raporun başladığı tarihten itibaren 5 hafta daha çalışcaz canım. ben öyle hesapladım, 10 haziranda izne ayrılıyorum bu durumda
senin ne zaman başladı raporun?
kimse yazmıyor yaa, gideyim ben de. kendinize iyi bakın..
Ben geldim kıslar herkes iyiymi...?
ben geçen hafta 3 boyutluya girdim canım, tam göremedik ama doktor yüzünün olduğu tarafta daha yoğun suyu olsaydı görünürdü dedi. bildiğim kadarıyla bebğin pozisyonuyla ilgili, haftasından dolayı görünmez demedi doktor...Kızlar merhaba,
En son ne zaman 4D ultrasona girdiniz. Ben 31+0 ım ve 4D ye girmek istiyorum. Biraz geç mi kaldıma acaba, yüzünü göstermez diyolarda
Cevap verirseniz sevinirim
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum....
bişey sorucam ya çatlaklarınız ne alemde benim popomda çatlaklar var ya karnımda yok ama popomu görünce şok oldum....
çok mutsuzum
merhaba kızlar...
benim çalışabilir raporum da 19 Nisanda başladı. ben 5 hafta değil de 4 hafta çalışmak istiyorum ama zaten dün biraz kötü hissettim kendimi artık ağırlaştım iyice. nefesim falan yetmiyor bazen
sizler de keyifler nasıl? tenha bugün burası. ben de yemeğe çıkacam birazdan çok acıktım...
bişey sorucam ya çatlaklarınız ne alemde benim popomda çatlaklar var ya karnımda yok ama popomu görünce şok oldum....
çok mutsuzum
selam hanımlar bisey sorucam gecelerı hıc uyuyamıyorum saat 1de uyanıyorum 5 kdar oturuyorumm ve mıdem bulanıyo sancılarım balsladı sızdede boyle sıkıntılar varmı bu arada benımde catlaklarım goguste var
çok mutsuzum
ay canım benim popo diyince aklıma geldi bend bakacam ama benimde karnımda yok hiç çatlak...32+3 haftalığız
stres yapma ama canım
geçmiş olsun canım bende sade mide yanması var onun dışında sıkıntı yok gün içindede 2 saaat uyumama rağmen gecede rahat uyuyorum sancıda pek olmadı ...dr . sor bi istersen ..
çok mutsuzum
maşallah senine az kalmıs bebeşınde güzel görünüyo allah tamamına erdırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?