2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrr...
karacham ve selinsu inş. güzel haberlerle gelirsiniz. başka kontrole gidecek olan varmıydı?
fatmaaaa senin bebiş nasılmış????????????

nasıldı kontrolün bebeğin nasılmış ben de bi saat sonra gitcemkontrole inşallah iyidir bebişkolarımız

iyimiş çok şükür boyu 45 cm miş kilosuda 2000-2200 gr arasındaymış.. herşeyi normalmış.1 ay sonra gel dedi başı hala yukarda imiş 38. haftadan sonra dönmezse sezeryan oluakmışız öle dedi. sonra rapor içinbi ugraştım ki sorma heyet raporu almam gerekiyormuş in çık aşağı yukarı iş bilmez insanlar bide kalabalıkki sorma zaten bişiler yemeden gitmiştim işim çabuk biter diye tansiyonum düğştü hilmiyi çagırdım o geldi onunla halettik..saat 11:45 rapor işini halletttim eve geldik ben merdivenlerden çıkarken yıgıldım kaldım tansiyon düştü açlıktan hilmi yukarı zor çıkarmış bişiler yedim kendime geldim ama başım fena agrıyor hele ensem şimdide işteyim.

cnm aynı sey banada oldu..10 gun once gittigmde 1150 kiloydu ssonra 1350 oldu doktor 2 hafta geride ACsi dedi..yani en son gittigme kadar her sey iiken o gun bu cıktı..bende senn gibi cok uzuldum moralim cok bosuldu..ama smdi cok takmıorum artık cok ciddi bişi olsaydı solerdi die dusunuorum..dogduktan sonra alrlar kiloları onemli olan saglıklı olmaları tatlım uzulme sende..dr bana omega 3 werdi bide ben beslenmeme dıkkat ettigimi soleyınce..sende kendi doktoruna gidnce ii ahberler alırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…