benım kalbımde zaten rıtım bozuklugu vardı fazla spor yaptıgımdan hamılelıgın basında baglandım ekgye bı sorun yok dedı ama bu ara hemen hemen hergun yokluyo benı gıderım yarın gıderım buyu k ıhtımal
kaçıncı haftandasın canım. Bende ctsi gttim 32. Haftam bitti. Artık 3 haftada bir gidicem dr a.
aynen 3 dk filan sürüodur görüşmemiz..suyu kordonu kilosu hadi yallah..
benımde 32.haftam bıttı 32+2 sımdı.banada mayıs sonunda gel dedı ne derse onu yapıyoz valla.senın bebıs kac kılo?
hala yarın diyosun bugün gidemiyormusun şekerim?
sebzeliklerın altını cektım yapamadım nefesım kesılıyor oturdum aglıom sınırımden yaaaaaaaaaaaaa nıormal dogum nıe dedıkı beyınsız dr sımdı sezeryan olsa gunu bılır kadın cagırcam ne yapım ayın ortasında tutarım artık :84::84::84:
sebzeliklerın altını cektım yapamadım nefesım kesılıyor oturdum aglıom sınırımden yaaaaaaaaaaaaa nıormal dogum nıe dedıkı beyınsız dr sımdı sezeryan olsa gunu bılır kadın cagırcam ne yapım ayın ortasında tutarım artık :84::84::84:
yaa sana yapma demedımmı nıye kendını bebegı yoruyosun hay allahım yaa aksam kocan gelırse ver bezı elıne yapsın annenler gelınce sıldırırsın temızlıkcıde gelır komple temızler gıder nıye kendını yoruyorum yazık ya
aşağıya çöp atmaya gittim yürüyemiyorum ben nine gibi yürüyorum belimin sol tarafıda ağrıyo
ya kızlar ne diycem kaynanamgil sinir ediyo beni ne arıyo ne soruyo ne geliolar görümcem 2 gune bir arıyo nasılsın diye okadar kayınvalidem ne örgü ne bişe bana diyoki görümcem örgü ne var annem hepsini yaptı dedim iyi ozaman yapmam diyo kayınvalidemde bende bişe yapmıcam saten diyo annem bir valiz getircek herşeyini bide doğum hediyesi olarak rainbow temizlik robotu almış bakalım ne alcaklar bana hiçbir beklentim yok okadar hastalandım ne aradılar ne sordular sevmeye gelince sevecekelr ozamanda benim içim almaz takmıyım diyorum ama insanın zoruna gidiyo enayi gibi
aşağıya çöp atmaya gittim yürüyemiyorum ben nine gibi yürüyorum belimin sol tarafıda ağrıyo
ya kızlar ne diycem kaynanamgil sinir ediyo beni ne arıyo ne soruyo ne geliolar görümcem 2 gune bir arıyo nasılsın diye okadar kayınvalidem ne örgü ne bişe bana diyoki görümcem örgü ne var annem hepsini yaptı dedim iyi ozaman yapmam diyo kayınvalidemde bende bişe yapmıcam saten diyo annem bir valiz getircek herşeyini bide doğum hediyesi olarak rainbow temizlik robotu almış bakalım ne alcaklar bana hiçbir beklentim yok okadar hastalandım ne aradılar ne sordular sevmeye gelince sevecekelr ozamanda benim içim almaz takmıyım diyorum ama insanın zoruna gidiyo enayi gibi
herkezin kendi tercihidir diye düşünüyorum hiç izlemedim ama buyuk ablamın normal doğumunda bulundum mesela.... millete kolay gelmiyor sezeryan sanırım senin 2. bebeğin rabbim bağışlasın ikisinide ama ben kolay bulmadım bu bebeği doktorum da tehlikeye atmayalım dedi tüp tedavilerinden sonra böle düşünmem normal diye düşünüyorum keşke normal olsaydı korkum olmasaydıda normal düşünseydim hatta şunuda söliim rahim den ameliyat oldum dönmeyebilir bebeğim meraklsı olduğumuzdan değil mecburiyetten sanırım
ben nasılım bilmiyoum aslında tamamen hormonlarımın etkisi altındayım ota çöpe kızıyorum ağlıyorum bebeğim iyidir herhalde salı gunu gitcem doktora bakalım ne diycek
yorgun olunca bende uyuyamam
ya dayanamıyorum kı esım sılecek oylemı onun yaptıgı yanına kalsın bır yerden yapar bır yerden batırır ıkı makına tutp 3 uncuye oturyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: annemde sınır etyo gel dıyorum yok su unvrsıte sınavı bıtecekmıs dershane tamamlanacakmıs anca gelırmıs bıraz daha dayan kızım dıo uyus karıııııkardesım sankı 5 yasında bebe yaaaaaaaaa oglu ıyı puan cektı ya sevındırık oldu sımdı :84::84::84::84::84::84:
ya dayanamıyorum kı esım sılecek oylemı onun yaptıgı yanına kalsın bır yerden yapar bır yerden batırır ıkı makına tutp 3 uncuye oturyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: annemde sınır etyo gel dıyorum yok su unvrsıte sınavı bıtecekmıs dershane tamamlanacakmıs anca gelırmıs bıraz daha dayan kızım dıo uyus karıııııkardesım sankı 5 yasında bebe yaaaaaaaaa oglu ıyı puan cektı ya sevındırık oldu sımdı :84::84::84::84::84::84:
durumun vahım melody cok hassas bı noktaya parmak bastın bacım allahım o kaynanaları varya bıldıgı gıbı yapsın ne dıyeyım umursama dıycem ama kelınılacıolsa basına surer anlatabıldımıı
sağol cnm evdeyim ama salak gibiyim. ne yapacağımı bilemiyorum alışmam lazımHoşeldin Kız evdesin artık ... işlerini, biran önce bitirde evde dinlen biraz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
egee hallettin mi işlerini?? bol bol dinlen gelinime iyi bak...
Egeeeeeeeee evde olmak nasılllllll :)
bende mecburi sezeryenler hariç demiştim dikkatli okursan,
sanırım sen birazda moral bozukluğunun etkisyle yanlış anladın arkadaşım,
herkesin kendi tercihidir yaniii ne yaparsanız yapın
ben size kıyamadığım için söylemiştim...
neyse... söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı demiş yunus emre,
başkada bişi demiycem bu konuyla ilgili
esra zorlma canım kendini yapamıyorsan, herşey 4*4lük olacak diye birşey yokki bitanem
egeeeeeeee seni çokkkk özledim canım
evi aralaya bildinmi kendini çok yorma son haftaların, özletme kendini akşamları bari gel buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?