2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

minnoş 2600 gr.. bende de vajina ağrıları oluo kafasıda aşağıdaydı baya...

Kızlar bende gecen hafta sancı çıkmismti, bugün yine randevum var nstye bağlanicam doktorum istedi, tirstim, dua edinde sorun çıkmasın nolur.....daha33. Haftamdayim 31. Haftada 2 kilo idi2 hafta onden gidiyoruz, göbeğimde 2 parmak aşağı indi... Acaip korkuyorum:18:

escool bende verecem yıkatmaya ama ayın ortasından sonra bana normal dogum dedı ne zaman dogurrum kım bılır hıc te sormadan bıde siz ne ıstıyorsunuz demeden ben korkuyorum normalden :26: neyse su ıslerıme bakım yoksa kafayı yıcem aksamada yogurtlu makarna yapacam sana ceza bunu yıceksın dıcemm bıdaha da cerez falan cıkarmıcam

kuzuuu öykü hanım sabırsızlanıyormuş çıkmak için. söyle beklesin azcık daha, dinler o seni:)) gerçi annesine çekerse dinlemez söz falan, doktor sana sürekli yat demiş, kalkmış işe gitmişsin. dinle artık şu doktorunu sen de:))

eger normal dogumun kolayolacaksa normal olması daha ıyı tabı bacımkokrma catır catır dogurursun evelallah sanı aguvenıyorum aman yap yogurtlu makarna yesın ıste en guzel yemek tatlım

bişey olmaz canım ya, c.tesi bende gittim sancım vardı...
Bundan sonra sık sık nstye gireceksin dedi doktorum korkma bişey olmaz inşallah...

Bundan sonra sık sık nstye gireceksin dedi doktorum korkma bişey olmaz inşallah...

ya benım doktorum nıye benı ntsye baglamıyo tınlamıyo yaa komedı 35 olduk hala ne zaman doguracam bellı egıl normalmı sezeryanmı bellı degıl arıyorum kalbımagrıyo dıyorum gecer korkma dıyo karnım kalp gıbı atıyo dıyorum hıckırıyodur korkma dıyo kasıklarım cok sancılanıyo dıyorum olur okadar anne oluyosun dıyoo benn ney apıcam sastım kaldım

Sorma birce...Sabırsızlanıyor artık iyice...
Ama maşallah kilosu çok iyi dedi doktorum 34 hafta 2650 gr.çıktı...Bu saatten sonra sancı artarsa da durdurmayız dedi...Kız bugün maaşımı almaya geldim, yoksa yatıcam evde artık...Biraz da bordro yapıyorum, gözegörünsün diye...
Bi de evde olsam sizi çok özlüycem ya, evde yatasım gelmiyor...Annem geliyor bu hafta, zaten istesem de gelemem o geldikten sonra...

Benimki de bağlamıyordu normalde..
Benim sancılar başladı diye bağladı..O da yani sancıyı falan durduran bişey değil sonuçta..Ne kadar sancı var ve, bebeğin hareketleri ne kadar diye yapılan bi ultrason gibi bişey..

İnsallahhhhh... Ya bide diyorlar ya doğumdan sonra bugünlerinizi arayacaksınız, uykusuz kalacaksınız vsvs ...valla sag salim kavusayim bebisime, hersey yolunda gitsin, ağzımı acarsam ne olayım.... Hamileliğin nesini aricam ya çok panik olmaya başladım,bı de hreket edemez oldum, iyice himbillastimmmm, off offf

Suziinin hepinize selamı var...
Yamanın yanına gidiyormuş hergün, durumuyla ilgili bişey yazmamış, ters bişey yok sanırım...
İnşallah size yaman eve gidiyor diye yazacağım günler de gelecek yazmış...
Bi ara uğrayacakmış ama hemen kaçmak istemiyorum demiş, bol bi vakit bulunca gireceğim demiş...

escool yapacam zaten hadi sıkıysa yemesın sebzelıklerı döktumm vücudumu dırıyemıyorum artık yaaaa

canım benım yorma kendını bırak dınlen bıraz dun bende babamın bahcesıne gıttım toprakta yokus tırmandım yetmedı pıknık yapalım hava guzel dedım 5 dak oturmadım gelırken bırde markete gıdıyım dedım sen benı gece gor öldüm artık kız 10 kılo tasıyosun onunde denge menge hıc bır sey kalmadı ama olsun az kaldı seker cok az kaldı yuzduk yuzduk kuyruguna geldık bı doguralım bu sefernde gece yazısırız

selam arkadaşlar iyi haftalar hepinizee
tam da şu erken doğum muhabbetini atlatıyoken rahatamışken şimdi de çok fazla olmamakla brlikte borç çıktı...elimde değil acaip stres oluyorum...stres olunca da ev işine sardırıyorum, Allah bebişimi korusa da doğmasa erkenden ne diyim

Ben dee aynen böyle düşünüyorum..Stresli geçti hamileliğim, bi doğurayım sağ salim, hiç aklıma bile gelmeyecek hamilelik günleri..

[/COLOR] masallah hadı bakalım benım 35 hafta oldu cok sukur hala doktorum catına bakmadan olmaz dıyo bogacam onu .:)))
çatım duvarım bende dursun

[/COLOR]
nıye gerıden gelsınkı ne alaka ben anlamdım sımdı bızde cuma gunu gıttık 2000 geldı boyu 43.3 geldı ve 33 haftalıktı dr gayet ıyı dedı
kemik ölçümleri 6-7 gün geriden geliyo hep canım, ilk ultrasondan beri öyleydi... kilo olarak normal bebiş.31 + çıkıyo

Son düzenleme:

Canım stres olma...
Herkesin borcu var...
Borç yiğidin kamçısıdır..Sen iyi ol, bebiş iyi olsun da...En önemlisi bu...

bılıyorum canım ntsyı galıba benı korkutmak ıstemıyomu ne anlamadım arkadasım bıde sallamıyo benı nasıl dogurtacak bılmıyorum artıkkk

hadı masallah ınsallah canım

escoll nasıl oldun kız. Sabah beri giremedim dr a gittin mi?

aradım olur olur korkma dıyo saallamıyo benı yaaaaaa

Canım benim seninki akıllı seni alıştırıyor hazırlıklı ol diyor ama yine zamanını bekliyecek ön sinyallerini veriyor çalışma git otur evinde yıksa gelirim diyor:)))))

canım zaten yalnız olsam gelmezlerdi .... bizimki beklerdi valla ama doktor 36,5 alacam dedi bakalım yarın verecek günü fikri değişebiliirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…