2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
kaç gündür giremedim younluktan bu hafta iyiyiz inş. buralarda olurum
herkes nasıl bir yaramazlık yok dimi

bende arabaya hala karar veremedim doğumdan sonra alıcam sanırım
şimdilik şu 5 li setlerden aldım çanta kanguru anakucağı alt açması bide bişey daha va onun adını bilmiyorum 5-6 ay idare eder diyorum onlar, küçükken araba kullanamayız heralde

yok canıııım 9 ay evde oturulur mu hiç
ben ilk 9 ay hep kanguruyu kullandım arabayı o yüzden kullanmadım
benim sıpa evde hiç birşeyde durmadı
ne beşiğinde ne anakucağında ne oto koltuğunda ne oyunparkında ne arabasında ne de eve kurduğumuz çingene salıncağında
evdede kullanamadım yani arabayı ilk zamanlar

kullanan vardır muhakkak ama dediğin gibi ben ilk aylarda hiç ihtiyaç duymadım arabaya pusete
herkes ya işi yoğun ya kontrolde sanırım canım

geldim ama çok yoğunum aklımda burda..
bu hafta son işler devredilecek bu hafta fazla kalamayabilirim buralarda.
evde badana işlerim bugun son bulacak sanırım annemde kalmaya devam edicez ev berbat toz içinde..
34. haftamı kutlayalım
sizleri özledim önemli bişey yok değilmi
bugun milletin yoğunluğu üstünde

anaa badanaya başlamışsınızda bitecek bile olmuş hadi allah kolaylık versin canım
34. haftaya maaşallah sağlıkla 38 leri görmek nasip etsin
bende cuma rapor aldım 37. haftaya kadar çalışabilir
28 mayısta ayrılcam allah kısmet ederse
normale karar verdim şimdiki gibi bi terslik olmazsa öle olacak inş.

cnm valla badana bitti sadece 1 oda kaldı oda hangar gibi fazlalıkların olduğu oda onlarıda en sona bıraktık işte..
ama o ev hallaç pamuğu gibi nasıl üdzelir ne kadarda düzelir hiç bir fikrim yok..

34.haftaya geldik şükür bu hafta bitsin pazatersi raporu çakayımda gideyim artık.. darısı sizlere

günaydınnn.. ilk kez bu saatte bu kadar az ilerlemiş sayfalar. herkesler yoğun herhade..

gğnaydın cnm herkes inanılmaz yoğyun bende bi geldinm gidicem şimdi. nasılsın evde olmak harika değilmi. asıl benim şimdi evde olmam lazım ama bu haftada burdayım... yorgun ve uyksuuzunm gecelri uyuyamıyorum..

düzelir canım düzelir önemli olan badana bittikten sonra oda oda serersin artık ohh mis gibi

günaydınnn.. ilk kez bu saatte bu kadar az ilerlemiş sayfalar. herkesler yoğun herhade..
günaydın canım nasılsın? bi uykum var ki sormayın yaa nerdeyse ayakta uyucam. aksi gibi bu hafta baya yoğun olacak haftasonuna kadar neyse hayırlısı bakalım...

kız ege sonunda ayrılıyorsun izne ha vay bee :) işyerinde tek kalıcam pek yakında

iyiyim bluecum. haftanın ilk günü uykusuz oluyor insan. bugünü atlat yarından itibaren düzene girersin..

kızlar bişey sorcam
benim aldığım raporda 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyo
şimdi ben 37. hafta başlayıncamı ayrılcam bitimindemi ayrılcam

iyiyim bluecum. haftanın ilk günü uykusuz oluyor insan. bugünü atlat yarından itibaren düzene girersin..
haftasonu da uyuyamadım canım. cumartesi sabah 6.30da kalkıp kardeşimi dersanesine götürdüm. 9da eve geldim uyudum ama tabi çok bi faydası olmadı. dün de 8.30da kalktım. başım ağrıyor ya bi de ders çalışıyorum haftasonları. gerçi o çok yormuyor ama daha çok uyumam lazım benim..

kızlar bişey sorcam
benim aldığım raporda 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyo
şimdi ben 37. hafta başlayıncamı ayrılcam bitimindemi ayrılcam

37 bitince ayrılcaksın canım. son 3 hafta yani. 38,39 ve 40.

günaydın arkadaşlarrr iyi hftalar...
bu sabah yine nst ye girdim...çok şükür bi terslik çıkmadı ama doktorcum herşey normal diye kendini yormaya etmeye kalkma, seni sık görelim dedi, perşembe bi daha gidecem bu sefer usg de de bakacak nst nin yanısıra...eğer bebişin gelişiminde yine yavaşlık evam ederse, 36. hafta dolunca doğumu planlayacak yoksa bekleyecek 38 ekadar falan
acaba normal doğum için zorlasam mı diyodum ama bu kadar risk vs yaşadıktan sonra açıkçası normal olabilecekse bile sezaryen isteyecem sanırım
hakkımızda hayırlısı ne diyelim...
dikkat edin kendinze...

bende öle tahmin ettimde tam anlayamamıştım saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…