2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gule gule cnmmm su haftayıda bir atlatsaydın yaaa bol bol vaktımız olurdu ınsalllah :)))
evet canım ya son haftam çabuk geçsin de bol bol vaktimiz olacak sohbet için bu haftadan sonra :))

dağ başı etkilemiyorda hamile olmak etkliyor ne giysem yakışmıyormuş gibi geliyor topuklu ayakkabılarımıda giyemiyorum mecburen daha az topuklu olanları giyiyorum bütün olarak gözüme güzel görünmeyince önceki kadar kokoş olamıyorum doğal olarak bencede eşleri davranışlar daha çok etkliliyor zaten kıskançsa hoşlanmıyor çok süsten orıflamelerim gelmedi cnm daha zaten buraya gelmiyor merkeze geliyor ben merkeze gittiğimde alıyorum kargo bile gelmiyor buraya düşün :)) gelnce yaparım yorumları

güle güle canım,
iyi haftalar allah kolaylık versin

saol cnmcım bu haftada bitsinde kurtulim :)) kocimi ve sizi bi arada idare etmeye çalışınca ara ara çıkmak zorunda kalıyodum bide soğuk almış garibim ilgilenemedim doğru düzgün yarın biraz onunla ilgileneyim yazık adama ben hastayken o etrafımda döner bide bana bak pc başından kalkmadım bu defa çıktım öpüldünüz :80:

herkese iyi geceler

gunaydiiiinnnnn
herkese iyi haftalarrrrrr
hepinizin gunu guzel gecsin
yasasin 33. haftaya girdikkkkkkkk

haftasonu cok korktum.. cumartesi aksami evde otururken hafif kanamam oldu
doktorumu aradimantalyadaymis hemen hastaneye git dedi nst falan cekilsin
apartopar hastaneye gittik
goztepe medikal parka gittik
orada beni dogumhaneye aldilar mi arkadaslar dogumhane kucuk bir odamis icinde o catal koltuktan var birde kocaman bir lamba
neyse
muane ettiler alttan kanamam vajinadan degilmis idrar yollarindanmis hamdolsun
megerse kum dusuruyormusum
aksama eve geldik gece uyurken bobreklerim agridi falan ama ben raziyim
bebekle alakali olmasinda
diyecegim su ki allah hic birimizi korkutmasin
hepinizi opuyorum

amin bununla geçmiş olsun canım

herkese gunaydınnn cok sukur bızde 31. haftamızı bıtırdık.her hafta bıtınce daha bı heyecan oluyorum.

cok gecmıs olsun neysekı bebekle alakalı bır sey degılms.

çok geçmiş olsun...

bu arada herkese güüünaaaaydıııııııııııın

ben de 34.haftama girdim kızlar. bugün kontrole gitcez ara ara belim ağrıyor onu sorcam birde dişçiye gitmelimiyim dicem.bebeğe gelince ultrasonları kötü bişey anlamıyorum kiloyu da söylemiyor ama ısrar edicem bakalım inşallah söyler

suna hanımdı dımı canım senın doktorun?
nıye soylemıyokı kıloyu anlamadım garıp bı doktor ya sagı solu bellı olmuyor.

suna hanımdı dımı canım senın doktorun?
nıye soylemıyokı kıloyu anlamadım garıp bı doktor ya sagı solu bellı olmuyor.

aferin kız hafızan iyiymiş.evet tatlım söylemiyor internettekiyle aynı diyor geçiyor.acaba ulrtason mu ölçemiyo diye düşünüyorum:44: valla benimde sağım solum belli olmuyor

aferin kız hafızan iyiymiş.evet tatlım söylemiyor internettekiyle aynı diyor geçiyor.acaba ulrtason mu ölçemiyo diye düşünüyorum:44: valla benimde sağım solum belli olmuyor

ultrason olcer canımda kendı soylemıyo anlasılan valla benım doktorum soylemese meraktan catlarım ogrenmek en dogal hakkımız saklamak ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…