2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

özele gıdıyorum evet ama gel gör ki dr umn dogumlarının %99 u hep normalmıs adam kestırıp attı elverıslısın normal olacak dedı 38 haftada tam emın olurz dedı :84::84::84:
yahuu ben anlamıyorum bu annelerı kaynanaları ya bız cok hassasız ya bunlar vurdum duymaz seytan dyıo gıt dogur kımseye bısey deme ararlarsa acma arama sorma catlasınlar meraktan ama yapamıyosun iste susup oturuyosun
nasıl yapım bılmıyorum kı dugunde var dayımn bırakıp gelemsss annem cıldırcam artım hersey benı buluyor :84:

evet evet yat kızım dınlen dıo bıde ustune bagrıyor bana benı boyle yetıstrdiii tıtız kendı gıbı sımdıde yapma esra bırak dıo nasıl yapmıcaksam sınır oldum ayakalrım yanıyor kocam aradı onaada patladımm kapadım yuzune

canım birkaçgün ver kendine alışırsın dinlen sonra hepsini halledersin ..enfeksiyonun inşallah son bulur bende yarın gidecem zaten bebek görülmüyor artık ultrasyondada klosu ıvırı zıvırına bakıyor işte yarın anestesistlede randevum var

öle çıldırtıyolar adamı

ozaman normal olacak aman sağlıklı olsunda boşver normal olsun temizliğide boşver herşeyi bir su temizler ben bıraktım herşeyin ucunu hergun banyo tuvalet temizleyen elim ne zaman değerse okadar bıraktım yanii sağlımıza kavuşalım yine başlarız aynı yerden sıkma canını annelerimizde biraz cekingen sanırım damat yanına gelmeyi pek sevmez annem yıllardır gelmez bana doğumuna gelirim diyodu doğurmasam onada gelmeyecek öle rahat hatun deiller de ondan sanırım eşim annem gelse rahat edersin diye ölüyo ama gel bunu anneye anlat

Eki Görüntüle 188189

kızlar oglusumun yelegıı ben yaptım dıycem ama daha ıkı ters bı duz bılmıyorum

hazırlarsın sennnn
ateş gibisin maşallahh
yetişirsin heryere, ama temizlikte yorma kendini emi canım

çok güsel bulmuşun lafı bencede canım söz ola kese savaşı söz ola kestire başı bence uslupla alakalı olsa gerek diye düşünüyorum ve bende başka bişe demiyorum canım arkadaşım

lafı ben bulmadım sevgili yunus emre buldu,
uslubum gayet normaldi, sanırım sen yanlış anlamaya müsaitsin arkadaşım
:2:

esraaa yakaomozdan sonra senide mi kaybettik kızz
ne bu yüzdük kuyruğuna geldik, merak etme son haftalarda çatı muayenesinde doğum tarihi aşağı yukarı belli oluyo, az sabır arkadaşım, annen gençmiş hem gelince herşeyi halleder

yok senin bulmadığını biliyorum ama konuya uygun laf bulmuşun anlamında söledim ben de yanlış anlamaya musait deilimde hadi uykusuzluğuma vereyim yada yanlış anlamışım diyelim

seninkilerde mi uzak melony,
temizlik robotunu kullanınca bizede tavsiye edersin artık,
çok güzel diyolar,
bırakın şu erkek tarafını yahu şu halimizle sinir olduğumuzla kalırız

çilekkkk harika yaa stres yok sinir yok.. camış gibiyimm.. serbestim. darısı başınıza.

bayılıyorum ben bu kadına yaa

temizlik robotunu herkes tavsiye ediyor annem cok feci bişey diye o yattığımız yatağı nasıl korurdum sarardım çarşaflara diyo içinden cıkanlarda bir ben eksiktim diyo suyu yağlı yağlıydı diyo simsiyah cıkmış halıları yıkatmıştım hikaye bir hafat boyunca süpürdüm yılların pisliği cıkıyo diyo 3. gunden sonra suyun rengi normale dönmeye başlamış bakalım gelsin bende görcem

hadi yaa gerçekten o kadar temizliyo yanii,
yanlış hatırlamıyosam uçak motoruydu rainbow başka markada olabilir,
şu an tam hatırlayamıyorum :44:kaç tl ya almışlar bilgin varmı???
bide bizim arkadaşlar buharlı süpürge almışlar onuda çok merak ediyorum ben...

yok anacım enıstesıyle yaglı ballı gecınır kucuk kardesımn okulu bıtmedı daha yaz tatılı gelecek karne felan buyuk kardeste dershane bıtecek sınavı beklemıcek annem 19 unaymıs kucuk ogalnın karnesı alınsın gelecekler ama nerdeeeeeeee baya var daha
öylede bacım ıki tane zübbe var basındaaa okuyan kardeslerım yanı.. hallederde anca tatılde gelecek iste ...... catı muanesınde bekle bekleee kı dogsun bıde bana gunu bellı degıl dermıs paralarım o dr u:84:
çileeeeeeeeeeeeeek kızını gördüüüüüüüüüün masallah yaaaaa okka burunlu suratsızzzzzzz :))))))))))))))))))))))

nerde kız kızııııııı

sende düzgün temizleyen biri varsa al bacım sinir olacağına, anneni beklersen oooo doğurmadan 1 hafta önce gelir anca dediğinide göre..
genelde bebekler normal sattan en az 10 gün erken geliyo işte kafana göre bi tarih belirle, en azından kendini hazır hissedersin o tarihte, şaşkın olmazsın..
evet yahuu ben resim falan göremedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…