oyy kıyamam ben onlara benim kocamda yarasamı bu ki başaşağı deyip duruyo
Aslinda bu soru hepinize gelsin kizlar:
ESINIZIN DOGUMHANEYE GIRMESINI ISTIYOR MUSUNUZ? IZIN VERECEK MISINIZ?:26::26:
Ben kizima odasini daha sonra hazirlamayi dusunuyorum . Ilk 8-10 ay bizim odamizda kalacak. onun icin bir buyuk sifonyer ve yatak alacagim bizim odaya. onun odasini dedigim gibi belki de 1 yil kadar sonra dekore edecegim guzelce, nasip olursa tabi...bebeğin kıyafetlerini bitirdinizmi kızlar odayo falan kurdunuzmu benim bitti gibi sadece odanın halısı kaldı onu bekliyorum resmini çekmek için
benim netten baktıgım 45 w luk turuncu şeffaf renkli bişy başka modelini görmedim mağazadan da sorimde öyle alırım kazık yemiyim :)birkaç modeli var arzumun. ben de ne zamandır bakıyorum alamadım bir türlü. birkaç afta önce YKMde güzel bir indirim vardı, hevesle gittim ama burdaki YKMde yoktu(
dün gece izmirden bir arkadaşımla yazışıyordum o söyledi. seferihisar galiba merkez üssü. çok büyük değildi, panikleme. annemler de ürkmeze gitmişti dün yazlığa, orda çok hissedilmiştir kesin. gece geç diye arayamadım, bugün de unuttum bak(
aynı benslm kızlaar ben geldim akrabanın nişanı vardı gittik ben kendimi iyi hissetmedim canım kocam sağolsun beni getirdi kendi mecburen gitti ama ben orda yanlız kalmasınıda istemiyorumki zaten tembihledim bak canım kızlar var dikkat et kendine sahip ol diye
olsun canım alsanda doğuma kadar fazla almazsın oda doğumda gider zaten doğum sonrası eski kilondan az olursun :) tüh bak topikte en az kilo rekoru bendeydi sen aldın rekoru elimden oldumu şimdievet daha kilo almazsam tabii bu ara çok yiyorum doymak bilmiyorum ki:)))
bende öyle düşünüyorum ama doktor vermemekte ısrarlı ancak başka doktora giderim bide vermezse geri gelip sonra yine gitmesi var şehir dışına gidiyorum doktora zor olur tekrar gidersembence tam 32 de git.benim doktorum erken ayırdı bebeğin gelişimi 3 hafta önde zaten dedi.benimde işime geldi açıkçası önce evde sıkılırım dedim ama yapacak bir sürü şey bebek odası falan derken zaman geçiyor.31 artı 2 de ayrıldım.
gebelik kasintisi mi? karnin gerildigi icin ciltte olusan kasinti mi acaba?
badecim burdayım canım görünmüyomuyum gitmedim kocamın yanına istesemde gidememki ya ben aslında kıskanç değilim biliyomusunuz bu bi sorunmu bilmiyorum:26:
Merhaba, ben geldim. Bu gunlerde cok duygusalim. Dogumgunume de 1 kac gun var.Ailemi de ozledim. Bebek hazirliklairni da tamamlayamadim.. Bunlar negatif olanlar..
Bir de pozitif olanlar var, hamdolsun saglikliyiz, doguma az kaldi, annem Turkiye'den gelmek uzere.. :) Inshallah.
Siz nasilsiniz kizlar. Hepinizi cok ozleidm
valla doğumdan sonra yapıcam napcaksam hemen kuaföre saç boyatmaya e birazda kilo gider inş sabrediyorum şimdilik
yok canım kendi işiydi babamın, isteğe bağlı emekli oldu. çantacı, yoğun olmamakla beraber şimdi de çalışıyor.
keşke hayatımızdaki bütün negatiflikler böyle olsa. bak burda bir sürü kişi ailesinden uzakta ve bebeğin hazırlıklarını tamamlamadı. hepsi hallolacak şeyler sen pozitiflere yoğunlaş...
motivasyon önemlide ne giysem karnım hooop diye çıkıyo o zaman bende hiç motivasyon kalmıyo bende kendimi salıverdim ya .........canım senle galiba aynı haftadayız sendede oldumu sorayım bari ben dün gece çok kötü oldum kaburga kemiklerm birbirine geçti bebeğimse kazı yaptı sanki aşağılara doğru hafif sancıyla biraz daha aşağı indi ve dünden beri hareketleri çoook canımı yakıyo bide eşim bile farketti bi gecede karnım daha çok büyüdü anlayamadımki:44:
Ben kizima odasini daha sonra hazirlamayi dusunuyorum . Ilk 8-10 ay bizim odamizda kalacak. onun icin bir buyuk sifonyer ve yatak alacagim bizim odaya. onun odasini dedigim gibi belki de 1 yil kadar sonra dekore edecegim guzelce, nasip olursa tabi...
aslaaaaaaa utanırım hem hemde adamın belki kafasında takıntı haline gelir sonrasında sorun yaşamak istemem
aslında mantıklı olanı o ama ben hem kız hem erkek işi yaptım bi dolap şifonyer aldık park yatak var bide sonra oda kurarz inş
doğum iznini bebeğin gelişimine göremi veriyolar e o zaman ona görede doğuralım bence çok saçma be 33 haftalıkken doktor da 35 haftalık göründü e o zaman 3 hafta sonra doğururum netdeki hesaplayıcılara göre doğum yapıcaz bence istisna bi durum olmazsa tabiii
yok canım karnım ve göğüslerim sürekli kaşınıyor zaten. son günlerde kollarımda ve bacaklarımda başladı. bazı hamilelerde oluyormuş. nette de yazınca çıkıyor, doktorum da söyledi. ve çözüm yok, ilaç verdi ama etkilemiyor. berbat bir şey(
aman girmesin bencede Allah dan benim kocamın öyle bi isteği yok ha ama yanımda desteğini isterdim ama diğer kısmını düşününce asla diyorumaynen ben de:) Ne gerek var herhalimle beni gormesine :)
Amao cok istiyor. ben de olmaz diyorum. Inshallah son anda doktorlari falan ayarlayip, kendi bana bir surpriz yapip girmez. konsantre falan olmaam ben bir kere
ben de park yatak kullanacagim. Bazi arkadaslar, yerlesik bir goruntusu yok, emanet gibi duruyor diyorlar ama en rahati o galiba, degil mi?
sarıi renkli benim gördüklerim. biri iyonizerli, havayı temizleme özelliği var, o modeli daha pahalı.benim netten baktıgım 45 w luk turuncu şeffaf renkli bişy başka modelini görmedim mağazadan da sorimde öyle alırım kazık yemiyim :)
haklısın canım sana sonuna kadar katılıyorum,
imalatçımı baban, yoksa ticaretini mi yapıyor??
ayyyy ben çantayı çoook severim
aman girmesin bencede Allah dan benim kocamın öyle bi isteği yok ha ama yanımda desteğini isterdim ama diğer kısmını düşününce asla diyorum
banada emanet dediler ama rahat olur ya çok araştırdım sonra oda yapıcaz işte arabalı yatakdan istiycekler bizden 3 yaşında alırız inş o zaman kadarda yeterli bu bizim burda herkes parkyatağa geçti
oyy kıyamam ben onlara benim kocamda yarasamı bu ki başaşağı deyip duruyo
bebeğin kıyafetlerini bitirdinizmi kızlar odayo falan kurdunuzmu benim bitti gibi sadece odanın halısı kaldı onu bekliyorum resmini çekmek için
aynen ben de:) Ne gerek var herhalimle beni gormesine :)
Amao cok istiyor. ben de olmaz diyorum. Inshallah son anda doktorlari falan ayarlayip, kendi bana bir surpriz yapip girmez. konsantre falan olmaam ben bir kere
benimde büyük kızım tam 9 ay boyunca hep başaşağıydı
oda yapmıycam ben canım, küçük bi dolabı var ve park yatağı var..
eşim eğer isteseydi olabilirdi, ama benim eşimin mesleği gereği çok acaip bişey değil doğum, ancak o buna dayanmamıyacağını söylüyor, ameliyat olmuştum o zamanda kendini yokladı ama yok dayanamam dedi, zaten badeyi doğururken kapıda hüngür hüngür ağlamış, annem söylemişti
canım adam girse bile doktorun yanında duracak değil, senin başucunda duracak,
sende o an nası bi pozisyonda olduğunu falan unutuyorsun inan buna,
tek derdin sağ sağlim bebeğe bişey olmadan doğumunu gerçekkeştirebilmek oluyor,
ancak dr ların demesine göre anne adayı yakını doğuma girdiği zaman şımarabiliyormuşıkınmıyomuş yada daha çok avaz avaz bağırıyomuş, bu yüzden artık pek dr larda istemiyo hasta yakınlarını doğumhanede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?