2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum....
bişey sorucam ya çatlaklarınız ne alemde benim popomda çatlaklar var ya karnımda yok ama popomu görünce şok oldum....
çok mutsuzum

Kızlar merhaba,
En son ne zaman 4D ultrasona girdiniz. Ben 31+0 ım ve 4D ye girmek istiyorum. Biraz geç mi kaldıma acaba, yüzünü göstermez diyolarda

Cevap verirseniz sevinirim

merhaba kızlar...
benim çalışabilir raporum da 19 Nisanda başladı. ben 5 hafta değil de 4 hafta çalışmak istiyorum ama zaten dün biraz kötü hissettim kendimi artık ağırlaştım iyice. nefesim falan yetmiyor bazen
sizler de keyifler nasıl? tenha bugün burası. ben de yemeğe çıkacam birazdan çok acıktım...

Kızlar merhaba,
En son ne zaman 4D ultrasona girdiniz. Ben 31+0 ım ve 4D ye girmek istiyorum. Biraz geç mi kaldıma acaba, yüzünü göstermez diyolarda

Cevap verirseniz sevinirim
ben geçen hafta 3 boyutluya girdim canım, tam göremedik ama doktor yüzünün olduğu tarafta daha yoğun suyu olsaydı görünürdü dedi. bildiğim kadarıyla bebğin pozisyonuyla ilgili, haftasından dolayı görünmez demedi doktor...

bişey sorucam ya çatlaklarınız ne alemde benim popomda çatlaklar var ya karnımda yok ama popomu görünce şok oldum....
çok mutsuzum

canım ben pek anlamıyorum çatlak olmuş mu diye, zaten bazı çatlaklar doğumdan sonra anlaşılıyormuş o nedenle şu an farkında olmadığım çatlaklar olabilir diye düşünüyorum.. şimdilik pek bi şey gözükmüyor ama...

işe gidip gelmek cidden zor artık...ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum...

çok mutsuzum

ay canım benim popo diyince aklıma geldi bend bakacam ama benimde karnımda yok hiç çatlak...32+3 haftalığız
stres yapma ama canım

selam hanımlar bisey sorucam gecelerı hıc uyuyamıyorum saat 1de uyanıyorum 5 kdar oturuyorumm ve mıdem bulanıyo sancılarım balsladı sızdede boyle sıkıntılar varmı bu arada benımde catlaklarım goguste var

geçmiş olsun canım bende sade mide yanması var onun dışında sıkıntı yok gün içindede 2 saaat uyumama rağmen gecede rahat uyuyorum sancıda pek olmadı ...dr . sor bi istersen ..

çok mutsuzum

merhaba, benimde popomda çok sayıda çatlak çizgisi var ama göbeğimde maşallah hiç yok. zamanla kırmızı çatlak çizgileri ten rengine dönüşecek moralini sakın bozma :)

ay canım benim popo diyince aklıma geldi bend bakacam ama benimde karnımda yok hiç çatlak...32+3 haftalığız
stres yapma ama canım

bende 32. haftanın içindeyim ama artısını eksisini bilemem :) Bu aralar acayip derecede boğazım yanıyor sanki kamp ateşi yakmışlar boğazımda o derece yani. sende de var mı aynı problem? ve birde yatak sanki artık dar gelmeye başladı koskocaman yatağa sığamaz oldum dön sağa dön sola yok olmuyor. gecede kaç kere uyanıyorum sayısını unutuyorum artık. ama anneliğin güzellikleri olsa bunlar

geçmiş olsun canım bende sade mide yanması var onun dışında sıkıntı yok gün içindede 2 saaat uyumama rağmen gecede rahat uyuyorum sancıda pek olmadı ...dr . sor bi istersen ..

ya bendede yenı basladıı ıyce bı tuhaflastım yavas yavas valızımı hazırlıyorum artık korkmaya basladım ( benımde 33+0 yanı 34 haftaya gırdık zorluyo benı :26::26:

çok mutsuzum

popomu görmedim, bacaklarım artmış, ama bacaklarım baya tipsiz oldu.... kalın kalın portakal kabuğu oldu her yanı... göğüslerimde var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…