2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sebzeliklerın altını cektım yapamadım nefesım kesılıyor oturdum aglıom sınırımden yaaaaaaaaaaaaa nıormal dogum nıe dedıkı beyınsız dr sımdı sezeryan olsa gunu bılır kadın cagırcam ne yapım ayın ortasında tutarım artık :84::84::84:

Son düzenleme:
aşağıya çöp atmaya gittim yürüyemiyorum ben nine gibi yürüyorum belimin sol tarafıda ağrıyo

ya kızlar ne diycem kaynanamgil sinir ediyo beni ne arıyo ne soruyo ne geliolar görümcem 2 gune bir arıyo nasılsın diye okadar kayınvalidem ne örgü ne bişe bana diyoki görümcem örgü ne var annem hepsini yaptı dedim iyi ozaman yapmam diyo kayınvalidemde bende bişe yapmıcam saten diyo annem bir valiz getircek herşeyini bide doğum hediyesi olarak rainbow temizlik robotu almış bakalım ne alcaklar bana hiçbir beklentim yok okadar hastalandım ne aradılar ne sordular sevmeye gelince sevecekelr ozamanda benim içim almaz takmıyım diyorum ama insanın zoruna gidiyo enayi gibi

yaa sana yapma demedımmı nıye kendını bebegı yoruyosun hay allahım yaa aksam kocan gelırse ver bezı elıne yapsın annenler gelınce sıldırırsın temızlıkcıde gelır komple temızler gıder nıye kendını yoruyorum yazık ya

sen söle sezeryan istediğini özelemi gidiyorsun özeller genelde sezeryan yapıyor normal düşünmediğini söle benim annemde 15 gibi gelecek dedimya temizlik robotu almış onla temizleyecek heryeri bir de yanına kadın tutarım boşver yapamıyosan öle kalsın yapabildiğin kadarıyla ağlama canım benim

ya dayanamıyorum kı esım sılecek oylemı onun yaptıgı yanına kalsın bır yerden yapar bır yerden batırır ıkı makına tutp 3 uncuye oturyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: annemde sınır etyo gel dıyorum yok su unvrsıte sınavı bıtecekmıs dershane tamamlanacakmıs anca gelırmıs bıraz daha dayan kızım dıo uyus karııııı kardesım sankı 5 yasında bebe yaaaaaaaaa oglu ıyı puan cektı ya sevındırık oldu sımdı :84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

durumun vahım melody cok hassas bı noktaya parmak bastın bacım allahım o kaynanaları varya bıldıgı gıbı yapsın ne dıyeyım umursama dıycem ama kelınılacıolsa basına surer anlatabıldımıı

damarıma bastın vallahi. benim kayınvalidede ömyle. bebeişimin odası geldi temizlik yapıyorum beni arıyo diyo ki geldimi güzelmi? güzel olmasa almazdık dedim bende. :) ctsi gecesi de odayı görmeye geldi. işte bizde böyle beşik baktık ama güzel değildi diyo. iyi yapmışsınız almışsınız diyo. çok memnun oldum diyo. çıldırtcak karı beni yaaa

ben nasılım bilmiyoum aslında tamamen hormonlarımın etkisi altındayım ota çöpe kızıyorum ağlıyorum bebeğim iyidir herhalde salı gunu gitcem doktora bakalım ne diycek

yorgun olunca bende uyuyamam

bende mecburi sezeryenler hariç demiştim dikkatli okursan,
sanırım sen birazda moral bozukluğunun etkisyle yanlış anladın arkadaşım,
herkesin kendi tercihidir yaniii ne yaparsanız yapın
ben size kıyamadığım için söylemiştim...
neyse... söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı demiş yunus emre,
başkada bişi demiycem bu konuyla ilgili

esra zorlma canım kendini yapamıyorsan, herşey 4*4lük olacak diye birşey yokki bitanem

egeeeeeeee seni çokkkk özledim canım
evi aralaya bildinmi kendini çok yorma son haftaların, özletme kendini akşamları bari gel buraya

yahuu ben anlamıyorum bu annelerı kaynanaları ya bız cok hassasız ya bunlar vurdum duymaz seytan dyıo gıt dogur kımseye bısey deme ararlarsa acma arama sorma catlasınlar meraktan ama yapamıyosun iste susup oturuyosun

benim annemde öle ne var suraya gelseler erkenden işim var anca ozamana diyo gelirim diy gel diyorum erken gelcek olsa bişeyim yok diyorum az dayan diyo bana ya sanki benim elimde yat bir iş yapma diyo bana sölemesi kolay

ne diyim bişe diyemiyorum bende saten oğluda biliyoda laf söyletmiyo anası babası işte

Hoşeldin Kız evdesin artık ... işlerini, biran önce bitirde evde dinlen biraz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
sağol cnm evdeyim ama salak gibiyim. ne yapacağımı bilemiyorum alışmam lazım
enfeksiyon için yeni ant.vereceke saqnırım o yüzden gidicem kızçemi görmiycem

egee hallettin mi işlerini?? bol bol dinlen gelinime iyi bak...

birce dün eylülle iyi muhabbet ettniz..artık dinlenicem valla yoruldum gelin,nide özledim bi görsem iyi olcak...

sevibade bende ev hanımı oldum artık:))))))))) yemeyimi bile hazırlaDIM erkenden

çok güsel bulmuşun lafı bencede canım söz ola kese savaşı söz ola kestire başı bence uslupla alakalı olsa gerek diye düşünüyorum ve bende başka bişe demiyorum canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…