüs ( o öylemi yazılıyodu ya ) ne güzel sohbet ediyoduk yaw herkes bişylere alındı :)[/QUOTE]

kız kaç gündür birbirimizin ne göbeği kaldı konuşulmadık, ne ege kaldı kulağı çınlatılmadık....
da....bugün küsesimiz geldi nedense
çok alıngan değilim, alınan arkadaşlar varsada özür dilerim, burda dedikodu yada kötü bişey yapmıyoz, kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş...
neticede ben çooook sevdiğim insanlara takılırım,
sevmediğim demeyimde frekans uymadımı fazla takılmam...
hepinizin cıvıl cıvıllığı benim çok hoşuma gidiyor...

gıtmıyommm yıne hıckırık tuttu bu kızı [/QUOTE]

korkuttun kıss beni allah iyiliğini versin
seni gidi seni

ahhhh ahhh uzasamı, kısalsamı bende bilemedim bu akşam
Ama kısalsın

Bende şimdi onu diycektim,
içimde bi eksiklik var merveyle sürtüşemedik

sımdı kesın el agızda tırnak yıyodur ne yapıyolar acep dıeee bende eger esraysam o bıyerden bulur bulusturur yıne gıreerrrrrr olmadı asagıya ıner net cafe ye yıne gırer

sımdı kesın el agızda tırnak yıyodur ne yapıyolar acep dıeee bende eger esraysam o bıyerden bulur bulusturur yıne gıreerrrrrr olmadı asagıya ıner net cafe ye yıne gırer

bence de duramaz o internetsiz. onunki de varlık içinde yokluk, 40 bilgisayardan birini çıkarıversin yukarıya:))

bence de duramaz o internetsiz. Onunki de varlık içinde yokluk, 40 bilgisayardan birini çıkarıversin yukarıya:))

kocasına delı oldum zaten ne var yanı bırını cıkarı ver yukarı yok yenısını alcakmısss eee yenısını alana kadar bırını cıkar barııı be adam

bende öyle buraya girmez sizinle sohbet etmezsem eksiklik hissediyorum kendimde çok alıştım burdaki herkese hamileliğin başından beri beraberiz daha dur doğumdan sonraki uykusuz gecelerde daha çoooooook sohbet edecez

banada sabah olmuyorrr uykusuzluk yuzunden
bende uyuyorum ama kırk defa uyanıyorum hiçbşy anlamıyorum uykudan
sizceee bırı eksık degılmıııı MERVEEEEEEEEEEEEEEEE

evet Merve delisi yok bugün :))

özledım dünürümüüü burak damadımııı daa kızcem ozledııı hele ondan oynayası gelmıyor bugunnn

Son düzenleme:
yanlız olmadığımı görüyorum bunları okuyunca bende geceyi semiyorum en az 4 tten aşağı yatamıycam midem berbat yinee

esimmm yıne delının bırıne takılmısss yol kontrolde adamın bırı barıyerlerı savurup gecmısss Cıldıryordu teldeee sabaha karsı 4 te gelecekmıs yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…