yok canım cendermeee[/QU
onların işide zor kolaylık vversin rabbim
saol cnm benım cumlemızın esınee
ay bacım nerdesin sen özlettin kız ya benim hafızam kötü biraz özet yapamıycam
Kizalar ben geldim. 2 gundur sizi cok ozledim. Ancak firsat bulabildim. Gecmisi okumak cok uzun surer. Kim bana bir ozet yapabilir?Herkes nasil?
selam kızlarrr...
tarzanca anlaştık dermişimaaa sahi nasıl bi gösteri hazırladınız yakamoz,
birde türkçeyi falan bilmiyolar diyodun, nasıl eğittinki onları :26:
çocuklar senin dediğini anlıyor ama konuşamıyormu??
ayyy allaha emanet adamcağızlarrr
sarhoşu var delisi var töbe yarabbim yaa
senin eşin subaymıydı esra???
ben onun yerinde olsam elime alırım fincanımı bisküvi mi
inerim herüfcağızın yanına
bana pc verene kadar bu işkence bööööle devam eder
ben bade memede oturuyodum şu meretin başına,
ne yapiiim aaa annem uzakta ablam uzakta,
ipeğnde dediği gibi dışarı çıkamıyosun hafakanlar basıyo
ne yapiim ayol kafayımı yiyim
tek kolumda bebek evi bile süpürmüşlüğüm vardır
doğumdan sonra beni çoook hatırlar kulaklarımı çınlatırsınız
ayy canlandı gözümün önünde ama o halleri de tatlı oluyor. ben köyde çalışırken, ana sınıfı öğretmeni hep başlarında dururdu yazık. hepsi ayrı takılırdı. bir de seninkiler çok küçük. ama dediğin gibi 6 yaş da pek fark etmiyor o tip yerlerde.
uykum gelmeye başladıı... öyle özledim ki karnımın üstüne yatıp sabah gözlerimi açmayı..
canin saolsun sekerim.Inan ben de ozledimmm. DEmistim onceden, kocacik biraz soguk alginligi yasiyor. Gecmek uzere. cok yogun ilgi bekliyor. Aslan erkegi ne olacak. Butun enerjimi ona verdim valla, kendimi ve bebisi unuttum. Bugun aynaya bir baktim ki, karnim cok kocaman olmus yaw. ben bu kadar dikkatle bakmiyordum ne zamandir. hehe
uykum gelmeye başladıı... öyle özledim ki karnımın üstüne yatıp sabah gözlerimi açmayı..
Aynen canimmm.. Ben hayati boyunca neredeyse yuzustu yatmis birisiyim. Zorluk cekiyorum saga sola yatmakta. yuzustu yatmak gibisi var miiiiiii? :)
kendi ismiyle nasıl geliyor kız, Eski Türklerdeki gibi kahramanlık yapmasını mı bekleyeceksinşaka bir yana kızım olsaydı öykü istiyordum ben. begüm, nisan, nida,cemre,dila,nehir de güzel bence.
ben deee. bir de gerinmeyi çok özledim( yine de iyi zamanlarımız herhalde, ablam rahat nefes almayı özledim derdi son zamanlarda.
benim kızımın ismi belli canım şevval diyo babası ölede kaldı ama ben defne yide istiyorum eşim tek isim diyorr
şevval de defne de çok güzel canım. adıyla yaşasın...benim kızımın ismi belli canım şevval diyo babası ölede kaldı ama ben defne yide istiyorum eşim tek isim diyorr
bende cok ozledım gerınmeyı ama olmuyor ıste bende arada bır ellerımı kaldırıp yalancı gerınmeler yapıyorum
evet canımmm asker jandarma oldugu ıcındeee masallah olaydan berı gelmıo dıyorumm barı denızcı havacı olsaydın be adam o zaman benı hıc goremesdın dıo bende dıyorumkı jandarma arabasından bakısana kadar vecihi gıbı goklerde bulusrduk
ben de yapardım valla. zaten yapmama gerek kalmazdı, eşim yapacağımı bildiği için hemen çıkarırdı bir pc:)) modem bozuldu bir kere, nasıl panikledi yazık sen duramazsın netsiz diye, okuldaki boş modemi getirmiş hemen. bak seni mağdur etmedim diyor
slm kızlar en geldiiim sevibade cim bana nasıl doğum yapıcamı sormuşsun canım yeni gördüm normal doğum düşünüyorum inş ALLAH DANbişey olmazsa
kızlar şuna bi bakın ya süper komik
bide bu adamın endoplazmik retiklum diye bi şarkısı vardı,
eşimle yerlere yatmıştık gülmekten
Dailymotion - Şen Yuva - Daha Ellemeden Ellerin Oldun (Yeni Parça) - Komedi Kanalı
napıym kocamla takıldım malum doğum günü
Kizalar ben geldim. 2 gundur sizi cok ozledim. Ancak firsat bulabildim. Gecmisi okumak cok uzun surer. Kim bana bir ozet yapabilir?Herkes nasil?
kendi ismiyle nasıl geliyor kız, Eski Türklerdeki gibi kahramanlık yapmasını mı bekleyeceksinşaka bir yana kızım olsaydı öykü istiyordum ben. begüm, nisan, nida,cemre,dila,nehir de güzel bence.
hos geldınn valla bacım benım bır bıldıgım bodrum81 ın bebegını erken alcaklarmıss sanırımm baska bende bıse bılmıyorum bende bu aralar gıremedım
acaba demene gerek yok canım başlarından atmak için gönderiyolar zaten köyün tüm çocukları anaokulunda gelmeyenlerde 3 yaş ve küçükleri herkes çocugu evden gitsin sokakta çamurda oynamasın bedava malzeme alınan hiçbir ücret ödemedikleri okula sıcak yere gitsin diye gönderiyor birde okula giden çocuk başına para alıyor burdakiler onunda etkisi azımsanamaz ...4 yaşmı
köydemi
benim bade bu yıl 3 e girdi ben onu bile seneye kreşe göndermeyi düşünmüyorum,
kaldıki köyde çocuklara oynayacak bahçe ve arkadaş daha çok...
yanii bizim çocuklar daha asosyal.....
aceleleri neymişki annelerin??? acaba başımdan gitsinemi yapıyorlar??
tam belli değil canım, önerileriniz varsa bekliyorum....
çok absürd isimleri sevmiyorum, çok eski isimleride öyle...
babası cansu diyor, bilmiyorumki bebek kendi ismiyle gelir zaten..
yakamozcum moralini bozmak istemem ama irem sahte cennet demek kuranda,
şeddal adında bi kralın allaha asi olarak yaptırdığı yerin adı,
ben cerene uygun olsun diye çok araştırmıştım iremi,
sonra hep bade ye döndüm, tasavvuftaki anlamı güzel bade nin
a.s. arkadaşım...
aaaa volveron gelmişşşş
biz nerdeyse gidecek olduk kısss nerdesin??
karacımısınız siz eğer öyleyse 2 senedi bi tayin oluyo dimi??
kusura bakma pek uzağım askeri işlerden, anlamıyorum pek
bugün bi ara modemin arkasındaki fişlerden biri çıkmış delleniyodum
benim adamın başına ekşidim taaa işyerindeki adamın
neyseki arkaya düşen eksik fişi buldukda taktık...
benimkide 1 gün pc siz bırakmadı sağolsun
haaa sahi unuttum nasıldı doğumgünü
hoşgeldinnnnn
walla bacım şimdi özet yapcak kafa yok bende şuan,
merveeeee nerdesinn kızzzz buranın sekreteriydi o,
bi gelse
ayyy gözümün önüne zeyna gibi bişi geldi sen diyince
gelir işte yaw fazla karıştırma,
tv de canımmmm volkan konağımm çıkmışşş
sevenler show tv yi açsın,
çok seviyorum bu adamı yaa
aynaları söylüycekmiş birazdan..
tarzanca anlaştık dermişim15-16 öğrenci var sınıfta, türkçe bilen ise ( çat pat bişyler söyleyebilen anlayan) 2 tane öğrenci var o 2 taneyi en başa aldım benim söylediklerimi en iyi onlar anladıklarından unuttukları yerde yanlarındakileri dürtüyolardı 'şşşşş örtmen şarkı başlayınca çık diyooo burda çıkacan hadiiiii diye' kürtçe tercümesini yapıyolar yanlarındakilere okul yardımcısı var buralı bi ara çalıştırırken tercümanlık yapsın diye onu aldım sınıfa belli saaatlerde o kürtçe olarak benim söylediklerimi tekrar ediyodu ( aslında yapmamam lazım ama türkçe anlatmayla olmıycaktı bide hamile hamile illede gösteri çıkaracaksın diye tutturunca müdür mecbur kaldım artı hepsinin türkçe bilmeyen öğrenciler oldugunu bilmesine ragmen ...Yaşlarının küçüklüğü okula ikinci dönem başlamaları henüz okula ve kurallara alışamamalarını göz ardı ettiği defalarca yapamıycaklarını gösteriye çıkmamaları gerektiğini söyleme ragmen ısrarla çıksın dediği için mecburen bu yola başvurdum ) geriye kalan zamanlardada ben bir defa tüm gruba söylemem gereken dans hareketini her çocuğa en az 10 defa söyleyerek gösterip yaptırarak çalıştırdım sonra biri yapınca diğerleride aynısını yapa yapa öyle öğrendiler işte ama yinede toplum karşısına ilk defa çıktıklarından gösteri bişeye benzemedi
aynen bende öyleydim işte her biri ayrı telden kendi hallerinde etrafı izlemekle insanlara bakmakla meşguldu6 yaş 4 yaşa göre çok çok iyi tabi ama batıya göre 4 yaş seviyesinde bile değil 6 yaşlar, her şey sıfır annenin öğretecegi şeyi bile biz öğretiyoruz tuvaletini nasıl yapacagını bilmiyor çoğu çocuk gerisini hiç anlatmıyım, velhasıl köydeysen hele doğunun köyünde öğretmensen işin zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?