2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf cnmmm gecmıs olsun neysekı kummus ınsan bırden dogumhaneye gırınce ne kadar cok korkarr....ee pekı sımdı nasılsın cnmm hala agrın varmı?????

ya kızlar dün sordum kimse cevap vermedi. bu göğüs ucu çatlakları için krem alırken doktora danışmak gerekir mi?

siz aldınız mı ya da kullanıyomusunuz?

ya kızlar dün sordum kimse cevap vermedi. bu göğüs ucu çatlakları için krem alırken doktora danışmak gerekir mi?

siz aldınız mı ya da kullanıyomusunuz?

iyi ki sordun bu soruyu canım ben de mera ediyordum. heralde doğumdan bir iki hafta önce sürmemiz gerkiyormuş ama dr.a sormak gerek bilemiyorum

Kızlar ben 32 haftalık oldum raporu 32 hadftada mı aldınız alanlar .ben doğuma kadar çalışcam ama şimdimi almak lazım 32 hafta raporunu

tıp fakultesının doktoruydu ıstıfa ettı adaylıgını koymak ıcın secımlerde.ama selcukllu hastanesındede tup bebek doktoru nerde ıstersen orda yaparız dogumunu dedı ben heralde selcukluyu secıcem.

konya...çok özledim valla.orda okudum.çok seviyorum konyayı:)

Kızlar ben 32 haftalık oldum raporu 32 hadftada mı aldınız alanlar .ben doğuma kadar çalışcam ama şimdimi almak lazım 32 hafta raporunu

evet bende geçen hafta aldım.3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu alcan doktora gidip.sonra da çalıştığın kuruma vercen..

evet su ıcmek lazım bende 1 hafta evde okadar kotu beslendım kı ıste daha duzenlıyım suyumu herseyımı ıcıyorummmm

evde insan bazen daha pisbogaz oluyor ve sistemli olmuyor iste oyle degil...
ya herkes nerede
ege kuzu cilek otherrrss
ayri topic mi actilar kactilar mi nedir :)))
ben doktora gidecegim simdi opuyorum

evde insan bazen daha pisbogaz oluyor ve sistemli olmuyor iste oyle degil...
ya herkes nerede
ege kuzu cilek otherrrss
ayri topic mi actilar kactilar mi nedir :)))
ben doktora gidecegim simdi opuyorum

evet cnm yaaa yoklarrr bende merak ettım..
dıkkat et kendıne cok canım hayırlı haberlerle beklıyoruz senı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…