2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende de aynıs orun var mide bulantısı ama benim dişlerimi fırçalarken kusmam oluyor. oda çok kötü yapıyor beni macunun tadı daha da kusturuyo ıyyy

çok zor bulantı canım ben ilk aylar çektim yaşamaktan soğumuştum resmen Allah yardımcın olsun:)))seninle aynıyız sanırım aynı gün doğuracağız gibi görünüyo:)

yok canım bi terslik olmazsa ben normal düşünüyorum tabi kısmette ne varsa o olur..
seninki neden sezeryan?

ya ben biraz uğraştım bu bebek için 2 düşük bir başarısız tüp tedavisnin ardından doktorum tehlilkeye atmayalım diyor o yuzden sezeryan düşünüyorum

kızlar kusura bakmayın yazamadım önce babam geldi biraz oturduk beni merak etmiş bayadır gitmiyoruz diye yarın seni aliyimmi diyo bize götüriyim kuzenin gelcek dedi ama yarında benim kayınvalidemler gelicek gidemem onlar bana gelsin dimi ama babamdan sonrada halamın kızı geldi kahve fln içtik sohbet fln derken şimdi girebildim ama çıkıcam yemek yapmadım daha kociş gelcek herkez kendine çok iyi baksın yarın görüşürüz

e macunuszda nasıl temzilencek dişler :) beni macun değil fırçalamak kusturuyo. e ağzım macunluyken kusunca daha beter oluyo işte.

önemli olan diş fırçasının temizliği canım mekanik temizleme yani macun hikaye...ama macunla değil de fırçalamayla zorun varsa onda da küçük başlıklı çocukların kullandığı diş fırçaları var bi de arka tarafları fırçalarken nefesini tut..ama nolursa olsun fırçalamayı ihmal etme bence...

ya ben biraz uğraştım bu bebek için 2 düşük bir başarısız tüp tedavisnin ardından doktorum tehlilkeye atmayalım diyor o yuzden sezeryan düşünüyorum

benim de 1 boş gebeliğim 1 düşüğüm 2 tane de kimyasal gebeliğim var canım şimdi hepsi anı olarak kaldı demek ki yaşanması gerekiyomuş inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza...

etmemeye çalışıyorum işte. çok şükür dişlerimin hepsi sağlam. Hiç problem yaşamadım hamileyken inşallah bundan sonrada yaşamam. Yazılanları okudumda bir çok kişinin dişi ağrıyor.

inşallah canım rabbim hayırla almayı nasip etsin yüzdük kuyruğuna geldik sen neden düşünmüyosun sezeryan

etmemeye çalışıyorum işte. çok şükür dişlerimin hepsi sağlam. Hiç problem yaşamadım hamileyken inşallah bundan sonrada yaşamam. Yazılanları okudumda bir çok kişinin dişi ağrıyor.

hamileyken bünyelerimiz daha hassas oluyo sanırım ondan..bi de yeterli şekilde dengeli beslenemeyince de haliyle çürükler artıyodur...benim de şimdilik bi şikayetim olmadı şükür ağzımda bi problem yoktu zaten hamilelikten önce de..biraz kalıtımsal sanırım diş sağlığı..

evet olabilir. Sen kaç haftalıksın? Ben 32. Haftadayım

inşallah canım rabbim hayırla almayı nasip etsin yüzdük kuyruğuna geldik sen neden düşünmüyosun sezeryan

hiç sezeryan düşünmedim açıkçası..neden bilmiyorum ama normal doğumu yaşamak istiyorum sancıların da bebişi güçlendirdiğine inanıyorum psikolojik olarak da ameliyat fikri beni korkutmuştur hep...ağrı eşiğim de yüksektir kolay kolay ağrım olmaz...tabi ki bi aksilik olursa ille de normal doğurtun demem ama işler yolunda gider de bi sorunumuz olmazsa normal istiyorum

yaaa vajinama doğru vuruo minnoşşş korkuorum .. sert sert saniyelik darbeler
sizlere de oluyo mu yaaa ooooof

Son düzenleme:

walla ben hiç düşünmedim normal doğumu birde sanırım benim bebek dönmeyecek rahim yapımdan dolayı hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…