2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

boğazımda yokta canım midemden yukarı doğru yanıyor asit yükseliyor sanırım
Evet bende çok dönmeye başladım eşim ikidebir uyanıyor sinir oluyor gerçekten dar geliyor yatak rahat pozisyon bulana kadar baya dönmek gerekiyor ondan sonra pamuk gibi uyuyoruz sabahta oğlumun mideme kaçan ayağımı elimi bilmiyorum ama onunla uyanıyorum
Evet annelik güzellikleri bunlar

ya bendede yenı basladıı ıyce bı tuhaflastım yavas yavas valızımı hazırlıyorum artık korkmaya basladım ( benımde 33+0 yanı 34 haftaya gırdık zorluyo benı :26::26:

korkma canım ya olacak okadar artık normal yani kucağımıza alınca meleklerimizi hepsini unutacağız ben aslında hiç sıkılmadım hamilelikten
16 kilo aLsamda yani

boşverrrrrrrrr bacımmm sallll gitsinnn
çatlayan çatlarrrrrr patlayannn patlarrr ilk bebek galiba senin olacak o kadarlık,
35 haftalıkmışsın maşallah, doğum tarihi bellimi???
nasıl doğuracaksın??[/QUOTE]

belli değil canım, nasıl doğuracağımı da bilmiyorum... Allah cesaret versin de hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum.... sonra kuş gibi hafiflemek istiyorum

vayy cinsiyetiniz erkek demekki bizimkide kız. benimde eşim benden rahatsız oluyo. olan hep onlara oluyo zaten :)

kızlar bi sıkıntım var daha önce yazdım ama ölü zamandı forumda pek arkadaşım okuyamadı.bi de sizden fikir alayım dedim:-(((

kızlar meraba.moralimçok bozuk.bana bi el atın hele:-((((

33+4 üm ben.32 haftada gittiğimde bebeğim yaklaşık 1900 gr.dı.doktorum herşeyin mormal olduğunu söyledi.zaten bu güne kadar da hiçbi sorun yoktu bebişimin ölçümlerinde.son 2 haftada hem ben kilo aldım hem de karnımın büyüdüğünü hissettim.hem de bebeğin hareketleriş daha sert geliyo bana.

dün bir an esti bizim burda bi poliklinik var 4 boyutlu çekim yapan gidiyimd e bi video çektireyim ayrıntılı organlarına da bi başka dr.daha bakıverir iyi olur dedim.demez olaydım.dr.uzman radyolog bu arada.kadın doğumcu değil.

neyse gittim çok güzel inceledi bebeği 20 dk.yok bebeğin kan akışı güzel.kalp atışı harika.kordonu süper suyu iyi böbreği şöyle dalağı böyle herşeyi çok iyi sağlıklı dedi.en son kilosu boyu dedim demez mi 1806 gr boyu 44 cm .

şok oldum dedim daha 2 hafta önce gittim kilosu bu kadardı bu çocuk 2 haftada hiç kilo almamış mı.bana dedi ki bebeğin yakaşık 10-12 gün geriden geliyor.2 hafta önce 1800 -1900 olması mümkün değil.tamam dedim çıktım dün akşamdan beri ağlıyorum.

ya benim anlamadığım bebeğin herşeyi süperse bu gerilik nerden çıktı.tamam hata ğayı olur ama bu kadar da fark olur mu acaba?pazartesiye kendi doktorumdan randevu aldım.bana bi fikir verin kızlar.çok kötüyüm

korkma canım ya olacak okadar artık normal yani kucağımıza alınca meleklerimizi hepsini unutacağız ben aslında hiç sıkılmadım hamilelikten
16 kilo aLsamda yani

bende 17 kılo aldım aynıyız yanı halada yıyorum durduramıyorum kendımı amann verırız ne olucak
Gebelik (hamilelik) dneminde ne kadar kilo alacam, gebelikte (hamilelikte) aldm kilolar nereye gidecek? - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
buraya gır oku moralın yerıne gelsın

boşverrrrrrrrr bacımmm sallll gitsinnn
çatlayan çatlarrrrrr patlayannn patlarrr ilk bebek galiba senin olacak o kadarlık,
35 haftalıkmışsın maşallah, doğum tarihi bellimi???
nasıl doğuracaksın??

belli değil canım, nasıl doğuracağımı da bilmiyorum... Allah cesaret versin de hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum.... sonra kuş gibi hafiflemek istiyorum [/QUOTE]

Gülsüm doğru diyor walla çatlayan çatlasın patlayan patlasın hiç umrumda değil walla

vayy cinsiyetiniz erkek demekki bizimkide kız. benimde eşim benden rahatsız oluyo. olan hep onlara oluyo zaten :)

evet bak buraya üye olurken daha belli değildi bende kız olacak diye beklerken ismini bile bulmuştum ama erkek dediler şok oldum masal koyacaktım kız olsaydı ama Aras olacak şimdi ismi ..

kocişler accık zorlanıyorlar ama napalım bizde istemeyiz ki rahatsız edelim değilmi

lütfen moralini bozma bebeğinide etkilersin. kadın doğum drlarının söylediği rakamlar yaklaşık rakamlar. yanılma payı mutlaka var. ama 2 hafta geriden gelmesi için birşey diyemem. randevun bugün mü haftaya pazartesimi?

juseee
bence oncelikle kendi doktoruna git
ondski olcumler nasil cikacak
makineden makineye degerler degisiyordur bence
insallah uzuldugune degmeyecek canim

daha yesemde doymuyorum ben
ama kilom çok düşüktü önceden 45 kiloyla hamile kaldım ama genede insan tırsıyor ya benim daha 61 kiloya çıkmışım yani herkes daha iyi olmuşsun diyor bana ...
link için sağol canım baya düzeldi morelim

canım bi kere üzülüp çocuğunu üzme... 10 12 gün bana çok gibi gelmedi... herşey normal diyen doktor... bi rahatsızlık olsa müdahale ederlerdi... sıkma canını lütfen arkadaşım...

belli değil canım, nasıl doğuracağımı da bilmiyorum... Allah cesaret versin de hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum.... sonra kuş gibi hafiflemek istiyorum

Gülsüm doğru diyor walla çatlayan çatlasın patlayan patlasın hiç umrumda değil walla

evet bak buraya üye olurken daha belli değildi bende kız olacak diye beklerken ismini bile bulmuştum ama erkek dediler şok oldum masal koyacaktım kız olsaydı ama Aras olacak şimdi ismi ..

kocişler accık zorlanıyorlar ama napalım bizde istemeyiz ki rahatsız edelim değilmi [/QUOTE]

tabi istemeyiz ama napalım olacak o kadar :)

canım moralini hiç bozma..makinadan makınaya fark oluyor..ben doopler yaptırırken radyoloji doktoru benim oğlumun kılosunu düşük çıkardı, ardından kendı doktoruma muayene oldum,hem sonucu gösterdim, orda kılosu yüksek çıktı...çok takılma yani...kalbini ferah tut.

sen üzme kendini canım pazartesi bence güzel haberlerle geleceksin ...

canım moralini bu kadar bozma bence bunun için. sonuçta ultrason cihazları net sonuç vermiyor. benim de iki kere yanlış ölçtü. o anda bile anladım yanlış olduğunu ama bunu cidden çok önemsemiyorum . 26 haftalıkken gittiğimde bacak boyu 29 haftalık gibi çıkmıştı. daha sonra 29. haftada gittim bu sefe bacak boyu haftasıyla uyumlu çıktı düşünsene 3 haftada bacak boyu hiç gelişmemiş demek oluyor bu. hatta aynı gün kafası da 32 haftalık çıktı, geçen hafta gittim (32 haftalıkken tam ) kafası haftasıyla uyumlu çıkıt. yine aynı şey sanki 3 haftada hiç gelişmemiş. bu tür nedenlerden ötürü ben çok itibar etmiyorum bu boy kilo ölçünlerine, zaten birçoğu tahmini, bebek doğunca daha farklı oluyor. o nedenle hiç üzülme canım, bebeğin normal sınırlar içindeyse kafana takma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…