ilk ay bebek arabası kullanılmıyo ki zaten
bi yere gidilmiyo sağlık ocağı veya herhangi önemli bişey olmadıktan sonra
o zamanda arabaya gerek yok kucakta yada o çanta gibi şeyde gidiyo
ben arabasını 9 ay olana kadar hiç kullanmadım oğlanın
hep kangurusunu kullandım
9 aylık olduğunda hamile kaldığım için başladım kullanmaya arabayı
ilk ay kullanılmaz tabi. bi yere gidilmez. ama arabaya ihtiyacın olursa 0 aylıkken bile kullanılabilir, yengem arabayı evde bile çok kullandım dedi kuzenimde. 9 ayına kadar da evde oturcağımızı sanmıyorum ben:) kanguru konusunda da bilgim yok açıkcası kimi iyi diyor kimi kötü.
selam kızlar
kaç gündür giremedim younluktan bu hafta iyiyiz inş. buralarda olurum
herkes nasıl bir yaramazlık yok dimi
bende arabaya hala karar veremedim doğumdan sonra alıcam sanırım
şimdilik şu 5 li setlerden aldım çanta kanguru anakucağı alt açması bide bişey daha va onun adını bilmiyorum 5-6 ay idare eder diyorum onlar, küçükken araba kullanamayız heralde
geldim ama çok yoğunum aklımda burda..
bu hafta son işler devredilecek bu hafta fazla kalamayabilirim buralarda.
evde badana işlerim bugun son bulacak sanırım annemde kalmaya devam edicez ev berbat toz içinde..
34. haftamı kutlayalım
sizleri özledim önemli bişey yok değilmi
bugun milletin yoğunluğu üstünde
anaa badanaya başlamışsınızda bitecek bile olmuş hadi allah kolaylık versin canım
34. haftaya maaşallahsağlıkla 38 leri görmek nasip etsin
bende cuma rapor aldım 37. haftaya kadar çalışabilir
28 mayısta ayrılcam allah kısmet ederse
normale karar verdim şimdiki gibi bi terslik olmazsa öle olacak inş.
günaydınnn.. ilk kez bu saatte bu kadar az ilerlemiş sayfalar. herkesler yoğun herhade..
günaydınnn.. ilk kez bu saatte bu kadar az ilerlemiş sayfalar. herkesler yoğun herhade..
cnm valla badana bitti sadece 1 oda kaldı oda hangar gibi fazlalıkların olduğu oda onlarıda en sona bıraktık işte..
ama o ev hallaç pamuğu gibi nasıl üdzelir ne kadarda düzelir hiç bir fikrim yok..
34.haftaya geldik şükür bu hafta bitsin pazatersi raporu çakayımda gideyim artık.. darısı sizlere
günaydın canım nasılsın? bi uykum var ki sormayın yaa nerdeyse ayakta uyucam. aksi gibi bu hafta baya yoğun olacak haftasonuna kadargünaydınnn.. ilk kez bu saatte bu kadar az ilerlemiş sayfalar. herkesler yoğun herhade..
kız ege sonunda ayrılıyorsun izne ha vay bee :) işyerinde tek kalıcam pek yakındacnm valla badana bitti sadece 1 oda kaldı oda hangar gibi fazlalıkların olduğu oda onlarıda en sona bıraktık işte..
ama o ev hallaç pamuğu gibi nasıl üdzelir ne kadarda düzelir hiç bir fikrim yok..
34.haftaya geldik şükür bu hafta bitsin pazatersi raporu çakayımda gideyim artık.. darısı sizlere
günaydın canım nasılsın? bi uykum var ki sormayın yaa nerdeyse ayakta uyucam. aksi gibi bu hafta baya yoğun olacak haftasonuna kadarneyse hayırlısı bakalım...
kız ege sonunda ayrılıyorsun izne ha vay bee :) işyerinde tek kalıcam pek yakında
haftasonu da uyuyamadım canım. cumartesi sabah 6.30da kalkıp kardeşimi dersanesine götürdüm. 9da eve geldim uyudum ama tabi çok bi faydası olmadı. dün de 8.30da kalktım. başım ağrıyor yaiyiyim bluecum. haftanın ilk günü uykusuz oluyor insan. bugünü atlat yarından itibaren düzene girersin..
kızlar bişey sorcam
benim aldığım raporda 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyo
şimdi ben 37. hafta başlayıncamı ayrılcam bitimindemi ayrılcam
haftasonu da uyuyamadım canım. cumartesi sabah 6.30da kalkıp kardeşimi dersanesine götürdüm. 9da eve geldim uyudum ama tabi çok bi faydası olmadı. dün de 8.30da kalktım. başım ağrıyor yabi de ders çalışıyorum haftasonları. gerçi o çok yormuyor ama daha çok uyumam lazım benim..
37 bitince ayrılcaksın canım. son 3 hafta yani. 38,39 ve 40.
bende öle tahmin ettimde tam anlayamamıştım saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?