meraba ipek)ayy benim de aynı günlerde olucak doğumum )haftaya cumartesi randevum var kesin tarih belli olucak ama 25-30 arası dedi doktor civanım..27 bana da uygun olur sanırım )ama tabi önceden gelmek istemezse...
34.haftada 2200 dü acaba şimdi kaçtır????senin en son kaçtı tatlım???bu arada kasıklarım ağrıyo biğ de arada bebek hareketine bağlı vajinamda acı oluyo aniden.ayyy çok az kaldı bir an önce geçsin istiyorum.sende durumlar ne???
escool bende verecem yıkatmaya ama ayın ortasından sonra bana normal dogum dedı ne zaman dogurrum kım bılır hıc te sormadan bıde siz ne ıstıyorsunuz demedenben korkuyorum normalden :26: neyse su ıslerıme bakım yoksa kafayı yıcem aksamada yogurtlu makarna yapacam sana ceza bunu yıceksın dıcemm bıdaha da cerez falan cıkarmıcam
Kızlar bende gecen hafta sancı çıkmismti, bugün yine randevum var nstye bağlanicam doktorum istedi, tirstim, dua edinde sorun çıkmasın nolur.....daha33. Haftamdayim 31. Haftada 2 kilo idi2 hafta onden gidiyoruz, göbeğimde 2 parmak aşağı indi... Acaip korkuyorum:18:
bişey olmaz canım ya, c.tesi bende gittim sancım vardı...
Bundan sonra sık sık nstye gireceksin dedi doktorum korkma bişey olmaz inşallah...
kuzuuu öykü hanım sabırsızlanıyormuş çıkmak için. söyle beklesin azcık daha, dinler o seni:)) gerçi annesine çekerse dinlemez söz falan, doktor sana sürekli yat demiş, kalkmış işe gitmişsin. dinle artık şu doktorunu sen de:))
ya benım doktorum nıye benı ntsye baglamıyo tınlamıyo yaa komedı 35 olduk hala ne zaman doguracam bellı egıl normalmı sezeryanmı bellı degıl arıyorum kalbımagrıyo dıyorum gecer korkma dıyo karnım kalp gıbı atıyo dıyorum hıckırıyodur korkma dıyo kasıklarım cok sancılanıyo dıyorum olur okadar anne oluyosun dıyoo benn ney apıcam sastım kaldım
bişey olmaz canım ya, c.tesi bende gittim sancım vardı...
Bundan sonra sık sık nstye gireceksin dedi doktorum korkma bişey olmaz inşallah...
benimki de bağlamıyordu normalde..
Benim sancılar başladı diye bağladı..o da yani sancıyı falan durduran bişey değil sonuçta..ne kadar sancı var ve, bebeğin hareketleri ne kadar diye yapılan bi ultrason gibi bişey..
escool yapacam zaten hadi sıkıysa yemesın sebzelıklerı döktumm vücudumu dırıyemıyorum artık yaaaa
İnsallahhhhh... Ya bide diyorlar ya doğumdan sonra bugünlerinizi arayacaksınız, uykusuz kalacaksınız vsvs ...valla sag salim kavusayim bebisime, hersey yolunda gitsin, ağzımı acarsam ne olayım.... Hamileliğin nesini aricam ya çok panik olmaya başladım,bı de hreket edemez oldum, iyice himbillastimmmm, off offf
çatım duvarım bende dursun[/COLOR] masallah hadı bakalım benım 35 hafta oldu cok sukur hala doktorum catına bakmadan olmaz dıyo bogacam onu .:)))
kemik ölçümleri 6-7 gün geriden geliyo hep canım, ilk ultrasondan beri öyleydi... kilo olarak normal bebiş.31 + çıkıyo[/COLOR]
nıye gerıden gelsınkı ne alaka ben anlamdım sımdı bızde cuma gunu gıttık 2000 geldı boyu 43.3 geldı ve 33 haftalıktı dr gayet ıyı dedı
selam arkadaşlar iyi haftalar hepinizee
tam da şu erken doğum muhabbetini atlatıyoken rahatamışken şimdi de çok fazla olmamakla brlikte borç çıktı...elimde değil acaip stres oluyorum...stres olunca da ev işine sardırıyorum, Allah bebişimi korusa da doğmasa erkenden ne diyim
Benimki de bağlamıyordu normalde..
Benim sancılar başladı diye bağladı..O da yani sancıyı falan durduran bişey değil sonuçta..Ne kadar sancı var ve, bebeğin hareketleri ne kadar diye yapılan bi ultrason gibi bişey..
Suziinin hepinize selamı var...
Yamanın yanına gidiyormuş hergün, durumuyla ilgili bişey yazmamış, ters bişey yok sanırım...
İnşallah size yaman eve gidiyor diye yazacağım günler de gelecek yazmış...
Bi ara uğrayacakmış ama hemen kaçmak istemiyorum demiş, bol bi vakit bulunca gireceğim demiş...
escoll nasıl oldun kız. Sabah beri giremedim dr a gittin mi?
Aman maşallah hep öyle keyfi yerinde olsun, erken gelip ne yapacak...
32 dolsa, 34 dolsa bari derken şaka maka 38. i bulacak senin oğlan...Maşallah kuzuma ya...Üzmüyo anacığını...
İyi hiç olmazsa annen varmış, tek olsan zor olurdu...
Benim cimcime de habire korkutuyor beni, bi delik bulsa anında fırlayacak da, bulamadı daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?