2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sakın korkma ben her hafta bağlanıyorum sancı çıkıyor sorun değildiyor doktor merak etme

çatım duvarım bende dursun

kemik ölçümleri 6-7 gün geriden geliyo hep canım, ilk ultrasondan beri öyleydi... kilo olarak normal bebiş.31 + çıkıyo

aynen oyle ezgım karısma catıma duvarıma dıyorum ılla gorecem dıyo ne meraklı karı yaa cıkdırttı benı

maşallah ya, geriden geldi ama kocaman oldu bak.oh ne güzel anneciğine de kavuşuyorsun. bir de eve net bağlatsan tam süper olacak:))

cuma akşamıydı galiba topiğe de girdi. yine kucağına almış o gün. kokusu gidene kadar elimi yıkamıyorum dedi. çok duygulanıyorum suzi aklıma gelince...

korkma sevoo zamanında gelır korkmaa sen korktukca o daha cok hısseder cok agırlarını tınlama normal de gec bende sabahlara kadar kıvranıyorum agrıdan hala doktorum amann olur olur dıyo

İnşallah bekler zamanını...Bilmiyorum artık ne zaman gelirse keyfi bilir kuzumun....
Sen doktorunu dinle, nasılsa senin bebişin maşallahı var, kilos baya iyi...İnşallah herşey yolunda gider, sağ salim gelir bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli...

canını sıkma borç bişekilde hallolur derdini veren allah dermanınıda verir sen bebişini üzme

selam kızlarrrr....
cuma gunu doktor randevumuz vardı.cok şükür hersey yolundaymıs bebısım 2000 gr olmus.
basasagı duruyomus doktor bı aksılık olmazsa sımdılık normal dogum gorunuyo dedı tabı son andakı olusabılecek rıskler hariç.
bı dahakı randevumuzu mayıs sonunda dedım 15 gunde bır gelmem gerekmıycekmı dedım hayır hıcbır sorunun rıskın yok dedı cok sukur ıyıymısızzzzz.

oyy bi tarih daha canım sağlıkla sıhhatle geçer inşallah ameliyatın bebeiş sağlıklı olsunda önemli olan o canım doğunca ilk bir ayda en çok kiloyu alıyorlarmışş zaten
bu ay 1 kilo alıcak zaten dedi. geçtiğimiz ay 650 gr almış bebişim :) aminnnnnnnnnnn

aynen oyle ezgım karısma catıma duvarıma dıyorum ılla gorecem dıyo ne meraklı karı yaa cıkdırttı benı
seninkide kafayı bozmuş çatıyla, benim şeker dr um hiç demedi aç bakıym die :)))))))

ezgimee niye küçük diyorsun bebişine bakayım...
Maşallah gayet iyi kilosu...3 kilo olur demiş doktor doğuma kadar işte...
Sağlıklı sıhhatli olsun da, kilo alır ilerde...Hem gayet normal kilosu..
haftasıyla uyumlu 31+4 dedi, sat a göre 32+4 dedim, kayıtlarına baktık, kemik ölçümleri hep 1 hafta geriymiş, o yüzden geç döllenme olabilir ama kilosu iyi merak etme dedi.

Son düzenleme:

ayy ayy sık gırtlağını otursun aşşağıya. Bence ihmal etme kız. Git en yakın hastaneye falan. Bi ekg çektir.

senınkı ıyımıs bacım valla bu persembe gıttıgımde dıycem ben sezeryan ıstıyorum gununu kararlastıralım dıye yeter da

ben geldim evdeyim...
birazdan dr gidicem.
kuzu ne sqancıs bacım ya kafam takıldı sana.. önemli bişey yok değilmi..

kaçıncı haftandasın canım. Bende ctsi gttim 32. Haftam bitti. Artık 3 haftada bir gidicem dr a.

ayy ayy sık gırtlağını otursun aşşağıya. Bence ihmal etme kız. Git en yakın hastaneye falan. Bi ekg çektir.

benım kalbımde zaten rıtım bozuklugu vardı fazla spor yaptıgımdan hamılelıgın basında baglandım ekgye bı sorun yok dedı ama bu ara hemen hemen hergun yokluyo benı gıderım yarın gıderım buyu k ıhtımal

senınkı ıyımıs bacım valla bu persembe gıttıgımde dıycem ben sezeryan ıstıyorum gununu kararlastıralım dıye yeter da

normal yapmamı istedi dr um ama beni ikna edemedi ki zaten bebeğim ters şuan... dönmemiş hala. anestezileri konuştuk, spinali önerdi, tüm dünyada en iyi anestezi olduğnu söyledi, vs, vs.
benim kociş yemeğe gelcek, gelirim öğleden sonra, görüşrz

bnm doktorda aşırı rahat bi tip.. sen sezeryansın gerek yok nst ye dedi hiçbi zmn bağlamıcakmış..

bende kuzuya kızlara onu dıyodum aynısıı umru degıl ne ntsye baglıyo ne dogum tarıhını soyluyo olur olur zamanı gelınce hersey olur dıyo anlamadım gıttı

çatım duvarım bende dursun

kemik ölçümleri 6-7 gün geriden geliyo hep canım, ilk ultrasondan beri öyleydi... kilo olarak normal bebiş.31 + çıkıyo

hıııı anladım cnmmmm benım yok kemık olculerı felan hep gununde gıdıyor senınkıde gunune döner ınsallah ben sandımkı kılo olarak k.bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…