2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebişe maşallah. sana da geçmiş olsun. keşke gitmeseydin işe bugün, dinlenseydin iyice.

aman dikkat et son dönemlermizdeyiz beslenmee iyi bak tatlım geçmişolsun.bebeğin gelişimi güzelmiş sevindim. benimki de her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor bebek yukarıda başı dönmezse alırız diyor tek fark 37. haftada alırız demişti. biraz daha kalsa bebişim benle erken gibi 37.hafta

valla ne olur bilmiyorum yiğit beyin keyfi bilir artıkın dr bile ultrasonda bakar bakmaz bu velet daha niye dönmemiş dedi.. ne biliyim dedim ne zmana kadr dönmesi lazım dedim 38. haftaya kadr dönmesi lazım dedi sonra dönmesi biraz sıkıntılı olur dedi kolay kolay dönemezmiş yani öle dedi

maşallah fatma kız kocaman herif olmuş yiğitim bende pazartesi raporumu bozdurucam bakalım ayrılıcam izine artık

egee temizlik nasıl gidiyor, badana bitti mi????
birceeeeeee sorma daha bir odası kaldı bitmedi bugun ellemiycez yarın bi siler ortadaki eşyaları yayarız çarşamba kadın gelecek anca hafta sonu ben evde olunca yerleşebilirim. Yıkanacak bisürü şey var..

Haftaya anca biter..bana hiç düzelmiycek gibi geliyor çok toz var.

aman ona bile sevinemedim bu rapor denen saçmalık mahfetti birde kadın dogum önünde hernedense kadından çok erkek var bi bagırdım sinirden sizin işniz ne burda diye beni falan ittiryo erkekler dellendim bugün resmen yaaa neyse ben şu alabildiğim zoraki raporu bi personel şubeye verip geliyorum

bakalım bugün ne dicek benimki inşallah kilosunu söyler. bence bebeğim daha dönmedi çünkü göğsümün hemen altında top gibiçıkıyor kafası seviyorum onu ben

şubede 2 kişiyiz diğeri bu hafta izinde gelmem gerekiyrdu mecburen
ege bugün hiç ii değilim şuan resmn ölü gibiyim yaa
yorgunluktandır cnm normal değil artık bünyeler. Ben annemlerde kalıyorum akşam diyorki nefes almandan içim daraldı o kadar seslisin ki:))
bende iyi değilim zor bela ayakta duruyorum

öff çok sıkıcı işler ama önemli olan başlamak, gerisi gelir bir şekilde. kadınla, annenle halledersiniz.

öff çok sıkıcı işler ama önemli olan başlamak, gerisi gelir bir şekilde. Kadınla, annenle halledersiniz.

birce raporunda yazıyormu ne zman işe döneceğin ben merak ediyorum yazıyormu diye..

Sağol cnm başlandı mı gerisi gelirde işte bi düzene oturtsam. Sıkılıyorum temizlik işlerinden kendimde ilgilenemiyorum ya ne kadar annem de olsa olmuyor ( yapacaz bi şekilde

kızlar bu park yatagı dun odamıza koymak ıcın aldık zar zor kucuk park yatak bulabıldım hem odada koycak yer yok hem ben park yataktan vazgecemıodumda bunu bulduk en sonunda odasıda 1 haftaya kadar gelcek ınsallah begenıcekmısınız bakalım

he heeeee
Ben geldim

nbr kız bugun kimseyle konuşamadık he. Bende yeni geldim bi bakıp kaçacam işlerimi toparlamam lazım. Nasılsın ben iyideyilim gerginiö ev berbat çarşamba kadın gelecek bi bitse yerkeşse yımama işleri başlasa :)) off ki ne off

bide rahat değilim artık sıkılıyorum daralıyorum yani anlayacağın kızımda bugun pek nazlı
sezin nasıl annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…