ah yiyebilsem nası yiycem yoğurtdu sütü kalsıyum safrayı azdırıyomuş tek yediğim yumurta oda safraya zararmış azdırımış onuda kestim canım
evet tekrar başlayabiliyomuş canım sabredecez artık napalım
ah yiyebilsem nası yiycem yoğurtdu sütü kalsıyum safrayı azdırıyomuş tek yediğim yumurta oda safraya zararmış azdırımış onuda kestim canım
evet tekrar başlayabiliyomuş canım sabredecez artık napalım
çok zor bulantı canım ben ilk aylar çektim yaşamaktan soğumuştum resmen Allah yardımcın olsun:)))seninle aynıyız sanırım aynı gün doğuracağız gibi görünüyo:)
bende de aynıs orun var mide bulantısı ama benim dişlerimi fırçalarken kusmam oluyor. oda çok kötü yapıyor beni macunun tadı daha da kusturuyo ıyyy
sezeryanmı alcan ben sezeyan olcam canım
yok canım bi terslik olmazsa ben normal düşünüyorum tabi kısmette ne varsa o olur..
seninki neden sezeryan?
macunsuz fırçalamayı denesen...o da kötü yapar mı ki?
e macunuszda nasıl temzilencek dişler :) beni macun değil fırçalamak kusturuyo. e ağzım macunluyken kusunca daha beter oluyo işte.
ya ben biraz uğraştım bu bebek için 2 düşük bir başarısız tüp tedavisnin ardından doktorum tehlilkeye atmayalım diyor o yuzden sezeryan düşünüyorum
önemli olan diş fırçasının temizliği canım mekanik temizleme yani macun hikaye...ama macunla değil de fırçalamayla zorun varsa onda da küçük başlıklı çocukların kullandığı diş fırçaları var bi de arka tarafları fırçalarken nefesini tut..ama nolursa olsun fırçalamayı ihmal etme bence...
benim de 1 boş gebeliğim 1 düşüğüm 2 tane de kimyasal gebeliğim var canım şimdi hepsi anı olarak kaldı demek ki yaşanması gerekiyomuş inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza...
etmemeye çalışıyorum işte. çok şükür dişlerimin hepsi sağlam. Hiç problem yaşamadım hamileyken inşallah bundan sonrada yaşamam. Yazılanları okudumda bir çok kişinin dişi ağrıyor.
hamileyken bünyelerimiz daha hassas oluyo sanırım ondan..bi de yeterli şekilde dengeli beslenemeyince de haliyle çürükler artıyodur...benim de şimdilik bi şikayetim olmadı şükür ağzımda bi problem yoktu zaten hamilelikten önce de..biraz kalıtımsal sanırım diş sağlığı..
inşallah canım rabbim hayırla almayı nasip etsin yüzdük kuyruğuna geldik sen neden düşünmüyosun sezeryan
evet olabilir. Sen kaç haftalıksın? Ben 32. Haftadayım
yaaa vajinama doğru vuruo minnoşşş korkuorum .. sert sert saniyelik darbeler
sizlere de oluyo mu yaaa ooooof
hiç sezeryan düşünmedim açıkçası..neden bilmiyorum ama normal doğumu yaşamak istiyorum sancıların da bebişi güçlendirdiğine inanıyorum psikolojik olarak da ameliyat fikri beni korkutmuştur hep...ağrı eşiğim de yüksektir kolay kolay ağrım olmaz...tabi ki bi aksilik olursa ille de normal doğurtun demem ama işler yolunda gider de bi sorunumuz olmazsa normal istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?