2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ınce poar batanıye koydum valıze ama kalın battanıyede koyayımmı ne dersınız usurmu bebıs hazıranda

yok haziranda ne üşüycek bebek..
aman sakın öyle kat kat örtmeyelim çocukları, sonra hastalıktan kurtulamayız...
bebekler soğuktan değil mikroptan hasta olur, unutmamak lazım bu lafı..

kız banyo için demedim terler edersin sırtına neyin lazım olur normal havlu işde sende hastaneye taşınıyon herhalde normal edersen akşam olsa bebiş sbahına çıakrsın zaten... normal istiyorsan hasta bezide koy o zaman

valla esracım ben senden heyecanlıyım su kız bı gıtseydı dıyorum 9da gırıp bakıcam gelınce durumu bıldı8r merak edıyorum belın agrısı nasıloldu gectımıbıraz

evet cnmm gece de olsa burdayız zatennn bende cok heycanlıyım yaaaaaa ıyı suan ama az once yıne nefesımı kestı agrıı :26:

yok haziranda ne üşüycek bebek..
aman sakın öyle kat kat örtmeyelim çocukları, sonra hastalıktan kurtulamayız...
bebekler soğuktan değil mikroptan hasta olur, unutmamak lazım bu lafı..

dimi bencede ne bıleyım üşür bebek diyolar çoçukgu pancar gıbı kızartacaklar almayayım ozaman lazım olursa hastane eve 2 dak getırırım

ben nıye dosya ekleyemıyorum yaaaa
gecelık ok
pijama ok
camasır
sutyen
terlik ok
tac ok
göğüs ped ok
göğüs krem ok

puset + araba
besık ok
nevresım takımı ok
zıbıntakımları ok
hastanecıkıs ok
bez ok
kozmetık urunlerı ok
ateşölçer ok
banyo termometre ok
temızlık seti ok
kuvet-file
emzirme yastığı
alt değiştirme minderi
bebek çantası
yorgan
yatak

çogunlugunu almışsın işde kız acil olanları al koy işde sanki bebiş doğar doğmaz araba isticek olmadı dogumdan sonrada alınır bunlar amaaan sende

dimi bencede ne bıleyım üşür bebek diyolar çoçukgu pancar gıbı kızartacaklar almayayım ozaman lazım olursa hastane eve 2 dak getırırım

Bana da aynı şeyi yapıyorlar annemle kayınvaldem çok sinirleniyorum.. Haziran sonu doğacak bebeğe herşeyi uzun kollu aldırmaya çalışıyorlar ciyak ciyak bağırıyorum ben de :)

yanıda ok yazmayanlar mı eksik kuşum?
e bişey kalmamış ki, bi günde alırsın bunları

:)))) iyi havlu da aliyim ben normal el havlusu :)))

çogunlugunu almışsın işde kız acil olanları al koy işde sanki bebiş doğar doğmaz araba isticek olmadı dogumdan sonrada alınır bunlar amaaan sende

cogu bıtı almadıklarımızda karar verıp gıdıp alcaklarımız :)
aynen ole canım katılıyorum sanaaa burda hele hererımız markett mesela ben sut sagma felan sımdı almıcam ılerde sutum gelmesse gıdıop esım 2 dk da alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…