hadi yaaa senın esındemı askerrr
slmm kızlar yine bennn
dilimde benim bu ay aralıklarla yara olustu şimdi dişim degdikçe çok feci oluyorum acaba neden oluyo bi fikri olan varmı hamileliklemi ilgilidir eşimi aradım ama telsiz sesinden konusamadım iyice sinir oldummmm yaaaaa
e normal yeni bir güne girdik. Hem sen acıkmamışındır kızın acıkmıştır, ben hep oğlumun üstüne atıyorum:)))
kızlar artık zamanı dıye soyluyorum bulabılırsınız dıye yanı... Bende 2 kılo cılek yedım heralde mıdem evrım gecırıyor beynım sulandııı
az gözlülük ne koparsan kar düşüncesi hat safada.bak o kadar pra alıyor ama çoçuğuna bi kalem almaktan aciz adam öğretmenin alsın diyor mecburen alıyosun ders işleyebilmek için yeşi kart var sağlık da ücretsiz gelen para safyatırım yanii batı da olmak çocuğunu meşakkatle okutmak büssürü para dökmek boşuna arkadaşım buralara para yağıyo evi sağlam olmayana konutlar yapılıp veriliyo çok şasırıyorum sevibade arkadasım çok
evet sanırım aynı kaderi paylaşıyoruzz
asker ve polis eşlerinin en büyük avantajı tayin işte, zor şartlarda da çalışsan süren dolunca tayinin çıkıyor. 2 öğretmen olunca bekle ki çıksın tayin((
benimde yara oluyor canım hamilleikten bence endişelenme...
ahh canım napıcam bilmiom bi kaç kişi demir eksikliginden demiş anlamadımki neden oldugunu dr beye sormayıda unutmusum
slmm kızlar yine bennn
Dilimde benim bu ay aralıklarla yara olustu şimdi dişim degdikçe çok feci oluyorum acaba neden oluyo bi fikri olan varmı hamileliklemi ilgilidir eşimi aradım ama telsiz sesinden konusamadım iyice sinir oldummmm yaaaaa
ayyy inanmıyorum yaa ben bu kadar olduğunu, bu kadar yapıldığını bilmiyodum,
helal mi peki????
ben 3 çocuğumu nasıl okutup yetiştireceğimi düşünüyorum şimdiden,
devlet içinmi doğuruyorlarki bide para alıyolar üstünden????
para yağıyo???kimin parası yağıyo????
bizim elektiriğimize suyumuza hergün zam geliyo,
dünyanın neresinde var böyle beleş yaşantı???
biz senelerce kredi ödedik bi ev sahibi olmak için....
aldığın borç paranın bile vergisi var....
evet cnmm hele bıde jandarmaysaaa
ahh sevicim ahhh... bunlar ne ki. ahırlarda bile elektrik sobası var, evlerinde tavanlara asılı sobalar, yerlerde elektrikli battaniyeler... bir sürü klimalı ev vardı benim çalıştığım köyde. nasılsa elektrik bedava onlara... neyse çok konuşmayayımayyy inanmıyorum yaa ben bu kadar olduğunu, bu kadar yapıldığını bilmiyodum,
helal mi peki????
ben 3 çocuğumu nasıl okutup yetiştireceğimi düşünüyorum şimdiden,
devlet içinmi doğuruyorlarki bide para alıyolar üstünden????
para yağıyo???kimin parası yağıyo????
bizim elektiriğimize suyumuza hergün zam geliyo,
dünyanın neresinde var böyle beleş yaşantı???
biz senelerce kredi ödedik bi ev sahibi olmak için....
aldığın borç paranın bile vergisi var....
eşim de ben de kadroluyuz ama 6. yılım burda. ve bu sene de çıkacağını hiç sanmıyorum. çok zor batıya gitmek.ama kadrolu olmak lazım kolay tayin için ben 3 yıl sözleşmeli çalıştıktan sonra geçen haziran kadrolu olabildi m sonunda. ama dediğin gibi öğretmende zor bide batıya gitmek daha da zor
haksızlık diyebileceğim tek şey buu
he ya jandarma zaten havacın falan filanolsa burda işimiz neee il merkezinde olurdukk:84:
heyecan basmaya başladı ya bugünde bitti 29 günüm varrrrr......
vitamin falan alıyormusun...
canım dıl yarası vs.. Gıbı seyler vıtamınszlıkten oluyor yanı buda demek oluyorkı gebelıkte vıtamınsızlık tavandaaa oldugu için ondan oluyordur
e normal yeni bir güne girdik. hem sen acıkmamışındır kızın acıkmıştır, ben hep oğlumun üstüne atıyorum:)))
slmm kızlar yine bennn
dilimde benim bu ay aralıklarla yara olustu şimdi dişim degdikçe çok feci oluyorum acaba neden oluyo bi fikri olan varmı hamileliklemi ilgilidir eşimi aradım ama telsiz sesinden konusamadım iyice sinir oldummmm yaaaaa
kızlar artık zamanı dıye soyluyorum bulabılırsınız dıye yanı... Bende 2 kılo cılek yedım heralde mıdem evrım gecırıyor beynım sulandııı
zaten ne cekıosa jandarma cekıooooKarakoll ıvır zıvır onun bunun cenesı rutbesı ne cnmm subaymı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?