aaaaaaaa evettt..bendede çıktı..
doğumdan sonra düşer heralde..yani inşallahh
Bende yok öyle bişey şimdilik
selam kızlaaaarrrr...
sevi sevin bizde de yoktu tatlım kaç aftalıksın sen?
sevi sevin bizde de yoktu tatlım kaç aftalıksın sen?
merhaba fatma nerelerdeydin sabah sen yoktun bakiim
bendede yok yahu nıye olsunkı ama sankı ıdrarımın rengı koyulastı benı
kontrolüm vardı birde çalışabilir raporu almaya gitm
32+3 haftalık olduk bugün senin kaç haftalık???
34.aftam canım umarım sende çıkmaz çünkü sinirimi bozuyorlar süreli elim orda takılıyorum
selam kızlaaaarrrr...
34.aftam canım umarım sende çıkmaz çünkü sinirimi bozuyorlar süreli elim orda takılıyorum
bak bugün randevum var soriyim dr.a bakalım ne dicek of
nasıldı kontrolün bebeğin nasılmış ben de bi saat sonra gitcemkontrole inşallah iyidir bebişkolarımız
cnm aynı sey banada oldu..10 gun once gittigmde 1150 kiloydu ssonra 1350 oldu doktor 2 hafta geride ACsi dedi..yani en son gittigme kadar her sey iiken o gun bu cıktı..bende senn gibi cok uzuldum moralim cok bosuldu..ama smdi cok takmıorum artık cok ciddi bişi olsaydı solerdi die dusunuorum..dogduktan sonra alrlar kiloları onemli olan saglıklı olmaları tatlım uzulme sende..dr bana omega 3 werdi bide ben beslenmeme dıkkat ettigimi soleyınce..sende kendi doktoruna gidnce ii ahberler alırsın inşkızlar bi sıkıntım var daha önce yazdım ama ölü zamandı forumda pek arkadaşım okuyamadı.bi de sizden fikir alayım dedim:-(((
kızlar meraba.moralimçok bozuk.bana bi el atın hele:-((((
33+4 üm ben.32 haftada gittiğimde bebeğim yaklaşık 1900 gr.dı.doktorum herşeyin mormal olduğunu söyledi.zaten bu güne kadar da hiçbi sorun yoktu bebişimin ölçümlerinde.son 2 haftada hem ben kilo aldım hem de karnımın büyüdüğünü hissettim.hem de bebeğin hareketleriş daha sert geliyo bana.
dün bir an esti bizim burda bi poliklinik var 4 boyutlu çekim yapan gidiyimd e bi video çektireyim ayrıntılı organlarına da bi başka dr.daha bakıverir iyi olur dedim.demez olaydım.dr.uzman radyolog bu arada.kadın doğumcu değil.
neyse gittim çok güzel inceledi bebeği 20 dk.yok bebeğin kan akışı güzel.kalp atışı harika.kordonu süper suyu iyi böbreği şöyle dalağı böyle herşeyi çok iyi sağlıklı dedi.en son kilosu boyu dedim demez mi 1806 gr boyu 44 cm
şok oldum dedim daha 2 hafta önce gittim kilosu bu kadardı bu çocuk 2 haftada hiç kilo almamış mı.bana dedi ki bebeğin yakaşık 10-12 gün geriden geliyor.2 hafta önce 1800 -1900 olması mümkün değil.tamam dedim çıktım dün akşamdan beri ağlıyorum.
ya benim anlamadığım bebeğin herşeyi süperse bu gerilik nerden çıktı.tamam hata ğayı olur ama bu kadar da fark olur mu acaba?pazartesiye kendi doktorumdan randevu aldım.bana bi fikir verin kızlar.çok kötüyüm
selam kızlarrrr...
karacham ve selinsu inş. güzel haberlerle gelirsiniz. başka kontrole gidecek olan varmıydı?
fatmaaaa senin bebiş nasılmış????????????
ben de gidicem birazdan kontrole canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?