Kızlar bende gecen hafta sancı çıkmismti, bugün yine randevum var nstye bağlanicam doktorum istedi, tirstim, dua edinde sorun çıkmasın nolur.....daha33. Haftamdayim 31. Haftada 2 kilo idi2 hafta onden gidiyoruz, göbeğimde 2 parmak aşağı indi... Acaip korkuyorum:18:
çatım duvarım bende dursun
kemik ölçümleri 6-7 gün geriden geliyo hep canım, ilk ultrasondan beri öyleydi... kilo olarak normal bebiş.31 + çıkıyo
maşallah ya, geriden geldi ama kocaman oldu bak.oh ne güzel anneciğine de kavuşuyorsun. bir de eve net bağlatsan tam süper olacak:))Sorma birce...Sabırsızlanıyor artık iyice...
Ama maşallah kilosu çok iyi dedi doktorum 34 hafta 2650 gr.çıktı...Bu saatten sonra sancı artarsa da durdurmayız dedi...Kız bugün maaşımı almaya geldim, yoksa yatıcam evde artık...Biraz da bordro yapıyorum, gözegörünsün diye...
Bi de evde olsam sizi çok özlüycem ya, evde yatasım gelmiyor...Annem geliyor bu hafta, zaten istesem de gelemem o geldikten sonra...
Suziinin hepinize selamı var...
Yamanın yanına gidiyormuş hergün, durumuyla ilgili bişey yazmamış, ters bişey yok sanırım...
İnşallah size yaman eve gidiyor diye yazacağım günler de gelecek yazmış...
Bi ara uğrayacakmış ama hemen kaçmak istemiyorum demiş, bol bi vakit bulunca gireceğim demiş...
Kızlar bende gecen hafta sancı çıkmismti, bugün yine randevum var nstye bağlanicam doktorum istedi, tirstim, dua edinde sorun çıkmasın nolur.....daha33. Haftamdayim 31. Haftada 2 kilo idi2 hafta onden gidiyoruz, göbeğimde 2 parmak aşağı indi... Acaip korkuyorum:18:
Canım benim seninki akıllı seni alıştırıyor hazırlıklı ol diyor ama yine zamanını bekliyecek ön sinyallerini veriyor çalışma git otur evinde yıksa gelirim diyor:)))))
canım zaten yalnız olsam gelmezlerdi .... bizimki beklerdi valla ama doktor 36,5 alacam dedi bakalım yarın verecek günü fikri değişebiliirde
selam arkadaşlar iyi haftalar hepinizee
tam da şu erken doğum muhabbetini atlatıyoken rahatamışken şimdi de çok fazla olmamakla brlikte borç çıktı...elimde değil acaip stres oluyorum...stres olunca da ev işine sardırıyorum, Allah bebişimi korusa da doğmasa erkenden ne diyim
bu ay 1 kilo alıcak zaten dedi. geçtiğimiz ay 650 gr almış bebişim :) aminnnnnnnnnnnoyy bi tarih daha canım sağlıkla sıhhatle geçer inşallah ameliyatın bebeiş sağlıklı olsunda önemli olan o canım doğunca ilk bir ayda en çok kiloyu alıyorlarmışş zaten
seninkide kafayı bozmuş çatıyla, benim şeker dr um hiç demedi aç bakıym die :)))))))aynen oyle ezgım karısma catıma duvarıma dıyorum ılla gorecem dıyo ne meraklı karı yaa cıkdırttı benı
haftasıyla uyumlu 31+4 dedi, sat a göre 32+4 dedim, kayıtlarına baktık, kemik ölçümleri hep 1 hafta geriymiş, o yüzden geç döllenme olabilir ama kilosu iyi merak etme dedi.ezgimee niye küçük diyorsun bebişine bakayım...
Maşallah gayet iyi kilosu...3 kilo olur demiş doktor doğuma kadar işte...
Sağlıklı sıhhatli olsun da, kilo alır ilerde...Hem gayet normal kilosu..
bılıyorum canım ntsyı galıba benı korkutmak ıstemıyomu ne anlamadım arkadasım bıde sallamıyo benı nasıl dogurtacak bılmıyorum artıkkk
Hadı masallah ınsallah canım
aradım olur olur korkma dıyo saallamıyo benı yaaaaaa
bu ay 1 kilo alıcak zaten dedi. geçtiğimiz ay 650 gr almış bebişim :) aminnnnnnnnnnn
seninkide kafayı bozmuş çatıyla, benim şeker dr um hiç demedi aç bakıym die :)))))))
haftasıyla uyumlu 31+4 dedi, sat a göre 32+4 dedim, kayıtlarına baktık, kemik ölçümleri hep 1 hafta geriymiş, o yüzden geç döllenme olabilir ama kilosu iyi merak etme dedi.
selam kızlarrrr....
Cuma gunu doktor randevumuz vardı.cok şükür hersey yolundaymıs bebısım 2000 gr olmus.
Basasagı duruyomus doktor bı aksılık olmazsa sımdılık normal dogum gorunuyo dedı tabı son andakı olusabılecek rıskler hariç.
Bı dahakı randevumuzu mayıs sonunda dedım 15 gunde bır gelmem gerekmıycekmı dedım hayır hıcbır sorunun rıskın yok dedı cok sukur ıyıymısızzzzz.
ayy ayy sık gırtlağını otursun aşşağıya. Bence ihmal etme kız. Git en yakın hastaneye falan. Bi ekg çektir.
senınkı ıyımıs bacım valla bu persembe gıttıgımde dıycem ben sezeryan ıstıyorum gununu kararlastıralım dıye yeter da
bnm doktorda aşırı rahat bi tip.. sen sezeryansın gerek yok nst ye dedi hiçbi zmn bağlamıcakmış..
çatım duvarım bende dursun
kemik ölçümleri 6-7 gün geriden geliyo hep canım, ilk ultrasondan beri öyleydi... kilo olarak normal bebiş.31 + çıkıyo
bende kuzuya kızlara onu dıyodum aynısıı umru degıl ne ntsye baglıyo ne dogum tarıhını soyluyo olur olur zamanı gelınce hersey olur dıyo anlamadım gıttı
ben geldim evdeyim...
birazdan dr gidicem.
kuzu ne sqancıs bacım ya kafam takıldı sana.. önemli bişey yok değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?