ben isterim doğum özelde olacak kısmetse alırlar.Ama eşim dayanabilir mi bilmiyorum bayılmasın bide onunla mı uğraşacaklar.Eşim dayanırım ben diyor ya bakalım görücez
sarıi renkli benim gördüklerim. biri iyonizerli, havayı temizleme özelliği var, o modeli daha pahalı.
imalatçı canım. kemeraltında bazı mağazalara yapıyor. kendisi de yıllarca kemeraltındaydı ama kapattı dükkanı. boş bir evde duruyor eşyalar, sipariş alırsa yapıyor orda. abiye yapıyor babam. bazen de kumaş gece çantaları.
Bazen doguma girse diyorum. Sonra hemen vazgeciyorum..:)
Bu arada esin cok duygusalmis, onceki dogumunda aglamis kapida..:)
Bizimkini de gorecegiz bakalim :)
ayyyyyy tam benlikmişşşşş,
topuklu ayakkabıları, abiye çantaları unutalı çook oldu,
spor ayakkabı ve spor sırt çantalarıyla haşır neşir oldum anne oldum olalı,
ama 3 kız anası ve giyimi seven biri olarak, ailenle tanışmak isterdim,
her kıyafete bi çanta sipariş ederdim heralde
içinden ne geliyosa öyle davran canım, sonuçta doğumda psikoloji çok önemli,
eşinde sen istemiyorsan ısrar etmemeli,
walla benimki ağlamışsa herkesinki ağlar:))))
duygularını çok gösteren biri değildir genelde..
Ben cikiyorum, herkese iyi geceler:)
Allah'a emanetiz hepimizzzzz,
tatli ruyalarrr
ben de tam tersi spor severim. babam her yaptığı yeni modeli gösterir, pek ilgimi çekmez:))) anca yakın birinin düğünü falan olursa alırım bir tanesini:)) 7 yaşındaki yeğenimin ablamdan da benden de çok abiye çantası var. baktı bizde heves yok habire ona yapıyor babam, çok kokoş şimdiden
benimki normalde de çok duygusal, doğum anında ne yapacak bakalım, gireceğim diyor ama dayanamaz bence:))
ay ben istemem girmesini pozisyonu filan düşününce girmesin daha iyi :)) zaten oda istemez , ben yataktan kalkınca bile lavaboya koşar elimi yüzümü yıkar likit allık filan sürerim salak gibi görmesin beni diyeşimdi diyceksiniz doğum anı heralde öyle olacaksın görse nolur diye yok almıyım kalsın doğum anını sadece ben göreyim onun görmesine luzüm yok sadece bebeği ilk gördüğü anı görmek istiyorum yüzündeki ifadeyi merak ediyorum şaşkınlık ,sevinç ...Hatta fotograflamak isterdim sonradan bakıp yorum yapmak için tabi mümkün olmıycak ben doğumhanede olurum heralde bebeği çıkardıklarında
adamceğizde sana yaranamıyor, yaptığı yeni şeyleri sana gösteriyomuş ne güzel bak:)))
aynı benim ceren gibisin:))))
oda bana hiç çekmemiş, ben normal hayatta incikli boncuklu sevmem giyinmem ama abiye deme bana:))))
izmirde tam yeri hani:)))
çankayada gelinlikçiler güpür dantelden şemsiyeler, yelpazeler yapmışlar,
ayrıntıya önem veririm yani:)))
walla insan doğuma giderken sinirleri sağlam birini arıyor:))
biri ayyh dese sanki sende kopacaksın, o yüzden duygusallarla fazla muhatap olmayın derim ben:))
benim annem ay vay demeye başlamıştı, içeri bi girdimki dr hepsini dışarı kovmuş
hehe iyi yapmış doktor. nomal doğumda ben de kimseyi istemem zaten, görmesinler o halde. sezaryan olacağı için eşime bırakıyorum seçimi)
benim de annem kokoştur, ablam da ben de çekmemişiz ona. bir düğüne falan gidince annem çantasını bırakıp piste gider hemen, biz ablamla otururuz hep:)) yeğenim de ablama değil anneme çekmiş, şimdiden kokoş.dünkü törende oynadıkları oyunun sonunda 2 kişi çıkıp önde oynayacakmış, kimse gönüllü olmamış provalarda, bizimki hemen atlamış. bir güzel çıktı oynadı köçek gibi diyor ablam
yakamoz sen nerelisin çok merak ettim potansiyel bir kokoşluk var sende
bende sabah yüzümü yıkarım kendimi ne ara mutfağa attımm ne ara kahvaltıyı hazırladım sonradan farkına varırım
çoook süslüydüm ammaaa herkes dalga geçti benle baaak o kadar süslenirsen 3.ye hamile kalırsın diye,
adamda salak gibi görsün ne olcakbi ömür beraberiz hangi bi zaman köşe kapmaca oynamayı düşünüyosun adamla????
evet doğumda eşin yanında olması pek hoş olmasa gerek ama bu sektördeki insanlar için dere tepe dümdüz
haniii ben bile alıştım çok insani geliyo bana doğum olayı...
ben kaçar kızlar malum sabah erken kalkacam yineöpüldünüz yarın görüşürüz :80:
hehe potansiyel kokoşumdur evetMersinliyim canım sen beni ilk evlendiğim aylarda görecektin ful makyajla yatağa giriyodum adam uyuduktan sonra yüzümü kremle silip o uyanmadan uyanıp tekrar makyaj yapıyodum şimdi paspallaştım :) günlük makyajla bi kalem bi allıkla idare ediyorum eşimde makyajsız daha güzelsin der durur yalaaann tabi sırf yapmıyım diye sevmez abartı makyajı , ama görmedimi sanki her halinle dersen 2 yıl bitmek üzere gördü tabi yataktan kalkmış saçlarım havada halinide görüyo acayip uyuma stillerimlede görüyo duştan çıkmış sıfır makyaj ( hatta duştayken dermişim ) halini de görüyo ama rahat edemiyorum işte o çok güzelsin dese de acaba içinden farklı bişeymi geçiyo diye düşünürüm ben kendimi güzel hissetmem lazım inanabilmem için aslında kendimi iyi hissetmek için yapıyorum ne yapıyosam çünkü yaptıgım çoğu şeyden hoşlanmaz ben bayılırım yeni farklı bişyler alayım her gün süslenip püslenip dışarı çıkayım farklı takılar güzel bi makyaj ...Oda kıcık olur isterki bi kot bi badi çekip çıkayım ...Moralim bozuksa bile bunları yaparsam düzelir böyle anormalimdir bende işte :)
iyi hadi biri çekmiş sana:)) senin ceren de fazlaymış, biz öyle değiliz. arkadaşlarımız kızdı genelde, kavga etmeyi falan bilmezdik (hala beceremem:))) sadeliği daha çok seviyoruz sadece. ben yine biraz oynarım da ablam hiç sevmez. o da kızı için diyor, bu çocuk hiç bana çekmemiş diye. zaten yeğenim daha 2-3 yaşlarındaydı evde müzik açar oynardık. dantelleri falan beline takardı zilli, anne sen otur anneanne sen gel derdi oynarkendüğünlerde de hemen anneannesine gider hadi oynayalım diye.
benım kocaa dusa gırddı cıkana kadar ızın varmıs cıktıktan sonra yataga dıopek sevmıyorum devrıyeye cıkınca ama bazende ıyı gelmıyor degıl heeee burda duruyorum ne guzell
ben kaçar kızlar malum sabah erken kalkacam yineöpüldünüz yarın görüşürüz :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?