2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haha benim öğrendiğim andan beri yok 8 ay oldu kardeş kardeş yatıyoz walla 2 ayda öle 1 yıl tık yokkk

canım ole markası felan yok basıt bısı ama hastane ıcın sıkk sevımlı koyarım resmını p.tesıye:):))

Okumuşsundur belki Suzinin bebeği doğunca biz de panikledik hız verdik hazırlıklara topikçe :)
Ben zaten son güne bırakmaya hep karşıydım, ağırlaşıp da dolaşamam sokaklarda diye, iyi ki de öyle yapmışım.. Kafam rahat şimdi..

iyi olsunlarda ege artık tatilde öyle mi süper
canım sıkkın bu ara canım yazmıştım belki denk gelmişssindir kardeşimin dağıtımı şırnak silopiye çıktı
pek keyif alamıyorum hiçbişeyden bodrumdan son haber genişleme hala vardı işte az önce aradım midesi kötü olmuş 2 gün önce hastanede kalmış bi iki saat serum falan şimdi iyiymiş işte böyle

en ıyısını yaptın cnmmm ağırlasınca gercekten dolasılmıyoo. ben ıste ıyıyımde eve gıdınce oturdum yerden kalkamıyorum artıkkk:):)

en iyisini yapmışsın canım ...benimki hem biraz tecrübesizlik hem de havalar soğuk gidiyo ya insan adapte olamıyo bi türlü haziran kıyafetlerine nedense ne alaka bilmiyorum ama ööle işte:))
benim de kanamam olunca dedim biraz elini sıkı tut zeynep belli olmaz diye sonra buraya girdim bi okuyayım dedim baktım suzi doğurmuş ben de panikledim ama nedense kısa sürdü...:)))
çalışıyorum akşam 7 ye kadar o saatten sonra da dükkanlar açık olmuyo genelde pazar da gezmeyle falan geçiyo izne ayrılınca alırım diyorum hep bi de benim haziranın 30 u en geriniz benim herhal belki temmuza bile kalabilir erkek bebkler bekletiyo diyolar ..ay ne bileyim işte bi rahatım yani aslında ben de ufaktan ufaktan başlayayım di mi?

oyy midem bulanıyor benim tost yediydim mahvetti beni yaa neden yediğimden hiç zevk almıyorum ben yaaa

oyy midem bulanıyor benim tost yediydim mahvetti beni yaa neden yediğimden hiç zevk almıyorum ben yaaa

az yemek lazım bol bolyogurt ye benım dıslerım cok agrıyodu doktorum ılacta vermesı yogurt ye dedı baska ılac yok sana dedı

okumamıştım canım, Allah hayırlı tezkereler nasip etsinn, Allah kavuştursun.. Sakın sıkma canını hamilesin sen, Allah korur askerleri, sen de dua et bol bol hamilelerin duası kabul olur.. gönlünü ferah tut..
Bodruma çok üzüldüm bir de serum falan mı yemiş üzüntüden mahvoldu kız yaaa

en ıyısını yaptın cnmmm ağırlasınca gercekten dolasılmıyoo. ben ıste ıyıyımde eve gıdınce oturdum yerden kalkamıyorum artıkkk:):)

Aynen ben de (

Canım başla sen yavaş yavaş, yaptıkça eksik çıkıyor çünkü gözünü korkutmak gibi olmasınnn... gezme pazarları sen ya da artık sadece bebek mağazalarını gez
bak ben panik oldum senin yerine

başım agrıo yaaaaaa

kuzum niye yaaaaaaa geçmiş olsun , sık dişini az kaldııııııı

Kızlaaaar ben çıkıyorum yavaş yavaş
Ege gelirse lütfen onu çok sevdiğimi, evdeyken bol bol girmesini beklediğimizi iletir misinizzzz
topik ağasız kalmasın...

Herkese iyi haftasonları, yarın kontrolüm var dua edin güzel geçsin, kuzum sağlıklı olsun ve bu sefer yüzünü göstersin

öpüyorum hepinizi çooookk

Canım başla sen yavaş yavaş, yaptıkça eksik çıkıyor çünkü gözünü korkutmak gibi olmasınnn... gezme pazarları sen ya da artık sadece bebek mağazalarını gez
bak ben panik oldum senin yerine

haklısınız kızlar...ben bunu düğün alışverişlerine benzetiyorum hani liste yaparsın da sürekli yeni bi ihtiyaç çıkar ya hani aynen ööle:)))kesin ööle bi kere de halledemeyiz de işte ne bileyim çok tecrübesizim yaaa alışverişe eşim ve annemle gideriz sanırım gerçi mağazalarda yönlendiriyolar insanı bi kaç kere şööle bi ne var ne yok diye dolaşmışlığım var ama diyorum ya hamile kıyafetimi bile yeni aldım ben rahat hatunum vesselam

az yemek lazım bol bolyogurt ye benım dıslerım cok agrıyodu doktorum ılacta vermesı yogurt ye dedı baska ılac yok sana dedı

ah yiyebilsem nası yiycem yoğurtdu sütü kalsıyum safrayı azdırıyomuş tek yediğim yumurta oda safraya zararmış azdırımış onuda kestim canım

benim de bu ara kusmalarım tekrar başladı fazla kaçırınca kaldırmıyo midem hemen lavabo..ama iştahımda bi azalma yok yani

evet tekrar başlayabiliyomuş canım sabredecez artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…