ellerine sağlık kayınvalidenin, güzel günlerde giyersin inşallah arkadaımmm .. terliği nerden almış, sorsan şimdi ayıp olur di mii :) kesin koy fotosunu ama merak ediyorummm
Farkettik canım zaten.. Egenin son günü bugün işte, o yüzden giremiyordur herhalde..
Kuzuyla fmg de yoğunluktan giremiyorlar herhalde
Sen nasılsın? bodrumdan haber var mı??
arada girip okuyorum kızlar yazdıklarınızı da maşallah herbişeyleri almışsınız...helal valaa..
ben daha bi çöp bile almadım bebişime kendime de tabi..anca 2 gün önce hamile kıyafeti aldım alt üst forma gibi onu giyerim artık gittiğim davetlere...
alışverişi de bi mağazaya gidip toplu birlik aynı yerden yapmak istiyorum ordan bişey burdan bişey kafam karışmasın sonra...çalışmayı ne zaman bırakacağıma da henüz karar veremedim şimdilik 37. haftaya kadar çalışırım diyorum ama kısmet bakalım..
canım ole markası felan yok basıt bısı ama hastane ıcın sıkk sevımlı koyarım resmını p.tesıye:):))
ellerine sağlık kayınvalidenin, güzel günlerde giyersin inşallah arkadaımmm .. terliği nerden almış, sorsan şimdi ayıp olur di mii :) kesin koy fotosunu ama merak ediyorummm
Farkettik canım zaten.. Egenin son günü bugün işte, o yüzden giremiyordur herhalde..
Kuzuyla fmg de yoğunluktan giremiyorlar herhalde
Sen nasılsın? bodrumdan haber var mı??
Okumuşsundur belki Suzinin bebeği doğunca biz de panikledik hız verdik hazırlıklara topikçe :)
Ben zaten son güne bırakmaya hep karşıydım, ağırlaşıp da dolaşamam sokaklarda diye, iyi ki de öyle yapmışım.. Kafam rahat şimdi..
Okumuşsundur belki Suzinin bebeği doğunca biz de panikledik hız verdik hazırlıklara topikçe :)
Ben zaten son güne bırakmaya hep karşıydım, ağırlaşıp da dolaşamam sokaklarda diye, iyi ki de öyle yapmışım.. Kafam rahat şimdi..
başım agrıo yaaaaaa
oyy midem bulanıyor benim tost yediydim mahvetti beni yaa neden yediğimden hiç zevk almıyorum ben yaaa
oyy midem bulanıyor benim tost yediydim mahvetti beni yaa neden yediğimden hiç zevk almıyorum ben yaaa
bılgısayara bakmaktandır canım bıraz dınlendır gozlerını
iyi olsunlarda ege artık tatilde öyle mi süper
canım sıkkın bu ara canım yazmıştım belki denk gelmişssindir kardeşimin dağıtımı şırnak silopiye çıktı
pek keyif alamıyorum hiçbişeyden bodrumdan son haber genişleme hala vardı işte az önce aradım midesi kötü olmuş 2 gün önce hastanede kalmış bi iki saat serum falan şimdi iyiymiş işte böyle
en ıyısını yaptın cnmmm ağırlasınca gercekten dolasılmıyoo. ben ıste ıyıyımde eve gıdınce oturdum yerden kalkamıyorum artıkkk:):)
en iyisini yapmışsın canım ...benimki hem biraz tecrübesizlik hem de havalar soğuk gidiyo ya insan adapte olamıyo bi türlü haziran kıyafetlerine nedense ne alaka bilmiyorum ama ööle işte:))
benim de kanamam olunca dedim biraz elini sıkı tut zeynep belli olmaz diye sonra buraya girdim bi okuyayım dedim baktım suzi doğurmuş ben de panikledim ama nedense kısa sürdü...:)))
çalışıyorum akşam 7 ye kadar o saatten sonra da dükkanlar açık olmuyo genelde pazar da gezmeyle falan geçiyo izne ayrılınca alırım diyorum hep bi de benim haziranın 30 u en geriniz benim herhal belki temmuza bile kalabilir erkek bebkler bekletiyo diyolar ..ay ne bileyim işte bi rahatım yaniaslında ben de ufaktan ufaktan başlayayım di mi?
başım agrıo yaaaaaa
az yemek lazım bol bolyogurt ye benım dıslerım cok agrıyodu doktorum ılacta vermesı yogurt ye dedı baska ılac yok sana dedı
benim de bu ara kusmalarım tekrar başladı fazla kaçırınca kaldırmıyo midem hemen lavabo..ama iştahımda bi azalma yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?