2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen aynen hayvanları bile daha değerli, geçen öğrencinin biri çıkış saatinde gitmemiş okul kapısının önünde ağlıyor meğer terliklerini bulamamış (ayakkabı zaten giydirmiyolar yaz kış lastik terlik) bende annesini çağırttırdım ayakkabısız gitmesin yanında getirsin bişyler diye annesi gelmiş boşver ağlasın kapıda sana ne zararı var ben nerden bulim ona terlik diyo kürtçeyle benim içim acıdı annesi umursamıyor acımıyolarda hiç çocuklarına ...
bi annem var benim oda babamı bırakıp gelemez adam yumurta kırmayı bilmiyo çünkü annem gelse aç kalır :))

amin eylülde yazarım artık buldugum pratik çözümü şaka bi yana bende bilmiyorum napacagımı :)
bu defa çıkıyorum öpüldünüz ...

aminn tabi canım bugün haberlerde bile gösterdi sel felaket ayrıca terör korkusu da var

hadi iyi gecelerrr

aminn tabi canım bugün haberlerde bile gösterdi sel felaket ayrıca terör korkusu da var

ben nısanlıyken esım hakkarı cukurca daydı grv yerı tam tamına 1.5 ay haber alamadımmm ne tel ne goruntu hıc bısee 1.5 ayda 6 kg verdımm hergunnn sehıt haberı dınlemedkten beynım sulandııı ölüm haberını beklermı ınsan ben ölü haberını bekledımmm ay allahım bı daha yasatmaaa bıde dagdaydı merkezde olsaaa gelene kadar ben öldum öldum tekrar dırıldımmm neysekı sağ selım geldıı allaha sukur allahım kalanları esırgesın ordaaa

Son düzenleme:

e o zaman niye çocuk yapıyor ki...
yabancılar gibi köpek alıp beslesinler,
yazık ama o çocuklara yaa.

hadi yaa bide eğitim-sağlık parasıda iyimiş ohhh zere adamlar boşuna 8-10 çocuk yapmıyolar..
yat kalk çocuk yap

tanımadığın birine bırakmaktansa kayınvaliden daha iyidir canım,
en azından babanesi..

ayy şimdi bişi diycemmm töbe yarabbi yaaa
bide altına yatırıyolarmış,
yok ben susiiim en iyisi...

hadi yaw ben burda okuduklarımdan sonra inan şok oldum
hani yaşayan bilir derler ya gerçekten öyle....
beni kınamayın kimseyi hakir görmek değil niyetim....
ama domuzdan bi kıl koparmak hesabı, devletten para almak için, değer vermeyeceği çocuğu neden yaparlar bunu anlamadım, yazık o çocuklara yaa, devlette her doğan çocuğa para ödüyorsa bunun önüne geçilemez

erzuruma bağlı ne komik deilmi ya ben bi yere kımıldayamıyorum çünkü eşim burda dış karakolda görevli ve lojmandayız..
evet ya çok komik:)) kötüyümş oraya bağlı olmanız. bir an önce çıkar inşallah tayininiz...

üff çok kötü ya((

az gözlülük ne koparsan kar düşüncesi hat safada.bak o kadar pra alıyor ama çoçuğuna bi kalem almaktan aciz adam öğretmenin alsın diyor mecburen alıyosun ders işleyebilmek için yeşi kart var sağlık da ücretsiz gelen para safyatırım yanii batı da olmak çocuğunu meşakkatle okutmak büssürü para dökmek boşuna arkadaşım buralara para yağıyo evi sağlam olmayana konutlar yapılıp veriliyo çok şasırıyorum sevibade arkadasım çok

slmm kızlar yine bennn
dilimde benim bu ay aralıklarla yara olustu şimdi dişim degdikçe çok feci oluyorum acaba neden oluyo bi fikri olan varmı hamileliklemi ilgilidir eşimi aradım ama telsiz sesinden konusamadım iyice sinir oldummmm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…