2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

temmuzda bızımde bı akrabanın dugunu var bı yerlerden tanıdık cıkcaz sımdı...
temmuzda bebıslerımız 1 aylık falan olcak selınsu sen ben fgorussek ne guzel olurdu.

konyada tanıdık eş dost falan var olabilir valla..

süper olur allahtan bi mani olmazsa görüşelim

aaaa erkencikten çıkıyosun demek.
hadi hayırlısı olsun. çok sevindim. benim daha iki haftam var :)

zinkerbel çok geçmiş olsun canım.
şükür bebekle alakalı değilmiş ama böbrek sancısı da zordur. dikkat et kendine.

bır sey sorcam cevaplarsanız sevınırım

bu pusetler ne kadar gereklı esımle dun alalım dedık baktık alıp almamakta kararsız kaldık 1,5 yasına kadar kullanabılıyomus e zaten bı kac ay sonra bebek arabası almıycazmı hangısı kullanıslı oluyo almak lazımmı degılmı karar veremedım sız napıcaksınız?

günaydın canlarım

ay ne güzel, çok sevindim canım hayırlı olsun. doğum öncesi izninin hepsini öncesinde kullanacaksın yani. ben 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum rapordan sonra. ve daha 7 haftam var izne ayrılmak için

günaydın canım benim yaa artık hiç denk gelemiyoruz. kendine iyi bak, çok az kalmış kız sizin doğuma. sen doğurduğunda ben hala çalışıyor olcam yaa

herkese günaydıııınnnnn
hayırlı huzurlu sağlıklı sorunsuz olsun inşallah haftamız
nasılsınız kızlar?

canım ben oğluma bebek arabası almıştım pusetten daha rahat olur içerisinde diye ama keşke puset alsaymışım diye çok düşündüm sonraları
puseti istediğin gibi rahat indiriyosun kaldırıyosun sürüyosun ama bebek arabası öyle değil
apartmandan çocukla birlikte indirmek sorun
dışarda mağazalara girmek sorun

ilk zamanlar hep kanguru kullanmıştım ama
çok ama çooook iyi bi icat şu kangurular
kızımı kanguruyla göğsüme asıp oğlumu bebek arabasına koyup gezcez bu yaz inşallah biz fellik fellik

saol canım dogum sonrası yaz tatılıne gelıyor bı de 1 sene ucretsız ızın var aklımızda bakalım hayırlısıyla..Darısı sızın basınıza

saol canım ben kanguruları dusunmuyorumda hem puset hem araba fazla gereksız olamzmı dıye dusundum karar veremedım acıkcası.

günaydın kızlar.bugün doktora gidicem.bakalım ne dicek.iyice ağırlaştım.dengemi sağlayamıyorum.dün de düştüm bi güzel.rezil oldum ya.millet demiştir karnı burnunda hala geziyo.el parmağımı incittim.acıyıp duruyo.offf ....hamilelikten çok sıkıldım.bir an önce bebişleri elime alıp artık büyütme evresine geçmek istiyorum.

günaydın canım, amin..
bu puset dediğiniz ne ki? şu çanta gibi olan şeyler mi?

günaydınnnnnn tatlışlarrr... çarşamba günü kontrolümüz var heyecanla bekliorum.. keşke her hafta olsa 15 gün uzun gelio bana meraklanıorum :44::44::44::44::44::44:

Kızlar ben gelene kadar kaçmış millet.. Az kaldı doğumlara artık kimsede sabır kalmadı ...Bende kendimi yorgun hissediyorum artık..

yok canım bebek arabasının daha küçük daha hafif olanları
baston arabada deniliyo sanırım

hmm anladım canım sağol, baston haline gelebilen arabalar en iyisi bence. pusetler 0 aylıkken kullanılamıyor diye biliyorum. ben travel sistemlerden aldım, ilk 1 sene sadece ana kucağıyla (oto koltuğu) kullanılıyor sonrasında da oturma ünitesini takıyorsun. istersen ana kucağını takmayıp tamamen yatırıp çok küçükken öyle de kullanılabiliyor. kraftın matrix i. tavsiye ederim hem hafif hem baston olabiliyor hem de chicconun aynı ürününün 3te 1 fiyatı :))

ilk ay bebek arabası kullanılmıyo ki zaten
bi yere gidilmiyo sağlık ocağı veya herhangi önemli bişey olmadıktan sonra
o zamanda arabaya gerek yok kucakta yada o çanta gibi şeyde gidiyo
ben arabasını 9 ay olana kadar hiç kullanmadım oğlanın
hep kangurusunu kullandım
9 aylık olduğunda hamile kaldığım için başladım kullanmaya arabayı

ilk ay kullanılmaz tabi. bi yere gidilmez. ama arabaya ihtiyacın olursa 0 aylıkken bile kullanılabilir, yengem arabayı evde bile çok kullandım dedi kuzenimde. 9 ayına kadar da evde oturcağımızı sanmıyorum ben:) kanguru konusunda da bilgim yok açıkcası kimi iyi diyor kimi kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…