2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin kıyafetlerini bitirdinizmi kızlar odayo falan kurdunuzmu benim bitti gibi sadece odanın halısı kaldı onu bekliyorum resmini çekmek için
Ben kizima odasini daha sonra hazirlamayi dusunuyorum . Ilk 8-10 ay bizim odamizda kalacak. onun icin bir buyuk sifonyer ve yatak alacagim bizim odaya. onun odasini dedigim gibi belki de 1 yil kadar sonra dekore edecegim guzelce, nasip olursa tabi...

benim netten baktıgım 45 w luk turuncu şeffaf renkli bişy başka modelini görmedim mağazadan da sorimde öyle alırım kazık yemiyim :)
aynı ben bensiz bi yere göndermem mecburen gidecek olsada 40 kere aar rahat vermem

evet daha kilo almazsam tabii bu ara çok yiyorum doymak bilmiyorum ki:)))
olsun canım alsanda doğuma kadar fazla almazsın oda doğumda gider zaten doğum sonrası eski kilondan az olursun :) tüh bak topikte en az kilo rekoru bendeydi sen aldın rekoru elimden oldumu şimdi
bende öyle düşünüyorum ama doktor vermemekte ısrarlı ancak başka doktora giderim bide vermezse geri gelip sonra yine gitmesi var şehir dışına gidiyorum doktora zor olur tekrar gidersem

gebelik kasintisi mi? karnin gerildigi icin ciltte olusan kasinti mi acaba?

yok canım karnım ve göğüslerim sürekli kaşınıyor zaten. son günlerde kollarımda ve bacaklarımda başladı. bazı hamilelerde oluyormuş. nette de yazınca çıkıyor, doktorum da söyledi. ve çözüm yok, ilaç verdi ama etkilemiyor. berbat bir şey(

badecim burdayım canım görünmüyomuyum gitmedim kocamın yanına istesemde gidememki ya ben aslında kıskanç değilim biliyomusunuz bu bi sorunmu bilmiyorum:26:

sorun değilde, eğer çok yakın akraba değilse oda senle evde kalsaydı,
bende tel açmaya gittin sanmıştım :))

kocan iyileşti heralde artık gelebildiğine göre,
duygusallığımı 2 gündür yendim çok şükür,
doğumgünün şimdiden kutlu olsun..

valla doğumdan sonra yapıcam napcaksam hemen kuaföre saç boyatmaya e birazda kilo gider inş sabrediyorum şimdilik

aynenn saçlarım uzadı indi taaa belime,
katlı kestirmek istiyorum, röfle falan yaptırmak istiyorum,
kahveye boyuyodum hamilelikten önce, artık sıkıldım...
pirsink falandamı taktırsam acep

haklısın canım sana sonuna kadar katılıyorum,
imalatçımı baban, yoksa ticaretini mi yapıyor??
ayyyy ben çantayı çoook severim

tabiiiiki karnın hooop diye çıkcak canım
neticede hamileyiz
git kendine cici bici yeni çıkan yazlık bluzlardan al, birazda kendine bak,
nişandakileri görünce sinirin bozulmuş senin,
insan yeni bişiler alıp giyincede kendini iyi hissediyor.

Ben kizima odasini daha sonra hazirlamayi dusunuyorum . Ilk 8-10 ay bizim odamizda kalacak. onun icin bir buyuk sifonyer ve yatak alacagim bizim odaya. onun odasini dedigim gibi belki de 1 yil kadar sonra dekore edecegim guzelce, nasip olursa tabi...

aslında mantıklı olanı o ama ben hem kız hem erkek işi yaptım bi dolap şifonyer aldık park yatak var bide sonra oda kurarz inş

aslaaaaaaa utanırım hem hemde adamın belki kafasında takıntı haline gelir sonrasında sorun yaşamak istemem

aynen ben de:) Ne gerek var herhalimle beni gormesine :)
Amao cok istiyor. ben de olmaz diyorum. Inshallah son anda doktorlari falan ayarlayip, kendi bana bir surpriz yapip girmez. konsantre falan olmaam ben bir kere

izne ayrılmak için birkaç gün erken ya ondan.zaten iri bebek olursa 40 haftayı beklemeyecek.38 de sezeryan olacak dolayısıyla 8 hafta olan doğum öncesi izninin tamanı kullanamayacaksın.

Amao cok istiyor. ben de olmaz diyorum. Inshallah son anda doktorlari falan ayarlayip, kendi bana bir surpriz yapip girmez. konsantre falan olmaam ben bir kere
aman girmesin bencede Allah dan benim kocamın öyle bi isteği yok ha ama yanımda desteğini isterdim ama diğer kısmını düşününce asla diyorum
ben de park yatak kullanacagim. Bazi arkadaslar, yerlesik bir goruntusu yok, emanet gibi duruyor diyorlar ama en rahati o galiba, degil mi?

banada emanet dediler ama rahat olur ya çok araştırdım sonra oda yapıcaz işte arabalı yatakdan istiycekler bizden 3 yaşında alırız inş o zaman kadarda yeterli bu bizim burda herkes parkyatağa geçti

Aslinda bu soru hepinize gelsin kizlar:
ESINIZIN DOGUMHANEYE GIRMESINI ISTIYOR MUSUNUZ? IZIN VERECEK MISINIZ?:26::26:

ben isterim doğum özelde olacak kısmetse alırlar.Ama eşim dayanabilir mi bilmiyorum bayılmasın bide onunla mı uğraşacaklar.Eşim dayanırım ben diyor ya bakalım görücez

benim netten baktıgım 45 w luk turuncu şeffaf renkli bişy başka modelini görmedim mağazadan da sorimde öyle alırım kazık yemiyim :)
sarıi renkli benim gördüklerim. biri iyonizerli, havayı temizleme özelliği var, o modeli daha pahalı.
haklısın canım sana sonuna kadar katılıyorum,
imalatçımı baban, yoksa ticaretini mi yapıyor??
ayyyy ben çantayı çoook severim

imalatçı canım. kemeraltında bazı mağazalara yapıyor. kendisi de yıllarca kemeraltındaydı ama kapattı dükkanı. boş bir evde duruyor eşyalar, sipariş alırsa yapıyor orda. abiye yapıyor babam. bazen de kumaş gece çantaları.

Bence de park yatak en guzeli yeni dogan icin.

oyy kıyamam ben onlara benim kocamda yarasamı bu ki başaşağı deyip duruyo

benimde büyük kızım tam 9 ay boyunca hep başaşağıydı

bebeğin kıyafetlerini bitirdinizmi kızlar odayo falan kurdunuzmu benim bitti gibi sadece odanın halısı kaldı onu bekliyorum resmini çekmek için

oda yapmıycam ben canım, küçük bi dolabı var ve park yatağı var..

Aslinda bu soru hepinize gelsin kizlar:
ESINIZIN DOGUMHANEYE GIRMESINI ISTIYOR MUSUNUZ? IZIN VERECEK MISINIZ?:26::26:

eşim eğer isteseydi olabilirdi, ama benim eşimin mesleği gereği çok acaip bişey değil doğum, ancak o buna dayanmamıyacağını söylüyor, ameliyat olmuştum o zamanda kendini yokladı ama yok dayanamam dedi, zaten badeyi doğururken kapıda hüngür hüngür ağlamış, annem söylemişti

canım adam girse bile doktorun yanında duracak değil, senin başucunda duracak,
sende o an nası bi pozisyonda olduğunu falan unutuyorsun inan buna,
tek derdin sağ sağlim bebeğe bişey olmadan doğumunu gerçekkeştirebilmek oluyor,
ancak dr ların demesine göre anne adayı yakını doğuma girdiği zaman şımarabiliyormuş ıkınmıyomuş yada daha çok avaz avaz bağırıyomuş, bu yüzden artık pek dr larda istemiyo hasta yakınlarını doğumhanede...

Bazen doguma girse diyorum. Sonra hemen vazgeciyorum..:)
Bu arada esin cok duygusalmis, onceki dogumunda aglamis kapida..:)
Bizimkini de gorecegiz bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…