2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın valla ben habıre sıfır kollu cıtcıtlı aldım benım alacak hıc bır seyım kalmadı tatlım ne var ne yok aldım zaten artık alam desemde kımse bana bısey almazz

çogunlugunu almışsın işde kız acil olanları al koy işde sanki bebiş doğar doğmaz araba isticek olmadı dogumdan sonrada alınır bunlar amaaan sende

Ya kızlar annem bana babanne donlarından aldırdı rahat olurmuş böyle pazardakilerden kocaman bituhaf oldum çantaya onları koydum ama bilmiyorum başka türlü nasıl alsam bide kesin korse takıcam doğumdan hemen sonra yoksa göbek kalıyomuş:26: onu da daha almadım

kanguru kullanmayın diyorlar ama kalça gelişimine zararlıymış aklında olsun
slingler var onlar çok güzel canım onlara baktın mı hiç?

ok lar alınmıslar cnmmm...
aaa dahaaaaaaaaaa sekerlememler varrrrrrr
ama hepsı 1 gunluk emınonu cok guzel seyler var otrdaaa

sen terlık buldunmu kuzum???

yani yaa bebişin kırkı çıkar şöle havalarda güzel salına salına geze geze alınır aciller harcinde ben alınacak saymıyorum yaaa

ben de onlardan koyucam canım, öyleymiş normali. ben bi de dikişsiz, iz yapmayan külotlardan koydum ama olur mu onlar popoma bilmiyorum :)))

ok lar alınmıslar cnmmm...
aaa dahaaaaaaaaaa sekerlememler varrrrrrr
ama hepsı 1 gunluk emınonu cok guzel seyler var otrdaaa

sen terlık buldunmu kuzum???

Ay yok bulamadım
Sen almış mıydın terlik?
bulan biri söylesin bana şurdan aldım diye de gidip aliyim yaa

kocam evdede ne yapayım tatlım görüntü var ses yok anladın sen onuu 2 aydır tık yok valla doguram 40nı bıle beklemeyecem atlayacma üstüne atın ölümü arpadan olsun

2 aydır mı ohoooo bizde 4-5 aydır yok heleki bazılarımızın kuzunun mesela 8 aydır yok çocuk oldugundan beri yani

ya bana kayınvalıdem yollamıs canımm pempe ustunde fıyonklu bak rsmını cekerım eve gıdınce cok hosumuza gıttı bızım :):)

cılek varya kayınvalıdem zatennn bırsuru pıkee nevresım takımı yapmıs ve cok guzeller kullanmaya kıyamam ben onalrı yaaaa

Son düzenleme:

kolaymı oyle heheyyy parcalarız valla oyle susmak yok bızde asıl turk genclerıyız burnundan getırırım sen ne dıyosun bak hurreme süloyu parmagına takmıs oynatıyo valla bı hürrem kadar olamazmıyız bacım

ellerine sağlık kayınvalidenin, güzel günlerde giyersin inşallah arkadaımmm .. terliği nerden almış, sorsan şimdi ayıp olur di mii :) kesin koy fotosunu ama merak ediyorummm

ege fmg kuzu nerelerde ben bu ara yanlızca okuyorum

Farkettik canım zaten.. Egenin son günü bugün işte, o yüzden giremiyordur herhalde..
Kuzuyla fmg de yoğunluktan giremiyorlar herhalde

Sen nasılsın? bodrumdan haber var mı??

arada girip okuyorum kızlar yazdıklarınızı da maşallah herbişeyleri almışsınız...helal valaa..
ben daha bi çöp bile almadım bebişime kendime de tabi..anca 2 gün önce hamile kıyafeti aldım alt üst forma gibi onu giyerim artık gittiğim davetlere...
alışverişi de bi mağazaya gidip toplu birlik aynı yerden yapmak istiyorum ordan bişey burdan bişey kafam karışmasın sonra...çalışmayı ne zaman bırakacağıma da henüz karar veremedim şimdilik 37. haftaya kadar çalışırım diyorum ama kısmet bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…