cadı ya hiç demiyor annemi nerden tanıyorsun diye, gayet rahat muhabbet ediyor:)) gör gör gelinimi, foto da iste ben de göreyim.birce dün eylülle iyi muhabbet ettniz..artık dinlenicem valla yoruldum gelin,nide özledim bi görsem iyi olcak...
özele gıdıyorum evet ama gel gör ki dr umn dogumlarının %99 u hep normalmıs adam kestırıp attı elverıslısın normal olacak dedı 38 haftada tam emın olurz dedı :84::84::84:sen söle sezeryan istediğini özelemi gidiyorsun özeller genelde sezeryan yapıyor normal düşünmediğini söle benim annemde 15 gibi gelecek dedimya temizlik robotu almış onla temizleyecek heryeri bir de yanına kadın tutarım boşver yapamıyosan öle kalsın yapabildiğin kadarıyla ağlama canım benim
nasıl yapım bılmıyorum kı dugunde var dayımn bırakıp gelemsss annem cıldırcam artım hersey benı buluyor :84:yahuu ben anlamıyorum bu annelerı kaynanaları ya bız cok hassasız ya bunlar vurdum duymaz seytan dyıo gıt dogur kımseye bısey deme ararlarsa acma arama sorma catlasınlar meraktan ama yapamıyosun iste susup oturuyosun
benim annemde öle ne var suraya gelseler erkenden işim var anca ozamana diyo gelirim diy gel diyorum erken gelcek olsa bişeyim yok diyorum az dayan diyo bana ya sanki benim elimde yat bir iş yapma diyo bana sölemesi kolay
ne diyim bişe diyemiyorum bende saten oğluda biliyoda laf söyletmiyo anası babası işte
cadı ya hiç demiyor annemi nerden tanıyorsun diye, gayet rahat muhabbet ediyor:)) gör gör gelinimi, foto da iste ben de göreyim.
sağol cnm evdeyim ama salak gibiyim. ne yapacağımı bilemiyorum alışmam lazım
enfeksiyon için yeni ant.vereceke saqnırım o yüzden gidicem kızçemi görmiycem
birce dün eylülle iyi muhabbet ettniz..artık dinlenicem valla yoruldum gelin,nide özledim bi görsem iyi olcak...
sevibade bende ev hanımı oldum artık:))))))))) yemeyimi bile hazırlaDIM erkenden
damarıma bastın vallahi. benim kayınvalidede ömyle. bebeişimin odası geldi temizlik yapıyorum beni arıyo diyo ki geldimi güzelmi? güzel olmasa almazdık dedim bende. :) ctsi gecesi de odayı görmeye geldi. işte bizde böyle beşik baktık ama güzel değildi diyo. iyi yapmışsınız almışsınız diyo. çok memnun oldum diyo. çıldırtcak karı beni yaaa
özele gıdıyorum evet ama gel gör ki dr umn dogumlarının %99 u hep normalmıs adam kestırıp attı elverıslısın normal olacak dedı 38 haftada tam emın olurz dedı :84::84::84:
nasıl yapım bılmıyorum kı dugunde var dayımn bırakıp gelemsss annem cıldırcam artım hersey benı buluyor :84:
evet evet yat kızım dınlen dıo bıde ustune bagrıyor bana benı boyle yetıstrdiii tıtız kendı gıbı sımdıde yapma esra bırak dıo nasıl yapmıcaksamsınır oldum ayakalrım yanıyor kocam aradı onaada patladımm kapadım yuzune
çok tatlı olmuş.
bayılır çenesi düşük zaten ver allah konuşsun... duru yu görmiycem enfeksiyona gidicem. neyse ben kaçar sonra gelirim..öptüm
sağol cnm evdeyim ama salak gibiyim. ne yapacağımı bilemiyorum alışmam lazım
enfeksiyon için yeni ant.vereceke saqnırım o yüzden gidicem kızçemi görmiycem
birce dün eylülle iyi muhabbet ettniz..artık dinlenicem valla yoruldum gelin,nide özledim bi görsem iyi olcak...
sevibade bende ev hanımı oldum artık:))))))))) yemeyimi bile hazırlaDIM erkenden
çok güsel bulmuşun lafı bencede canım söz ola kese savaşı söz ola kestire başı bence uslupla alakalı olsa gerek diye düşünüyorum ve bende başka bişe demiyorum canım arkadaşım
özele gıdıyorum evet ama gel gör ki dr umn dogumlarının %99 u hep normalmıs adam kestırıp attı elverıslısın normal olacak dedı 38 haftada tam emın olurz dedı :84::84::84:
nasıl yapım bılmıyorum kı dugunde var dayımn bırakıp gelemsss annem cıldırcam artım hersey benı buluyor :84:
evet evet yat kızım dınlen dıo bıde ustune bagrıyor bana benı boyle yetıstrdiii tıtız kendı gıbı sımdıde yapma esra bırak dıo nasıl yapmıcaksamsınır oldum ayakalrım yanıyor kocam aradı onaada patladımm kapadım yuzune
çok tatlı olmuş.
daha iyi işte, kendine güveni tam:)) görüşürüz. son ilaç olur inşallah..
hazırlarsın sennnn
ateş gibisin maşallahh
yetişirsin heryere, ama temizlikte yorma kendini emi canım
lafı ben bulmadım sevgili yunus emre buldu,
uslubum gayet normaldi, sanırım sen yanlış anlamaya müsaitsin arkadaşım
:2:
öle çıldırtıyolar adamı
ozaman normal olacak aman sağlıklı olsunda boşver normal olsun temizliğide boşver herşeyi bir su temizler ben bıraktım herşeyin ucunu hergun banyo tuvalet temizleyen elim ne zaman değerse okadar bıraktım yanii sağlımıza kavuşalım yine başlarız aynı yerden sıkma canını annelerimizde biraz cekingen sanırım damat yanına gelmeyi pek sevmez annem yıllardır gelmez bana doğumuna gelirim diyodu doğurmasam onada gelmeyecek öle rahat hatun deiller de ondan sanırım eşim annem gelse rahat edersin diye ölüyo ama gel bunu anneye anlat
çilekkkk harika yaa stres yok sinir yok.. camış gibiyimm.. serbestim. darısı başınıza.
yok senin bulmadığını biliyorum ama konuya uygun laf bulmuşun anlamında söledimben de yanlış anlamaya musait deilimde hadi uykusuzluğuma vereyim yada yanlış anlamışım diyelim
seninkilerde mi uzak melony,
temizlik robotunu kullanınca bizede tavsiye edersin artık,
çok güzel diyolar,
bırakın şu erkek tarafını yahu şu halimizle sinir olduğumuzla kalırız
bayılıyorum ben bu kadına yaa
temizlik robotunu herkes tavsiye ediyor annem cok feci bişey diye o yattığımız yatağı nasıl korurdum sarardım çarşaflara diyo içinden cıkanlarda bir ben eksiktim diyo suyu yağlı yağlıydı diyo simsiyah cıkmış halıları yıkatmıştım hikaye bir hafat boyunca süpürdüm yılların pisliği cıkıyo diyo 3. gunden sonra suyun rengi normale dönmeye başlamış bakalım gelsin bende görcem
yok anacım enıstesıyle yaglı ballı gecınır kucuk kardesımn okulu bıtmedı daha yaz tatılı gelecek karne felan buyuk kardeste dershane bıtecek sınavı beklemıcek annem 19 unaymıs kucuk ogalnın karnesı alınsın gelecekler ama nerdeeeeeeee baya var dahaöle çıldırtıyolar adamı
ozaman normal olacak aman sağlıklı olsunda boşver normal olsun temizliğide boşver herşeyi bir su temizler ben bıraktım herşeyin ucunu hergun banyo tuvalet temizleyen elim ne zaman değerse okadar bıraktım yanii sağlımıza kavuşalım yine başlarız aynı yerden sıkma canını annelerimizde biraz cekingen sanırım damat yanına gelmeyi pek sevmez annem yıllardır gelmez bana doğumuna gelirim diyodu doğurmasam onada gelmeyecek öle rahat hatun deiller de ondan sanırım eşim annem gelse rahat edersin diye ölüyo ama gel bunu anneye anlat
öylede bacım ıki tane zübbe var basındaaa okuyan kardeslerım yanı.. hallederde anca tatılde gelecek iste ...... catı muanesınde bekle bekleee kı dogsun bıde bana gunu bellı degıl dermıs paralarım o dr u:84:hazırlarsın sennnn
ateş gibisin maşallahh
yetişirsin heryere, ama temizlikte yorma kendini emi canım
lafı ben bulmadım sevgili yunus emre buldu,
uslubum gayet normaldi, sanırım sen yanlış anlamaya müsaitsin arkadaşım
:2:
esraaa yakaomozdan sonra senide mi kaybettik kızz
ne bu yüzdük kuyruğuna geldik, merak etme son haftalarda çatı muayenesinde doğum tarihi aşağı yukarı belli oluyo, az sabır arkadaşım, annen gençmiş hem gelince herşeyi halleder
çileeeeeeeeeeeeeek kızını gördüüüüüüüüüün masallah yaaaaa okka burunlu suratsızzzzzzz :))))))))))))))))))))))
yok anacım enıstesıyle yaglı ballı gecınır kucuk kardesımn okulu bıtmedı daha yaz tatılı gelecek karne felan buyuk kardeste dershane bıtecek sınavı beklemıcek annem 19 unaymıs kucuk ogalnın karnesı alınsın gelecekler ama nerdeeeeeeee baya var daha
öylede bacım ıki tane zübbe var basındaaa okuyan kardeslerım yanı.. hallederde anca tatılde gelecek iste ...... catı muanesınde bekle bekleee kı dogsun bıde bana gunu bellı degıl dermıs paralarım o dr u:84:
nerde kız kızııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?