2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güzeldi canım nolsun yemek yedik dışarı çıktık falan işte şimdide leptop u istiyo da film setrediyo birazda ben vermiyorum daha

ben 1. sınıf değil 6 yaşa da razıyım :)) benimkilerin burunları sürekli akmış halde el yıkama orda kalsın yüzlerini yıkamadan çapaklı çapaklı gönderiyolar yataktan kalktıkları gibi saçları havada geliyor çoğu el yıkamayı yemek öncesi ve sonrası başlarında durarak yaptırıyorum yoksa bi gün durmasam ağızları yemekli halde sınıfa geliyor hepsi beslenme saatinden sonra gün sayıyorum zaten ya pazartesiden itibaren son 5 günüm kalıyooo sonra rahat rahat uyumanın sabah erken uyanmamanın tadını çıkaracam :)

:)))))allah sabır versin valla seneye ne yapcaz ya ben gitmek istemiyorum okula çcuğu da köy yerinde kime bırakcam bilmiyorum

:)))))allah sabır versin valla seneye ne yapcaz ya ben gitmek istemiyorum okula çcuğu da köy yerinde kime bırakcam bilmiyorum

sen nerde görev yapıyosun canım ? ben hele burda türkçe bilen birini bulmak bile zor annemde gelemez burdan birini ne evime çağırmak istiyorum nede çocugu o pis evlere bırakabilirim ( böyle söylüyorum diye kızayın gerçekten pis evleri öğrenci taramasına çıktıgımda gittim kokudan girilmiyodu evlere ) öğrencilerde kokuyo zaten, ben bebeği annemlere dokundurturken bile ellerini yıkamalarını söylerim başkasının evine hiç bırakamam benim eve gelse ben evde olmıycam eşim işten gelecek evde bayan olması onuda rahatsız eder benide bide 2 aylık bebege bakabilecek eğitimliyi geçtim türkçe bilen doğru dürüst birini nerden bulacam :26: çalışmak zoundayımda benim durum daha vahim ...

benim kızımın ismi belli canım şevval diyo babası ölede kaldı ama ben defne yide istiyorum eşim tek isim diyorr

adıyla yaşasın canım,
defneyi bende düşünmedim değil,
ama şu kara kız ölünce birden içim soğudu, aslında güzel isim..

Aynen canimmm.. Ben hayati boyunca neredeyse yuzustu yatmis birisiyim. Zorluk cekiyorum saga sola yatmakta. yuzustu yatmak gibisi var miiiiiii? :)

offfffffffffff ki offffff aynenn arkadaşımm

olsun yinede ortaya güzel şeyler çıkmıştır,
bu kadar çabalamışın iki canınla, allahhh bir an önce seni o köyden kurtarsın canım,
sadece öğretmenlerimizin çabalamasıyla olmuyo, bizlerrr çabalıycazki bişeyler olsun..

aman canım unutma kendini hele bebişi hiç unutma neyse çok geçmiş olsun Allah sana kolaylık versin erkeklerin hastalığı hiç çekilmez

aynen canımm, aman erkekler hasta olmasında..

ben deee. bir de gerinmeyi çok özledim( yine de iyi zamanlarımız herhalde, ablam rahat nefes almayı özledim derdi son zamanlarda.

ahh sorma birce sormaaa

valla ben hep sağıma yatardım şimdide sağda zorlanıyorum solda yatınca rahat nefes alıyorum

bende nerdeyse 1 aydır sağıma yatamıyorum kaburgam ve sırtım acıyor,
3 gündürde sol bacağım felç gibi töbe yarabbim,
nereye yatacağımı, nereye oturacağımı şaşırdım

bende cok ozledım gerınmeyı ama olmuyor ıste bende arada bır ellerımı kaldırıp yalancı gerınmeler yapıyorum

evet esra evet

yapma yahuuu
ondanda mı para alıyolarr,
ohhh ne güzelmiş
elektrik su bedava, çocuğu okula gönder para all,
walla nerden geliyo bu yoğurdun bolluğu???
biz enayimiyiz batıda çalışıp vergi ödüyoz çocuğumuzun çoluğumuzun boğazından kesip
burda en kötü kreş bile 400-500 milyon bırak üstüne para almayı,
birileri çalışsınnn birileri yatsınnnn
neyse fazla konuşmiiiiim....
bide diyosun tuvalet eğitimi bile vermemiş aileler...
neyse sustum.........

dediğin gibi bende esila ismi hoşuma gitti canımcığım, onunda anlamı zeval vaktiymiş :26:
ya isim güzel anlamı saçma, ya anlamı güzel isim bişeye benzemiyo
kendi adıyla gelsin dimi örtmenimmm birceeeeeeee

evet cnm karacı esım doguda pis yer olursa 2 yıl grv batıda 4 yıla kadar cıkıyor emeklı olana kadar karıs karıs turkıyeyı dolan durrr

biz erzurum ile bingöl a rasında daha çok bingöle yakın bi yerde oturuyoruz valla burdaki ailelerin hayvanları çocuktan daha değerli bide temizlik yeme içme sıfır dil farklı aynen senin gibi.bırakamam ya ne kadar zor olursa olsun rapor falan idare ederim diyorum ama.zaten kar yağdımı köyün yolu kapanıyo 2 hafta gidememiştim:))

allahh yardımcın olsun işin çok zormuş yakamoz,

volkan konağında oğlu oldu yeni 4-5 aylık ismini de Volkan koydu :)

aaa sahimi kızzz
kimki acaba onunla evlenen şanslı kadın???
ne kadar içten ve sevgi dolu bi adam,
gerçekten sevdiğim sanatçılar arasında..

doğuda çalışan arkadaşlarım allah kolaylık versin,
walla siz böyle konuştukça gelip sizin bebeklerede bakasım geldi,
yazık bebeklere yaaa nasıl olacak peki hiçmi bekar kızkardeşiniz falan yok??

canım ya okurken bile darlandım,Allah yardımcın olsun gerçekten...
gelsin bakalım, merakla bekliyorum senin kızı

bu arada ben de köyde çalıştım. burdan yazmak da çok doğru değil belki ama inanamıyordum ben olanlara ilk geldiğimde. hem sağlık parası hem eğitim parası alıyorlar. her birinin en az 4-5 çocuğu var okula giden.toplu halde birkaç milyar alıyorlardı bazen. ama çocuk okula çorapsız ve terlikle geliyordu yine adam o parayla evine buzdolabı, klima vs alıyordu. sırf erkenden para almaya başlamak için yaşı tutmayan çocuğu zorla yazdırmaya çalışıyorlardı. neler neler(( zaten devamsızlık yapanlara paranız kesilir diyorduk, çocuk her gün geliyordu. trajikomik şeyler...
merkeze 90 km gidiş gelişe imkan yok malesef
üff çokmuşşş. nerdeydiniz siz??

ayy saol canım yaa.2 kardeşim var benim biri üniversited okuyo şehir dışında biri daha 6 ya gidiyo annem onunla hep dersanesi falan filan işte şimdi bile bırakıp gelemiyo mayısta anca gelecek.ya aslında kayınvaldem müsait ama içim ona bıarkmak istemiyo

amin amin seneye yaza kadar burayım kesin ondan sonra eş durumundan giderim inşallah :)) aynen dediğin gibi okula 1 kalem dahi almışlıkları yok kendi çocuklarının kullanacakları boyalara kartonlara kadar milli eğitim alıyor herşeti milli eğitim karşılıyor bide hem çocuk başına (doğan çocuk başına ayrıca) okuyan çocuk başına ayrı para alıyorlar o yüzden ardı ardına doğuruyor burdakiler ...Dediğin gibi köyde elektrik su parasıda alınmıyor evleri zaten taştan yapılma kendi evleri kira filan yok aldıkları parayı altına yatırıyor hepsi köydeki kadınların hepsinin kolları boyunları dolu maşallah ...Bu ay gösterileri var diye 5 tl istedik aksesuar almak için yine çocukların olacak hani aldıgımız şeyler okulda kullanacakları materyelde almıycaz üste aldıkları paradan 5 tl bile vermediler ....Eve form gönderdim
doldursun aileler diye öğrenci dosyasına eklemem gerekiyordu formu geri hiçbiri getirmedi
bile 2 kişi getirdi biri doldurmadan geri göndermiş biride çocugun eline vermiş çocukta karalamış getirmiş hangi mantıkla gönderdiyse o formu böyle işte anlat anlat bitmez ...Neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama ben kaçar kocim gitti uyumaya gitmiyorum hala pc başındauyım diye tavır yapıyo gidim bari :) öpüldünüz iyi geceleeeeeeeeer

hadiii ya herkesın bır ayrı derdı var allah yardımcınız olsunnn kasap et koyun can derdınde hesabııı... para ıcın neler yapanlar var tühh

Son düzenleme:

erzuruma 90 bingöle 19 km olan bi köydeyim

gecelıklerımı gıyıp uymak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aslındaaaaaa su yük kalksın ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm ama zamanında gelmesını ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm bende ne cok sey ıstedım beeeeeeee :84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…