2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bacım nerdesin sen özlettin kız ya benim hafızam kötü biraz özet yapamıycam

canin saolsun sekerim.Inan ben de ozledimmm. DEmistim onceden, kocacik biraz soguk alginligi yasiyor. Gecmek uzere. cok yogun ilgi bekliyor. Aslan erkegi ne olacak. Butun enerjimi ona verdim valla, kendimi ve bebisi unuttum. Bugun aynaya bir baktim ki, karnim cok kocaman olmus yaw. ben bu kadar dikkatle bakmiyordum ne zamandir. hehe

Kizalar ben geldim. 2 gundur sizi cok ozledim. Ancak firsat bulabildim. Gecmisi okumak cok uzun surer. Kim bana bir ozet yapabilir? Herkes nasil?

hos geldınn valla bacım benım bır bıldıgım bodrum81 ın bebegını erken alcaklarmıss sanırımm baska bende bıse bılmıyorum bende bu aralar gıremedım

tarzanca anlaştık dermişim 15-16 öğrenci var sınıfta, türkçe bilen ise ( çat pat bişyler söyleyebilen anlayan) 2 tane öğrenci var o 2 taneyi en başa aldım benim söylediklerimi en iyi onlar anladıklarından unuttukları yerde yanlarındakileri dürtüyolardı 'şşşşş örtmen şarkı başlayınca çık diyooo burda çıkacan hadiiiii diye' kürtçe tercümesini yapıyolar yanlarındakilere okul yardımcısı var buralı bi ara çalıştırırken tercümanlık yapsın diye onu aldım sınıfa belli saaatlerde o kürtçe olarak benim söylediklerimi tekrar ediyodu ( aslında yapmamam lazım ama türkçe anlatmayla olmıycaktı bide hamile hamile illede gösteri çıkaracaksın diye tutturunca müdür mecbur kaldım artı hepsinin türkçe bilmeyen öğrenciler oldugunu bilmesine ragmen ...Yaşlarının küçüklüğü okula ikinci dönem başlamaları henüz okula ve kurallara alışamamalarını göz ardı ettiği defalarca yapamıycaklarını gösteriye çıkmamaları gerektiğini söyleme ragmen ısrarla çıksın dediği için mecburen bu yola başvurdum ) geriye kalan zamanlardada ben bir defa tüm gruba söylemem gereken dans hareketini her çocuğa en az 10 defa söyleyerek gösterip yaptırarak çalıştırdım sonra biri yapınca diğerleride aynısını yapa yapa öyle öğrendiler işte ama yinede toplum karşısına ilk defa çıktıklarından gösteri bişeye benzemedi

aynen bende öyleydim işte her biri ayrı telden kendi hallerinde etrafı izlemekle insanlara bakmakla meşguldu 6 yaş 4 yaşa göre çok çok iyi tabi ama batıya göre 4 yaş seviyesinde bile değil 6 yaşlar, her şey sıfır annenin öğretecegi şeyi bile biz öğretiyoruz tuvaletini nasıl yapacagını bilmiyor çoğu çocuk gerisini hiç anlatmıyım, velhasıl köydeysen hele doğunun köyünde öğretmensen işin zor :)

aman canım unutma kendini hele bebişi hiç unutma neyse çok geçmiş olsun Allah sana kolaylık versin erkeklerin hastalığı hiç çekilmez

kendi ismiyle nasıl geliyor kız, Eski Türklerdeki gibi kahramanlık yapmasını mı bekleyeceksin şaka bir yana kızım olsaydı öykü istiyordum ben. begüm, nisan, nida,cemre,dila,nehir de güzel bence.

benim kızımın ismi belli canım şevval diyo babası ölede kaldı ama ben defne yide istiyorum eşim tek isim diyorr

ben deee. bir de gerinmeyi çok özledim( yine de iyi zamanlarımız herhalde, ablam rahat nefes almayı özledim derdi son zamanlarda.

bende cok ozledım gerınmeyı ama olmuyor ıste bende arada bır ellerımı kaldırıp yalancı gerınmeler yapıyorum

Son düzenleme:
benim kızımın ismi belli canım şevval diyo babası ölede kaldı ama ben defne yide istiyorum eşim tek isim diyorr

ayyy bende cok sevıyordum sevval ısmını yaaa sonra karar degıstı nısanlılıktan berı kumsal dıye karar verdık oyle kaldıı kumsal koyacaz

şevval de defne de çok güzel canım. adıyla yaşasın...
bende cok ozledım gerınmeyı ama olmuyor ıste bende arada bır ellerımı kaldırıp yalancı gerınmeler yapıyorum

ben de sabahları arada ayaklarımı uzatıyorum hafif hafif ama korkudan vazgeçiyorum:)

karacımısınız siz eğer öyleyse 2 senedi bi tayin oluyo dimi??
kusura bakma pek uzağım askeri işlerden, anlamıyorum pek

bugün bi ara modemin arkasındaki fişlerden biri çıkmış delleniyodum
benim adamın başına ekşidim taaa işyerindeki adamın
neyseki arkaya düşen eksik fişi buldukda taktık...
benimkide 1 gün pc siz bırakmadı sağolsun

napıym kocamla takıldım malum doğum günü

haaa sahi unuttum nasıldı doğumgünü

Kizalar ben geldim. 2 gundur sizi cok ozledim. Ancak firsat bulabildim. Gecmisi okumak cok uzun surer. Kim bana bir ozet yapabilir? Herkes nasil?

hoşgeldinnnnn
walla bacım şimdi özet yapcak kafa yok bende şuan,
merveeeee nerdesinn kızzzz buranın sekreteriydi o,
bi gelse

kendi ismiyle nasıl geliyor kız, Eski Türklerdeki gibi kahramanlık yapmasını mı bekleyeceksin şaka bir yana kızım olsaydı öykü istiyordum ben. begüm, nisan, nida,cemre,dila,nehir de güzel bence.

ayyy gözümün önüne zeyna gibi bişi geldi sen diyince
gelir işte yaw fazla karıştırma,

tv de canımmmm volkan konağımm çıkmışşş
sevenler show tv yi açsın,
çok seviyorum bu adamı yaa
aynaları söylüycekmiş birazdan..

acaba demene gerek yok canım başlarından atmak için gönderiyolar zaten köyün tüm çocukları anaokulunda gelmeyenlerde 3 yaş ve küçükleri herkes çocugu evden gitsin sokakta çamurda oynamasın bedava malzeme alınan hiçbir ücret ödemedikleri okula sıcak yere gitsin diye gönderiyor birde okula giden çocuk başına para alıyor burdakiler onunda etkisi azımsanamaz ...

biliyorum canım anlamını yalancı cennet demekmiş sırf bu yüzden kararsız kaldım zaten irem konusunda ama begendiğim başka hiçbir isim yok babasınında öyle diğer isimleri begendiremedim kesin değil henüz ama şimdilik hem çok duyulmamış kulağa hoş gelen ama çok da tuhaf olmayan bi isim bulamadım ...

evet cnm karacı esım doguda pis yer olursa 2 yıl grv batıda 4 yıla kadar cıkıyor emeklı olana kadar karıs karıs turkıyeyı dolan durrr

Uff ya, benim 1 saat kadar cikmam gerekiyor. Sonra yine gelecegim. Tabi burada kimi bulurum bilemem. Simdiden cikanlara ii geceler dileyeyeimmm.

ben 2. sınıfları okutuyodum canım ah ah neler çektim tuvalet alışkanlığı kazanmaları için el yıkama zaten yok mikrop kapmıştım sonunda da çok şükür geçti bi izne ayrılsaydın sende rahat ederdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…