Bana da aynı şeyi yapıyorlar annemle kayınvaldem çok sinirleniyorum.. Haziran sonu doğacak bebeğe herşeyi uzun kollu aldırmaya çalışıyorlar ciyak ciyak bağırıyorum ben de :)
yanıda ok yazmayanlar mı eksik kuşum?
e bişey kalmamış ki, bi günde alırsın bunları
çogunlugunu almışsın işde kız acil olanları al koy işde sanki bebiş doğar doğmaz araba isticek olmadı dogumdan sonrada alınır bunlar amaaan sende
onu bızım hastane verecekmıss ama ben koycam yıne almıstım pembe havlular hastane ıcınnn..
bak ben lkanguruyuda eklım lısteyee...
chıconun begedık onu alcaz da
ya herseyıne baktık ama bızdede cok ıcrat yok:):):)
Bana da aynı şeyi yapıyorlar annemle kayınvaldem çok sinirleniyorum.. Haziran sonu doğacak bebeğe herşeyi uzun kollu aldırmaya çalışıyorlar ciyak ciyak bağırıyorum ben de :)
yanıda ok yazmayanlar mı eksik kuşum?
e bişey kalmamış ki, bi günde alırsın bunları
kocan nerde kısss allah senı varyaaaaaaaa
cogu bıtı almadıklarımızda karar verıp gıdıp alcaklarımız :)
aynen ole canım katılıyorum sanaaa burda hele hererımız markett mesela ben sut sagma felan sımdı almıcam ılerde sutum gelmesse gıdıop esım 2 dk da alır
kanguru kullanmayın diyorlar ama kalça gelişimine zararlıymış aklında olsun
slingler var onlar çok güzel canım onlara baktın mı hiç?
Ya kızlar annem bana babanne donlarından aldırdı rahat olurmuş böyle pazardakilerden kocaman bituhaf oldum çantaya onları koydum ama bilmiyorum başka türlü nasıl alsam bide kesin korse takıcam doğumdan hemen sonra yoksa göbek kalıyomuş:26: onu da daha almadım
ok lar alınmıslar cnmmm...
aaa dahaaaaaaaaaa sekerlememler varrrrrrr
ama hepsı 1 gunluk emınonu cok guzel seyler var otrdaaa
sen terlık buldunmu kuzum???
kocam evdede ne yapayım tatlım görüntü var ses yok anladın sen onuu 2 aydır tık yok valla doguram 40nı bıle beklemeyecem atlayacma üstüneatın ölümü arpadan olsun
ben bayılıyorum onlarada nerden bulcaz cnm onları nette gordum ama sen nerden aldınn
ben de onlardan koyucam canım, öyleymiş normali. ben bi de dikişsiz, iz yapmayan külotlardan koydum ama olur mu onlar popoma bilmiyorum :)))
Ay yok bulamadım
Sen almış mıydın terlik?
bulan biri söylesin bana şurdan aldım diye de gidip aliyim yaa
2 aydır mı ohoooo bizde 4-5 aydır yok heleki bazılarımızın kuzunun mesela 8 aydır yok çocuk oldugundan beri yani
jokere geldi canım çeşit çeşit, bi bak istersen
kocam evdede ne yapayım tatlım görüntü var ses yok anladın sen onuu 2 aydır tık yok valla doguram 40nı bıle beklemeyecem atlayacma üstüneatın ölümü arpadan olsun
amann yatıp kalkıp dua edeyım ozamannnnnn beterın beterı varmıs kuzum yaa
amann yatıp kalkıp dua edeyım ozamannnnnn beterın beterı varmıs kuzum yaa
ben de onlardan koyucam canım, öyleymiş normali. ben bi de dikişsiz, iz yapmayan külotlardan koydum ama olur mu onlar popoma bilmiyorum :)))
yaa bazen kendimi çok kötü hissediyorum sanki insanlıktan çıktım normal kıyafetlerime kavuşmak istiyorum artık kilolar off bunalımdayım galiba
ooooooo bız nerdeyse 9 aydır abla kardes gıbı oldukkkk:):)):)
amaaaaaaaaa anlamdım hamılelıkten berı adam daha bı ıyııııııııııııııı:):):):)
dıom aldatıyonmu napıyosun sen benı ::):):):)
ya bana kayınvalıdem yollamıs canımm pempe ustunde fıyonklu bak rsmını cekerım eve gıdınce cok hosumuza gıttı bızım :):)
cılek varya kayınvalıdem zatennn bırsuru pıkee nevresım takımı yapmıs ve cok guzeller kullanmaya kıyamam ben onalrı yaaaa
ege fmg kuzu nerelerde ben bu ara yanlızca okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?