bebişe maşallah. sana da geçmiş olsun. keşke gitmeseydin işe bugün, dinlenseydin iyice.iyimiş çok şükür boyu 45 cm miş kilosuda 2000-2200 gr arasındaymış.. herşeyi normalmış.1 ay sonra gel dedi başı hala yukarda imiş 38. haftadan sonra dönmezse sezeryan oluakmışız öle dedi. sonra rapor içinbi ugraştım ki sorma heyet raporu almam gerekiyormuş in çık aşağı yukarı iş bilmez insanlar bide kalabalıkki sorma zaten bişiler yemeden gitmiştim işim çabuk biter diye tansiyonum düğştü hilmiyi çagırdım o geldi onunla halettik..saat 11:45 rapor işini halletttim eve geldik ben merdivenlerden çıkarken yıgıldım kaldım tansiyon düştü açlıktan hilmi yukarı zor çıkarmış bişiler yedim kendime geldim ama başım fena agrıyor hele ensem şimdide işteyim.
nbr canikom
detay versene nasıl yiğit bey..
bebişe maşallah. sana da geçmiş olsun. keşke gitmeseydin işe bugün, dinlenseydin iyice.
iyimiş çok şükür boyu 45 cm miş kilosuda 2000-2200 gr arasındaymış.. herşeyi normalmış.1 ay sonra gel dedi başı hala yukarda imiş 38. haftadan sonra dönmezse sezeryan oluakmışız öle dedi. sonra rapor içinbi ugraştım ki sorma heyet raporu almam gerekiyormuş in çık aşağı yukarı iş bilmez insanlar bide kalabalıkki sorma zaten bişiler yemeden gitmiştim işim çabuk biter diye tansiyonum düğştü hilmiyi çagırdım o geldi onunla halettik..saat 11:45 rapor işini halletttim eve geldik ben merdivenlerden çıkarken yıgıldım kaldım tansiyon düştü açlıktan hilmi yukarı zor çıkarmış bişiler yedim kendime geldim ama başım fena agrıyor hele ensem şimdide işteyim.
aman dikkat et son dönemlermizdeyiz beslenmee iyi bak tatlım geçmişolsun.bebeğin gelişimi güzelmiş sevindim. benimki de her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor bebek yukarıda başı dönmezse alırız diyor tek fark 37. haftada alırız demişti. biraz daha kalsa bebişim benle erken gibi 37.hafta
maşallah fatma kız kocaman herif olmuş yiğitim bende pazartesi raporumu bozdurucam bakalım ayrılıcam izine artıkiyimiş çok şükür boyu 45 cm miş kilosuda 2000-2200 gr arasındaymış.. Herşeyi normalmış.1 ay sonra gel dedi başı hala yukarda imiş 38. Haftadan sonra dönmezse sezeryan oluakmışız öle dedi. Sonra rapor içinbi ugraştım ki sorma heyet raporu almam gerekiyormuş in çık aşağı yukarı iş bilmez insanlar bide kalabalıkki sorma zaten bişiler yemeden gitmiştim işim çabuk biter diye tansiyonum düğştü hilmiyi çagırdım o geldi onunla halettik..saat 11:45 rapor işini halletttim eve geldik ben merdivenlerden çıkarken yıgıldım kaldım tansiyon düştü açlıktan hilmi yukarı zor çıkarmış bişiler yedim kendime geldim ama başım fena agrıyor hele ensem şimdide işteyim.
birceeeeeee sorma daha bir odası kaldı bitmedi bugun ellemiycez yarın bi siler ortadaki eşyaları yayarız çarşamba kadın gelecek anca hafta sonu ben evde olunca yerleşebilirim. Yıkanacak bisürü şey var..egee temizlik nasıl gidiyor, badana bitti mi????
arkadaşlar benim çıkmam gerek hazırlancam çünkü gelince görüşürüz inşallah öpüldünüz
maşallah fatma kız kocaman herif olmuş yiğitim bende pazartesi raporumu bozdurucam bakalım ayrılıcam izine artık
birceeeeeee sorma daha bir odası kaldı bitmedi bugun ellemiycez yarın bi siler ortadaki eşyaları yayarız çarşamba kadın gelecek anca hafta sonu ben evde olunca yerleşebilirim. Yıkanacak bisürü şey var..
Haftaya anca biter..bana hiç düzelmiycek gibi geliyor çok toz var.
valla ne olur bilmiyorum yiğit beyin keyfi bilir artıkın dr bile ultrasonda bakar bakmaz bu velet daha niye dönmemiş dedi.. ne biliyim dedim ne zmana kadr dönmesi lazım dedim 38. haftaya kadr dönmesi lazım dedi sonra dönmesi biraz sıkıntılı olur dedi kolay kolay dönemezmiş yani öle dedi
yorgunluktandır cnm normal değil artık bünyeler. Ben annemlerde kalıyorum akşam diyorki nefes almandan içim daraldı o kadar seslisin ki:))şubede 2 kişiyiz diğeri bu hafta izinde gelmem gerekiyrdu mecburen
ege bugün hiç ii değilim şuan resmn ölü gibiyim yaa
birceeeeeee sorma daha bir odası kaldı bitmedi bugun ellemiycez yarın bi siler ortadaki eşyaları yayarız çarşamba kadın gelecek anca hafta sonu ben evde olunca yerleşebilirim. Yıkanacak bisürü şey var..
Haftaya anca biter..bana hiç düzelmiycek gibi geliyor çok toz var.
öff çok sıkıcı işler ama önemli olan başlamak, gerisi gelir bir şekilde. Kadınla, annenle halledersiniz.
arkadaşlar benim çıkmam gerek hazırlancam çünkü gelince görüşürüz inşallah öpüldünüz
he heeeee
Ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?