2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

e normal yeni bir güne girdik. Hem sen acıkmamışındır kızın acıkmıştır, ben hep oğlumun üstüne atıyorum:)))

Bende aynıyım vallahııı dur bakalım ayın 30 unda gıdecem kac kılo almıs kızım hıc kendımı soylemıyorum sankı cocuk almıs 8 kg mı tögbee yarabbii...

kızlar artık zamanı dıye soyluyorum bulabılırsınız dıye yanı... Bende 2 kılo cılek yedım heralde mıdem evrım gecırıyor beynım sulandııı

ben çileği bütün kış yedim hormonlu hormonlu:26: şimdi de yeni çıkan malum meyveyi çok fazla tüketiyorum, midem kötü oluyor benm de(

ayyy inanmıyorum yaa ben bu kadar olduğunu, bu kadar yapıldığını bilmiyodum,
helal mi peki????
ben 3 çocuğumu nasıl okutup yetiştireceğimi düşünüyorum şimdiden,
devlet içinmi doğuruyorlarki bide para alıyolar üstünden????
para yağıyo???kimin parası yağıyo????
bizim elektiriğimize suyumuza hergün zam geliyo,
dünyanın neresinde var böyle beleş yaşantı???
biz senelerce kredi ödedik bi ev sahibi olmak için....
aldığın borç paranın bile vergisi var....

asker ve polis eşlerinin en büyük avantajı tayin işte, zor şartlarda da çalışsan süren dolunca tayinin çıkıyor. 2 öğretmen olunca bekle ki çıksın tayin((

ama kadrolu olmak lazım kolay tayin için ben 3 yıl sözleşmeli çalıştıktan sonra geçen haziran kadrolu olabildi m sonunda. ama dediğin gibi öğretmende zor bide batıya gitmek daha da zor

canım dıl yarası vs.. Gıbı seyler vıtamınszlıkten oluyor yanı buda demek oluyorkı gebelıkte vıtamınsızlık tavandaaa oldugu için ondan oluyordur

haksızlık diyebileceğim tek şey buu

ahh sevicim ahhh... bunlar ne ki. ahırlarda bile elektrik sobası var, evlerinde tavanlara asılı sobalar, yerlerde elektrikli battaniyeler... bir sürü klimalı ev vardı benim çalıştığım köyde. nasılsa elektrik bedava onlara... neyse çok konuşmayayım(
ama kadrolu olmak lazım kolay tayin için ben 3 yıl sözleşmeli çalıştıktan sonra geçen haziran kadrolu olabildi m sonunda. ama dediğin gibi öğretmende zor bide batıya gitmek daha da zor
eşim de ben de kadroluyuz ama 6. yılım burda. ve bu sene de çıkacağını hiç sanmıyorum. çok zor batıya gitmek.

haksızlık diyebileceğim tek şey buu

ben kendı adıma konusayım esım cok zor sartlar altında nasıl calısılıyorrr o kadar zoruma gıdıyorkı anlatamam lafada gelınceeee ohoooooo bır cuval para alıyo denılıyorrr!!! Ya adanada bazı mahallelerde elektrık su parasııı odemıyolar arkadasım yaaa

vitamin falan alıyormusun...

canım dıl yarası vs.. Gıbı seyler vıtamınszlıkten oluyor yanı buda demek oluyorkı gebelıkte vıtamınsızlık tavandaaa oldugu için ondan oluyordur

kızlarrr ben şimdi kasılmam için bi böle yarım bardak suya konulan m le baslayan bi ilaç alıom unuttum adını bide gyno ferro sanol kan ilacını hergün alamıom yalan sölemiyim ama bugün içmiştim sizkan ilacınızı günde kaç tane alıyosunuz bana bi tane yazmış dr bey bide tok karna alınmalı yazmış sizdemi tok alıyosunuz ben ac alınıyo diye biliodum ama baskada yok vitamindemi veriliyo bilmiom benim doktorum şikeyetime göre veriyo sanırım :26:

Son düzenleme:
e normal yeni bir güne girdik. hem sen acıkmamışındır kızın acıkmıştır, ben hep oğlumun üstüne atıyorum:)))

öylemi dersin:))))
bende suçu kızıma atiim :)))

canım bu aralar bişeye çok üzüldünmü,
annem abim polisliği kazanınca üzüntüden olmuştu,
bide hamileyken yaralar geç iyileşiyor bende ilk zamanlar uçuklamıştım,
tam 2 ayda geçti:)))

kızlar artık zamanı dıye soyluyorum bulabılırsınız dıye yanı... Bende 2 kılo cılek yedım heralde mıdem evrım gecırıyor beynım sulandııı

afiyet olsunnnn bol bol et olsun kumsala

kızlar ben kaçar,
hepiniz allaha emanet olun,
sizleri ve bebeklerinizi çok öpüyorum,
kendinize iyi bakın minnak anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…